Vi overvejede at leje en lejlighed hos dem, men opdagede hurtigt, at det kunne blive meget dyrt at hænge gardiner eller billeder op. Derfor takkede vi nej inden kontraktens frist. Vores fejl var, a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har boet som lejer hos Cityhuset i knap 3 år. Gennem alle årene har jeg været yderst tilfreds med lejligheden, personalet og kommunikationen mellem lejer og udlejer. Hvis du er ny i Odense elle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Respektabel virksomhed. Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skylde... Leggi di più
Vi har haft den absolut bedste oplevelse med Cityhuset – og især Jeanette Eg Nielsen, som har været helt fantastisk fra start til slut. Man mærker med det samme, at der bliver taget hånd om både m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Cityhuset, udlejning af erhvervslejemål og lejligheder
Filosofgangen 15, 5000, Odense , Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er en af de heldige lejere på Vestergade 82 i Odense, som er blevet ramt af et enormt og omfattende renoveringsprojekt, som Cityhuset stod bag. Det skal dog siges, at jeg selv er lejer hos dem, og renovationen har fundet sted i den bygning jeg bor i.
Renovationen af de yderligere 4-5 lejligheder startede ca én måned efter jeg flyttede ind, og dette blev der ikke snakket om da, jeg overtog lejligheden. Heller ikke da arbejdet startede, og der opstod konstant larm lige ude foran mit vindue.
Det gik så vidt, at jeg har målt op til 82dB indenfor med vinduer lukket i min lejlighed. Dette stod på, på alle hverdage, fra Juni til februar, fra ca. 7 om morgenen til 15-16 tiden.
Dette blev vi aldrig adviseret om. Både mig og de andre lejere. Har pga dette, og med en konstant ulåst opgang, fået stjålet pakker af flere omgange, og har fået stjålet min cykel, som var en limited edition til over 10.000 kr., fordi alt stod ulåst, og folk derfor havde fri adgang til lejligheder og opgange.
Alt dette imens, at lyset i opgangen konstant stod tændt, fordi håndværkerne ikke slog timeren til, når de gik, som resulterede i, at der var konstant lys ind i mit soveværelse om natten.
Dette har mildest talt været den værste periode i mit liv. Pga. corona arbejder jeg hjemme, men pga. larmen har jeg været nødsaget til at forlade møder, og arbejde deltid, da jeg ikke har kunne snakke med mine kunder, og fuldføre mit arbejde hjemmefra.
Alt dette, imens mit boligselskab (Cityhuset) og dem som renoverede (Cityhuset også), ikke ville så meget som give en krone eller en undskyldning imens. Så har med andre ord, boet ulideligt til en sindssyg pris, med et boligselskab, som mildest talt, er totalt ligeglade med deres lejere, da alt handler om profit. Deres lejligheder er flotte, men trust me, det her handler om profit for dem, og kun det. Det med tilfredse og trygge beboer, er ikke en vigtig sag for dem.

Risposta di Cityhuset
Meget løsningsorienteret personale, der, efter egen erfaring, har været meget hurtige til at handle på eventuelle småproblemer, som er opstået under indflytningsprocessen
Super god oplevelse. God løsningsorienteret tilgang til små udfordringer.
Super kommunikation hele vejen igennem. Yderst fair ved fraflytning. De varmeste anbefalinger herfra.
Personalet/ansatte er altid søde og hjælpsomme
Tager hurtig action på tingene, da jeg som lejer stod med udfordringer eller oplevede problemer.
Cityhuset bolig selskab
Jeg er så glad for at have fået en sådan dejlig hyresværd de har og er yderst serviceminded og har stor forståelse for mig og min situation som alene mor til 3 og ved indflytning fik jeg nyt køleskab og komfur rengøring i tip top så herfra er det udelukkende bare en super positiv oplevelse
Mvh Natascha
Vi boede i en af deres lejligheder i 12 mdr, af vores indskud på 45000 kr fik vi 5000 kr tilbage, det giver ingen mening. Talte med dem telefonisk - en eller anden hvide, som kun talte ned til mig. Det var en stor lejlighed på 200 km2, så det mente de var billigt. Da vi flyttede ind, var der en masse mangler. Som de aldrig fik ordnet, og vinduer, der skulle skiftes. Det blev de dog aldrig. De var utætte og det blæste ind. De bliver nok aldrig skiftet. Frygteligt firma. Lej aldrig en lejlighed hos dem med mindre I har mange penge. Og slet ikke for en kort leje.....de snyder
Kan på ingen måder anbefales. Vi har lige fået flytteopgørelse tilbage, og vi fik 1.500 tilbage, fra et depositum det lød på ca. 19.000. Lejligheden var IKKE smadret, men der var bare helt alm. Brugsspor, og det kan umuligt komme op på så mange penge at fikse. Kan læse mig frem til og har hørt fra andre, at vi ikke er de eneste der oplever dette...
Super tilfreds med at bo igennem Cityhuset de sidste 2,5 år. Altid behjælpelig og god service, og der har aldrig forekommet problemer med dem :)
Hold jer fra dem. Arrogante, Ignorante - Efter vi smed advokat på for at tjekke regler ville de ikke have os mere.
Selvom Depositum var betalt + kontrakt var underskrevet og sendt afsted.
Amatøre og useriøse er ordet.
Respektabel virksomhed.
Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skyldes udelukkende kontorarbejdet, hvor de af og til glemte en, og man blev nødt til at skrive flere gange for at få respons.
Kan anbefales.
Apartment full of problems and they dont give any response or take any responsibility.
HOLD JER VÆK FRA DEM! DE SNYDER FOLK. ISÆR MED VARMEN
Dygtige og utrolig hjælpsomme mennesker. Kort ventetid på at få boliger tilbudt! Kæmpe ros herfra! 👏🏻
Søde mennesker, flotte lejligheder og hurtig service.
Pas godt på deres lejligheder så undgår man trælse situationer. Det giver sig selv. :-)
Kære alle
Jeg kan kun opfordre alle til, IKKE at leje en bolig igennem cityhuset.
Først og fremmest er deres kundeservice ikke blot svær at komme igennem til, men også uhørt arrogant og ugidelig. Jeg er flere gang blevet spist af med deres, tilsyneladende eneste svar på alle henvendelser, "Det skal du selv stå for"! Dette svar fik jeg også, da jeg efter et år havde modtaget el, vand og varme regninger for ca. 50.000 kr. Da jeg henvendte mig til dem, fik vi I samarbejde konstaterert af energy Fyn, at der var en defect I min lejlighed - En lejlighed, som de jf. vores lejekontrakt er forpligtet til at vedligeholde. Da jeg spørger dem, og de vil dække udgifterne, da det er deres ansvar, at køleskab, fryser mm. fungerer hensigtsmæssigt, får jeg følgende svar "Altså¨vi kan jo ikke gå og kontrollere alt for dig, så det hæfter du selv for"? Hvordan kan det være rigtigt!?
Jeg er heldigvis gået videre med denne sag til min advokat, som absolut mener, at jeg har en god sag.
Alt I alt kan jeg blot understrege, at jeg ALDRIG vil anbefale nogen at flytte ind i en bolig, hvor cityhuset er udlejer.
Meget ringe bolig.. rådne vinduer ingen vandtryk, old gammel køkken og badeværelse og skulle betale nye tæpper selvom de var lige så ringe ved indflytning
HUSK at gemme ALT korrespondance I har haft med Cityhuset, uanset hvor længe I har boet der samt 5 år frem. Det være sig ALT korrespondance, billeder m.v. i forbindelse med evt. indsigelse m.m. Det havde vi heldigvis gjort, da jeg har arbejdet for en advokat. Derfor blev vi ikke snydt, men de prøvede - gik den så gik den.
Et år efter fraflytning blev min datter ringet op af en uforskammet medarbejder - de havde sendt en varmeopgørelse til en forkert adresse - og derfor havde min datter af gode grunde ikke modtaget den. Hun var i mellemtiden fraflyttet, men det hjælp ikke det store, da adressen de havde sendt til, var helt forkert. Ved venlig forespørgsel om de ville fremsende en ny opgørelse til hendes nye adresse, fik hun et uforskammet svar, at det ville de ikke og det var ikke deres problem - i øvrigt måtte min datter være uintelligent. Magen til arrogant gimpe skal man lede længe efter. Dybt uprofessionel og temmelig uintelligent IKKE at fremsende endelig opgørelse anbefalet.
Rigtige finde lejligheder, og dejlig sted af bo. (i dette tilfælde Drewsensvej)
Men husk at få alle detaljer med på flyttesyn når du flytter ind. Ellers bider det dig i numsen ved fraflytning.
Der skulle ikke males, i køkken og bad, da det lige var gjort, og det skulle vi ikke tænke på, når vi flyttede igen. et år senere skulle der naturligvis males i badet, da der jo ikke stod noget i papirene fra vores indflytning.
Rengøring. En lille plet i skab under vask. "så er der jo møg beskidt" så glem at gøre rent selv. Det samme gælder kalk i bad. Det koster professionel rengøring alligevel.
Overtog lejlighed med opvasker fra tidligere lejer. ny lejer ville så ikke overtage den, guderne på vide hvorfor, så den skulle naturligvis fjernes.
Hvor er det manglende skab? ja det fik vi jo ikke fra tidligere lejer, så der skulle købes et nyt. som skulle matche det gamle 90er køkken.
En menget dårlig udflytnings oplevelse.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.