L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Kwalitatief en betaalbare meubels.

4,5

1 stella

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Een mooi en eerlijk pruduct

We hebben een mooi en degelijk product (3delige afvalbak) gekregen met een eerlijke prijs. Het product was bovendien goed verpakt om beschadiging te voorkomen. We konden achteraf betalen en dat is in deze tijd ook wel bijzonder klantvriendelijk.

13 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Leuke en handige kapstok…

Leuke kapstok met veel mogelijkheden om jassen op te hangen. Zowel haakjes als stang voor knaapjes. Stoffen laatjes, niet erg groot, even de volgende winter afwachten hoe handig/onhandig dit is. Tot nu goed. Plank boven voor hoeden, of wat jij wilt. En natuurlijk handig ruimte voor schoenen.

18 marzo 2026

Landelijk kastje

Ik kocht een rustiek keukenkastje online, de levering was voorzien op dinsdag, maar op maandag kreeg ik al een bericht dat het eraan kwam! Eén dag vroeger dus, leuk toch. Het kastje past volledig bij mijn smaak, zowel qua afmetingen als uitzicht. Er zit een goede handleiding erbij, met nummers op de zakjes met vijzen, en pluggen. En nog een zakje extra, zodat je zeker niks tekort hebt. Het was ook degelijk verpakt.

16 marzo 2026

Geen levering

3 februari een bestelling geplaatst. Tot op heden 17 maart nog steeds niks mogen ontvangen. DPD zou je het pakket kwijt zijn geraakt. Vervolgens zou het opnieuw verzonden worden. Gezien er geen update gegeven werd en daar al een paar mails over had gestuurd, mijn geld teruggevraagd.

In eens krijgt ik een pakketnummer en de mededeling dat het pakket op het pakketpunt ligt. Echter krijgen wij een pakketnummer door die niet wordt herkend door de track en trace. Bij het pakketpunt kunnen ze ook niks vinden. Kortom geen geld terug en geen pakket. Dit is oplichting!

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Gisteren zou mijn product (een bureau)…

Gisteren zou mijn product (een bureau) geleverd worden door DPD. Hij stopt in de namiddag bij mij voor de deur. Kijkt in de rondte, en rijd vervolgens zonder uit te stappen door en komt nogmaals in tegen gestelde rij richten voorbij gereden. Later krijg ik een mail met de vermelden dat het pakket is bezorgd op een depot in de buurt. Lekker dan, kan ik kijken of het in mijn auto gaat passen. De Vries Meubelen telefonisch niet bereikbaar.

13 marzo 2026
Logo di De Vries Meubels

Risposta di De Vries Meubels

Beste,

Bedankt voor uw review en vervelend om te horen dat de levering niet is verlopen zoals verwacht. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Helaas hebben wij als verzender geen directe invloed op het handelen van de chauffeur tijdens de bezorging. Dat de chauffeur is doorgereden zonder uit te stappen en het pakket vervolgens naar een depot heeft gebracht, is uiteraard niet de bedoeling.

Wij begrijpen dat het erg ongemakkelijk is wanneer een groot pakket, zoals een bureau, bij een depot terechtkomt terwijl u het zelf mogelijk moet vervoeren. Onze klantenservice helpt u hier graag bij om een passende oplossing te vinden, bijvoorbeeld door een nieuwe bezorgpoging te laten inplannen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat wij dit direct voor u kunnen oplossen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit bij ons heeft gemeld.

Mike

Goede snelle levering

Goede snelle levering
Prijs kwaliteit verhouding goed
Goede service bij problemen binnen 24 uur reactie met een passende oplossing
Zou ze zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen

12 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 20 februari een bestelling…

Ik heb op 20 februari een bestelling geplaatst, we zijn inmiddels op 13 maart en ik heb nog steeds niks vernomen van mijn bestelling! Berichten reageren ze niet op en hún telefoonnummer gaat meteen op voicemail na een toetskeuze te hebben gemaakt

20 febbraio 2026
Logo di De Vries Meubels

Risposta di De Vries Meubels

Beste,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor de vertraging en het uitblijven van een reactie. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u al langere tijd op uw bestelling wacht.

In de afgelopen periode hebben wij helaas technische problemen gehad met ons e-mailsysteem, waardoor een deel van de berichten ons niet heeft bereikt. Hierdoor kan het zijn dat uw bericht(en) niet bij onze klantenservice zijn binnengekomen en u daarom geen reactie heeft ontvangen. Dit probleem is inmiddels opgelost.

Wij willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor u uitzoeken en oplossen. Wilt u ons alstublieft nogmaals een e-mail sturen met uw bestelnummer? Dan kijken wij direct de status van uw bestelling na en zorgen wij dat u zo snel mogelijk een update ontvangt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

Mike

koffiekast voor in keuken

Ik heb een koffiekast besteld. Snel geleverd. Helaas was een paneel gescheurd. Dit werd goed en snel opgelost. Dikke prima. 👍🏻
Ik ben heel blij met mijn aankoop.
Emily

10 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Bureau en stoel

Bureau en stoel
Was allemaal keurig en netjes goed spul duidelijke beschrijving. Alleen had ik een bureau en stoel en dat werd appart geleverd allen kon ik dat niet in de verzendlijst vinden mischien kijken of dat beter kan.

3 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più