Har försökt nå deras kundtjänst under lång tid men får bara meddelande att de har tekniska problem med kundtjänst Det borde ju vara prioritet att åtgärda det med samma problem vecka efter vecka Pro... Leggi di più
Aldrig mer. Hade mitt abonnemang vilande i 6 månader, sedan ville jag avluta det. Då var jag tvungen att aktivera det först innan det gick att avsluta, vilket gjorde att jag egentligen blev tvungen at... Leggi di più
Kunde man ge ett företag -5 hade detta hamnat på Canal digital. Totalt nonchalant och okunnig kundtjänst. Ett företag som struntar i regler och lagar gällande fakturor samt avtal. Ett företag m... Leggi di più
Försökte ringa dit och använda ångerrätten, men kom inte fram i telefon kön, blev bortkopplad när när ja väntat över 1 timme, sen den dagen jag väl kom fram så var det försent, över 14 dagar har gått,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi gör din TV bättre med ett stort utbud av kanaler via parabol, kabel-TV eller IPTV. Vi har HDTV med fantastisk bild- och ljudkvalitet och exklusiva TV-kanaler som ingen annan kan erbjuda. Digital-TV när den är som bäst.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Har försökt nå deras kundtjänst under…
Det borde ju vara prioritet att åtgärda det med samma problem vecka efter vecka
Problem med att serier inte fungerar vissa avsnitt försvinner och mycket teknikproblem och man kommer inte fram till kundtjänst
Så jäkla dålig service
alleten har en kass sida
allente har en kass sida. kan inte se tv från internet ibland. Kasst kasst
Förlora alla kanaler ringer kundtjänst
Förlora alla kanaler ringer kundtjänst, boxen sönder "2år gammal" säger teknikern, men du ska få ett bra erbjudande på en ny, vill säga upp abonnemanget eftersom jag tänker inte betala en ny av deras skitboxar men då ska dom skicka ut en ny tekniker. Efter 3v ringer jag upp frågar varfan teknikern tar vägen, "semstertider" men då plötsligt har jag tecknat mig på ett nytt abonnemang för tekniker skickar vi inte ut gratis!! HAHAHAHAHA blev tvungen be supporten lyssna på mitt "avtalsamtal" och då ber hon mig om ursäkt för det va tydligen inte gällande SICKET JÄKLA BLUFF FÖRETAG!!!!
Största skämtet i historien😡 Betalar…
Största skämtet i historien😡 Betalar dyrt för Discovery för att se allsvensk fotboll. Men det kan man glömma med Allente skitboxar.
Det värsta jag varit med om!
Det värsta jag varit med om!
Skulle säga upp ett abonnemang hos dom. Men han tjatade i 10 minuter om att jag skulle besvara deras frågor och tänka om. Innan han tillslut gjorde som jag ville. Vilket skämt till företag!
Har aldrig i mitt liv blivit så illa bemött!
Håll er långt borta från detta företag.
Kl 15.00 försvann alla kanaler från…
Kl 15.00 försvann alla kanaler från tv.n bara digital logga .utan förvarning nu påstår det att boxen inte ska gälla heller byte till en modul. Härmed säger jag upp min prenumeration på er kanal med omedelbar verkan. mera abonnemang pengar blir det inte från mig .
Det går inte att nå dem per telefon.Min…
Det går inte att nå dem per telefon.Min man satt i 1h och blev skickad hit o dit men ingen svarade. Går ej att chatta med någon där. Vi har varit kund i många år. Kan man inte hålla servicen, skall man inte gå i hopa med flera bolag. Uselt med canal digital.
Mona
Uppdatering pågår !
Kund sedan många år - sitter återigen och stirrar på en ”uppdatering pågår” - byt inte kanal !
Betalar över 1000.- i månaden. - och får…..?
Med ett sämre programutbud vore detta företag
dödsdömt!Kundsupport - när man får kontakt - vänligt men okunnigt !
Tips - försök någon gång att få bli vidarekopplad, direkt/nu till ansvarig chef !
Garanterat - Du kommer inte att lyckas !
Appen är ju det sämsta som finns i…
Appen är ju det sämsta som finns i streamingväg.
Laggar i princip hela tiden.
KÖP INTE!
dålig digitalbox
Canal Digital - Den værste beslutning
Ratings her på siden afspejler meget godt virksomhedens niveau. Godt nok lidt højt bedømt, men det er nok de anmeldelser som de selv har skrevet som der trækker lidt op i havet af 1 stjernede anmeldelser. Jeg kan også læse at de får en 5´er af Ismael for deres service omkring udmeldelse. Den lader vi stå i et øjeblik...
I det års tid som jeg har været kunde har jeg set i omegnen af 200-300 fodboldkampe. Jeg har stadig ikke set en kamp færdig uden afbrydelser. Vores internet kører fint undtagen når jeg bruger Allentes skrammelboks. Apropos navnet, så tror de nu at de kan starte forfra med bondefangeriet under et nyt alias. Men det vil ikke ændre noget på kvaliteten eller mangel på samme når TV2 NEWS kører i den samme båndsløjfe en halv eftermiddag i træk.
Det er fuldstændigt ubegribeligt at forbrugerombudsmanden ikke har grebet ind og tvangsopløst det her selskab for længst. Det er simpelthen en hån imod danskerne.
Deres kundeservice og tekniske service er cirka lige så ringe som produktet i sig selv. På flere måder så er det at skifte til Canal Digital en af de værste beslutninger jeg har truffet i de sidste 10 år. Eklatant skandalefirma der ikke kan skoses nok.
Alt andet er bedre, selv intethed
Bli inte kund på Allente (Canal…
Bli inte kund på Allente (Canal digital)
Jag har deras tv via deras app och det är via internet. DET HAR HACKAT I FLERA ÅR!!!!! Det fungerar int för fem öre...
Undvik allt som har med det här företaget att göra. Bara probleme och inga lösningar från deras sida.
Klåparstil
Klåpare. Säljer en dysfunktionell oneplace box till mig och fortsätter att ta betalt för två gamla boxar not in use med deras vetskap. Deras service för uppsägning är medvetet usel.
Ringde för att säga upp abonnemanget…
Ringde för att säga upp abonnemanget hos Canal Digital. Fick först sitta i telefonkö ca en halvtimme, kom då till Viasat. De kunde inte koppla mig vidare, jag fick nummer till Canal Digital där jag återigen fick sitta i telefonkö (som nummer sju väldigt länge). När jag tillslut kom fram, sa jag att jag vill säga upp abonnemanget. Han skulle då handlägga ärendet, satt på pausmusik ca 10 minuter.
När han kom tillbaka har han ett erbjudande, gratis 6 månader med fortsatt basutbud och halva priset resterande 6 månader. Alltså binda mig ett år till för att sedan måsta säga upp abonnemanget.
Jag tackade nej flera gånger, han tyckte det var märkligt att jag tackade nej till ett så bra erbjudande.
Jag stod på mig och ville säga upp abonnemanget, varpå han åter ska handlägga uppsägningen, sätter igång pausmusik ca 10 minuter innan han kommer tillbaka. Säger då kortfattat att nu är det ordnat, abonnemanget sägs upp from 1/8.
Det hela kändes olustigt. Man ska inte behöva förklara varför man vill säga upp något. Okej att de kommer med ett erbjudande, men de ska respektera ett nej direkt.
Allente gör sig onåbara för uppsägning
Försökte i går 31/5 säga upp mitt abonnemang till 30/6. Tydligen omöjligt. Chat och kontaktformulär fungerade ej. Omöjligt att komma fram per tfn och man ringde inte heller upp trots flera påstötningar. Mail om uppsägning skickades. Man vägrar godkänna mail, då det beräknas ta 4 v innan man hinner behandla mitt mail!
Rent lurendrejeri! Allentes uppgifter att man fixar alla problem är rena floskler.
Aldrig mer abonnemang hos Allente
Så urusel service Ringer och står i kö…
Så urusel service Ringer och står i kö i 2timmar 😡Nej jag rekommenderar inte dessa
Har blivit lurad att binda upp mig i 12…
Har blivit lurad att binda upp mig i 12 månader till trots att jag haft skiten i flera år. Vad ni än gör, skaffa inte Canal Digital!
Suddenly I have to pay 38% more
In the beginning of 2020 I wanted to stop the subscription, because I only watch a few hours Swedish TV per month. 269 was just to much. But the guy I talked to, asked me if I would go on for 201,75 per month. I accepted.
I did not notice that a few months ago the price suddenly got higher: from 201,75 to 279! I chat with them. They say: "Those temporarily offers are never longer than 12 months." WHAT? Come on, it was no temporarily offer. It was just an offer from them to keep the subscription, because I only watched so few hours.
Now they suddenly are Viasat or Allente. Well, other name, same tricks!
Well, things can change fast. Chat-helpdesk: no result. Facebook-helpdesk: no result. Then call. After 58 minutes I got someone on the line who told me: "Okay, you get again lower price." So if you want to do something about the price, don't waste your time with the helpdesks on the site and on Facebook. Just call with someone who can DO something about it.
Okay, it costed much time. They really should do these things better. So from 1 to 2 stars.
Digital Canal är lurendrejare
Digital Canal är lurendrejare. Vi satt i ca 1 h kö för att säga upp abonemanget sen övertalade killen oss att stanna med samma paketutbud för halva priset. tre månader senare försvinner alla faktakanaler som vi varit tydliga med att vi vill behålla. När vi ringer kundtjänst säger hon att vi missförstått och att det inte tjänar något till att bli arg för det är som det är o går ej att ändra och när maken säger att även digitalboxen som är 6 mån gammal inte vill funka som den ska, startar inte ibland och skickar fel meddelanden hela tiden så kopplas han till teknisk support. Väl där får han testa olika saker under 30 min. flera gånger säger min man att han vill skicka tillbaks den och byta till annan digitalbox för denna vi fått har krånglat sedan dag 1. Då säger supporten att vi inte kan göra detta. Allvarligt talat? Lurade blev vi en gång men inte fler,,,Det kan jag lova! Obs du kommer fram direkt om du vill bli kund men när du vill ut är de som iglar på dina ögonlock.
Okunniga och otrevliga lurendrejare
Okunniga och otrevliga lurendrejare
Supporten är ett skämt
Satt som nr 7 i kö och det tog mer än en timme
Blev omkopplad 5 gånger varav den sista fick jag sitta över en timme och vänta
Hade jag velat beställa något då kommer man fram direkt.