Har försökt nå deras kundtjänst under lång tid men får bara meddelande att de har tekniska problem med kundtjänst Det borde ju vara prioritet att åtgärda det med samma problem vecka efter vecka Pro... Leggi di più
Aldrig mer. Hade mitt abonnemang vilande i 6 månader, sedan ville jag avluta det. Då var jag tvungen att aktivera det först innan det gick att avsluta, vilket gjorde att jag egentligen blev tvungen at... Leggi di più
Kunde man ge ett företag -5 hade detta hamnat på Canal digital. Totalt nonchalant och okunnig kundtjänst. Ett företag som struntar i regler och lagar gällande fakturor samt avtal. Ett företag m... Leggi di più
Försökte ringa dit och använda ångerrätten, men kom inte fram i telefon kön, blev bortkopplad när när ja väntat över 1 timme, sen den dagen jag väl kom fram så var det försent, över 14 dagar har gått,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi gör din TV bättre med ett stort utbud av kanaler via parabol, kabel-TV eller IPTV. Vi har HDTV med fantastisk bild- och ljudkvalitet och exklusiva TV-kanaler som ingen annan kan erbjuda. Digital-TV när den är som bäst.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Efter att varit nöjd i 15 år är jag nu väldigt besviken.
Efter att varit en trogen kund hos Canal Digital i 15 år har jag sagt upp mitt abonnemang i god tid. När uppsägningsdatumet inträdde stängdes Canal digital ner men dom drog en autogiro betalning på 678 kr för nästkommande månad felaktigt. Jag kontakta Canal digital och dom skulle betala tillbaka den felaktiga månadsavgiften. Efter 14 dagar kom en utbetalning på summan men för att lösa ut pengarna får jag nu betala 40 kr. Kontaktar kundtjänst igen och säger att det inte kan vara så att jag lånar ut mina pengar i två veckor gratis och sedan måste betala 40 kr för att få dom tillbaka. Kundtjänst säger att dom inte kan göra något. Dom förstår inte att dom måste kompensera kunden så den är skadeslös för deras misstag. Jag kommer aldrig mer att befatta mig med detta företag. Det är inte summan detta gäller utan hur man ser på en kund som man har gjort ett fel mot. Thomas Dahl
så usmageligt et firma skal man lede…
så usmageligt et firma skal man lede længe efter.
Blev ringet op af en sælger som kunne tilbyde fuld kanal boks med optagelse boks spole osv for 429 kr om mdr efter 6 mdr vil den pris falde til 336 kr.
2 mdr gratis tv gratis installation, gratis harddisk og 15000 gratis film på boksen lige til og hente samtidlig ville vi få 100 mb internet oveni i tilbud de køre med til nye kunder.
de vil lige frem opsige vores stofa tv helt gratis.
vi skulle modtage en ordebekræfelse samme dag på hvad vi havde bestilt men den kom aldrig ringede ind til canal digital som fortalte at den var på vej ellers havde montøren den med når de satte udstyret op.
da teknikkerne kom relativt rimlig hurtig havde han sat alt til bad om koderne på min mail jeg skulle have modtaget for canal digital men kunne desværre ikke vise nogen mail da jeg aldrig havde fået en så han måtte ringe til support som så gav os koderne til smart boksen.
derefter fandt vi så ud af der var ikke fuld pakke der var ikke mulighed for og se 15000 gratis film eller optage eller spole tilbage og den pakke vi havde modtaget var den lille boks ikke engang teknikker vidste hvad han satte op da jeg ingen mail havde modtaget eller han havde fået noget på skrift fra canal digital.
efterfølgende prøvede jeg og ringe til sælger ingen tog den, så ringede jeg til canal digital ang alt dette som vi var blevet lovet hvis ikke helt var det der blev sat op, canal digital fortæller så at det ikke var det der var bestilt ifølge dem er der ikke disse goder i den lille pakke til 429 men i den stor til 556 om mdr!! WHAT det havde sælger ikke fortalt os så derfor bad jeg dem opsige vores produkt omgående det kan man så ikke da canal digital har 6 md bindning fra den dag teknikker sætter produktet op, det stå i den ordebekræftelse SOM JEG ALDRIG HAR MODTAGET TIL GENNEMLÆSNING inden teknikker kom det havde jeg ikke haft mulighed for og jeg har endnu ikke modtaget nogen som helst mail eller noget for teknikker som kan forklare hvad jeg har bestil.
martin som sælger hed er åbenbart ikke martin alligevel sælger er simpelthen bleven væk og canal digital fra lægger sig et hvert ansvar for og rette op på den svindel som canal digtial åbenbart er en del af.
canal digital beder om din konto oplysningerne allerede ved bestilling så de ihvertfald er sikker på og få deres penge..
Det væreste er næsten at man ikke kan ringe til den sælger man har haft til og ringe til sig at canal digital ikke tager ansvar for de handlinger som deres sælgere ligger og ringer rundt til folk med at aftalerne ikke overholdes at man ikke modtager ordebekræftelsen til gennemlæsniong inden man ved om de aftaler du har lavet er dem der bliver fortaget.
sælgerne lovede 100 mb internet men canal digital har ikke salg af internet men alligevél kunne sælger fortælle at med internettet og den pakke vi havde valgt blev det 1800kr for 3 mdr hvordan kan det lad sig gøre når i intet internet har?
Det er så usmageligt dårlig tv udbyder et stort SVINDEL nummer...!!!!
Svårt att få kontakt
Svårt att få kontakt, allt låter så bra innan men sen fungerar det inta alls så. One place boxen rena skiten! Men kundtjänst bara svarar efter 3 månader att reklamera går inte!
Svårt att få hjälp av kundtjänsten
Svårt att få hjälp av kundtjänsten. Boxen har krånglat. Innehåll som skulle vara tillgängligt såg ut som låst. Löften om att kunna se var o när man vill på sitt innehåll fungerar inte i praktiken då inte alla kanaler från satelit är tillgängliga på streamat på webb eller i boxen. Får också olika besked om detta när man ringer deras tekniska support.
De ljuger också som tidigare noterat om bindningstiderna när man försöker säga upp delar eller hela abonemanget. Säger lite olika saker varje gång och undviker och svara på det mesta av frågorna.
Det blir väl till att köra med konsumentverket i första hand för det verkar inte få dem att förstå att det har fel och de vill inte hellre presentera några bevis för att de har rätt.
Kontaktar Canal Digital gör en…
Kontaktar Canal Digital gör en överenskommelse då jag är pensionär och binder avtal 808 kr/mån. Nu ändrar man och 30 september har man höjt till 1067 kr/mån en höjning på 259 kr/mån. Man blir som fattig pensionär förbannad 12804 kr/år för att titta på tv!
Kundnummer 18265640
Fruktansvärd kundtjänst
Fruktansvärd kundtjänst, otrevliga, återkopplar inte och håller inte vad de lovar. Se upp för detta oseriösa företag, noll ambition till seriös kundvård.
Säljare ger felaktiga besked.
Följande inträffade för några år sedan och kanske har bättring skett. Säljaren gav felaktiga uppgifter om antennens storlek och om boxens funktioner. Med rätt info hade vi sannolikt inte ingått avtal med Canal Digital. De vägrade häva avtalet som löpte över två år. Tjänsten i sig fungerade för det mesta men boxen var bedrövlig. Jag rekommenderar andra att när avtalet spelas in ta upp specifika detaljer som man diskuterat under samtalet så att det finns inspelat.
Akta er för att missa betalning 😁
Över 20 år som kund,missade att betala räntan på
Försen bet,okej fel av mig. Fick sms och ringde upp Canal digital och fick bankgiro o summan, pengarna gick från mitt konto dan efter, kommer hem fredag, ingen bild, ringer upp o berättar detta
Ingen förståelse, så ingen tv på hela helgen, frågar om jag kan säga upp abonnemanget, ARG.
Nej inte för än pengarna kommit in,ska göra detta till min livsuppgift att berätta hur dåligt det sköts.
Oseriösa försäljningsmetoder
Ett företag med oseriösa försäljningsmetoder. De lovar guld och gröna skogar när säljaren ringer upp.
Fantastiska priser och gratis box. Man får inget erbjudande via email. Man ombeds svara ja på ett sms för att få det. När man får det såkallade erbjudandet visar det sig att boxen som är gratis har en månadsavgift och att erbjudandet inte är ett erbjudande utan att det är ett avtal som kostar flera gånger mer än jag betalar idag och dessutom innehåller kanaler som jag inte alls vill ha.
Ringer en säljare från Canal Digital så ska du lägga på snabbt som ögat.
Ett uselt företag som ej vill avsluta abonnemang och ljuger om bindningstid.
Ett uselt företag som fungerar hur bra som helst när du vill teckna abonnemang och behöver support för tjänster, men gör sig helt omöjliga när du vill avsluta ett abonnemang. Till och med efter flytt. Tyvärr är detta inget annat än ett semi-bluff-företag i stort format. All kontakt med detta företag avråds.
Jag undrar väntat ca 17 min varför ni…
Jag undrar väntat ca 17 min varför ni inte kan erbjuda att ringa upp . Besvärlig att vänta och inte veta om ni svarar 🤔 ring upp mig mvh. Annbritt Eriksson
Helt suveränt bra service och leverans
Helt suveränt bra service och leverans. samt produkt och kanalutbud! Sen är det ett väldigt stort plus att man kan få bli medlem trots betalningsanmärkning. Vilken inte går med nån annan. Och fick riktigt bra erbjudande också med den nya android tv boxen. Funkar perfekt! Och jättetrevligt kundtjänst. snabb leverans. Super enkel installation.
Mycket dåligt
Mycket dåligt! Blev lovad installation inom 10 dagar och har fortfarande inte sett till något/någon. Har ringt flera gånger utan respons. Senast skulle den jag pratade med lägga mitt ärende till chefen för jag ville säga upp mitt abonnemang. Chefen skulle ringa under veckan men snart 2 veckor senare har jag inte hör något äv den så kallade chefen. Jag beställde abonnemanget 27/6 och till dags dato 24/7 Har jag inte hör något. I morgon kontaktar jag konsumentverket och så får de hjälpa mig igenom detta. Sedan tycker jag att media borde uppmärksamma detta företag, kanske en sak för Uppdrag granskning?
Ett företag som enbart är ute efter att lura folk in i ett abonnemang där de 6 fria månaderna försvinner iom ett planerat krångel från CN.
Fy skäms CN! Oseriöst!
"Totalt uruselt!"
Det är ju helt otroligt! Säljaren spelar in "fri installation" och sedan framkommer det ryktesvägen och via montören att det tillkommer 1 599 kr om de måste upp på taket, vilket jag klart och tydligt nämnde att vi redan hade en CD-dish på taket! "Mycket dåligt" som betyg är en underdrift - "totalt uruselt" är en bättre benämning!
Vidare så verkar de leka med ångerrätten och påstår att hela paketet är 14 dagar från det att hårdvaran har installerats, vilket i själva verket bara tycks gälla hårdvaran och inte mjukvaran alltså kanalpaketet! Man kan alltså luras och när man vill ångra sig så kan man bara skicka tillbaka hårdvaran och sitta med ett kanalpaket i 24 mån som man inte kan utnyttja! När jag ringde om detta så verkar jag iaf fått till ett avtal om att jag har ångerrätt på ALLT(!) från att grejerna är uppe och igång! Får se om jag utnyttjar det!
Aldrig mer C.D.
Jag skulle vara tvungen att förskottsbetalning för att få ett abonnemang. Jag ångrade detta efter 2 dagar, vill nu ha tillbaka mina pengar, svaret "vi har inte fått några pengar " Då jag har skickat bankens bevis med betalningen, o pratat med banken om hur dessa betalningar i internetbanken går till, så är man ju (onämnbart) Betalningen skulle ha kommit till C.D. 4 Juli, så....
Totalt likgiltigt bolag.
Ett totalt oseriöst företag.
De debitera för mycket, har påtalat , och de lovar att på nästa räkning, skall de dra av de pengarna som de är skyldiga .
Detta har de lovat 2 ggr, men lika förbannat så skiter i att reglera ,skulden.
Nej nu får det vara slut.
Dax att byta operatör, oavsett pris, blir så trött o behöva ringa, dem stup i kvarten.
För övrigt tycker jag att de har dåliga boxar, inga större finesser som de tillhanda håller.
Oseriösa inhyrda säljare
Oseriösa inhyrda säljare? Perfekt bemötande från kundtjänst. Men varför anlita oseriösa säljare som lurar kunderna? Sannolikt inhyrda TM-säljare som bara jagar provisioner och vinster i säljtävlingar. CD - gör om och gör rätt, det förtjänar ni. Att One Place boxen är instabil och måste startas om ibland, det kan jag leva med, men inte oseriösa säljare!
OnePlace Boxen inget för den som vill ha en fungerande produkt.
Canal Digital må ha en trevlig kundtjänst som en del skriver men OnePlace Boxen med dess återkommande problem är inget CD längre tycks försöka lösa ett år efter lansering. Mycket har med inspelingsfunktionen att göra men även utan denna funktion har själva boxen problem.
Köp ingen One Place box eller begär flera månaders gratis test utan bindning så ni kan bedömma om ni vill acceptera problemen.
Kanske CD istället satsar en ny fantastisk box istället för OnePlace boxen - ha inte för mycket tilltro till den i så fall.
Irriterad
Om man vill se ett program i efterhand…
Om man vill se ett program i efterhand så händer det att man inte får se hela programmet. Eller det kommer in ett annat program. Eller så hör man reklam ljudet också i programmet. Mycket missnöjd Det har blivit sämre och sämre med Canal Digital Nu får CD skärpa sig
Mycket bra kundtjänst som svarar på en…
Mycket bra kundtjänst som svarar på en gång när man ringer till dom och är med kunden i telefon tills ärendet är löst eller fixat av en mycket duktiga kunniga kollegor och är det absolut det billigaste abonnemang till tv för vi har allt på c more det stora paketet med alla kanaler
Allt för 600kr i månaden och vi har oxå en tvillingabonnemang då tillkommer det bara en 120kr av dom 600 kr men det är ändån billigt ändån!
Jag är mycket nöjd och belåten
Dom får av mig 100 / 100 i betyg