Center Parcs NL Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Kaartjes voor aquamundo kosten €33, met die prijs mag je wel service verwachten. Wij hadden per ongeluk tickets voor 15:00 gekocht ipv 13:00 maar kwamen hier pas achter bij de balie. Er was geen mogel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte bereikbaarheid. Ik heb Center Parcs inmiddels twee keer gebeld en beide keren sta je ongeveer een half uur in de wachtrij, zonder dat er uiteindelijk wordt opgenomen. Dit is echt niet n... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vip arrangement uitgekleed. Horeca duur en slechte bediening qua wachttijd. Laat inchecken, vroeg uitchecken. Waarom, omdat je minimaal 7 x per 2 jaar moet reserveren? Terwijl wij er trouw 40 jaar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Selve steder var super hyggeligt, flot natur, men når man så finder ud af der render rotter rundt på vores terrasse, både dag og nat, og man så går op i receptionen og de lover der vil komme nogen at... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

184 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Onbeschofte en onprofessionele klantenservice!!!

Ik bel met de klantenservice (die volgens mij in het buitenland zit) voor info over een huisje voor 20 personen een bepaald weekend in maart.
Vraagt die gozer 4 x (!) welke datum en voor hoelang en WILDE UIT NIEUWSGIERIGHEID WETEN WAT WE GINGEN DOEN DAT WEEKEND!
De onbeschoftheid maakte dat ik gelijk heb opgehangen.
Ga wel naar een andere keten.

9 gennaio 2026

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met onze klantenservice te delen. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een medewerker herhaaldelijk om dezelfde informatie vraagt.

Het spijt ons dat deze ervaring ertoe heeft geleid dat je hebt besloten om naar een andere keten te gaan. We nemen je feedback mee, zodat het contact prettig en efficiënt verloopt.

We hopen je in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen voor een verblijf dat volledig naar wens is.

Laatste keer cp

Vorig jaar voor het zoveelste jaar naar de vossemeren geweest. Wederom een vip huisje geboekt, maar bij aankomst zijn we ons rot geschrokken. Kozijnen die met tape aan elkaar zaten, sauna deur kapot. Koelkast deur kapot, schuifpui kapot waardoor we met regen erge lekkage hadden. Parasol buiten kapot, en bovenal was alles echt te smerig voor woorden. De remsporen van de vorige bewoners zaten nog in de pot, haren overal en de resten eten onder de bank. Uiteraard direct naar de receptie gegaan maar het boeit ze echt allemaal niks. Ik heb 3700 euro betaald neem aan dat ik op zn minst netjes geholpen kan worden toch. Heb eenmaal thuis tot 3 keer contact geprobeerd te zoeken om een klacht in te dienen en de gemaakte foto's door te sturen dat ik echt niet overdreef. Zit nog op een reactie te wachten pff. Maar goed toch dit jaar maar weer een verblijf geboekt. En wat schetst mn verbazing, behalve dat de prijzen tot het bizarre gestegen zijn wordt je als trouwe gast aan de kant geschoven met hun nieuwe friends zooi. We mogen er niet meer eerder in. Aangezien we een autistisch kind hebben was het juist voor hem fijn om de drukte voor te zijn. Na de klantenservice en het park zelf gebeld te hebben blijft het antwoord nee. Ze weigeren mee te denken. De beste dame was gewoon ronduit asociaal. Ik wil gewoon betalen voor die early checkin hoefde het niet gratis maar de dame bleef bij haar standpunt. Dus ben de afgelopen jaren wel minimaal 25 keer geweest maar dat vinden ze niet belangrijk. Bij cp stelt de betalende gast niets voor. Ook het vip huisje stelt niets meer voor. De voordelen van een vip huisje zijn ook allemaal weg. Bijv de broodjes in de ochtend. Heb spijt als haren op mn hoofd van deze boeking

5 gennaio 2026

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen, Esmeralda. Het spijt ons oprecht om te horen dat je verblijf in De Vossemeren vorig jaar zo teleurstellend is verlopen, zeker gezien je trouwe bezoeken en het feit dat je opnieuw een VIP cottage had geboekt.

De gebreken die je beschrijft, van kapotte kozijnen, deuren en schuifpui tot lekkage, en de staat van schoonmaak – zijn absoluut niet de standaard die wij willen bieden. We begrijpen dat dit, samen met de reactie die je op locatie hebt ervaren en het uitblijven van een antwoord op je klacht en foto’s, erg frustrerend is.

Ook je opmerkingen over het nieuwe Loyalty programma en het wegvallen van voordelen zoals early check‑in en de broodjesservice nemen we serieus. We realiseren ons dat dit voor jou, zeker met een autistisch kind, een belangrijk onderdeel van het verblijf was en dat het vervallen hiervan een grote impact heeft.

We waarderen je loyaliteit over de afgelopen jaren en nemen je feedback mee om te kijken hoe we onze service, communicatie en faciliteiten kunnen verbeteren.

We hopen dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen herstellen en je weer een verblijf kunnen bieden dat volledig naar wens is.

Valutata 1 stelle su 5

Manager Linda zegt geen grip op de situatie te hebben!!

Heel jammer dat de Center Parcs Nederland zo met klanten omgaat. Waar het telefonisch gewoon aangeeft dan maar een klacht in te dienen dan een nieuwe tevreden klant te behouden. Zojuist gebeld om mijn boeking om te zetten zelfs tegen betaling omdat mijn vader een hartaanval heeft gehad. Ik heb telefonisch gesproken met Glorian en toen ik aangaf dat ik zei dat het wel een rare manier van zaken doen is hoe de manager Linda te werk gaat. Ze gaf aan dat de boeking niet omgezet kan worden omdat ze er geen grip op hebben. Ik zelf heb ook geen grip op deze situatie heb er namelijk niet om gevraagd maar ondanks dat dit onmacht is willen ze niet met je in gesprek gaan tot een goede oplossing! Je zou denken dat een organisatie als CP wel goed met hun klanten/gasten omgaat maar helaas zijn ze liever een klant kwijt dan rijk. Wij keken erg uit naar deze 2 daagse vakantie met mijn vader maar je kan ook begrijpen dat het door deze omstandigheden niet gaat. Stel er zou iemand overleden zijn, zou Linda dan nogsteeds aangeven dat ze er geen grip op hebben en het dus niet omgeboekt kan worden?? Tevens vertelde Glorian mij telefonsch dat ik het verblijf aan een familielid of vrienden kon doorgeven. Ik zei dat is raar. Ik zei jullie bieden geen oplossing hiervoor. Hij zei ik geef een oplossing maar u wilt niet luisteren naar mij. Ik vind dit heel bizar hoe dit tegen mij gezegd werd! Het is de 2e werkweek van deze jongen. Ik zou me als manager schamen om zulk personeel op te leiden! Jullie moeten je echt schamen voor hoe jullie met je klanten omgaan. Tevens zal dit alleen maar negatieve mond tot mond reclame voortbrengen. Heel jammer dit maar bovenal bizar wat voor een gesprek ik telefonsch heb gehad en toen ik aangaf dat ik de manager zelf wilde spreken weigerde hij. Jullie nemen het gesprek op, gebruik dit maar als leer moment om de managers en het personeel beter op te leiden en echt aan de klantenservice te gaan werken. Een grote organisatie hoort veel beter dan dit te opereren om te beginnen die Linda weg te doen.

Update!!!
Dit is al helemaal mooi! Cp heeft mij verzocht om de namen van de medewerkers weg te halen en dat de medewerker er net 2weken werkt.

Ipv dat je de moeite neemt om te reageren op de inhoud van de klacht gaan jullie mijn tekst lopen highlighten. Als de tijd en aandacht daarnaar uitgaan bij de klantenservice onder leiding vsn manager LINDA dan betreur ik de toekomst van deze klantenservice die bij voorbaat al gedoemd tot mislukking is. EN DAARBIJ!!! toen ik gisteren met Glorian met de neus op de feiten drukte door aan te geven dat hun zelf het gesprek opnemen voor mogelijke trainings doeleinden begon hij wel een toontje lager te zingen, waarnaar ik heb aangegeven dat ze dit terug moeten luisteren en het idd als leer moment kunnen gebruiken. Maar achteraf vraag ik me ook af.. stel er is een medewerker ziek bij hun wordt er dan ook verteld dat ze dan maar gewoon moeten komen omdat het rooster al gemaakt is en 21 dagen van te voren hun ziekte maar moeten melden en zoniet dan is er geen ruimte voor menselijkheid aangezien LINDA de MANAGER zegt GEEN GRIP OP DE SITUATIE TE HEBBEN!! Dus LINDA ALS JOU VADER IN HET ZIEKENHUIS LIGT ZAL CP DAN AAN JOU VERTELLEN WANNEER JIJ JE WILT AFMELDEN VOOR JE DIENST DAT JE NIET NAAR HET ZIEKENHUIS KAN GAAN WANT JE MOET GEWOON KOMEN WERKEN! Nou Glorian je hebt een gewrldige manager zo te zien en je zult nog veel van dr leren als je onder haar leiding staat. Je leert er iig onmenselijk te zijn naar klanten (je weet wel de gasten die het waarmaken om jou en LINDA jullie loon te betalen aan het einde van de dag😉)

7 gennaio 2026

Center parcs Port Zelande is niet vuurwerkvrij

Center parcs Port Zelande geeft op de website aan vuurwerkvrij te zijn. Dit is niet waar. Op het park hebben wij vier keer vuurwerk moeten doorstaan met twee honden die hier stress van krijgen. Een klacht bij de receptie werd weggewuifd. Immers met 700 huisjes kun je niet overal controleren, werd gezegd. Maar gasten hoeven niet een verklaring te tekenen dat ze geen vuurwerk zullen afsteken en ook bij de ingang staat geen duidelijk bord dat er geen vuurwerk is toegestaan.

4 gennaio 2026

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat jullie, ondanks de verwachting van een vuurwerkvrij verblijf in Port Zélande, toch meerdere keren vuurwerk hebben moeten doorstaan. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker met honden die hier stress van krijgen.

Helaas hebben wij geen volledige controle over het gedrag van individuele gasten die zich niet aan het vuurwerkverbod houden. Wel is het duidelijk dat we de communicatie en handhaving rondom dit beleid kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door bij aankomst duidelijk te informeren, borden te plaatsen en gasten expliciet te laten bevestigen dat zij geen vuurwerk zullen afsteken.

We nemen je feedback serieus en zullen deze doorgeven zodat er gekeken kan worden hoe we het vuurwerkvrije beleid beter kunnen waarmaken en gasten de rust kunnen bieden die zij verwachten.

Valutata 1 stelle su 5

Al jaren trouwe klant, geen medewerking

Al jaren trouwe klant, nieuw friendsvoordelen programma zorgt er voor dat we geen early check-in meer mogen gebruiken omdat alle vakantie die je voor december 2022 hebt geboekt, niet meer mee tellen in je loyaliteit. Wanneer je belt denken ze niet met je mee maar blijft dat de boodschap. Ik heb de vakantie maar direct geannuleerd door dit gedrag. Wij gaan dit jaar lekker bij een andere firma vakantie vieren.

3 gennaio 2026

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat het nieuwe Friends-voordelenprogramma voor jou als trouwe klant juist heeft geleid tot teleurstelling, omdat eerdere vakanties van vóór december 2022 niet meer meetellen voor je loyaliteit en je daardoor geen gebruik meer kunt maken van early check-in.

Het spijt ons dat dit ertoe heeft geleid dat je je vakantie hebt geannuleerd en ervoor hebt gekozen om dit jaar bij een andere aanbieder te boeken.

We nemen je feedback mee en geven deze door aan het team dat verantwoordelijk is voor het Friends-programma, zodat we kunnen kijken hoe we onze trouwe gasten beter kunnen waarderen en behouden.

Valutata 1 stelle su 5

Friendsprogramma zorgt voor vijanden, geen vrienden

Het Friendsprogramma is door CP aangepast zonder rekening te houden met klanten die al meer dan 40 jaar op CP een verblijf boeken. Voorheen kreeg je bonnen, vroege aankomst etc.. Nu zijn wij "gedegradeerd" doordat men de boekingen vanaf 03/12/2022 mee laat telen. Het is triest dat men zo omgaat met "Friends". Nu geldt dat een gratis verblijf krijgt als je 15x of meer een boeking hebt gedaan. Wij hebben veel meer dan 15 boekingen gehad, maar ja het zijn die regels hé. CP kan daar niet van afwijken want dat is niet eerlijk t.o.v. de andere gasten, teleurstellend.

31 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met het Friendsprogramma te delen. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een programma waar je jarenlang gebruik van hebt gemaakt, wordt aangepast en dat dit gevolgen heeft voor trouwe gasten zoals jij, die al meer dan 40 jaar bij ons verblijven.

We waarderen je loyaliteit enorm en nemen je feedback mee.

We hopen je ondanks deze teleurstelling toch weer te mogen verwelkomen voor een verblijf waar je met plezier op terugkijkt.

Valutata 1 stelle su 5

Just arrived to stay for 3 days! Worst experience ever.

Just arrived to stay for 3 days!! AMAZING welcome vibe so amazing that when I asked the receptionist what is the vip service in our reservation, her response was that our bedsheets are included 🤣🤣 you guys!!! Waiting since 13:00 until we can move our stuff with the car to the cottage at 16:00 just to hear tha we need to wait the earliest till 17:00 if not longer to go inside the cottage because they wanted it to be clean, while booked for earlier check in… so we waited in the cold.. in the rain!!! Just bad!! The compensation was a 25€ for 1 person to spend inside the park for the “inconvenience”…

2nd day, still waiting for them to change this shit situation. Booked the VIP COTTAGE to live the total chaos. Booked with breakfast and no one told us that even tho WE PAID FOR BREAKFAST we needed to make a RESERVATION to sit even and eat. What the hell is going on here??? They deny us any refund they say at the reception, and the lady marked that this center park says they refund the money but 9/10 they never give it back. If your own crew speaks like this about your f*cked up business, then the owner must be a shit hole as well!

Our reservation number 6788232, in case whoever from this company has the guts to answer with a proper solution.

29 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Thank you for taking the time to share your detailed feedback, Olivia. We’re very sorry to hear that your stay was marked by delays, miscommunication, and frustration, especially given that you booked a VIP cottage with breakfast and an earlier check‑in.

We understand how disappointing it must have been to wait in the cold and rain well past your scheduled check‑in time, and that the compensation offered at the time did not feel adequate. It’s equally concerning to hear that you were not informed in advance about the need to reserve a table for breakfast.

Your comments about the communication from our team, both at reception and regarding refunds, are troubling. This is not the level of professionalism or guest care we aim to provide.

We’re pleased to confirm that your complaint has since been handled via our contact form and a refund has been issued. We hope this resolution helps to address the inconvenience you experienced, and we would be happy to welcome you back in the future to provide the quality and service you expect from us.

The Center Parcs Team

Valutata 2 stelle su 5

We gingen een weekend heen

We gingen een weekend heen van vrijdag tot maandag uiteindelijk zijn we zondag naar huis gegaan omdat we na 1 nacht slapen al last van ons rug en nek we dachten meschien wennen we kijken het nog een nacht aan ik ben de 2de nacht op de bank gaan slapen en en mijn vrouw op allemaal kussen me dochter kwam de 2de dag ook dat ze last had van haar rug en wij hebben er ook niet beter van geslapen hebben we maar besloten dat we naar huis gingen het valt vies tegen op de bedden na de openhaard is ook een teleurstelling vroeger was dat zeker beter en dan die kachel heb hem wel 4 keer omhoog gezet s nachts elke keer ging die naar 18 graden en zo goed zijn die huisjes niet geisoleerd dus lag snachts ook met jas aan sochtend moet je ook opletten met het gordijn open doen mensen lopen gewoon achter je huisje langs en er lag geen looppad dus privacy heb je niet tenzij je gordijnen dicht houdt erg jammer want je komt daar ook om de eekhoorn te zien in de ochtend voor de rest was het huisje wel oke. De rest van het park is ontzettend duur voor het minimale wat je krijgt kan nog beter eten enzo mee nemen het zwembad is leuk voor de rest houdt wel op vond voorheen die dome altijd geweldig maar was ook niet alles meer erg jammer allemaal zonde van het geld (heijderbos)

19 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen, Patrick. Jammer om te horen dat jullie verblijf in Het Heijderbos niet naar wens was en dat het slaapcomfort zo tegenviel dat jullie besloten eerder naar huis te gaan. We begrijpen dat rug- en nekklachten, samen met een kachel die ’s nachts steeds terugschakelt en onvoldoende isolatie, het verblijf flink kunnen beïnvloeden.

Ook je opmerkingen over de open haard, het gebrek aan privacy door voorbijgangers achter de cottage, en de hoge prijzen in verhouding tot het aanbod nemen we mee als aandachtspunten. Fijn dat je de Aqua Mundo leuk vond, maar we realiseren ons dat de rest van het park en de Market Dome niet aan je eerdere positieve ervaringen voldeden.

We hopen je vertrouwen te kunnen herstellen en je in de toekomst een beter verblijf te kunnen bieden.

Waardeloze klantenservice

Ik probeer sinds afgelopen zaterdag de betaling van Klarna te annuleren en om te zetten naar een normale betaling (ik heb een probleem met mijn Klarna account doordat er een verkeerd rekeningnummer aan gekoppeld is) ik heb nu 3 verschillende mensen gesproken waarbij ze alle drie aangeven dat het een moeilijke vraag is . 1 medewerker die verteld doodleuk dat ik nog maar een keer moet terugbellen want hij weet het niet en het is zijn 1e dag , de andere medewerker laat mij een mail sturen naar een mailadres waarbij ik vervolgens totaal niet de info krijg waar ik heb gevraagd. En vandaag het absolute toppunt dat de medewerker gewoon ophangt nadat ik hem ook weer hoor zeggen ja dat is een moeilijke vraag.

Wat is dit voor een klantenservice ??

23 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor het delen van je ervaring, Stefan. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer je meerdere keren contact opneemt om een betalingswijze te wijzigen en geen duidelijk antwoord of oplossing krijgt.

Het is teleurstellend dat je van verschillende medewerkers tegenstrijdige of onvolledige informatie hebt ontvangen, en dat er zelfs een gesprek is beëindigd zonder dat je vraag werd beantwoord. Dit is niet de service en ondersteuning die wij willen bieden.

We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken.

We hopen je in de toekomst wél de service te kunnen bieden die je mag verwachten.

Slechte klantenservice inbegrepen 🤯

Kaartjes geboekt voor de aqua mundo. Helaas kunnen we pas vanaf 13:30u terecht… de klantenservice gebeld met de vraag of we eerder mogen komen zwemmen omdat ons zoontje jarig is. Maar dat is absoluut niet mogelijk omdat het zwembad vol is. Wel gek als je geen tijdslimiet hebt en alsnog de hoofdprijs betaald terwijl je korter kan zwemmen. Had betere service verwacht. 😡

22 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt voor je feedback, Romee. We begrijpen dat het teleurstellend is dat jullie op de verjaardag van je zoontje pas vanaf 13:30 uur toegang hadden tot de Aqua Mundo, zeker als je graag eerder had willen komen om er een extra feestelijk moment van te maken.

Het is jammer dat er geen mogelijkheid was om hierin een uitzondering te maken en dat je het gevoel hebt minder zwemtijd te hebben gehad, terwijl je wel het volledige tarief hebt betaald. We nemen je feedback mee om te kijken hoe we onze service en communicatie rondom toegangstijden kunnen verbeteren.

We hopen je in de toekomst een ervaring te kunnen bieden die volledig naar wens is.

Valutata 1 stelle su 5

Huisje 384 van Centerparcs Heijderbos…

Huisje 384 van Centerparcs Heijderbos heeft schimmel bij het stapelbed. Zeer Teleurstellend dat je dit treft tijdens je weekendje weg.

21 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, Dina. Het spijt ons oprecht om te horen dat je in cottage 384 schimmel hebt aangetroffen bij het stapelbed. Dat is zeker niet de standaard die wij willen bieden en we begrijpen dat dit teleurstellend is tijdens een weekendje weg.

We nemen je melding serieus en zullen dit direct laten onderzoeken en verhelpen.

Hopelijk mogen we je in de toekomst verwelkomen voor een verblijf dat volledig naar wens is.

Pas op! misleidende kortingsactie

Ik heb in januari 2026 zelf een huisje bij Center Parcs geboekt met korting. Na het boeken ontving ik een link waarmee kennissen en vrienden via mij konden boeken en daarbij €50,- korting zouden krijgen. Daarnaast werd aangegeven dat ik, als iemand via die link zou boeken, een voucher van €30,- voor food/fun zou ontvangen.

Mijn zusje heeft vervolgens daadwerkelijk via deze link geboekt. In de praktijk bleek echter dat:
• mijn zusje de beloofde €50,- korting niet heeft ontvangen;
• ik de aangekondigde €30,- voucher niet ontvang.

Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat dit komt omdat ik zelf “al te veel korting” zou hebben gehad bij mijn eigen boeking. Dit wordt echter nergens duidelijk vermeld bij de actie. Integendeel: er wordt actief met deze voordelen geadverteerd, zowel op de website als na het boeken van een accommodatie.

Het voelt daarom als misleidend: je wordt aangemoedigd anderen te laten boeken via jouw link, terwijl achteraf blijkt dat de actie feitelijk niet geldig is door voorwaarden die niet transparant zijn gecommuniceerd. Dat is niet netjes, zeker niet richting vaste klanten die Center Parcs juist aanbevelen bij familie en vrienden.

Dit is simpelweg misleidend: je wordt gestimuleerd anderen te laten boeken, terwijl de actie achteraf ongeldig blijkt door verborgen voorwaarden. Onprofessioneel en niet transparant.

20 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo duidelijk te beschrijven, Sylvia. We begrijpen dat het teleurstellend en frustrerend is wanneer een actie niet de beloofde voordelen oplevert, zeker als deze actief wordt gecommuniceerd op onze website en in de bevestiging na je boeking.

Het feit dat je zusje de beloofde €50,- korting niet heeft ontvangen en jij de aangekondigde €30,- food/fun‑voucher niet krijgt, terwijl er geen duidelijke voorwaarden hierover vermeld stonden, is begrijpelijkerwijs verwarrend.

We nemen je feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze communicatie rondom promoties en voorwaarden kunnen verbeteren, zodat deze helder en volledig zijn voor iedereen die deelneemt.

We hopen dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen herstellen en je weer een volledig positieve ervaring kunnen bieden.

Valutata 1 stelle su 5

Centerparcs heeft Franstalige annuleringsverzekering die zich niet aan de wet houd

Wij hadden een familieweekend geboekt bij Center Parcs De Huttenheugte voor ouders, kinderen en kleinkinderen. Helaas moest deze vakantie op het laatste moment geannuleerd worden vanwege een hartaanval van mijn vader. Een zeer ingrijpende en stressvolle situatie, waarbij je hoopt op begrip en ondersteuning.

Bij de boeking hebben wij bewust gekozen voor de annuleringsverzekering die door Center Parcs zelf wordt aangeboden. Pas na annulering kwamen wij er echter achter dat deze annuleringsverzekering volledig Franstalig is. Alle communicatie, correspondentie en de volledige claimprocedure verlopen uitsluitend in het Frans. Dit heeft geleid tot aanzienlijke extra stress in een periode waarin daar absoluut geen ruimte voor is.

Toen ik contact opnam met Center Parcs Nederland om aan te geven dat ik hier volledig in vastliep, kreeg ik vooral medeleven en “succeswensen”. Men gaf aan dit heel vervelend te vinden, maar kon niets voor mij betekenen. Het enige advies dat ik kreeg was om Google Translate te gebruiken om de claim in te dienen. Dat vind ik, zeker bij een ernstige medische situatie en een verzekering die via Center Parcs zelf is afgesloten, ronduit onacceptabel.

Daarnaast loop ik vast in de inhoudelijke claimafhandeling. De verzekeringsmaatschappij die door Center Parcs wordt ingezet, vraagt medische stukken op die zij op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet mag opvragen. Deze informatie mag ook door medische instanties niet worden verstrekt. Dit wijst niet alleen op een gebrek aan kennis van de geldende privacywetgeving, maar brengt mij opnieuw in een onmogelijke positie als verzekerde.
De claim is op dit moment nog in behandeling. Door de combinatie van een voor Nederlandse klanten ongeschikte (Franstalige) procedure en het opvragen van medische gegevens in strijd met de wet, zie ik mij genoodzaakt verdere juridische stappen te nemen.
Deze gang van zaken heeft mijn vertrouwen in Center Parcs ernstig geschaad. Voor mij is dit helaas reden om in de toekomst geen vakanties meer bij Center Parcs te boeken.

Zit je ook in een situatie waarbij Centerparcs zich niet aan de wet en regelgeving houd, meld het dan bij Autoriteit Consument & Markt (ACM) 070 72 22 000 op werkdagen van 09.30 tot 13.00 uur.

12 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen, Margriet. We vinden het zeer spijtig om te horen dat jullie familieweekend op het laatste moment moest worden geannuleerd vanwege de hartaanval van je vader. We begrijpen dat dit een ingrijpende en emotioneel zware situatie is, waarin je juist op begrip en ondersteuning mag rekenen.

Het is zorgelijk dat de door ons aangeboden annuleringsverzekering voor Nederlandse klanten uitsluitend in het Frans wordt afgehandeld en dat dit, zeker in een medische noodsituatie, tot extra stress heeft geleid. We begrijpen dat het advies om Google Translate te gebruiken in deze context niet passend is en dat dit je vertrouwen in onze service heeft aangetast.

We zullen je feedback intern bespreken om te kijken hoe we onze processen en communicatie rondom verzekeringen kunnen verbeteren, zodat deze toegankelijker en juridisch correct zijn voor al onze klanten.

We hopen dat er alsnog een passende oplossing komt voor je claim en dat we in de toekomst het vertrouwen kunnen herstellen.

Stelletje boeven

Stelletje boeven! Verblijf moeten annuleren. Ondanks toezegging Center Parcs dat alle kosten binnen 14 dagen (was in oktober jl.) worden vergoed, talloze emails en een aangetekende brief aan de directie pas na ruim 2 maanden terugbetaald. Schandalig!

13 ottobre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, Ed. Het spijt ons oprecht om te horen dat de terugbetaling na annulering zoveel langer heeft geduurd dan toegezegd. We begrijpen dat het erg frustrerend is.

We nemen je feedback serieus om onze processen te verbeteren.

We hopen je in de toekomst een zorgeloze en volledig naar wens verlopen ervaring te kunnen bieden.

Center Parcs Zandvoort

Ferienhaus schlecht instandgehalten. Fenster Schlafzimmer schließt nur sehr schwer. Tür zum Zimmer klemmt . Heizung schaltet sich immer aus-
man kommt immer in ein kaltes Haus nach einer Tour zurück. Weg zum Haus kaum beleuchtet Mäuse im Haus

7 dicembre 2025

Onvriendelijk

Ik belde om aan te geven dat ik al een aantal dagen niet online kan inchecken. De medewerkster nam niet eens de moeite te kijken, zei dat het een storing was en hing zo op! Ik mag hopen dat dit geen voorbode is wat me te wachten staat van het personeel bij Center parcs!

10 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet online kon inchecken en dat je het gevoel had dat je niet goed werd geholpen. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden. We geven je feedback door aan het betreffende team, zodat zij dit kunnen bespreken en verbeteren. We hopen dat je verblijf verder naar wens zal zijn.

Loyaliteit Friends centerparcs

Dit betreft het nieuwe loyaliteitsprogramma Friends van centerparcs.
Na het voltooien van 7 verblijven zou je level 2 moeten kunnen ontgrendelen. Helaas blijft die van mij op 2 staan. Na 3x gebeld te hebben met de klantenservice, waarin werd bevestigd dat ik de afgelopen 36 maanden 7 x geboekt hebt. Kan het niet aangepast worden. Ik moet eerst voor de 8ste maal boeken,....maar dan kan ik niet een early check in doen en ook geen voorkeur aangeven, terwijl dit beloofd word na 7 boekingen.Overal lees ik dat niveau 2 word bereikt na 7 verblijven en dat je dan kunt ontgrendelen.
Nu heb ik een telefoonnummer gekregen van het hoofdkantoor, morgen maar bellen. Maar de grootste ergenis is dat er bevestigd word dat er 7 boekingen zijn geweest in 36 maanden, maar dat niemand snapt waarom ik niet niveau 2 krijg . In mijn profiel staat zelfs dat ik maar 2 boekingen heb gedaan.
Telefoonnummer van het hoofdkantoor wat ik heb gekregen, werkt niet, ik word meteen weggedrukt( 5x ) Hoe is het mogelijk dat dit niet uitgezocht/opgelost word. Morgen nog maar een bellen.
Ik heb antwoord gekregen.( van een goed verstaanbare dame.) In 2023 hebben wij ter ere van onze verjaardag de kinderen uitgenodigd. ( 3 huisjes ) Dit kon niet samen geboekt worden, dit moesten 2 aparte boekingen worden.
Nu zeggen ze dus doodleuk het is 1 boeking. Dit is dus weer een misser.

4 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je je ervaring met ons nieuwe Friends loyaliteitsprogramma zo uitgebreid hebt gedeeld. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer je volgens de voorwaarden niveau 2 zou moeten bereiken, maar dit in je profiel niet wordt weergegeven. Het spijt ons dat je meerdere keren contact hebt moeten opnemen zonder dat er een duidelijke oplossing kwam, en dat er verwarring is ontstaan over het aantal boekingen. We geven je feedback door zodat wij dit kunnen onderzoeken en kijken hoe we dit soort situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Valutata 1 stelle su 5

Wij verbleven een tijdje in een van de…

Wij verbleven een tijdje in een van de cp huisjes op park zandvoort.
Wat is dat droevig gesteld zeg.
Zoals altijd alles geboekt en vtv betaald zoals wij dat altijd doen als raceteam .
Konden ineens niet eten in de market place omdat er geen plaats meer was die avond .
Maar er is wel voor betaald.
Na de receptie geweest hiermee.
Nou we konden overal eten binnen centereparks alleen niet lopend buffet en dat zou dan in plaats zijn van het lopend buffet.
Oke niet blij maar goed , maneger weet ervan .
Gaan we eten bij de gril en moet ik nog 4 euro nog wat bijbetalen voor glas cola. Vervolgens wordt er mooi 127 euro bij mij afgeschreven omdat ik gegeten heb bij de gril met aantal mensen . Dus niet kunnen eten bij lopend buffet wat al betaald is en dan ook nog keer geld van me rekening afschrijven .
Zeer onbetrouwbaar en laks personeel die schijt aan je hebben . Manegment totaal onder de maat. Ook parkeren is er een ramp. Leuk zo autovrij park. Maar als beide parkeerplaatsen bij de ingang al vol staan waar parkeer je dan je auto. Nee , komen op diverse parken van cp . Maar hier komen wij niet meer. Boeken wel voortaan voor de groep een hotel stukje verder op wat niks met cp te maken heeft.
Echt waardeloos park dat cp zandvoort .
Een dikke 1

5 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We vinden het jammer om te lezen dat je verblijf in ons park in Zandvoort niet aan je verwachtingen voldeed. Het spijt ons dat er problemen waren met het diner in de Market Dome en dat de oplossing die werd geboden niet naar wens was. We begrijpen dat het extra betalen voor een andere eetgelegenheid, zeker nadat je al vooraf had betaald, erg frustrerend is. Ook je opmerkingen over het parkeren en de service nemen we serieus. We zullen dit onderzoeken en waar mogelijk verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Met de nieuwe loyalitijds programma…

Met de nieuwe loyalitijds programma naait centerparcs hun bezoekets omdat ze alle friends voordelen in 1 keer kwijt zijn en alles opnieuw moeten opbouwen

5 dicembre 2025

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je je mening over het nieuwe loyaliteitsprogramma met ons deelt. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om bestaande voordelen kwijt te raken en opnieuw te moeten opbouwen. Het programma is vernieuwd om op de lange termijn meer en gevarieerde voordelen te bieden.

Valutata 1 stelle su 5

Boek één keer.. en kom nooit meer van ze af...

Ons verblijf (twee jaar geleden) was prima. Sindsdien blijf ik e-mails ontvangen met reclame. Ik heb me afgemeld, telefonisch contact gehad en uiteindelijk in maart van dit jaar een melding gedaan bij de ACM.
Gisteren kreeg ik opnieuw een reclamebericht van ze.

Niet alleen blijven ze spammen. Toen ik op de link klikte om af te melden moest ik eerst inloggen. Met een bevestigingscode waar ik eerst op moest wachten. Toen stuurden ze een bevestigingsmail met een nieuwe link. Toen moest ik bevestigen dat ik wilde bevestigen dat ik me wilde uitschrijven.

Het voelt allemaal als één grote grijnzende middelvinger. Dus... bedenk goed of je echt graag naar Center Parcs wil en overweeg een tijdelijk e-mailadres te gebruiken voor je boeking.
Dit bedrijf vertoont enge stalker-trekjes...

6 dicembre 2024

Risposta di Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat je ondanks je afmeldingen toch nog reclame-e-mails hebt ontvangen en dat het proces om je uit te schrijven omslachtig was. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen dat dit frustrerend is en geven je feedback door. We willen dat het afmelden eenvoudig en effectief is, en zullen hier extra aandacht aan besteden.

Het Center Parcs Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più