L'azienda ha risposto
Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .
L'azienda ha risposto
Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9
L'azienda ha risposto
Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Fick delarna samma vecka jag beställde vilket är guld värt när bilen är nedplockad

Risposta di Bildelarexpert
Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor på grund av Bildelarexperts exceptionella kundservice. Även om jag aldrig köpte från er, ville ert team genuint utreda mitt problem och hjälpa till att lösa det. Den nivån av omsorg och professionalitet förtjänar erkännande. Tack för er tålamod och förståelse.

Risposta di Bildelarexpert
Köp era bildelar hos en seriös aktör istället! Första beställningen innebar fel delar trots att leverantören hävdade att dessa delar passade! Problem uppstod! Men jag tänkte ge företaget en andra chans trots strul... Andra rundan blev det katastrof...fel delar igen och vid kontakt med företaget så hävdas att det är mitt fel att jag fått fel delar!!! Det krävs VIN # för att få rätt delar uppenbarligen! Men den informationen undanhölls vid beställningen! Bildelarexpert.se är ingenting annat än det synnerligen oseriösa företaget AUTODOC....Bedrägligt upplägg att låtsas vara "bildelsexperter" och ett separat företag när det i verkligheten är samma skojare som tidigare AUTODOC... denna gång blir företagets bil stående med påföljd att ett bra kontrakt värt minst 40 000 kr upphävs! Beställt orginaldelar nu men tidsramen spricker... Tung smäll för ett litet företag! Vad ni än gör beställ inga delar från dessa skojare! Vi kommer att starta protestgrupper i sociala medier så inga andra hamnar i samma knipa som oss!

Risposta di Bildelarexpert
Jag rekommenderar inte detta företag, två mejl skickades med en fråga om vår beställning med ett intervall på 2 dagar, svaret kom först den tredje dagen efter det andra brevet, inte professionella fotografer. Du kommer inte att få ersättning från dem heller, de ignorerade den här frågan

Risposta di Bildelarexpert
Re.: Oliepind review 6 oct. 2024. Jeg har været i kontakt med Autodoc og opgaven er løst til min tilfredsstillelse. Jeg er stadig tilfreds med Autodoc og deres kundeservice. Vh. Stig.

Risposta di Bildelarexpert
Jeg bestilte en oliepind til min bil. Den jeg fik leveret var forkert. Jeg skulle køre min bil hjem fra Spanien og var nødt til at bruge den. Da jeg bestilte den, stod der at den passede til min bil med pågældende motor. OBS.: Der findes kun een diesel motor til min bil, så derfor undrede jeg mig over at den kunne være forkert. Jeg har ikke fået besked på at sende den retur men har måtte bestille en ny oliepind. Jeg synes ikke det er godt at der er misvisende informationer på hjemmesiden og Autodoc ikke erkender der er en fejl. De burde i det mindste tage min oliepind retur. Vh. Stig.

Risposta di Bildelarexpert
Snabb leverans av vissa artiklar, men den som var viktig har inte skett några uppdateringar om. 2st artiklar är levererade, men den 3e har det inte skett något med, trotts att status var densamma som de andra, ( "I lager, skiickas inom 1-3 arbetsdagar?" ).
Helt värdelös kundservice, en AI som inte förstår vad den svarar på. Och omöjligt att komma vidare till en medarbetare på kundtjänst.

Risposta di Bildelarexpert
Mycket nöjd med frakt och pris. Toppen

This compamy is scammer!
I habe paid for goods which was never delivered to me.
I have sent claim mails to them without result.
Stay away from Bildelarexpert and Autodoc.

Risposta di Bildelarexpert
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.