I ordered a red light therapy package over one month ago no product dispatched, no tracking number, no email reply’s
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Super behandling! Nu har min mand og jeg været hos Deluxe SKin et par gange og fået 4-in-1 Super Facial – By OxyGeneO+. Kan virkelig anbefales. Så sødt og imødekommende personale, afslappet atmosfære... Leggi di più
Amelia gør både mig og min hud glad. Hun forklarer, hvad hun gør, hvad der kommer til at ske og hvorfor. Hun er saglig og omhyggelig og så rammer hun hver gang totalt plet i forhold til mine behov. H... Leggi di più
Deluxe Skin is a boutique aesthetic clinic driven by the latest medical technology located within Denmark, Copenhagen. It was established to provide a medically sound and comprehensive non-invasive aesthetic care in a comfortable and private environment. Deluxe Skin Aesthetic Clinic Copenhagen offers the most advanced state of the art medical equipment, as well as the latest in medical technology, to provide a comprehensive range of customized non-invasive therapeutic treatments for all of our patients. Under the expert and safe supervision of our qualified team including the experience of Plastic Surgeon, Farooq Nasseri, we aim to provide and deliver solutions to unlock our patients’ true beauty inside out. Every treatment recommendation and program will be personally and specifically tailored, to ensure the best and most fulfilling results and outcome. Our range of medical technologies include the latest Laser Intense Pulse Light, High Intensity Focused Ultrasound, Cryoliploysis, Radio Frequency, Cavitation, Vacuum Rolling, Electromagnetic Oscillation, RF Fractional Micro Needle, Oxygen Therapy, Shockwave, Dermabrasion, Nano Gun and various facial/ body wellness treatments. We are devoted to providing the safest and most advanced treatments for face and body. We are dedicated to bringing the latest technologies through our product lines of skincare, bodyworks, and medical equipment. Our well-trained team will also ensure that all aspects of your care are meticulously attended to. We firmly believe in an integration of skin and beauty. When you look good, you feel good too. Deluxe Skin Aesthetic Clinic. Where everything matters.
Hombladsgade 84, 2300, Copenhagen, Danimarca
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Deluxe Skin
Postage took a little longer then expected but company kept me updated all the way, came really well packaged product is great just as detailed. I have been using daily with no problems. Love my LED face mask works great very happy.
Vi købte et værdibevis i december og fik af vide vi sagtens kunne booke 2 tider samtidigt. Vi har 2 gange fået tid, men begge gange har Deluxe Skin aflyst tiderne. Vi har rigtig mange gange prøvet at ringe og skrive til dem for at få vores værdibevis refunderet, men de vender ikke tilbage. De skiftede navn fra Derma Solution til Deluxe Skin med samme adresse og ansvarlig leder. Den ansvarlige er umulig at få svar fra - det er også ham som har givet os tiderne, men nu reagere han slet ikke- på trods af flere mail og telefoniske henvendelser. Dette har foregået siden april måned og nu skriver vi snart september 2025.
Så hold jer væk derfra og køb slet ikke deres værdibeviser.
Jeg har haft fornøjelsen af at modtage behandling hos Deluxe Skin, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Atyia er utrolig professionel, dygtig og imødekommende. Hun sørger for, at man føler sig tryg og i gode hænder fra start til slut. Jeg satte især pris på den grundige og ærlige rådgivning om både produkter og behandlingsmuligheder, som var skræddersyet til mine behov. Resultaterne var over al forventning, og serviceniveauet er helt i top! Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg. Tak for en fantastisk oplevelse!
Yderst dårlig behandling, samt dårlig kundeservice! Jeg skulle have lavet Lash lift, hvor behandleren vælger ikke at snakke til mig og jeg gør opmærksom på at jeg har prøvet denne behandling flere gange før. Når behandlingen er færdig og hun viser mig resultatet, Kan jeg se vipperne slet ikke er bukket! Jeg fortæller hende at det har jeg aldrig prøvet før, selvom jeg har prøvet behandling over ti gange og det har virket fint. Hun siger til mig at det er min egen skyld og mine vipper bare mærkelig. Hvor hun derefter bare går og siger at vi er færdig. Ja lyder skuffet og synes virkelig ikke det er i orden, jeg står til at skal ud og rejse og havde glædet mig til at min bil er skulle være flotte.
Burde få 0 stjerner. Havde købt klippekort hos dem til laser og ansigtsbehandling. Købte laser til hele ben, brazil+bikini og armhule, som behandleren sjusket klarede på 20 min… (hvilket andre steder, der gør deres arbejde grundig tager 60 minutter). Derfor så jeg slet ikke ønsket resultater. Behandleren ringede flere gange kort før behandlingstiden og ville aflyse/rykke aftalen, hvilket er dybt uprofessionel. Under ansigtsbehandling sad behandleren med telefonen. Meget utilfreds og absolut ikke pengene værd!
Fantastisk afslappende ansigtsbehandling!
Meget sødt og smilende personaler
Kan helt klart anbefale dem!
The ipl hair remover is wildly good - eradicates hair it’s day one so very impressed so far
De får én stjerne, fordi behandleren var meget sød. Jeg fik to behandlinger, hvoraf jeg havde købt 3 med rabat. da jeg kom ti minutter for sent til min anden behandling, fik jeg at vide, at alle behandlerne var bagud i tide, så jeg måtte vente tyve minutter mere. Så fik jeg besked på at betale et afbestillingsgebyr, fordi jeg kom for sent og ville have den behandler, jeg havde booket min tid hos. Dette er røveri, og de burde have betalt mig for at have for travlt. Jeg har nu bedt om at få mine behandlinger refunderet, da jeg ikke skal tilbage dertil og det har de også nægtet. Rent snyd og bedrageri. Hold lang væk derfra.
Burde have 0 stjerner
Er dybt skuffet over kunde servicen hos deluxe skin
De ville ikke være fleksible og refundere kræftsyg kvinde hendes penge.
Uanset hvad, så bør man i sådan speciel situation hjælpe, men de er fuldstændig ligeglade….. tænker kun på sig selv og pengene der er gået i kassen
Dybt dybt skuffende og vil aldrig anbefale deluxe skin til nogen, efter den behandling
Professionel behandling, og flot, ren klinik. Fik den bedste behandling af Amelia.
Har modtaget laserbehandlinger hos Deluxe Skin. Det har krævet en del flere behandlinger end forventet, men behandlingerne er ikke desto mindre meget effektive. Nogle behandlere er mere fleksible end andre ift. områder, der skal behandles og der har nogle gange været lidt for stort et pres ift. mersalg. Derfor ikke den femte stjerne.
Alle medarbejdere er meget profesionelle. God stemning og behagelige stemning.
Lækre lokaler i afslappet stil
Dejligt sted- meget god behandling og fantastisk medarbejder Anni. Kan varmt anbefales!
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min ansigtsbehandling hos Amelja. Fra det øjeblik jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt med en varm velkomst og følte mig straks afslappet og i gode hænder.
Amelja var meget professionel og vidste præcis, hvad min hud havde brug for. Jeg fik en grundig rensning og efterfulgt af en maske, som efterlod min hud strålende og glødende. Jeg følte mig så afslappet og forynget bagefter.
Jeg vil helt sikkert anbefale Amelja til alle, der leder efter en afslappende og effektiv ansigtsbehandling. Hun er meget dygtig og passioneret omkring sit arbejde, og det skinner igennem i hendes behandlinger.
Tak for en fantastisk oplevelse, Amelja. Jeg ser frem til at besøge dig igen snart!
Super fin service af Amelija, hun er god til at forklare hvad hun gør undervejs og har en super rar og behagelig stemme. Man føler sig sikker igennem det hele og får mere styr på sin hud og dens behov. Ville helt klart anbefale det.
Altid meeega dejligt at komme her! Jeg har fået god vejledning til bedre hudpleje, og min hud har aldrig haft det bedre!!
Har Gizem som min behandler og er super tilfreds! Jeg er igang med et forløb hos Deluxe Skin, og for hver gang kigger vi på min hud og hvad der bedst for den lige nu og tilpasser behandlingen. De er alle sammen super søde og imødekommende i klinikken og så kæmpe plus at klinikken ser luksuøs og lækker ud.
Sikke en behandeling jeg har fået. Kommer ind og bliver taget godt imod af Anni. Og hun guider mig igennem trin for trin hvad der kommer til at ske, så jeg bliver forberedt på det. Jeg har været rigtig nervøs over behandling men hun formår at snakke til mig og berolige mig kommer helt sikkert igen
Hls Jannik
Det var en fremragende service og behandling, jeg modtog af Anni. Hun var yderst professionelt og venligt. Jeg følte mig virkelig tryg og komfortabel under hele processen.
Jeg er meget tilfreds med resultaterne, og jeg vil helt sikkert anbefale laser hos deluxe skin til alle, der leder efter en god laserbehandling.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.