Center Parcs NL Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kaartjes voor aquamundo kosten €33, met die prijs mag je wel service verwachten. Wij hadden per ongeluk tickets voor 15:00 gekocht ipv 13:00 maar kwamen hier pas achter bij de balie. Er was geen mogel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte bereikbaarheid. Ik heb Center Parcs inmiddels twee keer gebeld en beide keren sta je ongeveer een half uur in de wachtrij, zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Dit is echt niet n... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vip arrangement uitgekleed. Horeca duur en slechte bediening qua wachttijd. Laat inchecken, vroeg uitchecken. Waarom, omdat je minimaal 7 x per 2 jaar moet reserveren? Terwijl wij er trouw 40 jaar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Selve steder var super hyggeligt, flot natur, men når man så finder ud af der render rotter rundt på vores terrasse, både dag og nat, og man så går op i receptionen og de lover der vil komme nogen at... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

185 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Waardeloze klantenservice

We hebben geboekt met een kortingsbon van Prenatal, de boeking was telefonisch gedaan door een medewerker. Alles netjes betaald en ineens krijgen we een naheffing. De korting was zogenaamd te hoog vastgesteld, we moeten €65 extra betalen. Dit mag juridisch niet eens want er was een reserveringsbevestiging en een betaling. Na heel veel telefoontjes weigeren ze het bedrag aan te passen, wij waren jarenlang zogenaamd 'centerparcs friend' maar ons zijn ze kwijt.

10 ottobre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat de afhandeling van jullie boeking met de Prenatal-kortingsbon niet naar wens is verlopen en dat er na bevestiging en betaling een naheffing volgde. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker als trouwe gast, en nemen je feedback mee om onze processen kritisch te bekijken.

Valutata 4 stelle su 5

Een goede (misleidende) aanbieding (tot…

Een goede (misleidende) aanbieding (tot 25% korting)in je mail met code en voorkeurligging. 25% blijkt 2% te zijn en de voorkeursligging (moeder zwaar hartpatiënt) geldt toch niet. 811 voor een weekend vip. Veel geld maar okay ik boek. De site werkt ‘s avonds niet. Ik bel de volgende ochtend: code is niet meer geldig (ik heb een printscreen waar staat tot 7 oktober maar voor members met een klok van nog 1,5 dag). Jammer voor je. Alle vip huisjes zijn vol (nacht ervoor nog 16?) Maar wij kunnen u een comfort (geen premium) aanbieden voor 900,00!! Nee geen voorkeursligging dat is 59 extra. Ja de site liep vastmaar dat kan gebeuren, dat is pech voor jullie. Maar de comfort voor 900 boek ik graag voor jullie . En dit is bij CP vaker het geval. Het is misleidend. Ik ben echt een vaste bezoeker geweest, maar nu begint moraal ook te spelen klantenservice doet er niets mee! Zoek het maar uit
Ook is hun klachtenformulier niet transparant. Ze doen alsof je via een klachtenformulier een klacht kan indienen. Maar als je dat aanklikt wordt je doorgeleid naar alles behalve een klachtenformulier. Ook dat is weer misleidend. Ze zijn wel goed bereikbaar voor boeken;-)

Na veel bellen heeft de klantenservice mij alsnog een cottage dichtbij gegeven. Je moet er wel je best voor doen maar een medewerker dacht gelukkig wel mee

Aanvulling review: erg netjes opgepakt door CP. een tegoeden en excuses. Het huisje zelf was heel schoon en Vossemeren is prachtig qua natuur maar ook het zwembad: prijzen voor eten pittigr dat is overal

7 ottobre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor je uitgebreide terugkoppeling. Fijn dat het uiteindelijk netjes is opgepakt door ons team, met een passende oplossing, en dat je hebt genoten van de schone cottage, de natuur en de Aqua Mundo in De Vossemeren. Jammer dat het boekingsproces en de communicatie rondom de aanbieding en het klachtenformulier niet naar wens waren. We nemen je opmerkingen hierover mee en bespreken deze intern.

Hatte ich besser in Erinnerung

Ich war vor 8 Jahren auf Klassenfahrt in Zandfoort und hatte es wirklich gut in Erinnerung aber leider war ich etwas enttäuscht.
Das Haus war leider schon etwas herunter gekommen es geht los das fiebersenkende nachleuchten locker an der wand saßen und kurz vor dem runterfallen waren.
Im Badezimmer waren die Gehäuse von den leuchten auch schon komplett verrostet.
Der Tv hatte einen Schaden auf dem Display was auch etwas nervig war.
Bei der Backofen-Mikrowellenkombi war die Tür defekt die musste immer wieder zugedrückt werden damit die weiter läuft.
Dazu kommt leider noch das es an vielen Stellen noch dreckig war und wir nachputzen mussten.
Dann haben wir Nachbarn am 3 Tag bekommen die extrem laut waren und unseren Sohn 3 mal in der Nacht geweckt haben. In der nächsten nach das selbe.
Nach einer Beschwerde und der frage um ein anderes Haus damit wir wieder ruhig schlafen können wurde nur gesagt das geht nicht sie können in der Nacht uns per WhatsApp schreiben was passiert ist.
Also musste ich mich leider selber darum kümmern was leider auch nichts gebracht hat.
Das Frühstück war leider nicht wie erwartet für den Preis
Das Rührei hat noch etwas roh und komisch gewürzt geschmeckt, die Würstchen wurden vielleicht 30 Sekunden gebraten dementsprechend waren die außen komplett roh.
An einem Glas was ich nehmen wollte war innen Schimmel was absolut nicht geht.
Der bacon war total hart.

Jetzt mal etwas positives
Für meinen Sohn war es ein super Aufenthalt.
Er hatte imm Spieleparadies und im Schwimmbad sehr viel Spaß.
Das Frühstück war auch für ihn top.
Der Streichelzoo ist perfekt für Kinder.

2-Sterne nur weil unser Sohn Spaß hatte sonst wäre es nur einer geworden.

Im großes und Ganzen haben wir uns jetzt leider dazu entschieden, dass wir das Geld für andere Lokalitäten für unseren nächsten Urlaub ausgeben werden.

2 ottobre 2025

Midweek port zelande

Midweek port zelande. Op zich prima vakantie. Maar dat is vooral te danken aan de ligging van het park, tussen de Grevelingen en de Noord Zee. Prachtig. De huisjes en andere faciliteiten daarentegen zijn oud en versleten. Niets is fris op het park. Het personeel in de horeca is over het algemeen buitenlands en niet deskundig. Het terras was met het mooie weer dicht i.v.m. te weinig personeel. De prijzen in de horeca zijn torenhoog, de kwaliteit is matig. Saté met friet die aangebakken is voor 25 euro of een koude hamburger met friet voor 25 euro is echt te gortig. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken, het park moet het echt van de omgeving hebben. Als je van de zee houd een aanrader, anders niet doen.

3 ottobre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor je feedback, Johannes! Fijn dat je hebt genoten van de ligging van het park. Jammer dat de staat van de cottages en faciliteiten, de horeca en de prijs-kwaliteitverhouding niet naar wens waren. We nemen je opmerkingen mee en bespreken deze intern met de betrokken teams.

Valutata 1 stelle su 5

Ik ga niets meer boeken.…

Helaas ga ik niks meer boeken bij centerparcs. Ik wilde vorige week een huisje boeken in de eifel tegen een redelijk bedrag van 550 euro. Ik wilde verder op de betaalpagina kon niet er was een fout opgetreden. Kan gebeuren. Ik dacht maandag probeer het nog een keer. Tot mijn schrik was het huisje in eens. 620 euro. Ik heb gebelt hoe dit kan. Het is mij netjes uitgelegd. Per dag kunnen de prijzen stijgen, dat kan maar daar vind ik wel wat fijn. Afijn, heb toch even gebelt om te vragen waarom mijn kortingscode het niet geheel deed. Max 25 proc korting en gratis een plek kiezen en 4 activiteiten. Ik verder kijken. Geen korting even duur als op de website. Blij worden gemaakt door een dode mus. Mevrouw van de klantenservice kon er niks aan doen. Ik heb gezegd dat ik nu geen interesse meer heb. Nu word ik elke dag gebelt of ik mijn boeking wil afmaken en of ik interesse heb in een verblijf. Meerdere keren per dag gebelt. Heel irritant. Jullie systeem doet het dus niet. Ik kan niet boeken en nu moet ik meer betalen omdat het systeem andere prijzen hanteerd? Tot mijn schrik is het huisje was vorig weekend 550 euro was nu 700 eu?? Sorry ik vind het belachelijk!

27 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, Laura. Jammer dat het boekingsproces, de prijsstijgingen en het gebruik van de kortingscode niet naar wens verliepen, en dat je herhaaldelijk bent gebeld terwijl je aangaf geen interesse meer te hebben. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en bespreken deze intern met de betrokken teams.

Entertainment Grand Café

Jammer dat het Entertainment aanbod in “Het Grandcafé” nooit veranderd.

Bij De Family Quiznight hebben ze al jaren dezelfde Quiz . Apart dat de medewerkers hier nooit moe van worden als ze deze zelfde quiz wekelijks moeten opdragen. Het grappige is dat deze quiz het zelfde is in
- CP Het Meerdal
- CP De Kempervennen
- CP De Vossenmeren
En CP Het Heijderbos.
(Waarschijnlijk ook in andere parken)

Ook de Crazy bingo wat telkens hetzelfde is met de Kazoo en het cavia spel.

Kom eens met wat nieuws!

16 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor je feedback. Jammer dat het entertainmentaanbod voor jou te weinig varieert en dat activiteiten zoals de Family Quiznight en Crazy Bingo al lange tijd hetzelfde zijn. We nemen je suggestie om meer afwisseling te bieden mee en bespreken dit intern met de betrokken teams.

Geen ster waard

Geen ster waard. Wat een waardeloos bedrijf. Werd eerst lekker gemaakt door een voucher van 25 euro bij het aanmelden op de nieuwsbrief. Bij boeking bleek deze alleen maar geldig te zijn voor dezelfde maand.
Toen geboekt bij bungalowspecials. Kreeg geen bevestiging van Centerparcs. Achteraan gemaild, toen wel gekregen. Toen kreeg ik mezelf niet ingelogd via mycenterparcs. Over gemaild, mail terug gehad dat ze het gingen regelen. Lukte weer niet… paar dagen later krijg ik wel een mail dat de reis is geannuleerd. Kon het wel opnieuw boeken, maar dan werd het ipv 670 euro 860 euro…. Zijn ze gek? Ik bungalowspecials gebeld. Die weer navraag gedaan. Centerparcs beweert dat ze nooit mail ontvangen hebben van mij. Vreemd… aangezien zij gewoon geantwoord hebben op mijn mails. Daarbij ook nog beweren dat ze 3 mails hebben gestuurd dat ze de reis zouden annuleren. Laat inderdaad maar, ik hoef niet meer naar jullie k*tpark.

23 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, Marieke. Jammer dat het boekingsproces, de communicatie en de afhandeling van je reservering niet naar wens zijn verlopen. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en bespreken deze intern met de betrokken teams om te kijken waar we kunnen verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Ze laten je de volle mep betalen terwijl niet alle faciliteiten beschikbaar zijn

De service en kwaliteit zijn erg achteruit gegaan sinds overname, ze mogen eigenlijk het merk centerparcs niet meer voeren vind ik. eind nov 2024 bij le trois forets geen gebruik van het zwembad en restaurants en shops kunnen maken door werkzaamheden. We moesten na een rit van 5,5 uur opnieuw de auto in op zoek naar een lokale supermarkt en elders uit eten. Nu in Duitsland blijkt de sauna gesloten. Dit wordt tijdens boeking niet vermeld. het is dat ik een dagkaartje wilde kopen voor bezoek, zo kwamen we tot de ontdekking dat de sauna wordt gerenoveerd en de activiteit niet geboekt kan worden. Echt heel slecht dat je het volle bedrag moet betalen voor een vakantie die niet aan de verwachting voldoet die zij neerzetten. Klantenservice gebeld om 9:18 om te vragen of er inderdaad werkzaamheden plaatsvinden en of het dan mogelijk is om een ander park te boeken. standaard antwoord dat het niet mogelijk is en dat klantenservice niets weet van werkzaamheden, dat ik contact moet opnemen met het park zelf. dat is leuk en aardig maar mijn boeking loopt via NL dus die kunnen geen restitutie geven of mijn boeking omboeken. Op de vraag of ik een klacht kon neerleggen werd ik doorverwezen naar de contact pagina. Als je op het klachtenformulier klikt krijg je het nummer van de klantenservice te zien, en er bestaat dus helemaal geen klachtenformulier. heel slecht en klant onvriendelijk. laatste keer dat we gaan, nu 2x teleurgesteld. Ik raad centerparcs bij iedereen af. Dan kun je beter iets anders boeken voor dat bedrag.

23 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, Andrea. Het spijt ons dat je verblijf niet naar wens was door het niet kunnen gebruiken van faciliteiten, het ontbreken van informatie over werkzaamheden en de teleurstelling over de gesloten sauna. We begrijpen dat dit, zeker na meerdere teleurstellingen, erg frustrerend is. We nemen je opmerkingen over communicatie, transparantie en service serieus en bespreken deze intern om verbeteringen door te voeren.

Betaling werkt via site als app niet en 50 min in de wacht

Een lang weekend boeken wil erg makkelijk alleen dan de betaling is een groot probleem wat wel noodzakelijk is anders vervalt je reservering. Betaling via site als App werkt niet. Moet ik maar overschrijven. Betaling via iDEAL is altijd goed, vind dit maar vaag. Maar om er achter te komen dat iDEAL niet werkt 50 minuten aan de telefoon gezeten. Klachtenformulier op de site werkt ook niet. Staan dus niet open voor klachten en contact hierover

21 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat het betaalproces niet naar wens verliep en dat iDEAL niet werkte via de site of app. Ook de lange wachttijd en het niet functioneren van het klachtenformulier zijn vervelend. We nemen je feedback mee.

Valutata 5 stelle su 5

Goed mee gedacht!

Ik ben longpatient en had een vip huisje geboekt op het meerdal van 15-09-2025 tot 19-09-2025.
Ik regel altijd met mijn zuurstofleverancier zuurstof op het park.
De medewerker van het meerdal bracht de spullen naar mijn gehuurde bungalow on 15.00 uur En kwam er achter dat het huisje erg naar rook ,rook!
Ze hebben supersnel een ander huisje voor mij geregeld nog voor ik ingechekt was
Super fijn dat ze gelijk actie ondernamen!! DIKKE PLUIM VOOR PERSONEEL MEERDAL!

19 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ga er niet teveel woorden meer aan vuil…

Ga er niet teveel woorden meer aan vuil maken. Nooit meer centerparcs voor ons wees gewaarschuwd

18 agosto 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat jullie ervaring niet naar wens was en dat jullie niet meer terug willen komen, Maikel. Graag zouden we weten wat er mis ging, je kan je klachten delen via het online contactformulier.

Voucher gebakken lucht

Als je voucher geeft, moet je ze ook kunnen gebruiken. Helaas niemand in het park die iets weet van vouchers of hoe het werkt. In de app ook onmogelijk te gebruiken.

En dan ook niet in de reactie iets van: we gaan je graag helpen om je alsnog gebruik te laten maken van je voucher.

Gebakken lucht. Oplichters

13 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat het gebruik van vouchers niet duidelijk was en dat dit ook niet via de app lukte, Joost. We nemen je feedback mee.

Valutata 1 stelle su 5

Boeking voor 19 september 2025 werdt…

Boeking voor 19 september 2025 werdt door cp geannulleerd op 8 september 2025 !!
Leuk stress nog voor we vertrekken .
Van de boeking zijn we dus na telefoon 268 € kwijt aan boeking. .
2 x activiteiten 52,65 €
1 x compensatie van 52 €
Early check in is weg = 10 u rijden en pas om 16 u in huisje kunnen ipv 13 u
Zoon was normaal door actie gratis eten nu moet die 68 € betalen !!

Ik wil compensatie of cp kan zen boekingen steken waar de zon niet schijnt !!!
Na 12 j klant zeer ontevreden !!
Vermijd centerparcs . Parken hebben mega schuldenberg . Hoe lang zullen ze nog kunnen zonder faillesement .
Boek dus niet als je in 2026 vakantie wil . Kies iets anders

12 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, Lindsey. Het spijt ons dat je boeking is geannuleerd en dat dit heeft geleid tot extra kosten en het verlies van voordelen waar je op had gerekend. We begrijpen dat dit, zeker na jarenlang klant te zijn geweest, erg teleurstellend is. We nemen je opmerkingen serieus en bespreken deze intern met de betrokken teams.

Valutata 3 stelle su 5

jungle cottage

1 nacht geslapen in een jungle cottage. Kamer (tje) past een 2 persoons bed in, meer staat er niet. De kamer was vuil, veel, heel veel stof onder het bed. De jungle geluiden zijn leuk, maar gaan tot laat door. Om 21:00 uur opeens ook onweer geluiden waardoor mijn zoontje van 3 jaar bang werd. Daarnaast de tijger/olifant geluiden die ook spannend waren ‘s avonds laat.
Het park zelf is uitgebreid, veel te doen!

11 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je het park uitgebreid vond en dat er veel te doen was. Jammer dat de Jungle Cabana niet naar wens was door de grootte van de kamer, de schoonmaak en de geluiden in de avond die voor je zoontje spannend waren. We nemen je opmerkingen mee.

niet boeken

Tijdens Covid hebben wij niet van onze vakantie kunnen genieten. CenterParcs zou ons schadeloos stellen. Hiervoor was de Geschillen Commissie nodig. Uit eindelijk zijn we tot een overeenkomst gekomen. Center Parcs had toen niet genoeg geld en heeft ons toen een bon gegeven. Deze zou na 3 jaar overgaan in geld. Helaas nu komt men erop terug. We zijn ons geld kwijt en hebben geen vakantie genoten.

6 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat de afhandeling van jullie compensatie niet naar wens is verlopen en dat de afspraak rond de tegoedbon niet is nagekomen. We nemen je feedback mee.

Valutata 1 stelle su 5

Bon d’ctivité perdu car personnel à « oublié » de l’utiliser

Nous avons séjourné au Center Parc Port Zélande du 23 août au 30 août 2025.

Pour ce séjour on avait eu droit à un bon de 30 euros valable pour les activités et lors de la réservation de deux vélos et un chariot on l’avait signalé au jeune homme qui a dit pas de soucis. Lorsque j’ai reçu la souche du paiement je n’ai pas vu le bon de 30 euros décomptés et on lui a signalé il a alors dit qu’il avait oublié et que c’était trop tard pour être remboursé mais qu’il allait convertir les 30 euros d’activité en 30 euros valable sur tout y compris les restaurants sur notre bracelet.

Le dernier jour au restaurant on nous a refusé les 30 euros en disant que ce n’était que pour les activités on a donc perdu le bon de 30 euros de notre séjour et cela car le personnel de location de vélo a oublié de l’utiliser alors qu’on l’avait demandé explicitement.

On a fait une réclamation pour laquelle ils avaient 72 h pour répondre et en gros pas de réponses…

23 agosto 2025

Waarom 1 ster? Klantonvriendelijk verdienmodel

Waarom 1 ster? Er staat 45 euro credit op mijn polsbandje voor activiteiten. Perongeluk betaal ik het ter plekke geboekt bootje per pin. De medewerker stelt niet de vraag of ik mijn tegoed op mijn horloge wil benutten, maar oké. Ik vraag vervolgens of we dit even kunne corrigeren. Daarop het directe antwoord dat dat niet kan. Na een bezoek aan de receptie hetzelfde resultaat en geen enkele initiatief om dat op te lossen. We zijn beperkt door het systeem. Ik moet zeggen dat ik het echt wel een mooi park vindt, maar deze manier van geld verdienen geeft me toch een vervelde nasmaak.

7 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Leuk dat je het park waardeerde, André. Jammer dat het tegoed op je polsbandje niet benut kon worden en de betaling niet kon worden aangepast. We nemen je opmerking mee ter verbetering.

Nooit boeken

Ik heb geboekt. Klarna staat nog in behandeling. Geen bevestiging. Word de dag erna gebeld dat se zien dst de boeking niet goed is gegaan. Prima kan gebeuren. Maar word dan wel 40 euro duurder. Moest dan maar vragen bij Klarna voor accepteren dat ik kon betalen. Kon niet want jullie moeten akkoord geven.

30 min in de wacht bij jullie.nou alles zou geregeld zijn. Binnen 48 uur zou ik een bevestiging krijgen.
Niet gekregen! Weer gebeld.

Er is geen boeking! Hmm ik heb gebeld en nog steeds geen boeking maar voor 80 euro meer kan ik dan wel boeken.

Eugh mevrouw nee ik heb heb geboekt voor dat bedrag klaar.

Hoop geklets en ineens u heeft 2 accounts op dezelfde mail. U heeft 3 boekingen staan op 17 okt tot 20 okt. Maar er zit geen nummer van ons vast. Dus heeft niet geboekt.

Dat heb ik wel alleen geen bevestiging. Werd uitgezocht en werd later terug gebeld.

En weet je wat inplaats van 391.78 mag ik nog steeds voor 477 komen?
Jullie hebben een fout in het systeem.

Ergste is 1ste keer bellen toen was het huis 430 euro, een collega heeft telefonisch ( wat jullie terug kunnen horen want jullie nemen alles op) heeft bevestigd dat ik hem geboekt heb voor 391.78 euro bij hem.

Hij boekt het niet in. Dus 2de keer fout bij jullie. En zelf voor die 430 euro kunnen jullie het huis niet meer aanbieden. Echt te schofterig.

6 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat het boekingsproces niet naar wens is verlopen, met prijsverschillen, systeemfouten en tegenstrijdige informatie. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer afspraken telefonisch zijn bevestigd. We nemen je opmerkingen serieus en bespreken deze intern met de betrokken teams.

Slechte Klantenservice, klantonvriendelijk

In het (verre) verleden diverse keren geboekt door diverse gezinsleden, dus ook diverse klantnummers
Reeds verhuisd en ondanks schriftelijke verhuismelding nog steeds post op oude adres. Dan maar bellen want zo staat het ook op de website, 30 min in de wacht, om vervolgens te horen dat het niet telefonisch kan. Maar via " mijn center parcs", die door ons niet geactiveerd en gebruikt wordt. Wel alles graag netjes regelen en loop bij jullie tegen een dikke muur aan. Het doorgeven van adreswijzigingen staat met telefoonnummer op jullie site, ook zo gedaan zonder resultaat. Jammer Center Parcs, dit is klantonvriendelijk.

3 settembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat het doorgeven van je adreswijziging niet naar wens verliep en dat je tegen tegenstrijdige informatie en lange wachttijden aanliep. We nemen je feedback mee.

1700 euro weg...

I.v.m. een overlijden van mijn moeder(72) haar broer, ben ik met spoed met haar mee gegaan naar Guyana (Zuid Amerika) zodat zij hier bij kon zijn. Wij hadden geboekt bij centerparks met annuleringsverzekering. Natuurlijk viel dit niet onder de voorwaarden.... of terwijl jammer voor je, geld weg... hier zijn wij niet op gewezen bij de annulering anders hadden wij de boeking verplaatst ipv geannuleerd maar dit was dus niet mogelijk. P.s. centerparks weet heel goed dat de verzekering dit soort dingen niet dekt en toch wordt dit vooraf niet vermeld en krijg je niet de mogelijkheid om het te verplaatsen. Fijn bedankt!

11 agosto 2025

Risposta di Center Parcs NL

Jammer dat de annulering niet onder de verzekering viel en dat dit niet duidelijk was bij het annuleren, Louise. We nemen je opmerkingen mee.

Het Center Parcs Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più