Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .
L'azienda ha risposto
Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9
L'azienda ha risposto
Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Allt är helt till belåtenhet så jag är jätte nöjd.

Risposta di Bildelarexpert
Köpte ett bromsok. Bildelarexpert.se tar ut stomavgift, som dom flesta andra aktörer gör. Vill man ha tillbaka den skickar man tillbaka det gamla oket, vilket också är allmän kutym. Däremot ska man själv bekosta frakten till Tyskland, och det är här det blir dumt. Frakten blir så dyr att det inte är någon idé att skicka. Så jag kanske handlar av Bildelarexpert.se igen, men aldrig mera bromsok.

Risposta di Bildelarexpert
trots att jag uppgav mitt bilnummer så har ni skickat fel del till mig. Vill inte ha mer med företaget att göra i framtiden.

Risposta di Bildelarexpert
Mycket nöjd gick klockrent och billigt också köpte en baklykta till en fiat

Risposta di Bildelarexpert
Allt fungerade bra med beställning och leveransen, mycket nöjd!

Risposta di Bildelarexpert
Har fungerat jätte bra med leveranser ,har handlat rätt mycket utan problem.

Risposta di Bildelarexpert
Bedrägeri. Säljer delar under många namn med samma Tyska ägare som vägrar att förbättra sig.
Lovar snabbare leveranser och är ca: 20% dyrare än sina andra egna sidor. Leveransen sker ändå via deras vanliga usla tröga polska transportör och tar ca: 2-3veckor varje gång mot utlovade 1-2 dagar. Köp av vem som helst med annan ägare dessa har absolut den sämsta servicen. Ännu ett bevis på att den Tyska effektiviteten bara är en myt.

Risposta di Bildelarexpert
Allt fungerade bra med beställning och leveransen, mycket nöjd!

När jag skulle beställa nya bromsok så fanns där 5st kategorier:
Bakaxel vänster = Visar med pil positionen VÄNSTER bak
Bakaxel höger = Visar med pil positionen HÖGER bak
Framaxel vänster = Visar med pil positionen VÄNSTER fram
Framaxel höger = Visar med pil positionen HÖGER fram
Framaxel = Visar med två st (2) pilar positionerna VÄNSTER och HÖGER fram
Den sistnämnda kategorin "Framaxel" som visar båda sidorna av fordonet beställde jag ifrån då jag behövde bägge bromsoken men när jag fick försändelsen så var det endast ett (1) bromsok.
När jag tog kontakt och undrade vad som hänt så säger dom att enligt Artikelnummret så har jag fått vad jag beställt, nämligen VÄNSTER bromsok.
Det spelar ingen roll vad jag säger så vägrar dom att skick det saknade bromsoket till HÖGER sida och skall jag skicka tillbaka det jag fått så får jag stå för fraktkostnaderna.
Det är väldigt underligt att OM "Artikelnummret" nu är "Framaxel VÄNSTER" bromsok:
Varför ligger det INTE i kategorin för "Framaxel VÄNSTER" bromsok ???
Varför står det inget i denna kategori om att det nu är just till VÄNSTER sida ???
Varför kostar denna kategori det dubbla mot samma bromsok i sidospecificerad kategori ???
Allt agerande från Bildelarexperts sida är mycket konstigt men det tycka vara en policy från den TYSKA ÄGARENS sida då de har flera nätbutiker som beter sig väldigt illa mot sina kunder.
Att dessa nu har Svenska Namn, Svenska webadresser (.se), annonserna är på Svenska, man betalar i Svensk valuta (SEK) men när det blir problem så kommer svaren på Tyska, Engelska eller dålig Svenska.
Gott folk, Se upp för dessa företag med säte i Berlin. Har de ett Svenskt namn så skrolla ner och kolla ägaruppgifterna så ser ni om det är ett Svenskt eller utländskt företag.
Bildelarexpert är anmäld till Allmänna Reklamations Nämnden (ARN).
-----------
Detta blir bara konstigare och konstigare.
OM bromsoken i den kategorin nu skulle passa till BÅDA sidorna VARFÖR skickar ni då ett bromsok som ENDAST passar till EN sida, och det är Vänster sida.
Monterar man det på Höger sida så fungerar inte bromsoket som det skall p.g.a. att det då inte skulle gå att lufta korrekt.
Jag är så trött och less på alla dåliga bortförklaringar och det ordernummer du vill ha det kommer Allmänna Reklamations Nämnden (ARN) att ge er, det är inget jag lämnar ut på en allmän sida.
----
Tillägg 20200807
Via en mail-länk från Trustpilot så skickade jag det önskade ordernummret till "Bildelarexpert" och efter det har jag inte hört någonting ifrån dom så tydligen gör dom som vissa kundtjänster gör nu för tiden, nämligen när dom insett att dom har fel/gjort fel så försöker dom tiga ihjäl problemet.

Risposta di Bildelarexpert
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.