I purchased and paid for the laser unit 3 months ago. Apart from receiving a confirmation email of my order and taking the money I've had NOTHING from them. They won't respond to my emails asking w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Har modtaget laserbehandlinger hos Deluxe Skin. Det har krævet en del flere behandlinger end forventet, men behandlingerne er ikke desto mindre meget effektive. Nogle behandlere er mere fleksible end... Leggi di più
Super behandling! Nu har min mand og jeg været hos Deluxe SKin et par gange og fået 4-in-1 Super Facial – By OxyGeneO+. Kan virkelig anbefales. Så sødt og imødekommende personale, afslappet atmosfære... Leggi di più
Deluxe Skin is a boutique aesthetic clinic driven by the latest medical technology located within Denmark, Copenhagen. It was established to provide a medically sound and comprehensive non-invasive aesthetic care in a comfortable and private environment. Deluxe Skin Aesthetic Clinic Copenhagen offers the most advanced state of the art medical equipment, as well as the latest in medical technology, to provide a comprehensive range of customized non-invasive therapeutic treatments for all of our patients. Under the expert and safe supervision of our qualified team including the experience of Plastic Surgeon, Farooq Nasseri, we aim to provide and deliver solutions to unlock our patients’ true beauty inside out. Every treatment recommendation and program will be personally and specifically tailored, to ensure the best and most fulfilling results and outcome. Our range of medical technologies include the latest Laser Intense Pulse Light, High Intensity Focused Ultrasound, Cryoliploysis, Radio Frequency, Cavitation, Vacuum Rolling, Electromagnetic Oscillation, RF Fractional Micro Needle, Oxygen Therapy, Shockwave, Dermabrasion, Nano Gun and various facial/ body wellness treatments. We are devoted to providing the safest and most advanced treatments for face and body. We are dedicated to bringing the latest technologies through our product lines of skincare, bodyworks, and medical equipment. Our well-trained team will also ensure that all aspects of your care are meticulously attended to. We firmly believe in an integration of skin and beauty. When you look good, you feel good too. Deluxe Skin Aesthetic Clinic. Where everything matters.
Hombladsgade 84, 2300, Copenhagen, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Det var en fremragende service og behandling, jeg modtog af Anni. Hun var yderst professionelt og venligt. Jeg følte mig virkelig tryg og komfortabel under hele processen.
Jeg er meget tilfreds med resultaterne, og jeg vil helt sikkert anbefale laser hos deluxe skin til alle, der leder efter en god laserbehandling.
Altid god service og gode resultater af behandlingerne
Jeg har fået 4 gode behandlinger hos Deluxe Skin dygtige og søde behandlere - de 2 sidste gange hos Amelia - og jeg kan se en positiv forbedring :-) Dejligt sted. Jeg glæder mig til den næste behandling hos Amelia.
Amelia gør både mig og min hud glad. Hun forklarer, hvad hun gør, hvad der kommer til at ske og hvorfor. Hun er saglig og omhyggelig og så rammer hun hver gang totalt plet i forhold til mine behov. Hendes anbefalinger er lige til at plukke og bruge - ingen misforståelser eller alt for sælgersmart adfærd, når det gælder Amelia. Jeg følger Amelias råd og anvisninger både vedr mine daglige rutiner, hvilke produkter min hud har brug for og vedr behandlingstype.
Amelia er guld værd, for hun er både dygtig, omsorgsfuld og sød.
Dejlig og afslappende behandling.
Sød behandler.
Hos Deluxe Skin får man altid en varm velkomst og de ansatte tager sig god tid til at forklare om behandlingerne og sikre, at man føler mig tryg. Især til de seneste laserbehandlinger har jeg følt mig budt varmt velkommen og er glad for resultatet, ligesom ved ansigtsbehandlingerne. Min varmeste anbefaling herfra.
Jeg er kommet hos Deluxe Skin i flere år og er altid glad for behandlingerne. Jeg har fået flere forskellige slags og kan altid se resultater! Stor anbefaling herfra.
Venlige og kompetente medarbejdere samt gode priser😊
Har haft en super god oplevelse i Deluxe skin. Når man kommer ind er der altid rent og et smilende personale der står klar til at tage imod en, med et kæmpe smil. De yder altid den bedste service og er hjælpsomme hver gang.
Jeg fik lavet botox og filler hos dem, og havde den sødeste behandler, der tog imod ens ønsker og lavede behandlingen meget effektivt og grundigt. Jeg fik alle informationer og følte mig i trygge hænder. Har aldrig haft et så flot resultat, som jeg har fået hos Deluxe skin. Jeg har heller aldrig fået så mange komplimenter, som efter et besøg hos dem.
Det kan varmt anbefales!
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Super sødt personale og “G” er helt fantastisk og virkelig dygtig.
Super god service og god oplevelse ☺️
Anni er super service-minded
Hver gang jeg kommer er de altid så venlige og professionelle, forklarer processen. Dejligt at være her og behageligt. Tilfreds kunde her :)
Jeg har været inde til laser behandling og det har været så hyggeligt. God oplevelse, virkelig søde medarbejder. Kan klart anbefale
Kæmpe fantastisk stor ros til Anni. Får laser og er lidt ømskindet, men Anni tager sig altid tid og er meget professionel.
Jeg vil til en hver tid anbefale Annie fra Deluxe Skin ❤️
De er gode sælger og kan finde mange gode behandlinger
Fin betjening rigtigt søde. Jeg fik laser beh. Det var hurtigt overstået.
Virkelig skuffende oplevelse. Købte behandling på 75 minutter, men var ude igen efter 55 minutter. De bruger ukendte produkter og IKKE Exuviance som lovet. Derudover behandler de ikke hals- og decolleté - “det skal kunden selv bede om”, fik jeg efterfølgende at vide. Det er en pengemaskine uden sidestykke. Spild af penge.
Jeg besøgte Deluxe Skin med et værdibevis fra Downtown, og havde grundet tidligere erfaringer andre steder, ikke de store forhåbninger. Men det kunne jeg sagtens have haft! Allerede når man træder ind ad døren er indtrykket godt - flot og simpel indretning med en imødekommende receptionist.
Behandleren, Annie, var smilende og tog godt imod mig. Selve behandlingen var HELT FANTASTISK. Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Jeg blev taget med i alt hvad der foregik, så jeg kunne være tryg. Behandling var omfattende, afslappende og helt igennem lækker. Jeg fik lang massage mens masken trængte ind og igen massage af ansigtet da cremen blev påført. Min hud strålede efterfølgende og var så smuk. Og igen her dagen efter føler jeg at min hud er smukkere end den har været længe! Så god oplevelse!
Jeg fik en 'Nordlys' behandling mod karsprængninger i ansigtet og var sat i udsigt, at der kunne være en smule rødme/hævelse i nogle timer, evt. et døgn efter behandlingen. Jeg måtte dog holde mig inden døre i 3 dage, da de behandlede områder udviklede forbrændt overflade med meget mørke 'fregner'. Min hud var fuldstændig ødelagt og virker efter 1 uge stadig forbrændt.
For at bestille en behandling, skal man lægge et depositum. Jeg har aflyst min behandling men kan ikke få mit depositum retur.
Oplevede også, at de havde meget travlt med at sælge behandlinger, som skulle følge op på den behandling man
havde fået.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.