Cityhuset Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Vi overvejede at leje en lejlighed hos dem, men opdagede hurtigt, at det kunne blive meget dyrt at hænge gardiner eller billeder op. Derfor takkede vi nej inden kontraktens frist. Vores fejl var, a... Leggi di più

Jeg har boet som lejer hos Cityhuset i knap 3 år. Gennem alle årene har jeg været yderst tilfreds med lejligheden, personalet og kommunikationen mellem lejer og udlejer. Hvis du er ny i Odense elle... Leggi di più

Respektabel virksomhed. Altid hurtigt ude ved pludselige problemer, og rippede mod forventning absolut ikke depositummet, på trods af at være flyttet i en helt ny lejlighed. Manglende stjerne skylde... Leggi di più

Vi har haft den absolut bedste oplevelse med Cityhuset – og især Jeanette Eg Nielsen, som har været helt fantastisk fra start til slut. Man mærker med det samme, at der bliver taget hånd om både m... Leggi di più

1. Noleggio vacanze

Cityhuset, udlejning af erhvervslejemål og lejligheder

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har boet i to forskellige lejligheder…

Har boet i to forskellige lejligheder med dem. I alt i knap 8 år, og er lige flyttet ud. Fine lejligheder til prisen, og hver gang jeg havde nogle problemer blev tingene fixet hurtigt. Nu bor jeg i København hos et andet udlejningsselskab, og bestilte en nøgle fra min vicevært for to måneder siden xD ..
Da jeg flyttede ud begge gange fik jeg også ret meget af mit depositum tilbage, selvom jeg ikke regnet med at få noget igen.

4 luglio 2023

Hej Magnus

Mange tak for de rosende ord.
Vi er glade for at have hjulpet dig med at finde lejligheder :-)
Hvis du en anden gang står i en boligsituation, hvor du mangler en lejlighed, er du meget velkommen til at kontakte os.

God dag,

Vh. Cityhuset

Forfærdeligt selskab!!

Har boet i en af deres lejligheder i 4 år, og de er ikke til at få fat på, lejlighederne er fyldt med skimmelsvamp, og de gør intet ved det.
Hvis bare man kunne vedhæfte billeder!

18 marzo 2024

Hej Emma,

Vi er kede af at høre det er den opfattelse du har af os, når du nu har boet til leje ved os i 4 år og stadig gør det.

Vi synes selv vi har gjort mange tiltag i din lejlighed. Bl.a. har vi opsat ny ventilation i badeværelse, ny udsuger i køkken, nyt vinduesparti og ny altandør i soveværelse, samtidig er din altan blevet renoveret og i skrivende stund er vi ved at lægge nyt tag på ejendommen.

Vores telefontider er hver dag åben fra kl. 9-15.00, derudover er vores vicevært til rådighed på telefonen alle hverdage fra kl. 7-15.30.

VI håber med de tiltag der allerede er gjort i din lejlighed, at det medvirker til et bedre indeklima, ellers hører vi meget gerne fra dig.

Vh. Cityhuset

Havde jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det

Jeg advarer alle, der overvejer at leje igennem Cityhuset, på det kraftigste ikke at gøre det. Vi har skimmelsvamp i hele opgangen, hvor det eneste vi får, er en form for saltvandsspray, som skimmelsvamp trives i.
Hver gang vi ringer til Cityhuset, bliver vi behandlet dårligt, hvilket også er den opfattelse hele opgangen har.
Vi havde indbrud i lejligheden, mens vi sov, og det eneste vi fik i hovedet var skæld ud, og at det var forsikringen, vi skulle snakke med. Super fedt når man er utryg.
Vi har flere gange oplevet vi ringer med ting, der skal ordnes, men intet bliver gjort.
Havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.
Aldrig lej jer ind igennem Cityhuset.

13 gennaio 2024

Hej Nicoline

Vi er naturligvis kede af at høre, du ikke er glad for at bo til leje hos os. Vi synes ellers vi sørger for at give dig og alle vores andre lejere en rigtig god service.

Ang. jeres indbrud har vi undersøgt sagen nærmere. Alle døre og vinduer i ejendommen blev på daværende tidspunkt gennemgået og her viste der ingen tegn på indbrud. For at være på den sikre side, udskiftede vi dog låsen i naboejendommens opgangsdør og udleverede nye nøgler, så vi kunne sikre, at alle døre omkring jeres opgang kan låses. Grunden til vi har oplyst jer i selv skulle kontakte jeres forsikring er, at det er jeres egen indboforsikring, der skal dække, hvis I har fået stjålet ejendele.

Vores vicevært så på den fugt du havde i dit værelse, og han forklarede dig hvor vigtigt det er, at du får luftet ud og får rullet dine gardiner fra, så luften kan ventilere. Det var her tale om et meget lille udbrud af fugt, så brug af mugfjerner over en kortere periode, sammenholdt med jævnlig udluftning, ville få fugten til at gå væk hurtigt. Du har ikke efterfølgende klaget over fugten, så derfor har vi ikke gjort yderligere tiltag.

Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse, og du er enig i, at vi yder en god service for vores lejere.

Mvh. Cityhuset

Min varmeste anbefaling

Jeg har haft en usædvanlig god oplevelse med cityhuset. Da jeg stod i en svær boligsituation og skulle finde en lejlighed hurtigst muligt hjalp cityhuset mig med at finde en lejlighed efter mine behov. Jeg var i en god dialog omkring mine ønsker og fik vist flere lejligheder, der passede efter mine behov og ønsker.
Lejligheden blev hurtigt gjort klar og jeg fik endda mulighed for tidligere indflytning.

Tusind tak til Julie og Jeanette fra cityhuset, der har været så behagelige og effektive i hele processen.
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Cityhuset.

27 gennaio 2023

Hej Johanne

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse og du er glad for at bo til leje hos os.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål.

Rigtig god dag,

En god oplevelse!!

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med cityhuset. Da jeg stod i en svær boligsituation og skulle finde en lejlighed hurtigst muligt hjalp cityhuset mig med at finde en lejlighed efter mine behov. Jeg var ude og kigge på flere lejligheder som alle lå tæt på letbanen, lå i Odense, en to værelses og med en Max husleje på 5000kr. Jeg fandt en og der blev hurtigt gjort klar til at jeg kunne flytte ind. Alt dette var inden for to uger. Tak til Julie og Jeanette fra cityhuset, det de to skønne mennesker der hjalp mig hurtigt videre og sikrede mig et hjem lige efter det jeg søgte. Jeg sagde nej til et par lejligheder men derfor gav de ikke op på at jeg skulle finde en lejlighed og at det skulle være dem der hjalp mig. Jeg er 100% tilfreds med oplevelsen hos cityhuset!

31 ottobre 2022

Hej Freja

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du har fundet en lejlighed, som du er glad for at bo i.

Må du have en god jul,

Advarsel mod at leje gennem Cityhuset

Advarsel mod at leje gennem Cityhuset. De behandler deres lejere med største disrespekt og nedladenhed. Jeg har stået på sidelinjen og oplevet hvordan de har behandlet min søn og svigerdatter i deres boligsituation, hvor de er flyttet ind i en lejlighed der er kendt med fugt - men hvor de blot har malet over og lejet den ud igen. Den er fuld af skimmelsvamp, som de intet har gjort for at udbedre, trods det er halvanden måned siden de først blev gjort bekendt med det. De har kun boet i lejligheden kortvarigt og den er også opsagt. Min søn og svigerdatters møbler er ødelagt og de har konsekvent været syge siden de flyttede ind. De tør ikke opholde sig i lejligheden og Cityhuset imødekommer dem slet ikke. Tværtimod bliver de talt ned til og truet med diverse opkrævninger. Jeg vil på det kraftigste opfordre til at udleje gennem et andet selskab. De er ubehøvlet ved henvendelse og angribende og truende . Ydermere forsøger de at tvinge til betaling af husleje for så efterfølgende at bruge depositum til istandsættelse . Det er for egen regning at indhente dokumentation og test for skimmel da de siger ikke alt skimmel er farligt . Hold jer fra dem .

1 dicembre 2022

Hej Lone

Vi er naturligvis kede af, at du har en bekendt, som ikke har været glad for at bo til leje i en af vores lejligheder.
Vi har ikke været enig i, at der har været, eller er skimmelsvamp i lejligheden.
Det er ikke korrekt, at vi har brugt depositum til istandsættelse af lejligheden. Vi har oplyst man ikke kunne bruge sit depositum til betaling af husleje, men depositummet vil blive opgjort efterfølgende, når man ikke længere hæftede for lejligheden.

God respons på henvendelser

God respons på henvendelser, når der opstår problemer. Hurtig og effektiv udbedring af skader af velkvalificerede fagfolk.

27 novembre 2022

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for I er tilfredse med at bo til leje hos os og I sætter pris på, at vi reagerer på jeres henvendelser. Samtidig er vi også glade for at høre vi har kvalificerede samarbejdspartnere.

Advarsel mod at leje gennem Cityhuset

Advarsel mod at leje gennem Cityhuset. De behandler deres lejere med største disrespekt og nedladenhed. Jeg har stået på sidelinjen og oplevet hvordan de har behandlet min bror og svigerinde i deres boligsituation, hvor de er flyttet ind i en lejlighed der er kendt med fugt - men hvor de blot har malet over og lejet den ud igen. Den er fuld af skimmelsvamp, som de intet har gjort for at udbedre, trods det er halvanden måned siden de først blev gjort bekendt med det. De har kun boet i lejligheden kortvarigt og den er også opsagt. Min bror og svigerindes møbler er ødelagt og de har konsekvent været syge siden de flyttede ind. De tør ikke opholde sig i lejligheden og Cityhuset imødekommer dem slet ikke. Tværtimod bliver de talt ned til og truet med diverse opkrævninger. Jeg vil på det kraftigste opfordre til at udleje gennem et andet selskab.

Cityhuset benægter i dag 20/12, at der har været skimmelsvamp i lejligheden. Dette på trods af at de på intet tidspunkt har sendt nogle ud for at tjekke det. Hvordan kan det lade sig gøre?! Desuden har min bror selv indkøbt tests der siger at det netop er skimmelsvamp. Ligesom deres læge bakker op omkring med de symptomer de døjer med.

29 novembre 2022

Hej Louise

Vi må henvise til det svar, som vi har givet Lone Bønning Larsen, idet jeres anmeldelser vedr. samme sag.

Venligst Cityhuset

Can recommend 100%! Kind & reliable landlord, always there to help. No issues at all.

Rented an apartment for 2 years with cityhuset & had a great experience throughout the whole renting period. They were incredibly friendly & helpful from the beginning on, supported us during our stay & did not rip us off with our deposit. Can recommend 100%! Also plus: they were able to communicate in English & very welcoming to international students.

31 luglio 2022

Hi Arabella

Thank you for taking you time to write about us. That we appreciates.
We are also glad to hear we are helpful & friendly,

Merry Christmas, Cityhuset

Trustworthy and friendly landlords

Lived in a Cityhuset apartment for 2 years. Experienced no problems from showings to moving in to moving out. Quick to provide help if needed. Can recommend for internationals coming to Odense.

31 luglio 2022

Dear Marc

We are happy to hear, that it´s also easy for internationals coming to Odense to find an apartment at Cityhuset.

Merry Christmas, Cityhuset

Fantastisk udlejer

Fantastisk udlejer. Det har været en dejlig oplevelse at flytte ind i en af lejlighederne ejet af cityhuset. De svarer hurtigt på emails og er meget imødekommende omkring mangler og kritik. Jeg kan stærkt anbefale dem som udlejere.

23 agosto 2022

Hej Hannah

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Vi håber du bliver glad for at bo i din charmerende lejlighed.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være noget.

Rigtig god dag til dig,

Tilfreds

Jeg har været meget tilfreds med cityhuset. Min husleje var meget billig og lejligheden var fin. Fraflytningen er også gået helt optimalt.

11 maggio 2022

Hej Amanda

Mange tak for din anmeldelse. Hvis du en dag igen står og mangler en lejlighed, er du velkommen til at kontakte dig, så skal vi nok være dig behjælpelig :-)

Forsat god dag, Cityhuset

Jeg kan helt klart anbefale Cityhuset.

Jeg kan helt klart anbefale Cityhuset.
Da jeg i november flyttede ind var der nogle mangler og Cityhuset har været meget imødekommende og hurtige til at sørge for disse mangler. De er lynhurtige til at sørge for der kommer tømrer/ vicevært på når noget ikke er i orden. Jeanette, Karin og Julie har været så søde fra dag 1. Jeg ønsker Cityhuset en god jul og et godt nyt år.
Mvh Sharon

24 dicembre 2021

Hej Sharon

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Vi er også glade for vi har kunne være dig behjælpelig med at finde en ny lejlighed.

Vi ønsker også dig et godt nytår.

Mange hilsner Cityhuset

Dyr fraflytning og manglende respons

Har egentlig været tilfreds med Cityhuset pga rimelig husleje og effektiv vicevært. Mine oplevelser ifm udflytning overskygger dog resten. Jeg måtte minde dem om at jeg havde 3 mdrs. forudbetalt husleje, da de fortsat trak penge. Desuden kostede istandsættelsen af lejligheden meget mere end mit depositum, selvom der ikke var tale om nogle påførte skader. Det tager åbenbart 15 timer for professionelle malere at male en etværelses lejlighed. Derudover modtag jeg et år efter fraflytning en regning på baggrund af varmeopgørelse, hvilket jeg synes var mærkelig da jeg altid plejede at få Ca 1000kr tilbage. Denne gang var der pludseligt et stort forbrug på en radiator, som aldrig har været brugt de år jeg boede der. Jeg efterspurgte regnskabet, men der var åbenbart en måler der var "gået i stykker". Jeg forsøgte at klage over opgørelsen, men så blev Cityhuset pludselig stille og trak blot automatisk beløbet fra min konto uden jeg kunne gøre noget. Generelt super dårlig stil og håndtering ifm. dette.

5 settembre 2021

Kære Sofie

Vi er meget kede af du føler du har haft en dårlig oplevelse. Hvis vi kunne få oplyst din tidligere adresse, vil vi bedre kunne gå ind i din konkrete sag.
Umiddelbart vil vi ikke vurdere 15 timer for istandsættelse af en 1-vær lejlighed er voldsom, når man tænker på lejligheden først skal dækkes af, alle vægge, lofter, paneler, dørkarme, vinduer og vindueskarme skal males.
Mht. varmeforbruget får vi regnskabet udarbejdet ved Clorius. De laver en beregning af forbruget på en radiator, hvis måleren ikke har været intakt ved aflæsningsdatoen. Hvis en måler ikke er intakt, har lejer selv pligt til at gøre os opmærksom på dette, ellers vil vi ikke opdage det før aflæseren er i din lejlighed. Efterbetalingen er kun trukket på din konto, da din husleje har været tilmeldt PBS og du ikke selv har stoppet aftalen, ellers kan vi ikke trække penge på din konto.

Vi håber meget du sender os en mail på adm@cityhuset.dk med din adresse og så vil vi gerne se på din sag igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Cityhuset

Julie F. , the best contact person.

Julie F. is one of the best contact people I have met. We live in Cortex Park Vest and it is a pleasure. She always answers the questions straight away, provides helpful advice and answers my endless questions about anything.
As for the building we live in, we are very lucky and happy. There were some minor issues in the beginning, but after reporting them, they have been fixed extremely fast.
Overall, very pleased with Julie (as she is the only one we are in contact with).

2 giugno 2021

Dear Krístina,
Many thanks for your kind review. We really appreciate it and are glad hear you’ve had a great experience with us. We will pass on your review to Julie F. so she knows she has done a great job :)
Have a lovely day.

Kind regards

Samarbejdende og trykt udlejerselskab

Det kan helt klart sagtens betale sig, at leje sig ind ved cityhuset.
Der er altid hurtigt svar, hvis man har nogle spørgsmål. Jeg har bl.a fået lov til både at male køkken og resten af lejligheden.
Jeg har også været i dialog med dem ift at få malet opgangen i lejlighedskomplekset. Vi har haft en super god dialog, og de vender hurtigt tilbage! (Jeg har især haft en god dialog med Camilla Mårtensen).

Man kan sagtens føle sig tryk ved at leje sig ind ved dem, er min erfaring!
Dette er første gang jeg lejer en lejlighed og jeg vil klart leje ved dem en anden gang i fremtiden, og anbefale andre det samme!

12 maggio 2021

Hej Emma

Vi er glade for den gode anbefaling du giver, det sætter vi stor pris på.

Må du have en dejlig dag :)

Stor anbefaling

Har absolut intet dårligt at sige om cityhuset. Lækre lejligheder til priser som er til at være med på.
Virkelig god kommunikation, hvor man bliver informeret om alting fra starten. Svarer i løbet af ingen tid, hvis der skulle være nogle problemer.

10 maggio 2021

Hej Cecilie

Mange tak for din gode anbefaling, den værdsætter vi.
Vi er glade for vi har kunne hjælpe dig med at finde en lækker lejlighed :)

Cityhuset

Gode lejligheder til rimelige priser

Overtog en flot lejlighed med spritnyt køkken. De svarer hurtigt på både mails & telefonen. Ingen problemer med husleje, vicevært m.m

Jeg skal sågar fremleje lejligheden og der er de også behjælpelige. Stor anbefaling herfra, at bruge cityhuset.

10 maggio 2021

Hej Bent

Mange tak for de rosende ord, de, dem er vi meget glade for.

Rigtig god dag :)

Helt igennem urimelig

Helt igennem urimelig
*Enormt dårlig service, ligegyldig hvad så får man ikke ikke indskud tilbage..
Der sprang et rør i lejligheden og skulle fugtes og ordnes. Her måtte vi flytte ud og betale el regning for den måned de skulle ordne lejligheden. Jeg har lejet lejlighed flere steder, og ALDRIG prøvet noget der minder om dette..
vandregningen for det sprungne vandrør fik vi selvfølgelig også.
Vi boede der 12 måneder og fik en ekstra regning på trods af vi selv havde betalt et rengørings firma som havde ordnet alt ..
Vanvittig! Pas nu på hvor i lejer ..

7 maggio 2021

Hej Malene

Det er korrekt I ikke fik indskuddet retur ved fraflytningen, da I var i restance med husleje og et lån I havde fået oprettet på en tidligere gæld. Ligeledes skulle lejligheden males og have ordnet gulve ved jeres udflytning. I mødte ikke selv op til fraflytningssynet, og vi bestilte derfor håndværkere til istandsættelsen.
Da et vandrør sprang i jeres lejlighed, blev håndværkere rekvireret med det samme. Skaden blev bragt til ende hurtigt. Det er ikke korrekt vi pålagde Jer udgiften på vandforbruget, idet I slet ikke blev opkrævet forbrug af vand, imens I boede i lejligheden.

Vi er naturligvis kede af I ikke mener vi yder en god service. Vi udlejede tilmed jeres lejlighed 1 måned tidligere end jeres hæftedato, da I ønskede det.

En kæmpe joke!

Aldrig igen om jeg vil benytte mig af Cityhusene igen!!

Vi har utætte vinduer, skimmelsvamp i vores ene rum som bliver ved med at sprede sig, som de ikke gør noget ved og generelt bare en dårlig kommunikation.

Vi har boet her i en af lejlighederne i godt og vel 1/2 år og når man ringer til dem og siger at vi har fået skimmelsvamp siger de: "Vi sender en ud for at kigge på det". Her i dag 4 måneder senere efter vores klage er der intet sket og kommunal styrelsen er nu på sagen!

26 aprile 2021

Hej Aaholt

Vi er kede af du har haft en dårlig kommunikation med os.
Efter I gjorde os opmærksom på fugt i jeres lejlighed, rekvirerede vi vores tømrer. Tømreren kunne konstatere der var kommet en lille kuldebro, idet der var boret et antennekabel igennem ydermuren uden der var blevet fuget. Han fugede derfor rundt om antennekablet.
Kommunen besigtigede efterfølgende lejligheden og kunne ikke måle forhøjede fugtniveauer. De vurderede der ikke skulle gøres yderligere ved denne kuldebro, da forholdet var udbedret. De vurderede sagen, som under bagatelgrænsen.
På baggrund af dette er sagen derfor både afsluttet ved os og kommunen.