Cityhuset Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Vi overvejede at leje en lejlighed hos dem, men opdagede hurtigt, at det kunne blive meget dyrt at hænge gardiner eller billeder op. Derfor takkede vi nej inden kontraktens frist. Vores fejl var, a... Leggi di più

Jeg har boet som lejer hos Cityhuset i knap 3 år. Gennem alle årene har jeg været yderst tilfreds med lejligheden, personalet og kommunikationen mellem lejer og udlejer. Hvis du er ny i Odense elle... Leggi di più

Respektabel virksomhed. Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skylde... Leggi di più

Vi har haft den absolut bedste oplevelse med Cityhuset – og især Jeanette Eg Nielsen, som har været helt fantastisk fra start til slut. Man mærker med det samme, at der bliver taget hånd om både m... Leggi di più

1. Noleggio vacanze

Cityhuset, udlejning af erhvervslejemål og lejligheder

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Shittyhuset

I skal overveje kraftigt, hvor mange penge i vil smide efter en lejlighed. Svindel er et normalt tema i dette bolighus, hvor al service i sidste ende kommer til at koste dig ekstra penge.

Der skal - uanset hvad - stort set ALTID slibes gulv, når du fraflytter en lejlighed, hvilket kostede os over 12.000kr fra vores depositum.

Hvis i tror deres lejligheder er billige, så er det fordi i ikke skal regne med at få jeres depositum tilbage. De skal nok finde en måde at frarøve jer jeres penge på - f.eks. fandt de et støvkorn i vores ene køkkenskuffe, så vi skulle betale 1.300kr for art få hele køkkenet rengjort.

Gør jer selv en tjeneste og find et andet boligselskab. Medmindre i er rige og har et hold af advokater i ryggen.

18 ottobre 2016

Top anbefaling

På vegne af to sønner som lige (indenfor 3 mdr.) er fraflyttet Drewsensvej (Christian) og Hunderupvej (Søren)
- Begge har fået deres fulde indskud tilbage.
- Begge havde ønske om at flytte ud en mdr. før tid og inden de kunne nå at stave til Ib var det klaret.
Ingen problemer. Fin anbefaling.

28 settembre 2016

Rigtig dejlig lejlighed og god behandling

Jeg er lige fraflyttet en lejlighed i Odense fra Cityhuset, efter 3 år. En rigtig dejlig lejlighed i centrum. Jeg modtog den med nymalet køkken og bad og ludbehandlede trægulve. Jeg skulle aflevere den på samme måde ved fraflytning. Jeg er yderst tilfreds og har intet at klage over. Jeg har altid fået en god behandling og viceværten har ordnet de småting der har været, forholdsvis hurtigt. Jeg efterlod lejligheden som jeg skulle. Rengjort fra top til tå, nypudsede vinduer, nymalet køkken og bad og rensede og ludbehandlede gulve. Jeg fik hele mit indskud tilbage, minus 1000 kr som dækker ved en evt udgift når varmeregnskabet opgøres senere på året.
Den eneste grund til de ikke får 5 stjerner, er fordi jeg synes de burde have et akut nummer man kan ringe til, hvis der skulle opstå noget uden for åbningstiden. Jeg stod på et tidspunkt i en situation hvor jeg kom hjem en fredag eftermiddag, til en håndvask der var svømmet over og ud på gulvet. Så er der ikke rigtig noget at gøre før om mandagen. Det var ikke et problem jeg kunne løse selv. Et akut nummer ville nok også kræve ekstraudgifter for Cityhuset, og der er jo kun lejerne til at betale. Så det er måske både godt og skidt.
Jeg er yderst tilfreds og kan til enhver tid anbefale Cityhuset til andre. En rigtig dejlig lejlighed i et godt område med parkering tilknyttet lejlighederne uden ekstra omkostninger. Så længe man efterlader lejligheden som man selv gerne vil modtage den, tænker jeg ikke der er nogen problemer fra deres side. Tak for 3 gode år.

12 settembre 2016

Elendig service!

Hold jer langt væk fra dette svindelfirma.. Man bliver ikke mødt med andet end modstand og ubehøvlede/inkompetente/ignorante medarbejdere.
Dette inkluderer, men er på ingen måde begrænset til, 2 af medejerne af firmaet. Samtlige personer i deres stab virker til at være komplet ligeglade med både deres job men også de lejere selskabet har.
Hver gang man ringer ind bliver man, som nævnt i andre anmeldelser herinde, mødt med smarte bemærkninger og uforskammethed. Igen kan dette siges også at omhandle de 2 førnævnte medejere af firmaet.

Som lejer bliver man ikke set som andet end en pengekilde, og alt andet er ligegyldig for dem. "Kan du betale for dit lejemål? Perfekt". "Har du problemer? Tough luck, klar dig selv."

Mage til griske og pengeliderlige personer skal man lede længe efter.. Fy for fand*n da! Hvad er det for en måde at behandle mennesker på!?

Uanset hvor meget i har brug for et sted at bo, så hold jer langt væk fra de her "mennesker". I vil ikke opleve andet end problemer.

24 agosto 2016

Svindel og humbug... Låsby svendsen om igen

Jeg har boet hos Cityhuset i en del år... Okay lejligheder osv. Men da jeg for 3 år siden havde en ovn som ikke virkede så begyndte alle problemerne så.

De ville ikke skifte mit komfur så jeg fik en ny ovn, og jeg ringet til dem utallige gange med problemet, da jeg så opsiger min bolig virker alt fint... Men pludselige ud af ingen ting. Så vil de trække mig for det komfur som var så gammelt og slidt og slet ikke virkede. Endvidere sendte de en regning for et WC som virket fint da jeg flyttede. Men pludselige så var det i stykker? Og det kostede dem endvidere 20.000 for dem at male en lejlighed på 35 kvm. De havde også smidt en ekstra husleje på for en mdr hvor jeg slet ikke boede der og havde fundet anden lejer til boligen som de havde accepteret... Alt i alt mente de jeg skulle betale dem 22.000 og havde et indskud på 9800 og varme og vand penge jeg skulle have tilbage. Alt i alt skulle det havde kostet dem 35.000 og istandsætte en lejlighed på 35 kvm.

21 dicembre 2015

5 år hos Cityhuset Odense

Jeg har boet hos Cityhuset i Odense i mere end 5 år og jeg er meget tilfreds. :)
De har altid været søde og hjælpsomme i telefonen og til at sende vicevært og håndværkere ud til mig, når der var noget der var i stykker.

Mit toilet løb og derfor sendte de en håndværker. Han synes at mit toilet var en gammel model, så han skiftede det hele ud til et splinternyt, helt gratis for mig.

Jeg føler at det er nemt at tage ned forbi kontoret hos Cityhuset og komme til at tale med dem, og man bliver mødt med forståelse og hjælpsomhed.

Jeg bor på 44m2, med eget køkken, bad og en lille gang. Det er småt men godt, og prisen på 2500 er rigtig god!
Jeg har boet i mange nye og fine lejligheder gennem tiden (hvor der har været massevis af problemer!), og selvom denne her hos Cityhuset er noget ældre/slidt, så ved man hvad man får. Bedste sted jeg har boet! :)

15 maggio 2015

Forholdsvis tilfreds

Jeg boede igennem 5 år hos cityhuset i Odense. I hele perioden var viceværten super flink og hjælpsom. Forholdet til cityhuset var også forholdsvis gnidningsfrit, og generelt en helt ok service man blev mødt af.

Det samme da jeg fraflyttede lejemålet - jeg istandsatte det selv, og fik returneret hele mit indskud. Der var absolut intet bøvl ved fraflytningen.

Grunden til de mister et par stjerner er dels deres system - jeg havde en lejer som ville overtage min lejlighed, men han skulle godkendes og måles og vejes før de ville give deres accept - det gav en lang behandlingstid for os begge.

Derudover udlejede de en lejlighed som ikke var godkendt til beboelse i kælderen til en som bestemt ikke gjorde det behageligt at bo oven på ham. Der gik alt for meget pengemaskine i det - da de endda varslede ham kommunens besøg, så han kunne fjerne de ting der fik kælderen til at ligne en lejlighed.

Lad mig dog lige slutte af med at cityhuset stort set hele vejen igennem har været meget nemme at have med at gøre, og generelt ydede en helt ok service. Havde de ikke udlejet kælderen havde de fået 5 med pil ned :)

23 aprile 2015

100% svindlere - umuligt at flytte ud af.

Ubehagelige udlejere, der igennem hele lejeperioden var ubehøvlede og arrogante.
Ved fraflytning nægtede de at godkende fejl- og mangellisten. Datteren i selskabet der stod for fraflytning, kunne ikke se der var malet pga lyset fra solen i vinduet (lejligheden var malet af professionel maler) og påstod alt skulle renoveres i lejligheden. Regningen på fraflytning ramte sjovt nok depositum 100% på kr OG øre. Det er ren fusk og hold jer langt langt væk.

8 febbraio 2015

Billige priser og ærlig behandling

God service og venlig behandling.

Jeg har min første egen lejlighed hos cityhuset. Jeg ved ikke ret meget om alle de praktiske ting der skal ordnes, tages stilling til og gøres, og og cityhuset har i den forbindelse været gode til at hjælpe med at få styr på det hele.

Min lejlighed er på 44 kvadratmeter, 1 værelse med bad, gang og køkken, og jeg giver kun 2500 for den om måneden. Det er jo dejligt. Og det er som sådan en fin lejlighed, men den er gammel og meget slidt. Så man får hvad man betaler for, men det er jo også godt. Man ved hvad man går ind til, og man bliver ikke snydt.

15 dicembre 2014

Cityhuset var min redning - da jeg var boligsøgende i København!

Jeg bor på nuværende tidspunkt i min 2. lejlighed via Cityhuset. Min første lejlighed var en super 1-værelses lejlighed beliggende på Bjerregårdsvej i Odense C, den var perfekt mens jeg var studerende og jeg oplevede ingen problemer, ej heller med at få mit depositum tilbage ved fraflytning. På nuværende tidspunkt bor jeg for 3. år i en super, hyggelig og charmerende 2-værelses lejlighed, den ligger på en sidegade til strøget i København, hvor man kan mærke det pulserende liv. Jeg har anbefalet Cityhuset til min kusine, som også har fundet en lejlighed derigennem, som hun er taknemlig for.

9 novembre 2014

God service, nemt og billigt.

Min kæreste og jeg var så heldige at få en super fin lejlighed på Brolæggerstræde i indre København.
Vi bor her nu på 4 år og ingen problemer haft, andet end småting som der altid vil opstå i ældre ejendomme. Vi er altid blevet mødt af en sød vicevært og et venligt personale, der har løst problemerne med det samme.
Så den dag vi flytter til Odense igen, er det helt sikkert Cityhuset vi søger hos.
Helt klart anbefalelsesværdigt.

9 novembre 2014

Oplevede ingen problemer!

Boede i en lejlighed i ca 2 år beliggende på Hunderupvej i Odense.
Oplevede ingen problemer hverken ved ind- eller fraflytning!! Alt i alt en god oplevelse. Derudover god og hurtig service når der var brug for hjælp!

8 novembre 2014

Godt, nemt og billigt

Jeg har boet i en rigtig fin lejlighed beliggende på hunderupvej. Huslejen var billig og lejligheden var virkeligt hyggelig! Det var nemt ved både ind og udflytning. Jeg har altid fået god og hurtig service, når jeg har haft brug for hjælp, om det så var fra de kontoransatte eller fra viceværten!
Det kan klart anbefales!!

8 novembre 2014

Rigtig god oplevelse - nemt og meget ligetil!

Var gennem cityhuset rigtig heldig at få en god lejlighed i Odense. De gjorde det rigtig nemt for mig at kommunikere, både med dem og med den forhenværende lejer, således at indflytningen blev super nem og meget fleksibel. Lejligheden var rigtig fin, og i den tid jeg boede der opstod der selvfølgelig småting, som der gør i alle gamle bygninger (vandhanen der driller fx.), men jeg fik altid hjælp super hurtigt og uden problemer. De har altid været rigtig søde og tillidsfulde over hele linjen.
Ved fraflytning, havde jeg samme positive oplevelse som da jeg selv flyttede ind, nemt, hurtig og fleksibelt :-) Så klart anbefalelsesværdigt!

7 novembre 2014

Slet ikke service minded!!

Vi skulle ind og skrive lejekontrakt med dem, ikke nok med at de havde til skrevet to ekstra sider til den normale lejekontrakt, blev vi mødt med en chef som bare råbte af os at vi skulle skride fordi de var lukket da vi kom 15.31 efter en forsinkelse, aftalen var at vi bare skulle være der inden 15.30. Sikke da et service minded firma. Kom 1 minut efter aftale og bliv mødt med tilråb.

23 settembre 2014

Snyder og bedrager!!

Flyttede sammen med min daværende kæreste i april 2012 ind i en lejlighed (baggårdshus) - udlejet af Cityhuset.. Alt var fin i starten, og vi sender en fejl/mangel list til dem indenfor 14 dage.. Efterfølgende går det stille og rolig ned af bakke!
Bla. kan nævnes da vi finder noget som ligner skimmel ind til flere steder i lejligheden (stue, soveværelse og badeværelse - samt ALLE vinduer på 1 sal), vi ringer derfor til Cityhuset (som desuden kun har telefontid hverdage 11-13) og informere dem om vores mistanke - hvor vi MEGET surt og irriteret får af vide det er VORES skyld, da vi ikke lufter ordentligt ud (vi luftede dagligt ud i mindst 1 time) - efter lidt tovtrækkerri, sender de en maler ud for at se på det. Maleren kommer, men det eneste han gør er at male stederne med svamp over og så skulle det problem være løst. Det skal siges at min daværende kæreste og jeg på dette tidspunkt har været syg på skift hele tiden måneder inden, hvilket fortsætter - så vi tager ned til lægen og får taget blodprøver, som viser vi bor i skimmel!, og bliver rådet til at komme væk med det samme!!
Vi opsiger lejligheden, og får afvide at udflyttersyn skal foretages af viceværten (en ung pige på 20 år, som bor i lejlighederne ved siden af) - hun kommer så 15min for sent til det aftalte syn (fair nok - det kan ske) og de papirere cityhuset skulle have sendt i forbindelse med synet er IKKE kommet, så hun skriver ned på et løst stykke papir.. Hun går rundt og tjekker lejligheden for fejl og mangler - kommer hen til os og siger, der intet er, lejligheden er gjort fin og ordentlig ren, og så var der nogle skjolder i vinduskarmen (som var der da vi flyttede ind - og vi skrev på vores fejl/mangel liste), men hun skriver det ned og så må vi tage den med Cityhuset (hun tog INGEN billeder under hele synet!!!) - da papirene ikke er sendt, vil vi modtage en mail fra Cityhuset en af de følgende dage..
Da vi efter et par dage får en mail fra Cityhuset får vi et chok! Lejligheden er overhovedet ikke gjort ordentlig ren, køkkenet er beskidt, skjolder i vindueskarme og listen fortsatte - og sjovt nok en masse billeder.. Hvilket vil sige viceværten har været inde i lejligheden efter endt syn!! Dette informere vi cityhuset om - men får en meget sur mail tilbage om at ALT hvad de har skrevet er vi blevet informeret om ved synet.. Da vi ikke gider kæmpe med dem, vælger vi at betale de 1xxx kr for rengøring..

Vil IKKE råde nogen til at leje ved Cityhuset - det er svindel, og kan de snyde så gør de det, og sure medarbejder hele tiden (hvis man ellers husker at få ringet mellem 11-13)..

29 luglio 2014

Cityhuset er den værste udejer i Odense.

Jeg og en kammerat overtog en af cityhusets lejligheder i 2010. Vi fik skrevet fejl og mangler liste. (ingen af de fejl er blevet udbedret)
Der går noget tid, hvor vi forsøger at få forskellige ting ordnet. Blandt andet vinduer som er rådne og som cityhuset i følge vores lejekontrakt står for.

I 2012 bliver opdager vi st der er hul i taget og vi forsøger at få dem til at ordne det dette sker først i 2014 da jeg må ringe til dem fordi det regner ind i lejligheden. I denne periode flytter min kammerat ud og kontaker cityhuset og får den besked at det bare er iorden, i samme periode forhøre jeg mig om hvis min kæreste flytter ind om hun så skal skrive under på lejekontrakten hvilket cityhuset giver besked om dette ikke er nødvendigt.

Da min kæreste flytter ind, gør jeg pr. brev igen opmærksom på fejl og mangler i lejlighed og at jeg desuden har mistanke om fugt i lejligheden som følge af hul i taget.

4 mdr efter min kæreste er flyttede modtager jeg et brev om jeg udlejer ulovligt til min kæreste, jeg kontakter derfor cityhuset som giver mig den besked at de aldrig har fået besked om min sambo flyttede og at jeg har oplyst om der flyttede en ny ind. Cityhuset mener min tidligere sambo SKAL flytte tilbage. Og at det nu slet ikke er sikkert at cityhuset vil udleje til mig længere.

Jeg har nu været nød til at få en lejeforening ind over sagen som så har sendt et brev til cityhuset..
Alt i alt er cityhuset en meget uprofessionel udlejer som ikke lever op til det ansvar de har overfor deres lejere.

23 luglio 2014

Fraflytning

Efter 4 år i en lejlighed lejet af Cityhuset, skulle jeg fraflytte.. Cityhuset fortalte stort og flot om hvor vigtigt det var for dem, at alle parter føler sig set og hørt, så glæden ved at leje hos dem igen, skulle forekomme. Imidlertid virker det mere som en flot salgstale end en reel virkelighed. Jeg fik af vide at både nye lejer og jeg skulle være enige om overtagelses dato, og at cityhuset ville kontakte mig for at afklare om ønskede dato var okay. Det er aldrig sket. Jeg har selv måtte ringe flere gange til dem, for at høre om hvorvidt aftalen overhovedet var gået igennem. Ligeledes har regningen fra fraflytningen været på 7000 kr. Malingen af en 62m2 lejlighed lød på 15.000 og høvling af gulvene på 5000. Så i alt har de renoveret lejlighed for 20.000 kilo. Lidt paradoksalt, når den "maler" de sender ud er en blind muldvarp som er uddannet blikkenslager og intet har med en uddannet maler at gøre. Jeg blev lovet ikke at skulle betale for maling af loft, men har ikke kunne komme igennem til maleren med et svar om hvorvidt dette arbejde er trukket fra regningen eller ej, og cityhuset virker mest af alt som om de bare skummer fløden. Jeg føler mig meget som den lille lejer, imod en stor virksomhed, der får halvdelen af pengene.

9 luglio 2014

God service og lejlighed til få penge

Jeg flyttede ind i min første lejlighed for 6 uger siden og har i den forbindelse fået masser af hjælp fra Cityhuset, både angående boligsikring og meget mere. Jeg har ikke følt mig som den "lille lejer", som andre på trustpiloten har beskrevet det.
Min lille lejlighed ligger godt, har en god størrelse og er billig - et fund! Da jeg flyttede ind var der dog et par fejl og mangler; blandt andet var et par af vinduerne punkteret og malingen på badeværelset kunne ikke særlig godt tåle vanddamp. Det indberettede jeg til Cityhuset, som derefter sendte viceværten, en venlig og faderlig mand, ud til mig. Han så fejlene og dagen efter stod der en maler klar uden til at fikse problemet med malingen på badeværelset for mig og efter påske bliver mine vinduer udskiftet - alt sammen uden det mindste bøvl eller besvær.

Til den negative side kan jeg kun fortælle, at de nogle gange svarer lidt langsomt (ofte omkring 3-4 dage) på mine mails, men det har ikke været noget problem. Hvis jeg har skulle bruge hjælp med det samme, har jeg bare ringet og de har så været flinke og hjælpsomme over gennem telefonen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

16 aprile 2014

ELENDIG SERVICE I TELEFONEN!!

Jeg har nu boet i en af Cityhusets ældre boliger i lidt over 3 år. Det er en billig lejlighed, og jeg kan godt lide at bo der. Dog føler jeg mig langt fra velkommen i deres selskab når jeg ringer ind, stort set 1 gang om md. for at fortælle dem at der er noget galt med vinduerne, som er rådne. De siger at de får en tømrer til at kontakte mig. Det siger jeg ok til, men efter en ventetid på 2 uger, og tømren stadig ikke har kontaktet mig kontakter jeg Cityhuset endnu engang og fortæller at der ikke er nogen tømrer der har kontaktet mig, hvortil en igen meget sur medarbejder tager telefonen og siger at hun ringer og rykker tømreren. Sådan er det HVER eneste gang der skal laves noget i min lejlighed. Endvidere er viceværten, aldrig til at regne med, da han ligesom inde på kontoret fortæller at han ringer tilbage - det sker heller ikke. Det samme sker med deres mailsystem - der er der heller ingen respons. Og ja, FUGT i deres lejligheder + rådne vinduer er, hvad jeg har kæmpet med i 3 år. Jeg er utrolig spændt på at se, hvilken regning jeg får når jeg fraflytter deres bolig. Alt i alt er jeg utrolig skuffet over deres dårlige service når jeg kontakter dem pr. telefon, hvor det gang på gang er en sur og tvær medarbejder der tager telefonen, selvom man blot har et spørgsmål om noget praktisk.
Endvidere har der været en del tyverier i mit område, da der ikke er nogen mulighed for at låse dørene til vores opgang - dette problem gør de heller ikke noget ved?
Cityhuset, hvordan bor i selv? Har i fugt i jeres bolig, hvor lang tid går der inden i får lavet jeres ting i jeres hjem? Hvilken service ønsker i selv at blive mødt med når i skal tale med et firma?
J
En meget skuffet lejer!