Center Parcs Vielsalm. Op donderdag 6 augustus ging ik voor een dagje met mijn kinderen zwemmen in aqua Mundo. Er wordt een zeer stevig tarief gehanteerd voor een zwembad dat eerder aan de oude kant i... Leggi di più
Betreft Terhills Centerparcs .Opmerking over internetverbinding De cottages beschikken over gratis wifi met een sterk signaal, maar de effectieve internetsnelheid is erg beperkt (ongeveer 5 Mbps d... Leggi di più
Vroeger vaste klant bij Centerparcs, steeds super ! Onze ervaring nu is spijtig genoeg alles behalve goed. De bungalows zijn aan een opknapbeurt toe - de voordelen van VIP zijn gereduceerd naar brood... Leggi di più
Betreft de lokatie centerparcs Zandvoort. Het liefst geef geen ster want onze ervaring was afgelopen januari heel bedroevend. We zijn twee wezen uit eten op de plaza bij de grill en bij het buff... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Depuis plus de 50 ans, Center Parcs est le lieu de séjour idéal pour partager de beaux moments avec vos proches. Avec nos hébergements entièrement meublés nichés en pleine nature, notre paradis aquatique Aqua Mundo, le Market Dome tropical couvert et un large éventail d'activités d'intérieur et d'extérieur, Center Parcs est l'endroit idéal pour passer des vacances inoubliables. et quelle que soit la diversité de notre offre, elle répond à besoin universel : être ensemble. Tous nos domaines sont situés au milieu de belles réserves naturelles, avec des cottages en pleine forêt ou au bord de l'eau. Nos domaines se trouvent dans toutes sortes d'espaces naturels : forêt de sapins, lac avec une plage de sable fin. 90 % de nos domaines sont recouverts de forêts et d'eau ! Vous aurez bien assez d'espace et de nature ! Avec des inventions comme l'Aqua Mundo, la rivière suavage et le Market Dome, Center Parcs propose des vacances innovantes depuis plus de 50 ans. Et maintenant, nous établissons une fois de plus un nouveau standard pour les vacances en famille, afin de continuer à surprendre nos hôtes avec une expérience unique.
Belgio
- www.centerparcs.be/be-vl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Geld boven klantvriendelijkheid
Centerparcs houdt er heel agressieve verkoopstechnieken op na. Je mag je boeking niet annuleren of je moet 30% betalen. Ze zijn niet klantvriendelijk, ze denken enkel aan geld.
Veel te duur
Nog geen maand na de boeking zien we hetzelfde €200 minder. Dat is heel zuur. Dan maken ze reclame gratis omboeken maar ze willen er niets aan doen. Zakzetters. Beter iets anders dan center parcs kiezen om naartoe te gaan!
Fijne midweek gehad .Alles proper…
Fijne midweek gehad .Alles proper ,behalve de zak van de stofzuiger stinkt verschrikkelijk (natte hond),en de kussens uit de zetel kunnen ook een wasbeurt gebruiken.Wat mij vooral stoorde was in het zwembad .De vrouwen zwemmen daar met hoofddoek ,lang kleed ,boerkini .
Center Parcs Les Ardennes
Center Parcs Les Ardennes: Mooie omgeving, veel activiteiten op en buiten het vakantiepark, ideaal voor kinderen (grote speeltuin, kinderboerderij en zwembad) maar met name de receptioniste weet al het moois goed te verpesten met haar onvriendelijke houding. Zij steekt letterlijk geen poot uit als er een probleem is: De betaling voor een activiteit is gedaan, maar de activiteit is door CenterParcs geannuleerd. Helaas is na meer dan een maand wachten het geld niet terug gestort. Je krijgt koeltjes te horen dat zij niets voor je kan betekenen, en dat je naar een mailtje moet sturen naar Centerparcs Les Ardennes voor een oplossing. Vervolgens word je mailtje beantwoord door dezelfde receptioniste: dus je had de klanten wél kunnen helpen aan de balie.... Helaas is het probleem nog steeds niet opgelost, en de receptie vertikt het om op nieuwe mailtjes van mij te reageren.... Ook bellen naar de klantenlijn heeft geen resultaat: medewerkster snauwt en gromt erop los, hier ook geen oplossing.... Centerparcs heeft heel wat goed te maken, heel erg teleurgesteld in de gang van zaken....
Ik ben bestolen
Top maar ......
Ik vind centerparcs top zeker voor kindjes. Waar ik het vooral moeilijk mee heb is dat ze klanten lokken met : tot 35 procent korting speciaal voor jou... Dan ga je kijken. Je krijgt inderdaad korting maar op een prijs die eerder dan hoger gezet wordt. Ik heb dit vergeleken met een gewone boeking zonder korting met dezelfde datum. Boeking zonder korting was nog goedkoper dan die met de zogezegde korting... zo wordt men zwaar int zak gezet sorry hoor... dus mensen. Altijd goed prijzen vergelijken. Ik heb ook ooit willen annuleren. Duurste verzekering erbij genomen. Kindje van 1 jaar ziek. Ja da telt inderdaad niet... wat kan je nu met een ziek kind komen doen in een zwembad... logica.. dus resultaat ofwel geld kwijt. Ofwel kom je gewoon. Hier mogen ze toch wel wat flexibeler in worden. Je betaalt die verzekering juist voor niks... dus vanaf nu geen verzekering meer... allemaal geld voor niks. En het eten in sommige parken mag ook wel iets beter. Was in Frankrijk wel. 18 euro voor sla dat uit een pakje komt.. das ronduit schandalig he. Zwembad top overal nog geen klachten gehad buiten de weinige kotjes voor baby's? Is dit niet juist de doelgroep ook een beetje... kindjes...
Het huisje in de Vossemeren was prima
Het huisje in de Vossemeren was erg mooi en schoon, alles was nieuw. De bank was erg goed. Het park is ruim opgezet en heel netjes, je kan er goed wandelen. Het tropisch zwembad was lekker warm en groot. Glijbaan ook erg leuk. Ook de wildwatervaren is leuk.
Annulatie verzekering center Parks waardeloos
Geboekt bij Center parcs Ardennen met annuleringsverzekering. Daar de baby's besmettelijke kinderziekte hadden met veel moeite betalend telefonisch geannuleerd. Eerst kreeg ik de melding dat de verzekering niet geldig was (alleen voor ongevallen ter plaatse terwijl dit inbegrepen is in familiale) Na 3 maanden zonder nieuws en veel mails melding gekregen dat het systeem veranderd was en men rechtstreeks op europ assistance moes indienen. Gedaan en intussen staat de claim al 7 maanden op ingediend en verder niets. Geen idee of Center parc leuk is wel dat het bij annulatie verloren geld is en vooral onbereikbaar. Intussen nieuws gekregen. Blijkbaar is een besmettelijke kinderziekte niet geldig als reden van annulatie.
PAS OP VOOR DE LOKKERTJES!!!
PAS OP VOOR DE LOKKERTJES!!!
We hadden n vip huisje geboekt voor park de Vossemeren voor een 10 pers VIP huisje.
Krijg ik zonder telefonisch n week van tevoren enkel via de mail dat het huisje niet mogelijk is en dat er alleen 2 huisjes aan weerskanten vh park mogelijk zijn.
Na bellen waren wel 2 huisjes bij elkaar mogelijk, kom ik na de mail te hebben dat ik verhuisd was naar een ander park (de Eemhof)!!!
Daarna was alleen nog losse huisjes zonder VIP voor me mogelijk..
De Deal was blijkbaar voor hun kant niet genoeg qua inkomsten en heeft ons uiteindelijk met een kluitje het riet ingestuurd, voel me echt belazerd!!!
Koud 'subtropisch' zwemparadijs
Center Parcs is al vele jaren onze favoriete park. Mooie omgeving, gezellige huisje, vriendelijke en behulpzaam personeel. Op het park genoeg te doen, maar favoriet is toch altijd het subtropisch zwemparadijs. Die dit jaar helaas niet meer subtropisch is 😞. Ik snap dat de temperatuur een graadje lager moet, maar het is er nu gewoon koud 🥶 Ik betaal liever 25,00 extra voor een weekend, zodat we kunnen genieten van het zwembad. Ik overweeg nu voor het een ander park.
J ai réservé entre Noël et nouvel an…
J ai réservé entre Noël et nouvel an 2022 en Ardenne Je suis une cliente soit disant vip car sur les dernières années environ 12 réservations et j au simplement demandé si nous pouvions arriver à 13 h au lieu de 15 h comme précédemment et c est refusé ! Quel est l avantage ? Faut-il aller à molenheide ? Parc et maisons géniales ?
Trouwe klanten tellen niet meer
LET OP!
Vorig jaar bestelden we last minute en kregen we geen friends voordelen.
Ik heb toen gebeld naar center parcs en toen zeiden ze: ahja je hebt al extra korting gekregen door last-minute dus daardoor gelden de friends voordelen niet. Je had maar eerder moeten boeken.
Dit jaar boeken we vroeger en krijgen we ook geen friends voordelen en betalen we meer omdat we geen last minute boeken. Terwijl bij last-minute nu plots wel de friends voordelen gelden, maar niet voor onze boeking.
Ik vind het zeer spijtig dat ze zo met trouwe klanten omgaan.
Jaren trouwe klant geweest, maar als het zo moet dan hoeft het voor mij ook niet meer. Dan kijken we volgende keer wel voor landal of roompot.
GEEN SERVICE
Boeking aangemaakt 11/4 met optie “friends of CP” 3 dagen later boeking gefinancierd en sindsdien geen “friends of CP” meer wat wil zeggen dat er geen latere check uit is, iets wat voor ons wel belangrijk was. Ik heb onmiddellijk via alle mogelijke kanalen getracht contact te nemen maar NIEMAND wil helpen, ze verwijzen naar mijn boeking waar het niet inzit, wat klopt maar als een eeeds aangemaakt boeking finaliseert ga je er toch van uit dat alle opties er mee inzitten?! Ik weet wel dat ik niet op maandag om 10.00 uur Het huisje zal zijn. Ik heb mijn printscreen van de aanmaak… laatste keer center Parcs voor ons!! Boekingsnummer = 1310010
Een bruiswater-ervaring aan een champagne-prijs…
Dit jaar twee keer een midweekje Centerparcs Erperheide gedaan, en twee keer een goede vakantie gehad. De cottage was schoon, het park goed onderhouden en de mensen van het onthaal, de infodesk en de winkels waren heel vriendelijk en behulpzaam. Helaas blijft Centerparcs wel een bruiswater-ervaring aan een champagne-prijs. We hebben ons aan de gratis activiteiten en de wandelingen in de buurt gehouden om het totale prijskaartje toch een beetje doenbaar te houden. De broodjes die je krijgt bij de VIP-service zijn jammer genoeg wel nog steeds dezelfde uitgedroogde troep. Ik zou zeggen, bied een pakketje dolce gusto cups aan in de plaats (al zijn het er maar twee voor een koffietje bij aankomst), want het is echt triest om elke dag een zak met broodjes te moeten weggooien. Maar dus over het algemeen een fijne vakantie gehad. We staan niet te trappelen om terug te gaan, maar het was oké, vandaar 3/5.
Service clientele injoignable
Nous avions réservé à Centerparc Dehaan la semaine du 3 au 7 Janvier 2022. Le Codeco du 22/12 a décidé de fermer tous les jeux interieurs et piscine. Nous avons ecrit + tel au no surtaxe (attendu jusqu a 1/2h) ils font simplement le mort. Sans reponse de leur part nous etions forcés d y sejourner ... tristement. Tout était fermé. Une semaine apres, un mail disant que nous y avons sejourné ... blabla..
Ca nous fait une belle jambe.
On y allait souvent car nous avons des petits enfants, mais Centerparc pour nous c'est fini.
Erperheide
==Park overall==
Center Parcs has not suffered from COVID as bad as Landal. The quality of services is still great and they still have quite a few events!
Check-in was fast and very friendly. Our cottage was pretty easy to find and positioned really well.
Employees are very polite and try their best to make your vacation as fun as possible while following covid rules.
The cottages have really improved! Very clean and modern, you even have a soundbar! Walkin shower with a rainshower function, mirror with backlights, coffee machine, and a decent 43 inch samsung smart TV.
Would most certainly recommend this over Landal parks!
==Pool==
The swimming pool has not suffered from COVID. It's calmer and the quality is still great!
3 slides for everyone and 2 for kids as well. On top of that there's a great outdoor rapids!
Normal indoor and outdoor pool. Some great pools between rocks that end up in the main pool. A low 40cm warm tub pool. Also a really warm outdoor pool, great even if it's cold outside!
Interested in snorkeling? There's also a pool for that where you can look at fish through an underwater window!
Sadly you can only get food and drinks until 6pm but if it's open service is great!
Lockers are amazing! The technology used is fascinating!
Everything is kept really clean ✨ 👌
==Grabber Joe’s (pool restaurant)==
The fries are really good and service just like anywhere at centerparcs was great.
Very expensive certainly for the amount of fries you get. My coke also didn't taste the way you'd want it to, very watery.
==Grand Cafe==
Fast and kind service!
Good coffee and snacks 😋
==Frites Affairs==
The service and fries are great!
My chicken burger had a very lemony taste which kind of ruined it.
==Fûego Adventure Grill==
The service was great but the food wasn't.
Any interaction with an employee was great, they really went above and beyond.
The chicken burger I had didn't have a big chicken on it, you could almost call it a vegan burger at that point.
Beef was undercooked and didn't taste all too well even after they cooked it more.
Fries were overcooked and not as good as fries in other places at centerparcs.
Magere compensatie
Een verblijf geboekt net voor corona uitbrak, waardoor er een heleboel maatregelen waren opgelegd tegen de dag van ons verblijf. Geprobeerd verblijf te verzetten maar dit hoefde niet volgens de medewerker we zouden gewoon van ons verblijf kunnen genieten alsof er niets is veranderd. Bij aankomst te horen gekregen, zonder dit op voorhand mee te hebben gekregen, dat het zwemparadijs enkel éénmalig voor 1,5 uur betreden mag worden, vooraf te boeken. Dit geboekt op onze voorlaatste dag van het verblijf, gedurende de andere dagen betlende activiteiten gedaan die het verblijf belachelijk duur maakte voor simpelweg op een cottage met hier en daar een activiteit. Breekt de dag aan waarop we hadden geboekt te gaan zwemmen, die morgen uit ons cottage gezet wegens verstrenging van de maatregelen, de parken moesten sluiten, zonder het zwemparadijs nog maar gezien te hebben! Achteraf en voucher van 50 euro op een volgende verblijf gekregen ter compensatie wat nog niet eens in de buurt komt van de ongemakken en kosten die wij dit verblijf hebben moeten maken.
Super décevant
Je reviens d'un séjour d'une semaine chalet 151 VIP Erperheide.
Chalet exigu, manque de vaisselle !
Heureusement que nous n'avions pas d'enfant en bas âge car il aurait dû dormir dans la baignoire ...
Outbollig, vochtig en vuil !
Je zou denken dat ze in corona tijden gebruik zouden maken van renovatie mogelijkheden maar niets is minder waar. Droge t-shirts in de kledijkast zijn daags nadien al vochtig.
Lompe receptie bediening. Nooit meer !