Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Byłam zniechęcona negatywnymi opiniami innych klientów, dlatego wahałam się nad zakupem w tym sklepie internetowym. Na szczęście miło się zaskoczyłam. Zamówienie zostało szybko wysłane i bezpiecznie s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Odradzam zdecydowanie - dostawa zepsutego roweru elektrycznego - od 2 miesięcy nie są w stanie go naprawić. Klient otrzymuje z serwisu maile typu - proszę czekać kiedyś naprawimy, ale kiedy to nie wie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ten sklep to zwykła porażka zamówiłem 2 rowery po 3 tysiące zł za jeden.Opinie roweru jak i sklepu super.Rower to jedna wielka tragedia,sklep wysłał 2 sztuki roweru z wadami fabrycznymi,łącznie wad by... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłem rower Orbea Terra H30 1X. Rower przyjechał z mocno zarysowaną manetką i zgodnie z rekomendacją serwisu składającego pojazd zgodziłem się na jego złożenie i zgłoszenie roszczenia obniżenia ce... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,7

Tutte le recensioni

72 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Odradzam zakup i nie polecam sklepu

Zakup roweru elektrycznego w sklepie Centrum Rowerowe był jednym z najbardziej rozczarowujących doświadczeń z jakimi się spotkałam. Rower od samego początku nie był wolny od wad, co doprowadziło do czterech awarii w ciągu niespełna 15 miesięcy. Od momentu zakupu 27 maja 2023 r. do odstąpienia od umowy 12 sierpnia 2024 r., rower był niesprawny przez 122 dni, co oznacza, że przez około 26% tego okresu pozostawał w naprawach. Innymi słowy, tylko 3/4 tego czasu mogłam teoretycznie korzystać z roweru, a i to z ciągłym ryzykiem kolejnych awarii.

Przy czwartej naprawie sklep argumentował, że złożona została reklamacja z tytułu gwarancji, więc nie mogę odstąpić od umowy. Jest to dla mnie całkowicie niezrozumiałe, zwłaszcza że rower nadal się psuje, a liczba usterek w tak krótkim czasie jednoznacznie wskazuje na jego wadliwość. Zamiast refleksji nad sytuacją, sklep upiera się przy swoim stanowisku, ignorując moje prawa klienta i konsumenta.

Dodatkowo, firma próbowała bezpodstawnie naliczać opłaty za magazynowanie roweru, mimo że to oni od samego początku nie wywiązali się z obowiązku dostarczenia produktu wolnego od wad. Na szczęście Miejski Rzecznik Konsumentów m.st. Warszawy przyznał mi rację i wydał decyzję nakazującą zwrot środków. Jednak pomimo tej decyzji oraz faktu, że rower znajduje się w posiadaniu sklepu, do dziś nie otrzymałam należnych mi pieniędzy.

Zamiast profesjonalnego podejścia i troski o satysfakcję klienta, doświadczyłam ignorowania swoich praw konsumenckich, braku jakichkolwiek przeprosin czy rekompensaty za doświadczone niedogodności. Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie każdemu, kto ceni swoje zdrowie, czas i pieniądze.

12 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Błagam nie kupujcie tam nic bo to jest…

Błagam nie kupujcie tam nic bo to jest jakaś porażka. Kupiłam rower na raty to przyszedł z krzywym kołem i niedziałającymi przerzutkami. Nie chciałam się bawić w żadne głupie reklamacje bo już na tym etapie miałam dość więc oddałam to w ramach tych 14 dni które się ma na oddanie zakupu internetowego. Od miesiąca się z nimi męczę bo de**le nie chcą zgłosić do banku że oddałam im rower więc bank mi nie może anulować rat 🙃 spłacam raty za rower którego nie mam. Teraz wymyślili wymówkę że mają miesiąc na odstąpienie interwencyjne co jest NIEPRAWDĄ bo dzwoniłam do banku i Pani była zszokowana z której d*py oni wyciągnęli coś takiego. I była zdziwiona jak sobie sklep to wyobraża że ja będę raty spłacać za coś czego nie mam. Cała sprawa trwa łącznie od 15 października, zaraz będę musiała zapłacić w banku drugą ratę za rower którego nie mam. Napisałam kolejnego maila dzisiaj, zobaczę co teraz wymyślą, jak kolejną wymówkę z czterech liter to zgłaszam to do rzecznika praw konsumenta. Niby taki wielki sklep a z moich doświadczeń wygląda jak jakiś scam

22 novembre 2024

Opóźniona reklamacja

Sklep przekroczył termin odpowiedzi na reklamację, zasłaniając się tym, że w wypadku wysłania butów do Shimano, termin 14 dni nie obowiązuje. No cóż sprawa poszła do Rzecznika i zobaczymy czy jednak doczytają jakie konsument ma prawa.

16 agosto 2024

Gdzie jest moja rama?

Gdzie jest moja rama? - ciśnie się na usta. Tak złej obsługi posprzedażowej nie doświadczyłem nigdy i to przy reklamacji roweru za 17 tysięcy zł (chodzi o pęknięcie ramy karbonowej). Abstrahując od decyzji reklamacyjnej (negatywnej), która została wydana... w ostatnim z 14 dni przysługujących na odpowiedź, to od 11 dni od niej nie otrzymałem z powrotem mojej ramy. Pracownicy działu reklamacyjnego nawet nie odpowiadają na moje wiadomości. Po prostu skandal.

Skandaliczna była również sama decyzja. Brak jej rzetelności, brak profesjonalizmu, w przypadku ram karbonowych oczywistością jest badanie pęknięć "grubościomierzem". Dostałem tylko ogólne wnioski, które zrzucają winę na niewłaściwe użytkowanie. Brak ekspertyzy, czy mogę dalej użytkować ramę, czy może mi "strzelić" w każdej chwili i doprowadzić do uszczerbku na zdrowiu.

30 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Oddałam rower do reklamacji po tym jak przy jeździe pękła rama dolna. tym jak…

Oddałam rower do reklamacji po tym jak mojemu 13 letniemu synowi pękła rama w rowerze. Po pierwsze nie powinno dojść do czegoś takiego... Czyli co to za rower który kosztował 3.600zl myślałam że powinien się nadawać do jazdy i coś takiego nie powinno się zdarzyć za taką cenę.
Mniejsza z tym
Czekamy już miesiąc czasu a ramy do wymiany dalej nie ma zaczęły się wakacje a syn bez roweru. Bo rama idzie od miesiąca i dojść nie może.
Za każdym razem jak dzwonię po jaka kolwiek informacje słyszę to samo czekamy na ramę.
Raczej nie polecam tego sklepu.
Przy kupnie tego roweru też były problemy zamówiliśmy go przez internet i mieliśmy odebrać w sklepie też trwało to bardzo długo niż wcześniej mówili.
Nie jestem zadowolona wogole z tego sklepu ponieważ oszukują zwykłych ludzi cały czas każą czekać.
Chyba na piechotę bym szybciej poszła po ta ramę niż oni ja zamawiają.
A dziecko czeka i wakacje uciekają.
Bardzo dziękujemy za super wakacje bez wymarzonego roweru!

13 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Everything is good

Everything is good. Ordered bike lock, it was shipped the next working day. Free shipping is nice. Everything as described

25 marzo 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più