Ballorig Nijverdal vind ik geweldig. Lekker overzichtelijk. Vriendelijk, respectvol personeel. Schone tafels en stoelen. Zeer nette toiletten. Alles word goed bij gehouden. De grote kinderen worden vr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
9:30 uur aankomen op een dinsdag 1 groepjes van de BSO en een paar andere gasten met kleine kindjes. Toen ik koffie ging halen draaide me maag meteen om. Dit was echt een mega vies koffie ap... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer kind onvriendelijk, ten eerste heel erg moeilijk doen om een zelf meegebrachte consumptie ( Omdat mijn kleindochter van zes niet alles mag drinken ivm allergie ) Wilden naar buiten gaan om haar d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg teleurstellend bezoek in ballorig Harelbeke. In een drukbezochte binnenspeeltuin verwacht je op z’n minst dat de basisdranken op voorraad zijn –plat water, cola, cola zero… allemaal niet beschikba... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ballorig is een overdekt kinderspeelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
Divers, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Ballorig s-Hertogenbosch laat je zonder schaamte gewoon extra betalen, terwijl je hebt gereserveerd via Social deal. Zogenaamd was de reservering niet doorgekomen omdat dit minmaal 24 uur vantevoren moet. Ok prima, om mijn dochter niet teleur te stellen uiteraard de normale entreeprijs betaald.
En dan blijkt later dat de reservering van Social Deal wél is afgeschreven en heb je €17 voor één entree betaald.
En dan zet je deze review op Google en dan reageert een medewerker dat het nog mogelijk is om de voucher in te leveren. Nee, dat is juist het punt, hij is gewoon afgeschreven op de dag waarop het zogenaamd niet mogelijk was om te reserveren...

Risposta di Ballorig
Het personeel van Ballorig Enschede is erg onvriendelijk en bod naar ouders en jonge kinderen toe (onze kinderen zijn in de leeftijd van 2 tm 6 jaar. Je hebt een gedeelte voor kinderen tm 4 jaar en een gedeelte vanaf 3 jaar. Ons dochtertje van 6 was lekker rustig aan het spelen in de gedeelte tm 4 jaar omdat ons zoontje van 2 daar ook speelde (er waren veel meer oudere kinderen daar aan het spelen en daar werd op dat moment niks van gezegd.) De medewerker vroeg met een botte en dwingende toon aan mijn dochtertje van 6 jaar hoe oud ben jij?! Mijn dochtertje gaf niet direct antwoord omdat ze duidelijk bang was en toen de medewerkster de vraag nogmaals herhaalde zei mijn dochtertje heel zachtjes dat ze 6 jaar is waarop de medewerkster zei wegwezen, jij mag hier helemaal niet spelen. Mijn dochtertje begreep het niet wat ze verkeert deed want ze hield juist veel rekening met kleinere kinderen. Ook viel het mij op dat als je onenigheid hebt met een andere ouder en die andere ouder direct gaat klagen bij het personeel dat de medewerkers alleen naar 1 kant van het verhaal luisteren. De medewerkster zei letterlijk het maakt mij allemaal niet uit wat er gebeurt is. Het gaat mij alleen om de melding die over jou is gedaan. Dus dit bedrijf vind wederhoor niet belangrijk. Sterker nog ze zetten jou er gewoon uit als je niet ja en amen zegt zonder dat ze even na beide kanten luisteren. Dan vind het personeel namelijk dat je een te grote mond hebt terwijl je alleen wil dat het personeel ook naar jou luistert en het personeel voelt zich bedreigd word er dan gezegd waardoor hun mededelen dat je moet vertrekken en anders bellen hun de politie. Wat onvolwassen en klantonvriendelijk!! Wij komen hier nooit meer terug!!!!!!

Risposta di Ballorig
Vandaag met onze kleinzoons van 11/2, 3 3 en 5 jaar naar Ballorig. Zij eten thuis vegatarisch daarom hadden we voor ieder wat fruit, een bidon water en speltbroodjes met humus mee. Dit doen we omdat er op de menukaart van Ballorig niets vegatarisch staat voor de kinderen. We werden hier op aangesproken door het personeel wat ik begrijp omdat er bordjes staan waarop staat dat je geen etenswaren van thuis hier mag gebruiken. Het zou fijn zijn als er dan ook voor vegatarische etende kinderen hier iets lekkers te koop zou zijn.
Maar misschien is het ook wel goed als deze regel verdwijnt. De entree is niet goedkoop en de tosti's en broodjes ook niet. Zeker voor gezinnen die minder te besteden hebben. Het zou fijn zijn als Ballorig voor iedereen een leuke plek is om heen te gaan.
Vandaag voor het eerst geweest met een 3 jarige en baby rond 11.00
Bij de verschoon hoek liggen de vieze luiers over de vloer.
Onze 3 jarige heeft tot 12.30 rustig en leuk kunnen spelen helaas werd het daarna te druk waarbij veel ouders aan een tafeltje gaan zitten en totaal niet op hun kinderen letten.
Daardoor komt er een vervelende sfeer waardoor wij direct vertrokken zijn deze sfeer wil je niet voor de kindjes.
Ik hoef hier niet meer naar toe!

Risposta di Ballorig
Mijn kind was hard gevallen op haar heup, gevraagd om een coolpack maar men kwam met een ijsje. Ze hebben geen coolpacks met als reden dat ze meegenomen worden naar huis. Zeer slechte zaak zoiets hoort gewoon beschikbaar te zijn. Vestiging Veenendaal

Risposta di Ballorig
Ballorig Utrecht.....het was er heel vies. De trampolines lagen onder de etenswaren en de toestellen plakten. De wc's waren heel vies en het stonk er. Personeel was niet goed ingewerkt en er was ook te weinig personeel. Entree kosten veel te hoog voor wat je er voor krijgt.

Risposta di Ballorig
We gingen vd week naar ballorig vlaardingen.
Toen we binnenkwamen kwam de tropische hitte al op ons af,niet te doen.
Op het 1e oog te zien was er alleen maar een heel jong meisje bij de kassa/snacks afdeling.
Er was verder geen toezicht in beeld,wat de vraag is of er ehbo aanwezig is.
Bij de speelplek onder de 4 jaar,waren er grotere kinderen aan t rennen en dollen zodat de kleintjes onder de voet gelopen werden.
Zelf ben ik toen bezig geweest om alles boven de 4 eruit te sturen.
Buiten t feit dat het er bloedheet was maar ook nogal smerig,hebben we het bijna een half uur volgehouden en we zijn toen weggeaan om hier nooit meer terug te keren!
Wat lees ik veel gezeik hier van ouders. Krijg er plaatsvervangende schaamte van. Denken jullie nu werkelijk dat jullie in een 5 sterrenhotel zijn met opgeleid horecapersoneel als jullie naar Ballorig gaan? Het gaat vooral om wat jullie onprettig vinden. Koffie zelf moeten inschenken, er is niks geregeld voor de ouders , geen WiFi dus kon mijn werk niet doen en nog meer van dat soort elitair gezeur😵💫. Het draait om de kids en niet om jullie. Mijn jongens hebben de grootste lol daar met hun vriendjes en komen doodop thuis. Volgende keer gewoon lekker naar de speeltuin om de hoek van de straat gaan. Is gratis en je kan daarna zelf thuis een bakkie koffie naar smaak zetten en jezelf als volwassene naar gelieve entertainen😏

Risposta di Ballorig
1 ster is eigenlijk al te veel, 9 euro entree voor een kind van 1 jaar. Net zoveel als een kind van 12. Het is er vies, warm, en personeel vaak onvriendelijk. ( een doekje over tafel halen is blijkbaar al te veel werk)
Filiaal Utrecht Overvecht.

Risposta di Ballorig
Prijzen worden gestaag duurder en duurder, niet alleen de entree en versnaperingen (2,50 voor een pakje capri sun!), maar ook de extra kosten voor toestellen (caroussel eerst 0,50 en nu 2,-!).
Dan zou je in ieder geval een tent verwachten die netjes draait, maar de helft van de lampen doet het niet waardoor de kids in het donker spelen en je je eigen kind niet kan vinden tussen de toestellen. En nergens mederwerkers te vinden! Al komt er soms eentje van achteren om entreegeld in ontvangst te nemen.
Echt geen goeie zaak meer

Risposta di Ballorig
ballorig is echt super leuk voor de kinderen enzo alleen is het jammer dat er en volwassen bij moet zijn mijn dochters van 12 en 11 en. 5 hadden gister zin in. ballorig dus brengde ik ze en de medewerker zij nee en ouder moet er bij zijn ik moet werken elke dag 😞 me kinderen huilde zoveel
Vandaag bij ballorig Hoorn geweest. Kochten oa 2 flesjes chocomel moesten 8,30 betalen ipv 5,90.(Dezelfde inhoud) Dit was vanwege de petfles vertelde de medewerker! Dit ruikt naar oplichting van Ballorig. Zelfs bij de snackbar betaal je dat lange na niet!!!
Ballorig Hoorn: er mag geen eigen eten en drinken genuttigd worden want het is ook een horecagelegenheid. Maar van de (voor een binnenspeeltuin) uitgebreide kaart is alleen de patat mogelijk. Voor een tosti of broodje gezond is het te druk, aldus de medewerker. Wat een armoe! Absoluut niet van deze tijd om alleen maar patat aan te bieden. Als ze de drukte niet aankunnen, dan moeten ze minder mensen binnenlaten.
Erg slecht bevallen, personeel niet bepaald vriendelijk, kunnen nog geen kroket bakken nou ja wel een zwarte open geklapte vraag ik een nieuwe krijg je die weer zwart en na dat ik er netjes iets van zei. Draaide de snotneus om en pakte maar effe de telefoon op om van me af te zijn dus zeker niet klantvriendelijk. Erg jammer dat er zo’n slechte catering bij zit. Het kan een top bedrijf zijn als er een beetje gekwalificeerd volk zou zijn
Voor kleinkind 3 jaar via Social deal entreevoucher gekocht. Bleek na aankoop reserveren pas weer vanaf de vlgd week toegang mogelijk. Hierover gebeld met Ballorig Alphen ad Rijn. Ballorig heeft andere voorwaarden als het om social deal vouchers gaat. Dit staat helaas niet in de deal vermeld. Entree kon nog wel vlgs Ballorig als ik de normale kosten zou betalen. Met de kortingsvoucher niet eerder dan vlg week en zou alleen online bij voldoende plek worden geaccepteerd.
Social deal was inmiddels op de hoogte en konden het niet met Ballorig eens worden werd mij verteld. Social deal heeft daarom mijn voucher aan mij terug betaald. Heel netjes van Social deal!
Ik begrijp dat vol vol is. Maar Ballorig was wel bereid toegang te verlenen tegen hun standaard tarief. Dus vol was het niet. Bovensien geeft hun site aan bij kind van 3 reserveren niet nodig. Ballorig heeft mijn sympathie hiermee verloren. Bovendien schrok ik bij het zien van zoveel slechte recenties over Ballorig organisatie en gedrag medewerkers.
Met ons kleinkind even naar Ballorig in Beverwijk. Tja, wat zal ik zeggen. Na 10 minuten in de hal gestaan te hebben kwam er iemand om ons binnen te laten. Binnen was het aardig warm en volgens mij totaal geen ventilatie. Qua speelmogelijkheden ook niet echt bijzonder. Voor bepaalde dingen moest je weer extra voor betalen. Kind was er ook snel klaar mee. Enne, wat een Tokkievolk daar. Niet geschikt om nog eens naar toe te gaan.
Veel te duur in vergelijking met wat aangeboden wordt. Koffie lijkt wel slootwater en ook nog veel te duur. Je bent beter af bij "de Waarbeek"
Je mag geen eigen eten of drinken meenemen. Dus moet je daar bestellen alleen na een uur heb je nog niet je bestelling. Dramatisch!
Geen ventilatie. Geen een deur dat open staat! En het is vandaag maar 19 graden! Het is te belachelijk voor woorden en dan helemaal voor de prijs wat je betaald nu per kind.

Risposta di Ballorig
Meerdere keren een mail gestuurd naar het mailadres dat wordt opgegeven nav een vorige review.
Geen enkele reactie terug!
1 ster is nog teveel