DFS Banken Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

was eenhele goede winkel werd goed geholpen,maar na 2jaar wad de 3 zits bank doorgezakt,maar helaas zijn jullie er niet meer,dus geen garantie

Valutata 5 stelle su 5

Er stonden in de showroom veel verschillende soorten banken, maar door vooraf op internet nazoekwerk te verrichten wisten we al aardig wat we wilden. DFS was de enige winkel die deze banken had. Met v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen door Wim en Trudie uit Heerlen , we werden verwend met lekkere koffie , na jaren zoeken is het dan eindelijk gelukt, onze bank hebben we gevonden, mooie zaak goede adviezen en tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk personeel erg hulpvaardig.Volgens afspraak wel de sofa leveren morgen. Want er is geen contact meer te krijgen met jullie. Dfs winkels zijn in Nederland gesloten was uitverkoop in... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vind uw nieuwe hoekbank, slaapbank, loungebank, zitbank of fauteuil, in lederen of stoffen uitvoering. DFS biedt exclusieve merken en 15 jaar garantie

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ruim opgezette winkel met een zeer…

Ruim opgezette winkel met een zeer ruime keuze aan banken en stoelen. De verkoopster die ons hielp was professioneel en wist ons goed te adviseren. Ook tien wij de winkel door liepen wist zij niet opdringerig aanwezig te zijn, maar toch in de buurt.

6 giugno 2022

Contact

In de winkel prima geholpen begin maart van dit jaar.
Zij vertelde dat er 5 weken leveringstijd op de bank zou zitten .
Op de bon zag ik thuis dat er 7 weken stond.
Tot nu toe niks vernomen???
Het is heel vervelend dat je zowel via de telefoon of mail geen contact kan krijgen.
Bij een doorkiesnummer stopt het antwoordapparaat, bij de mail is er geen doorkoppeling.
Heel bijzonder maar ik wil graag contact, vandaar deze klacht

4 giugno 2022

Slechte service …

DFS verkoopt graag meubels maar voor service verschuilen ze zich achter hun externe servicepartner Oranje fournituren. Ons bank had na 1 week al dat de leuning aanvoelde als een stuk hout. Vandaag een servicemonteur geweest. Die heeft een nieuw stuk vulling er in gedaan. Toen wij goed keken zagen wij dat deze vulling aan de voorkant van de leuning is aangebracht ipv aan de achterkant. Tevens heeft de monteur het gedeelte van de bank (bank is in delen) op zijn kop gezet waardoor de vulling van het zitgedeelte is gaan schuiven. Nu voelt dat zitgedeelte als doorgezakt. Meteen gebeld met Oranje fournituren. Helaas pas 14 juni tijd.
Bank is 2 maanden oud. Extra verzekering erbij gekocht. Dan laten ze je gewoon 3 weken zitten met een doorgezakte bank.
Dan zegt zo’n dame aan de telefoon.. misschien kunt u dan tijdelijk op een ander gedeelte van de bank zitten. Wat een slechte zaak. Nooit geen DFS bank meer voor mij.

26 maggio 2022

Vriendelijk ontvangen Niet te opdringerig

Vriendelijk ontvangen Niet te opdringerig lekker bakkie koffie erbij, Niets ongedwongen helemaal blij mee, ook bij het afhandelen ze liepen alles netjes na of er Niets aan mankeerde prima service, kunnen een hoop mensen een voorbeeld aannemen bedankt

16 maggio 2022

Dfs banken wellny bon

update: Nog steeds geen bon gekregen helaas. Net zoals een ex collegaatje ook werd beloofd dat ze een vakantie zou krijgen. Jullie weten mijn adres nog dan zie ik deze graag binnenkomen. Dan laat ik na het weekend Wellness weten hoe ik me voel. Net zoals bij alle andere collega's nog steeds geen bon. Dit is nu de reden dat men failliet is omdat men zich niet aan afspraken houd.

14 maggio 2022
Logo di DFS Banken

Risposta di DFS Banken

Geachte heer M. Vriezelaar,

Wij vinden het heel vervelend te lezen dat u na uw ontslag 4 jaar geleden nog steeds vol rancune en stress zit. Wij willen u graag een waardebon aanbieden waarmee u een wellness weekend kunt boeken om eens goed te ontspannen.
Met uw ongegronde beschuldigingen en kinderachtige gedrag weten wij in ieder geval dat wij 4 jaar geleden de juiste beslissing genomen hebben.

M.v.g.

Jurrien
Namens Management Dfs

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più