Center Parcs Vielsalm. Op donderdag 6 augustus ging ik voor een dagje met mijn kinderen zwemmen in aqua Mundo. Er wordt een zeer stevig tarief gehanteerd voor een zwembad dat eerder aan de oude kant i... Leggi di più
Betreft Terhills Centerparcs .Opmerking over internetverbinding De cottages beschikken over gratis wifi met een sterk signaal, maar de effectieve internetsnelheid is erg beperkt (ongeveer 5 Mbps d... Leggi di più
Vroeger vaste klant bij Centerparcs, steeds super ! Onze ervaring nu is spijtig genoeg alles behalve goed. De bungalows zijn aan een opknapbeurt toe - de voordelen van VIP zijn gereduceerd naar brood... Leggi di più
Betreft de lokatie centerparcs Zandvoort. Het liefst geef geen ster want onze ervaring was afgelopen januari heel bedroevend. We zijn twee wezen uit eten op de plaza bij de grill en bij het buff... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Depuis plus de 50 ans, Center Parcs est le lieu de séjour idéal pour partager de beaux moments avec vos proches. Avec nos hébergements entièrement meublés nichés en pleine nature, notre paradis aquatique Aqua Mundo, le Market Dome tropical couvert et un large éventail d'activités d'intérieur et d'extérieur, Center Parcs est l'endroit idéal pour passer des vacances inoubliables. et quelle que soit la diversité de notre offre, elle répond à besoin universel : être ensemble. Tous nos domaines sont situés au milieu de belles réserves naturelles, avec des cottages en pleine forêt ou au bord de l'eau. Nos domaines se trouvent dans toutes sortes d'espaces naturels : forêt de sapins, lac avec une plage de sable fin. 90 % de nos domaines sont recouverts de forêts et d'eau ! Vous aurez bien assez d'espace et de nature ! Avec des inventions comme l'Aqua Mundo, la rivière suavage et le Market Dome, Center Parcs propose des vacances innovantes depuis plus de 50 ans. Et maintenant, nous établissons une fois de plus un nouveau standard pour les vacances en famille, afin de continuer à surprendre nos hôtes avec une expérience unique.
Belgio
- www.centerparcs.be/be-vl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
VERMIJD HET PARK LES ARDENNES!!!
We zijn al jarenlang vaste centerparcs mensen, waarbij we echt tevreden zijn hoe centerparcs klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. Echter hebben wij er nu een zeer slechte en rampzalige week op zitten in Centerparcs Les Ardennes! Een ontspannen week hebben we NIET gehad, omdat we door iedereen die daar werkt verkeerde informatie hebben gekregen! Niemand weet hoe het uiteindelijk in elkaar zit, zelfs na meerdere telefoons kregen we alsnog verkeerde info! Dit is echt een schande! Wij hebben dan een uitgebreide klacht ingediend bij de hoofdzetel in België, waarbij we na een 3-tal dagen een zeer standaard antwoord hebben gekregen dat wij erop mogen "vertrouwen" dat ze de bevoegde diensten zullen aanspreken, om het niet meer te doen voorvallen. Een compensatie van langs hun kan kan er dus duidelijk niet vanaf. Wij waren betalende klant die een midweek rust hebben geboekt, en geen midweek stress en onduidelijk door een incompetente werking in het park Les Ardennes!
Uit zwembad gezet door een arrogante…
Uit zwembad gezet door een arrogante redder nadat die beweert dat men dochter niet kan zwemmen. Ondanks tonen diploma en motivatie toch eruit gezet. Een verblijf zonder zwemmen is gewoon zeggen we hebben onze centen en nu afbollen. Center Parcs De Haan is een dikke 0 wat betreft klantvriendelijkheid en behulpzaam zijn voor kinderen / volwassenen met een beperking.
Wij komen al sinds 1993 ieder jaar…
Wij komen al sinds 1993 ieder jaar (behalve in het coronajaar) meerdere keren per jaar naar verschillende centerparcs in Belgie en Nederland.dus meer dan 30 jaar.maar het volgende vind ik dus echt niet kunnen.we boeken altijd voor het jaar dat volgt elke keer we terug zijn van de afgelopen vakantie binnen de week (hebben geboekt in aug. 2024 voor zomervakantie 2025).tja,dat raden ze dus aan om zoveel mogelijk van de vroegboekkorting te kunnen genieten.wat blijkt nu?had ik nu bijna 5 maand later geboekt dan had ik voor dezelfde boeking 234,20€ !!!!!???? goedkoper geweest omdat het NU goedkoper is.ik heb contact opgenomen met centerparcs maar na veel vijven en zessen werd mij verteld dat ze er niets aan kunnen doen.dank u,centerparcs.voor de klantvriendelijkheid die we krijgen voor de meer dan 30 jaar trouwe bezoekers die we geweest zijn.ik heb dit ontdekt doordat ik ook keek voor een boeking in oktober 2025.die trouwens ook goedkoper is dan vorig jaar.daardoor keek ik dus ook eens voor de zomervakantie 2025 wat de prijs nu is.dus mensen,indien jullie ook TE VROEG geboekt hebben hebben jullie ook kans gesjareld te zijn.
nooit meer
Eerste ervaring met Center Parcs en dit doen we nooit meer.
Cottage geboekt van vrijdag tot maandag in Het Meerdal met twee koppels en twee babys. Hiervoor €1000(!!!!) betaald.
Bij aankomst waren de bedden niet opgemaakt. Hiervoor hebben we een automatisch een compensatie gekregen.
De cottage was enorm verouderd en vuil. De kleertjes van de kinderen waren vuil (=zwart) door te kruipen op de vloer die duidelijk niet gekuist was. In elke kamer stond er schimmel op de muren , alsook dus boven het bedje van de baby's. Alle textiel was klampig, alles rook vochtig en muf.
Dat dit anno 2024 nog kan en door de gezondheidsinspectie goedgekeurd wordt, snap ik echt niet. Als we een week geboekt hadden, waren we eerder naar huis gekomen.
Daarboven komt ook nog eens bij dat de winkel en restaurants schandalig duur zijn. €20 voor een -weliswaar lekkere- pizza, waar een kind van 5 volgens mij niet genoeg mee heeft.. zegt ook genoeg.
Online een klacht ingediend maar nog geen antwoord ontvangen.
Geen terugbetaling
Ik ben een nachtje in het hotel geweest van de vossemeren en heb via booking.com geboekt.
Ik heb onderweg naar het hotel betaald en er werd mij bij aankomst verteld dat er geen geld op de bank komt in het weekend. Dus ik moest nogmaals 219 euro betalen ondanks dat ik duidelijk aan kon tonen betaald te hebben. Ik ben dus 438 euro kwijt. Er werd mij verteld dat ik het die maandag terug zou krijgen. Dit is niet gebeurd. Ik heb gebeld en krijg steeds te horen dat het geregeld wordt maar we zijn ondertussen 3 weken verder en ik heb nog steeds niks.
Ze zijn nalatig en komen beloftes niet na.
Schandalig!
Centerparcs de Haan in België een…
Centerparcs de Haan in België een vreselijke ervaring.
Het huis van 12 personen was ronduit vuil. De toiletten stonken naar urine , we hebben zelf bleekwater gekocht en de vloer gereinigd met pure bleek . De stofraggen hingen aan de plafonds. De vloer was vuil, geen waterdruk in keuken en douche, de vijver naast het huis meurde enorm. Servies aantal klopte niet , dit alleen nog over het huis. De speelhal waren de automaten deels kapot .
Buiten de prijs van het huren van een golfkar 200 euro voor een weekend kwam er een borgsom bovenop van 100 euro en zelfs de karren waren smerig.
Enige positieve van dit park is het vriendelijke personeel en de temperatuur van het water in het zwembad. De prijs 1800 die je moet neertellen voor een weekend is enorm voor een kwaliteit van niks .
Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Centerparcs schaam je !
Ondermaatse klantenservice
Wij hebben van 10 tot 14 juni verbleven in Center Parcs De Haan (cottage 440).
Een van hun slogans is "Ontdek het plezier van onbevangen genieten".
Jammer genoeg is van dat "onbevangen genieten" weinig in huis gekomen.
De eerste drie dagen was er onophoudelijk groenonderhoud. Met de heggenschaar, dan met een of ander rijtuig dat wel vier maar over dezelfde meter moest rijden om het snoeisel te vermalen en tot slot een bladblazer om het snoeisel onder de heg te blazen. En dat allemaal met de zeer lawaaierig toestellen. Een dag kan ik nog begrijpen, maar drie van 's ochtends 8 uur tot na 18u 's avonds is van het goede te veel. Drie van de vier dagen waar het "onbevangen genieten" bestaat uit oorverdovend lawaai is niet meer aanvaardbaar.
Een tweede punt is de schoonmaak/onderhoud of het gebrek daaraan. Overal stofnetten, vooral onder de bedden, zetels en in de hoeken. Vuil op de vensters banken. Vuile ramen langs de binnenzijde. Vettige kookplaat. Beschadigd meubilair en keukenkasten. Weinig druk op het water. Berghok niet afsluitbaar. Geen keukenpakket, geen afwastabletten (die we wel zijn gaan afhalen). Niet echt wat je mag verwachten van een VIP cottage. Op het einde van ons verblijf zijn we dit wel gaan zeggen aan de receptie. Daar zegden dat we dit onmiddellijk hadden moeten melden en dat dan een kuisploeg zou gestuurd zijn of dat we een ander huisje zouden krijgen. Maar zoiets zien wij niet zitten. Als wij geïnstalleerd zijn willen we niet dat er nog vreemden in onze accommodatie komen en met heel onze inboedel verhuizen, dat is geen vakantie.
De toestellen waren OK, evenals de opgemaakte bedden, de sauna, de badkamer en toilet.
Wat er was aan bestek, borden, glazen, enz. was ook in orde, maar we hadden sterk de indruk dat er wal wat ontbrak. Maar zonder inventaris natuurlijk niet te controleren.
In ons arrangement zaten ook twee gratis fietsen waar we gebruik van hebben gemaakt. Enkele dagen op voorhand heb ik geprobeerd iemand te contacteren of dit omgezet kon worden, mits bijbetaling naar elektrische fietsen. Ook dat was een lijdensweg. Na het contactnummer te hebben gebeld (druk 1, druk 2, druk 3, enz.) kreeg ik een vriendelijk iemand aan de lijn, maar die hoorde het in Keulen donderen. Weer in wacht en weer druk 1, druk 2, enz.. Ik heb het dan maar opgegeven. Enfin, de gewone fietsen voldeden.
De receptie heeft ons verzocht om een email te sturen naar de klantenservice om zo ons ongenoegen kenbaar te maken. Gedaan op 14 juni 2024 en herhaald op 6 juli 2024. Tot op heden geen enkele reactie. Jammer. Een park met veel mogelijkheden dat verknoeid wordt door beschamend slecht beheer en communicatie.
Absolutely disgusting attitude and…
Absolutely disgusting attitude and behaviour. No empathy shown.
Despite paying for the Flex Your Stay insurance Centerparcs still wanted to charge £699 for changing my booking by a week, despite having loads of availability.
Full story - my wife has been waiting for a hospital appointment to see a consultant for the past 10 months. Typically, the appointment date came through for when we would be away. Called Centerparcs, because it was after the 27 days limit according to their T&C's I have to pay £699. As it happens the week after was slightly cheaper so I'd have to wait for that refund to come through, we are talking about £27 in relation to that.
Point is, these people had no empathy or are capable about making a human decision about doing what's right or actually helping people due to genuine circumstances. All the person could say was "it's all in our T&C's and if I wanted to complain I'd have to write in".
To top the issue, they cancelled a water sports activity that we booked and paid for as they had not maintained the condition of their lake and were concerned about the water quality!!!!!!!! - guess what, it's up to me to claim the refund, they don't process it automatically!
Dreadful behaviour, attitude - obviously its just all about income.
I would not recommend Centerparcs as a holiday/break.
Hope this helps.
Website werkt niet en niet te bereiken!!
Beste,
Ik probeerde Dinsdag dagtickets te bestellen op jullie website. Dit is niet gelukt door een probleem met de website, alle betaalmethoden geprobeerd. De Sofort instant overschrijving is gelukt, maar geen tickets gekregen.
Ik heb 2 keer geld overgeschreven (100 euro) geen tickets gekregen. Dan probeerde ik telefonisch contact op te nemen, 20 minuten wachten en nog niemand aan de lijn. Dat is dan nog is 6 euro erbij. Ik probeerde jullie te contacteren via jullie formulier om een probleem te melden, maar dit werkte ook niet!!!
Ik hoop jullie om deze manier te kunnen bereiken anders zal ik maar een brief met de post schrijven om mijn geld terug te krijgen.
Als je enkel tickets op de website kunt kopen en deze werkt niet en je kan ook niet gemakkelijk het probleem melden, verlies je veel klanten.
Als ik 0 sterren kon geven deed ik het
Als ik 0 sterren kon geven deed ik het. Wij hadden 2 huisjes geboekt voor de corona tijd. Bam ineens corona, we hebben dit 2 keer van datum verplaatst wat goed ging als we 300€ bij betaalde mits we al rond de 1600€ hadden betaald voor de 2 huisjes dachten we dat we dit best maar konden doen voor we ons geld kwijt waren. Corona bleef maar duren en niets van de faciliteiten was open dus hebben we dan maar geannuleerd. Zijn we tot heden mee bezig geweest om al ons geld terug te krijgen nog steeds mee bezig want van al het geld hebben we misschien maar een 400€ a 500€ terug gehad.
Na annulering kregen we nog een vragenlijst of ons verblijf goed was gegaan, welk verblijf? We zijn er nooit geweest, hebben geannuleerd, hebben bevestigen gehad van annulering maar is nooit ingegeven in hun systeem. Wij zijn hier al heel veel geweest en het was altijd heel goed maar met corona is CP naar de knoppen gegaan. Nooit meer!
Deze week in de erperheide geweest…
Deze week in de erperheide geweest omdat dit een heerlijk klein park is, maar helaas was het niet wat het moest zijn.
Wij hadden huisje 148 maar deze is echt super oud erg vochtig en vooral heel vies, chips zakken van vorige mensen lagen onder het bed.
Onze kleine meid van 15 maanden heeft alleen maar erg koud gehad in de nacht kachel slaat uit maar huisje is erg vochtig en slecht voor gezondheid van een kind.
Wij zijn ook met 2 zieke een dag eerder vertrokken.
In het zwembad mogen meer baby hokjes komen je staat soms 40 min te wachten met een baby voor je kan omkleden.
Centerparks Vossemeren
Leuke dag gehad maar het eten ter plaatse is veel te duur en trekt op niets. Doodziek van geweest en moeten overgeven.
Had een hamburgermenu besteld. Lag een tomatenschijf tussen van 3cm dik, een ijskoud, bijna bevroren plak kaas en iets dat vlees moet voorstellen dat ze volgens mij van de baan geschraapt hebben nadat het overreden was. Een vriendin die erbij was heeft 1 beet gedaan en heel de menu weggegooid. Ze vondt zelfs de fritten niet te eten.
Ik hoop dat er eens voedselinspectie op bezoek komt en zo de mensen misschien waar voor hun geld krijgen.
2 sterren omdat het zwemmen op zich wel leuk was.
2 x betalen voor parking
Bij het inrijden gaven we aan dat we kwamen zwemmen. De parkingwachter vroeg ons 6 EUR te betalen voor de parking en nadien konden we dan te voet naar het zwemparadijs.
Daar aangekomen werd gevraagd of we hadden gereserveerd Neen, dus mosten we 2,50 EUR per persoon extra betalen. We waren met 4, dus dat kwam op 10 EUR, maar we konden deze extra kosten uitsparen door online op onze telefoon tickets te bestellen (er waren 3 personen aan de kassa die aan iedereen vroegen online te betalen, dus hun job heeft op die manier weinig zekerheid naar de toekomst toe !)
We hebben dus 10 EUR uitgespaard door online te betalen, maar online moest wel standaard de parking bijbetaald worden. Die info had de parkingwachter ook kunnen gevenn bij het binnenrijden ! We hebben dus uiteindelijk maar 4 EUR uitgespaard door online te boeken.
Online klacht indienen is een onmogelijke zaak.
Eindeloos wachten op terugbetaling
We hebben bij Centerparcs een verblijf geboekt maar moesten helaas annuleren. De annulering op zich verliep zeer vriendelijk en vlot. Vervolgens ontvingen we een mail waarin Centerparcs zich verbindt tot volledige terugbetaling binnen de 14 werkdagen. Intussen zijn we meer dan 6 weken later, 3 telefoons en 1 klacht later en hebben wij nog steeds onze centen niet terug gezien. Ik geef 2 sterren omdat het park Erperheide een leuk park is met vriendelijk personeel en omdat ik telefonisch ook telkens zeer vriendelijk werd benaderd, helaas zonder oplossing. Dikke pluim voor het personeel, zowel telefonisch als ter plaatse maar naar bedrijfsimago toe is dit voorval echt triestig.
CenterPark De Haan
Via de app CenterPark DeHaan kon je pizza’s laten leveren in je cottage wat ik ook gedaan heb. Enkel was er geen leverdienst voor C.P De Haan. Wel 56€ kwijt en tot heden nog geen terug betaling gekregen na vele meldingen. (Van februari 2024)
slechte ervaring
ik heb geboekt onder onze naam. op ons adres en email
met 2 koppel dus familie.
nu hebben we delen door 2 gedaan in de koppels
was betaald alles ok nu ineens is er familie die voordoet dat zij de vrouw is van men man en heeft ze email adres veranderd en al na 16 keer er te komen. ingeboekt op ons email uitgeboekt zonder dat we inspraak hadden op haar email.
en verkeerde naam en al.
toch nemen ze dit aan en hebben ze ons volledig uitgeboekt en al geld van ons is weg ook verlof is weg nooit maar noooit ga ik der nog naar toe centerparcs doet er niets aan.
en ook geen reactie geven op email klachtendienst wacht al 3 dagen
niets
slecht alleen geld aan nemen en hun eigen ding doen
denk je dat ze de code van men man vragen of zijn volledige pas maar neen
code huisje is genoeg voor uit te boeken en iemands verlof vernietigen.
bij deze zijn we naar politie gegaan klacht gaan neerleggen voor dit en identification fraude ook.
ik vind het niet kunnen ge schrijft u in op u naam wie er ook betaald heeft is uwe naam daar kan niemand toch op uitschrijven blijkbaar kan alles.
ik vind dit een dikke 0 op 10
nooit zullen ze ons nog zien horen of mensen aanbevelen om te gaan. raad iedereen aan pak goedkoop aan vlieg en boek naar buitenland dan heb je meer iets gezien en beter genoten dan dit.
Enorm fijn Personeel!
Waren bij Centerparcs Erperheide. Erg fijn verblijf. Schoon huisje. Aardige mensen. Vooral even een compliment voor de dames van de Paarden. Onze zoontjes waren erg bang, maar wilde o zo graag rijden. Toen het niet direct dag 1 lukte, werd er op dag 2 enorm meegedacht en uiteindelijk is het gelukt dankzij de flexibiliteit en t inlevingsvermogen van Michelle. Zij zorgde ervoor dat onze zoon echt iets overwon. Hoogtepunt van t weekend. Dank! T maakte alle verschil. Waren alle plekken maar zo gastvrij!!
Leuke vakantie
Proper huisje, park netjes, leuke speelpleintjes, mooie aquamundo
réservation du 19janvier au 21.01.2024…
réservation du 19janvier au 21.01.2024 , cottage n°248, pas très satisfait de la propreté , toile d'araignée , et visite surprise en soirée de souris dans le cottage , après inspection derrière le canapé , découverte de crotte de souris , et du Samedi matin la chaudière de la piscine était en panne , les enfants ont seulement profité de la piscine après 16h30

Risposta di Centerparcs Be - nl
Bezochten van 7/07-17/07 parc allgaü in…
Bezochten van 7/07-17/07 parc allgaü in duitsland .
1 van hun laatste nieuwe parken .
In 2020 reeds geweest en was er toen smerig op het ranzige af !!!
2023 = niets veranderd = even ranzig als 2020 !!!!
Vuile was van vorige huurder lag nog overal .
Om 13 u hadden we toegang tot ons huisje -> niet gepoetst waren in huisjes bezig waar mensen na 16 u aankwamen .
Wij mochten pas na 16 u in ons huisje = geen early check in ( was wel aangevinkt en stond op de lijst ).
Was bij aankomst 40 graden . Dus alles van diepvries in snikhete wagen moeten laten tot na 16 u want pas om15u45 zijn ze aan de poets in ons huisje gestart .kregen van contact arianne wel 550 € compensatie achteraf maar reden van dit tekstje is dat in 3 j nog altijd de ik kuis niet mentaliteit onder het personeel hangt !!!
Kuis uw personeel die niet wil werken buiten . 6700 € voor exclusieve huisje betaald en dan zo behandeld worden 😡😡😡