Cityhuset Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Vi overvejede at leje en lejlighed hos dem, men opdagede hurtigt, at det kunne blive meget dyrt at hænge gardiner eller billeder op. Derfor takkede vi nej inden kontraktens frist. Vores fejl var, a... Leggi di più

Jeg har boet som lejer hos Cityhuset i knap 3 år. Gennem alle årene har jeg været yderst tilfreds med lejligheden, personalet og kommunikationen mellem lejer og udlejer. Hvis du er ny i Odense elle... Leggi di più

Respektabel virksomhed. Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skylde... Leggi di più

Vi har haft den absolut bedste oplevelse med Cityhuset – og især Jeanette Eg Nielsen, som har været helt fantastisk fra start til slut. Man mærker med det samme, at der bliver taget hånd om både m... Leggi di più

1. Noleggio vacanze

Cityhuset, udlejning af erhvervslejemål og lejligheder

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

HUMBUG!

Min oplevelse med Cityhuset:

Jeg flyttede for en del år siden ind i en lejlighed ejet af Cityhuset sammen med 3 venner. Det virkede fint til at starte med, på trods af nogle af væggene havde en del huller. Det hele var lidt slidt, men vi fik alligevel shinet den lidt op. Vi fjernede et gammelt kokostæppe, der var fuldstændigt beskidt og til støvet- vi fyldte mindst 5 sække med skidt! Egentlig kom det store problem først, da det blev koldere- og vi fik en kæmpe varmeregning på 42.000kr. 10500 til hver. Det viste sig, at lejligheden var meget dårligt isoleret, fordi at vinduerne var noget forældet møg fra 1960´erne, som aldrig er blevet vedligeholdt, og derfor også var rådne. De nægtede at skifte dem.

Da vi skulle fraflytte lejligheden, nu i en pænere stand end da vi fik den, gik der et helt år før vi kunne få vores indskud igen, og det kun i reduceret grad, da de også lige skulle have for varmen igen. Cityhuset er en flok bureaukratiske krejlere der kun tænker på at skovle penge ind til deres 3 tommers tykke egetræsdør, deres dekadente søjleentre og deres udstoppede kattedyr! Jeg giver dem en stjerne for dårlig behandling og grådighed!

20 settembre 2013

Tyveknægte

De aner ingenting om lejligheden.
De er meget svære at komme i kontakt og få noget ud af dem.
De tager alle penge der nogensinde kommer deres vej.
De fusker og opdigter regninger på ting der ikke er foretaget ved fraflyttelse.
Rene og skære tyveknægte!

Havde skrevet en lang detaljeret anmeldelse, men var blevet logget ud af trustpilot da jeg sendte, så nu får i kun opremsningen. Hold jer langt væk! De er tyveknægte uden videre, og ville anbefale alle jeg kender om ALDRIG at leje sig ind som dem.

24 agosto 2013

Ubehøvlet

Cityhuset har nogle fede lejligheder, men deres ''kundeservice'' er ubehøvlet og svarer ikke på ens spørgsmål. Man ringer ind og får fat i en vildt sur medarbejder der udover at være i ekstremt dårligt humør, så heller ikke taler pænt til en. Jeg skulle blot have svar på nogle spørgsmål ang. en lejekontrakt. Men blev i stedet bare en dårlig oplevelse rigere.

25 luglio 2013

Snyd og bedrag

Cityhuset har opkøbt mit lejemål.

Efter dette, er alt gået ned af bakke. Viceværten er forsvundet. De vil ikke reparere diverse ting i lejemålet, som er gået i stykker. De ignorerer en, selv ved gentagne henvendelser.
Udover dette prøver de at få mig til at betale alle mulige ekstra lejemåls afdrag.

De snyder sig så meget igennem tingene, for at tjene flest penge på deres lejere. Det er meget stressende, hele tiden skal have advokat i baghånden pga. disse mennesker.

De er hvad man på godt dansk ville kalde "Dumme svin!"

Hold dig langt væk fra Cityhuset

8 aprile 2013