Valutata 2 stelle su 5

Har beställt varor från Bauhaus.se två gånger. Snabb leverans står det, 2-5 dagar med dhl (efter att paketet är skickat). Tyvärr tar det ju jättelång tid innan dhl hämtar paketet efter att det är pack... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Otroligt nonchalant och otrevlig personal. Visa noll service och ser sura ut. Vissa kan inte svenska alls. Produkter kan aldrig "hittas" eller så finns de ej trots att man kollat lagersaldo. Även om m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta varuhuset är i Arlöv. Personalen står i klungor i pratar, oävna att hjälpa till. Sur kassörska som bara svarar att jag vet inte, jobbar inte på den avdelningen när man ber om hjälp. Returavdeln... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

samarbetar med ett skurk parkeringsbolag (parkman i sverige AB) utan fungerande app som tar extraavgifter även för digitala fakturor. lagersaldot på webbsidan nästan aldrig stämmer överens me... Leggi di più

1. Negozio di mobili

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Alltid aktuella och förmånliga - BAUHAUS interneterbjudanden

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Kunde jag gett dom noll stjärnor hade…

Kunde jag gett dom noll stjärnor hade dom fått det. Beställde duschväggar som var sneda och inte går att stänga. Kontaktar kundtjänst och blir lovad att få återkoppling flera gånger men inget händer. Det har nu gått 6 veckor och nästa steg är att kontakta Arn. Rekommenderar ingen att handla därifrån.

22 settembre 2025

Dåligt kundbemötande

Personalen i Sickla verkar vara mest intresserad av att stå och prata med varandra. Skicka del av personalen (finns några hjälpsamma) på utbildning hur man bemöter och hjälper en kund.

6 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Man kan ibland undra varför men vi har…

Man kan ibland undra varför men vi har handlat på Bauhaus åtskilliga gånger. Nästan varje gång så är upplevelsen negativ även vid de enklaste av köptillfället nu senast var en vara på kampanj. Det var en matta och det skulle finnas 40 m på lager. Detta visar sig inte stämma. Lagget var fel i samtliga tre varuhus som finns i min närhet. Det var dessutom en kampanj produkt men då produkten inte kommer finnas i lager inom kampanjen så kan de inte garantera att jag får köpa den i efterhand kampanjpris

Jag tror man kan summera problematiken i nedan punkter

-väldigt okunnig och oengagerad personal generellt
- väldigt dåliga och ouppdaterade datasystem
- för lite personal för stor yta med begränsad produktkunskap

2 ottobre 2025

Dåligt bemötande

Av kundtjänsten får man ingen hjälp 😢
Har blivit grundlurad för att jag litade på vad en person skrev till mig på chatten.
En toasits som inte passar.
Och inga pengar tillbaka för att jag öppnat en plastförpackning. Men det måste man ju för att se hur produkten ser ut.

26 settembre 2025

Lagersaldo-fel och dålig kundtjänst

En produkt med ett lagersaldo på 15 st visade sig vara 2 st i lager så de rekommenderade oss att åka till ett annat Bauhaus där samma vara skulle finnas i 16 exemplar men där fanns bara 1! Meddelade kundtjänst och bad om kompensation för bränsle och tidsförlust i företaget men fick ett otrevligt svar och inte en krona i kompensation. Vi väljer nu att handla i ett riktigt byggvaruhus istället!

22 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Frågar efter en produkt som ska hjälpa…

Frågar efter en produkt som ska hjälpa mig fästa en barnsäker spishällskydd. Och dom ger mig en fog. Dessutom svart som inte jag fattade och sen att den passar inte alls materialet och att man måste köpa en pistol som får ut det. Jag visste inget. Känner mig jättelurad

21 settembre 2025

51 dagar utan dusch

Beställde en duschkabin och fick 3 av 4 delar. Efter att ärendet felanmälts tog det hela 51 dagar innan den sista delen kom. Under tiden var företagets kundtjänst det sämsta jag varit med om - näst intill ingen återkoppling, de lovade att ringa upp men gjorde aldrig det, fick ingen tidplan eller information alls. De skickade fel del en gång, på helt fel duschmodell med fel mått - vilket var ett helt sanslöst misstag. De erbjöd en mindre ekonomisk ersättning som inte var i närheten på tillräcklig för olägenheten.

11 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Gjort beställning på utkörning från…

Gjort beställning på utkörning från bauhaus löddeköpinge.. kom inte den avtalade dagen.. går inte att ringa dom direkt, hamnar hos nån central skitväxel som inte kan svara på något, efter 20 min i telefonkö...
Färdighandlat på bauhaus för all framtid!!

16 settembre 2025

Otrevligt bemötande

Otrevligt bemötande. När man frågar efter en vara verkar alla vara helt färska. Jag frågade efter en vara som var 10 meter ifrån oss och det enda svar jag fick var att "det är inte mitt område" Och så här är det varenda gång. Jag kommer ALDRIG åka till er igen.

10 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Först fel pump sedan dålig garanti.

Sålde felaktig luftvärmepump ut efter förutsättningarna jag beskrev för dem. Väntade i 2 månader på att hantverkaren kom och sa att den inte fungerar på snedtak vilket jag nämnt för bauhaus att jag hade. Fick vänta i 1-2 månader till innan de kom och monterade rätt. Då var det något företag från andra sidan Sverige, de kom och satte saker snett, missfärgad vägg. Nu står jag ett år senare och ska vänta upp mot 3 månader för en reparation för ett garantifel. Den läcker på insidan och fått fukt och färgskador på väggen så den står avstängd tills de kommer.

1 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Superbra service och produkterna är…

Superbra service och produkterna är precis som bilderna och beskrivet. De kör ut deras beställningar om man väljer hemkörning och man får reda på när leveransen kommer fram. Jag har bara haft positiva upplevelser från Bauhaus.

5 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Svårt att hitta i butik. Dålig kundservice.

Svårt att hitta produkter i varuhuset och man måste stå i kö för att fråga någon i personalen, som i sitt interna system kan slå upp var produkterna ligger.

Lagersaldo stämmer sällan - flera produkter har varit slut fast det står 10+ i lager.

Personalen är direkt okunnig inom områdena de säljer produkter, och kan ytterst sällan svara på några frågor. Ibland finns det en i personalen som kan något, men den personen är oftast upptagen med en rejäl kö bakom sig, eftersom alla skickar kunderna dit.

Det positiva är att de oftast har väldigt bra priser och bra produkter, så länge man vet vad man ska ha och lyckas hitta det.

23 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Anlitade Montageservice efter att ha…

Anlitade Montageservice efter att ha köpt en luftvärmepump på Bauhaus. Installationsfirman skulle höra av sig inom kort och boka tid.. hörde inget ringde då Montageservice igen och förstod då de hade missat beställa min installation. Det som skulle vara gjort inom ca 3 veckor från beställningen tog nu närmare 2 månader från beställning till att den blev monterad. Montaget såg dessutom inget vidare ut. Såg ut som en ”hobbyhantverkare” utfört det.
Pratat och mailat med Bauhaus och krävt någon typ av kompensation. De har bett om ursäkt och ”tar till sig av kritiken” men nån kompensation vägrar de ge. Tycker tyvärr dom är helt kass som inte fattar bättre.

25 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Levererar trasiga varor och har otroligt dåligt kundbemötande

Otroligt oseriöst företag och inkompetent kundservice. Beställde en lampa, med glasskärm, den var ej inpackad med bubbelplast eller frigolit och inte märkt med glas på utsidan kartongen. Lampan var helt förstörd när den kom fram. Kundtjänsten skickar ingen retursedel utan vill ge mig 50 kr för att jag ska ordna med bortforsling. Förklarade för kundtjänsten att jag behövde veta om den nya lampan kommer ha ordentligt emballage och att returfraktsedel behövs. (Att få pengarna tillbaka för den trasiga varan verkar inte vara något alternativ). Får till svar ”hur går tankarna?”. Detta trots tydligt mail om vad de behöver göra. De vägrar hjälpa till i telefon utan hänvisar till mailkontakt, med personen som ej kan eller vill hjälpa till. Tre telefonsamtal, fem mail och chatt med dem och löfte om att chefen för kundtjänsten ska återkoppla, problemet är fortfarande inte löst och ”chefen” hörde aldrig av sig. Extremt oseriöst företag, både sett till hur varorna hanteras och hur arroganta de är i sitt kundbemötande.

25 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hyrde en kapmaskin på Bauhaus i…

Hyrde en kapmaskin på Bauhaus i Botkyrka. Blev en sträcka på 6mil dit.
Hämtar och kommer hem. Går ej att använda pumpen var trasig. Får då åka tillbaka, förklarar detta. Bemötandet var att vi inte kontrollerar inlämnade verktyg. Och jag skulle vara nöjd att jag fick depositionen tillbaka?
Otrevlig kundtjänst, med en ton på dialog man pratar på en fritidsgård i förorten. Kundservice kan dem inte stava till.
Bauhaus=Avslutat kapitel

23 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Såg att man hade Solsäng(utgånde) med…

Såg att man hade Solsäng(utgånde) med lagersaldo i Järfälla(2), Göteborg(3), Linköping(2) och Länna(1). Jag har bokat dessa på alla varuhus med fått samtal 4-6 timmar senare att dom inte finns. Då har jag tagit nästa butik, samma här finns inte. Göteborg hade två utställnings ex med erbjöd 50% rabatt och det var ju bra. Problemet var att då man jobbade i G-borg så kunde butiken inte skruva isär dom och han har inga verktyg med sig. Provade till slut Länna men där hade man också bara ett utsällning ex men ingen ytterligare rabatt. Mitt kort har det dragits 1995 kr två ggr för dessa stolar. Så jag hoppas verkligen att jag får kompensation för detta på ngt sätt.

22 agosto 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più