Bildelarexpert Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .

Valutata 3 stelle su 5

Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9

1. Negozio di autoricambi

Scritti dall'azienda

Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

108 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Funkar jättebra

Funkar jättebra. Alla reservdelar kom på en vecka.
Inga problem alls.

27 febbraio 2019

Hej Kurt,

Stort tack för din fina recension!

billigt

billigt, enkelt,snabb leverans. rekomenderas.

14 febbraio 2019

Hej Kjell Åke,

Jätte tack för ditt fina omdöme!

Valutata 4 stelle su 5

Okey....but not 100%.....so much I need…

Okey....but not 100%.....so much I need to buy for my car, and so much your telling me that sorry that you do not have ? Why do you not have ? what is your problem? Please come up in gear.

4 gennaio 2019

Hello John,

Thank you for taking time to leave us a review!
We will forward your feedback to our managers.

Best regards,

Valutata 2 stelle su 5

Fel varor

Billigt , men sena leveranser och får fel varor många gånger

19 dicembre 2018

Hej Halmat,

Tack för din recension!

Vi kan tyvärr inte garantera att en vis bildel till 100% kommer att passa ert fordon, trots att vår sökmotor visar att den bör göra det.
Det är viktigt för oss att ni får exakt den del ni behöver, därför ber vi våra kunder att kontakta vårt tekniska support team innan de beställer.
Våra duktiga tekniker hjälper er gärna att säkerställa att delen passar just er bil.

Valutata 1 stelle su 5

Oseriösa ..

Oseriösa ... akta dig !
De skriver fel beskrivning och sedan när man försöker skicka tillbaka varan så står du för kostnaden !
REKLAMATIONS RÄTT i Sverige gäller i tre år . Ångerrätt vid distans köp och näthandel gäller 14 dagar. BILDELAREXPERT även vilseleder detta information till kunder så att dem går miste om dina rättigheter.
Som sagt , Oseriosa. AKTA DIG !

14 giugno 2018

Hej Karam,

Tack för din recension!
Vi gör allt möjligt för att ge våra kunder en smidig tjänst och bästa möjliga service.
Vi beklagar verkligen att du haft en annan upplevelse denna gång.

Ditt förtroende för vårt företag och våra tjänster är viktigt för oss.

Du får givetviss reklamera ditt köp om du är ej nöjd. Det är då viktigt att göra det inom 14 dagar från den dagen du har fått beställningen för att vi skall godkänna reklamation.
Då du har kontaktat oss två månader senare kan vi tyvärr ej godkänna den. Mer utförligt om detta kan du läsa på vår hemsida.

Vi hoppas att du har förståelse för detta och godtar vår ursäkt.

Bildelarexpert

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più