Bildelarexpert Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .

Valutata 3 stelle su 5

Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9

1. Negozio di autoricambi

Scritti dall'azienda

Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

108 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

Snabbt och smidigt

18 gennaio 2020

Hej Sven,

SKRÄP

SKRÄP! Köpte strålkastare till Mitsubishi Carisma.
Dålig passform. Glödlampor går inte att montera in utan att jag fick slipa och justera. Sprickor på insida.
Efter monteringen passformen var så dålig att det såg ut som om bilen var om en krock.
Jag vet att kundtjänst kommer att säga bla bla bla vi kommer att ersätta delar osv! Men! Till vilka delar? Nej tack kommer inte att handla mer hos bildelarexpert.se

27 ottobre 2019

Hej Bosse,

Tack för att du rapporterat detta till oss!
Vi kollar ditt ärende och hör av oss till dig inom kort.

Får betala returfrakten själv

När något går fel, visar ett företag sitt rätta ansikte, och i det fallet är detta företag ett enda stort skämt!! Jag fick en trasig egr-modul till min vw passat. Jag mailade samma dag vi satte dit den och förklarade. Killen förstod inte först vad jag menade så jag fick förklara som man gör till en fyraåring! Språkkunskaperna hos kundtjänst ligger på den nivån. Efter ytterligare några mail så fick jag veta att reklamationer tar väldigt lång tid, och då jag måste ha bil till jobbet så enda sättet var tydligen att beställa och betala en ny. Jag skulle således ligga ute med ganska mkt pengar, för två moduler! Så en kollega till honom skickade en länk som jag klickade på. Nästa dag...nytt mail! Länken jag fått gick till en modul som inte var kompatibel med min bil. Ytterligare några mail senare lovade killen att fixa detta och ändra i beställningen. Han la dessutom till en försäkring jag inte bett om! Några dagar senare kom reklamationsblanketter på mailen. Bara dom var en historia för sig. Fullkomligt onödiga saker skulle fyllas i. Bl.a chassinummer!? Egr är en motordel. Motorn kunde ju ha bytts ut...En vecka efter att dom bekräftat att dom mottagit modulen får jag nytt mail som berättar att jag inom kort kommer att få returblanketter??? Borde inte dom följt med reklamationsblanketterna?? Jag kontaktar dom igen och frågar hur jag ska göra för att få tillbaks dom 366kr jag betalat i frakt. En mkt spydig kille berättar att jag inte får pengarna eftersom dom skickat returblanketter. Visst...men långt långt efter att dom redan fått returen. Så den returen får man betala själv. Dom skickar skräp och vi betalar returfrakten!!! Jag har haft kontakt med sammanlagt 7st i kundtjänst och ingen har vetat vad den andra sagt! ALDRIG MER BILDELAREXPERT!!!!

EDIT! Kvalificerat skitsnack från ett äkta skojarföretag!! Jag skrev om returfrakten mkt tidigt, men förmodligen skickade inte puckot i kundtjänst mailet vidare! 26% missnöjda kunder förklarar ju en hel del....

3 settembre 2019

Hej ,

Tack för att du gör oss uppmärksamma på detta och hjälper till att förbättra våra tjänster.
Vi beklagar verkligen det som hänt. Förklaringen till detta är att returfrakt kostnaden räknas som påföljd kostnad och måste då reklameras så snart man skickat varan.
Då du reklamerat den försent så har tyvärr tillverkaren godkänt bara varans kostnad.
Vi hoppas att du har förståelse för detta och godtar vår ursäkt.

Med vänlig hlsning,

Valutata 1 stelle su 5

Väntat på ett avgasrör 1 1/2 månad och…

Väntat på ett avgasrör 1 1/2 månad och det händer ingenting

26 agosto 2019

Hej Arne,

Tack för att du rapporterar detta till oss!
Vi beklagar verkligen för förseningen av ditt paket.
Paketet verkar anses som förlorat och vi har därför ordnat en återbetalning åt dig.
Vi ber om ursäkt för olägenheten som skapades för dig.

Snabb hantering

Snabb kunnig hantering! Bra bemötande!

22 giugno 2019

Hej Ove,

Jätte tack för ditt fina omdöme!

Valutata 1 stelle su 5

Vire låsen gick av så vi fick laga...

20 giugno 2019

Hej Susanne,

Tack för din recension!
Vi beklagar att du är inte nöjd med ditt köp.
Vi har skickat ditt ärende till vår Kundsupport och en av våra agenter kommer att kontakta dig inom kort och förse dig med en lösning.

Valutata 4 stelle su 5

bra följsamhet

bra följsamhet. (betala när du får leverans)

20 giugno 2019

Hej Yngve,

Funkat superbra

Funkat superbra. Mycket nöjd

22 aprile 2019

Hej Ulla,

Bildelarexperten

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più