Har försökt nå deras kundtjänst under lång tid men får bara meddelande att de har tekniska problem med kundtjänst Det borde ju vara prioritet att åtgärda det med samma problem vecka efter vecka Pro... Leggi di più
Aldrig mer. Hade mitt abonnemang vilande i 6 månader, sedan ville jag avluta det. Då var jag tvungen att aktivera det först innan det gick att avsluta, vilket gjorde att jag egentligen blev tvungen at... Leggi di più
Kunde man ge ett företag -5 hade detta hamnat på Canal digital. Totalt nonchalant och okunnig kundtjänst. Ett företag som struntar i regler och lagar gällande fakturor samt avtal. Ett företag m... Leggi di più
Försökte ringa dit och använda ångerrätten, men kom inte fram i telefon kön, blev bortkopplad när när ja väntat över 1 timme, sen den dagen jag väl kom fram så var det försent, över 14 dagar har gått,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi gör din TV bättre med ett stort utbud av kanaler via parabol, kabel-TV eller IPTV. Vi har HDTV med fantastisk bild- och ljudkvalitet och exklusiva TV-kanaler som ingen annan kan erbjuda. Digital-TV när den är som bäst.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Lurar kunder!!!
Köpte one placeboxen för mindre än ett år sen - konstanta problem! Inga el kortvariga lösningar från support. Fick vänta 35 min i tfn-kö för att säga upp abonnemanget. Sedan ytterligare 15 innan det var uppsagt pga. olika erbjudanden på ”gratismånader” som var halva priset UTAN att upplysa om tillkommande bindningstid! Plus att de lägger till en månads uppsägningstid - allt för att blåsa kunden på pengar! Fantastisk affärsidé- sälj defekta varor för > 2000 kr och neka reklamationer/kompensationer... Synd att CD utvecklats till att bli ett sånt oseriöst och bedrägligt företag!
Falsk varebetegnelse
Falsk varebetegnelse.
De glemmer bevidst i kundeservice at fortælle man skal have parabol for at kunne optage.
De glemmer at fortælle at fodbold og tenniskampe er 2-3 min efter det reelle livesignal
Deres kundeservice har sjovt nok kun åbent til 17 mens de fleste arbejder. Medmindre du er ny kunde så har de naturligvis åbent til klokken 20. Do the math
Bindingsperioden er urimelig lang og man kan ikke komme ud af den lige meget hvad
Kundeservie er flabede og ubehøvlede selvom det er dem der lige har taget røve..n på undertegnet for flere tusinde kroner
Alt i alt er det mig en gåde at en virksomhed som denne får lov til at udøve en praksis som denne i et land som Danmark
Dåligt företag
Dålig box, usel teknisk support.
Jag har en aning mer teknisk kunnande än den vanliga människan men när supporten säger att man ska göra saker man redan har gjort så kan jag gratulera, ni har kommit till en nivå där supporten vill att ni ska bara göra något för att verkar som att dom själva har lyckats med något.
Skulle få ett mail om stegen jag behövde göra skickad till mail, fick inget. Låg inget i skräpposten.
Att dessutom skylla på internetleverantören innan man frågar om det finns några andra enheter som inte fungerar i nätverket är inte lite oprofessionellt.
Detta handlar inte om en specifik människa som gjort ett dåligt jobb, personen i sig var trevlig och bemötande. Det är canal digitals dåliga manual för "teknisk support" som är urusel i kombination med dålig elektronik.
Det finns en felaktig modul i deras boxar från Kina men dom är långt ifrån villiga på att skicka nya, hellre att vi måste felsöka och fortsätta betala en månadskostnad i väntan på att felet kommer upp igen.
Och ta bort eran kassa musik för när ni parkerar oss i telefonen, oljudet fick mig att vilja lägga på, säga upp avtalet och bränna upp er box.
Tyvärr så finns det inte möjlighet att…
Tyvärr så finns det inte möjlighet att ge noll stjärnor. Denne box är nog den sämsta boxen i världshistorien i förhållande till vad den lovar. Startar om mitt i program helt plötsligt.Var och varannan inspelning fungerar ej. Seg startad, häktar upp sig. I förhållande till CDs extremt höga priser så är denna box helt klappkass.
Jag sade upp hela paketet och har nu TV och box i världsklass.
Hur länge ska vi behöva se på dessa …
Hur länge ska vi behöva se på dessa kändisfamiljer, typ Wahlgrens, samt det hemska Ullared där två tanter svär vartannat ord, Böda camping m.m. Dessa program visar svenska folkets sämsta sidor.
Många kanaler har sändningsuppehåll, visar repriser i oändlighet.
Ta bort de dåliga kanalerna och köp in bättre kanaler till familjepaketet.
Jag har också lyckan att ha köpt denna nitlott.
Jag har också lyckan att ha köpt OnePlace boxen, det fungerade ganska bra till en början dock är denna boxen mycket segare än min gamla box vid kanalbyte. Har nu haft denna box i ett år nu 20200205 och har fullständigt tröttnat på alla olika problem som har förekommit,tex. boxen omstartar mitt under tittande på tv, vid kanalbyte ingen bild (tvrutan svart) måste välja annan kanal och sedan återgå till tänkt kanal, inspelningar har misslyckats ingen inspelning eller uteblivet ljud m.m. Jag kommer inte ihåg hur många gånger jag pratat med supporten om problemen oftast har de löst problemen för att senare återkomma. Support gänget utför ett fantastiskt jobb men kan inte utföra under, jag anser att OnePlace boxen inte är klar för marknaden då den inte är färdig utvecklad.
Jag har som kund hos Canal Digital betalat 2298:- för en vara som inte skulle ha funnits på marknaden. Jag mycket besviken på hur Canal Digital har agerat eller inte agerat. Fy fa....n!
Gick tyvärr inte med 0 stjärnor.
Gick tyvärr inte med 0 stjärnor.
Jag har ingen signal på någon av mina boxar. Efter begäran från Canal Digital skickar jag in alla siffror på signalstyrkan (som är noll). Enda "hjälpen" jag får är att de kan skicka en installatör till en kostnad av 1125 kr. Men det är ju inte jag som styr över signalerna till boxen så lite mer service förväntar man sig av ett företag men tydligen inte av Canal Digital. tycker verkligen att de ska skicka ut en installatör och stå för den servicen Ta ut en avgift för att de inte har bra grejer är STOR SKAM!!
Får ff betala full avgift fastän jag inte kan se på tv!!! Fy F-n
extremt missnöjd, är canal digital påväg att ge upp?
Extremt missnöjd med canal digital och deras förnekelse av problem, Dom kan inte leverera undertext på svenska på vissa kanaler då man kör via Canal digital Go streaming eller med CI+ modul.
Haft kontakt med deras support 10 tals gånger och dom försöker skylla på min tv. Men då det inte undertexten fungerar på internet streaming eller via modul så är ju deras kodning uppenbarligen problemet. Men vill ju inte skaffa deras One place box heller då ingen verkar säga något bra om den.
One Place Box problem
Vi har otroligt mycket strul med våran box. Den startar om automatiskt och den misslyckas med ungefär var fjärde inspelning. Om den lyckas spela in så saknas oftast ljudet.
Dom två sista månaderna har det bara blivit värre. Vi kommer definitivt byta leverantör.... Kommer inte rekommendera Canal Digital till någon i framtiden.
Rigtig god service
Rigtig god service, snakkede med en sælger der hed Nikolaj, han hjalp med alt vi manglede til en bedre løsning (Og gav os lidt ekstra!)
Han var ærlig, og rigtig god til at hjælpe med at skabe os en bedre løsning, kan klart anbefales, spørg efter Nikolaj hvis canal digital ringer!
Precis när man skulle se en viktig…
Precis när man skulle se en viktig Lakers-match....ingen driftsinformation; inte ens på Facebook. DÅLIGT
Tillägg:
Pontus, på Kundtjänst, svarade för en timme sedan via FB och jag fick ändå se hela Period 3. Så denna gång löste de det snabbt. Tack!
Fungerar sällan
Fungerar sällan, långsamt och segt! Lita på alla recensioner här och skippa canal digital
Otrevlig försäljare
Blev uppringd av en försäljare som inte lyssnade på vsd jag sa samt att han ljög
Fruktansvärt dålig företag
Fruktansvärt dålig företag. Rånar mig på pengar med deras lurendrejeri! Gör en själva en stor tjänst och köp inte Canal digital. Jag skulle få en ca modul helt gratis utan någon kostnad överhuvud taget pågrund av ännu än usel incident av dem där dem gjort fel. Låter ju toppen säger jag och väntar ett par dagar. Pling säger det på mobilen och jag kan hämta ut det på posten. När räkningarna börjar strömma in tar jag en extra kick på just Canal digitals räkning. Tror ni dem hade gjort som dem sagt? Klart som F*N dem inte gjort. Så nu sitter jag här med ett dessutom icke fungerade ca modul som kostar 120 kr i månaden plus det vanliga för 1100 kr. Summan av kardemumman blir alltså 1230 kr för att få se på tv! Sen säger dem att man ska få så på tv vart man än är? Stämmer detta? Klart som F*N det inte gör! Deras playtjänst kan nog vara den sämsta jag testat!
Värdelös företag !
Värdelös företag !
Värdelös hårdvara och totalt okunnig support personal.
Vill ni ha problem med tv-tittandet så ska ni absolut ta Canal Digital Sverige.
Inga problem med vad ni ska göra på fritiden efter det !
Säger bara WOW☺ allt har funkat grymt…
Säger bara WOW☺ allt har funkat grymt bra hittills☺ Lite strul med vad som stod i avtalet😯 men det fixade C.D direkt och erbjöd 3mån gratis som komp,
Grym snabb kundtjänst☺ ni som har en annan uppfattning! Ring konkurrenten Robert ska ni få se på vad vänta är😨😨
sämst..
sämst..dyrt, gammal tv box, dålig websida. Otroligt långa köer om man ringer kundtjänsten (ingen väntetid beräknat heller). Säga upp sig är nästan omöjligt.
Säljutbildning!
Mina 85-åriga föräldrar har köpt en tv på Elgiganten, där säljaren även säljer med en Canaldigitalbox.
Då mina föräldrar varken har parabol eller Internet där dom bor så är det helt obrukbart!så jag åker tillbaka till Elgiganten för att häva köpet. Men där skyller man på att avtal är avtal och bollar vidare till CD. Och på Canal Digital hänvisar dom till Elgiganten!
Uruselt av båda aktörer!
Så här står man med en obrukbar box och ett avtal på 24! Månader a 499 kr!
Kanske lite utbildning av säljare vore på sin plats.