Valutata 1 stelle su 5

Har försökt nå deras kundtjänst under lång tid men får bara meddelande att de har tekniska problem med kundtjänst Det borde ju vara prioritet att åtgärda det med samma problem vecka efter vecka Pro... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig mer. Hade mitt abonnemang vilande i 6 månader, sedan ville jag avluta det. Då var jag tvungen att aktivera det först innan det gick att avsluta, vilket gjorde att jag egentligen blev tvungen at... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kunde man ge ett företag -5 hade detta hamnat på Canal digital. Totalt nonchalant och okunnig kundtjänst. Ett företag som struntar i regler och lagar gällande fakturor samt avtal. Ett företag m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Försökte ringa dit och använda ångerrätten, men kom inte fram i telefon kön, blev bortkopplad när när ja väntat över 1 timme, sen den dagen jag väl kom fram så var det försent, över 14 dagar har gått,... Leggi di più

1. Negozio di televisioni
  2. Provider di servizi per le telecomunicazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi gör din TV bättre med ett stort utbud av kanaler via parabol, kabel-TV eller IPTV. Vi har HDTV med fantastisk bild- och ljudkvalitet och exklusiva TV-kanaler som ingen annan kan erbjuda. Digital-TV när den är som bäst.

1,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 1 stelle su 5

Sending a new OnePlace after many cals…

Sending a new OnePlace after many cals on nonfunctioning unit. Later saying that was with a one year lockig on my subscription. Many cals with endless waiting in phone lines did not solve it. This is the samme as my earlier experiences with them. Nearly 20 years customer. Regards j

19 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Jag ringde Allente 077027270008 måndag…

Jag ringde Allente 077027270008 måndag 28 febr kl 8 och sa upp mitt abonnemang men blev bara ifrågasatt och han försökte få mig att tro jag hade bindningstid 11 månader till men jag stod på mig eftersom jag har rätt att avsluta sista mars. Han erbjöd då halva priset på abonnemanget om jag fortsatte. När jag inte ville gå med på det så blev telefonisten rätt så otrevlig och slängde på luren. Mycket klandervärt att Allentes personal behandlar en långvarig kund på det sättet. Dessutom ville han få mig att tro att antenner ska sluta fungera. Jag märkte också i alla mail tidigare hur illa kundservice behandlade mitt ärende om ångerköpet av boxen och som jag skickade tillbaka. Fy skam för detta bolag!

28 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Har haft kontakt med dem flere gange og…

Har haft kontakt med dem flere gange og de har prøvet en masse det hjælper bare ikke de vil åbenbart ikke hjælpe så få ikke et abonnement hos dem ders billede fryser hele tiden og så skal man skifte kanale så køre det og så tilbage på den anden kanale så køre det lidt igen og så starter det forfra

17 gennaio 2022

Varning för detta företag

Varning för detta företag och deras erbjudanden att lägga abonnemang på vilande Det innebär att uppsägningen inte gäller utan att de kan starta ditt abonnemang utan ditt medgivande och sen är det bara att betala

21 dicembre 2021

ADVARSEL:::

ADVARSEL:::: TIDLIGERE CANAL DIGITAL : NU ALLIENTE . JEG BER ALLE FINNE ETT BEDRE ALTERNATIV TIL TV OG INTERNETT , ETT MERE USERIØST FIRMA SKAL DU JAGGU LETTE LENGE EFTER . JA HADD DET GÅDD AN OG GI MINUS STJERNER SÅ HADD DI FÅTT MIUS 5 .

13 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Allente Canal Digital: Jag har idag anmält….

Jag har idag, för fjärde gången begärt ”slutfaktura” och ingen respons, (sedan Augusti 2021) jag sände ett nu idag ett Mail med kopia till Konsumentverket.
📌 Jag har sparat ”mina uppsägningar” och sände detta som bevis. (Email)

( 🤮 Auto svar via telefon: ”uppsägning” kopplas bort.
Och då har du inget bevis. BEDRÖVLIGT!!!) 💩

(Jag har på fakturan Allente, så det är dit jag sänt korrespondensen)

Lider m. Er som sitter fast, ett tipps vänd Er till Konsumentverket.

15 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt bemötande och dålig…

Fruktansvärt bemötande och dålig service, talar om att det inte är någon bindningstid på abonnemang och sen när man ringer in för att säga upp avtalet då det inte fungerar så är det 1 års bindningstid. Hoppas någon köper upp företaget och lägger ner det!

12 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jag har nu suttit i telefonkö i 90…

Jag har nu suttit i telefonkö i 90 minuter för att kunna säga upp abonnemanget på canal digital. Samma resultat vid två tillfällen samma vecka. Gjorde en test och kopplade in mig på avd. för nytt abonnemang. Tänka sig jag kom fram på ca 1,5 minut.

23 settembre 2021

oproffsiga och omdömeslösa

oproffsiga och omdömeslösa, går inte att säga upp ett abonnemang, synd att jag varit trogen kund i 8 år. måste vända mig till högre instans tydligen för då jag ringer och säger upplägger dom på luren. att skriva mail funkar inte heller dom fortsätter skicka ut räkningar och lägger på en ytterligare en avgift. så himla arg just nu. vill att alla ska veta hur dåliga dom är att ha att göra med!

23 settembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più