Valutata 2 stelle su 5

9:30 uur aankomen op een dinsdag 1 groepjes van de BSO en een paar andere gasten met kleine kindjes. Toen ik koffie ging halen draaide me maag meteen om. Dit was echt een mega vies koffie ap... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ballorig Houten Monorail nog steeds gesloten. Geen toelichting. Volgens medewerker vanwege ongeluk elders bij Ballorig. Gegoogeld. Dat was in Gouda 2017. Vernieuw dan of haal weg. Nu teleurstel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer kind onvriendelijk, ten eerste heel erg moeilijk doen om een zelf meegebrachte consumptie ( Omdat mijn kleindochter van zes niet alles mag drinken ivm allergie ) Wilden naar buiten gaan om haar d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg teleurstellend bezoek in ballorig Harelbeke. In een drukbezochte binnenspeeltuin verwacht je op z’n minst dat de basisdranken op voorraad zijn –plat water, cola, cola zero… allemaal niet beschikba... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Parco giochi al coperto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Ballorig is een overdekt kinderspeelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

1,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 39% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

1,9

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet echt schoon daar

Niet echt schoon daar ! Eten besteld na 25 min maar gaan kijken buzzer niet afgegaan en was niet de enige !! Ook veel verkeerde buzzers merkte ik daar er stond veel koud eten dus toen ik zei dat ik nieuwe patat wou zei ze ik doe het wel opnieuw in de frituur om het weer op te warmen !! Mijn zoontje moest naar de wc eenmaal daar zag ik geen wc papier !! De andere wc's ook niet ik snel naar de balie na een paar min wachten eindelijk iemand iemand die zei ga ik pakken voor je na 5 min nog niks !! Mijn zoontje zat dus al bijna 10 min te wachten op me alleen op de wc ik heb maar een stapel servetjes gepakt !! Ben daarna meteen weggegaan en kom er ook zeker niet meer terug

7 luglio 2024

Risposta di Ballorig

Hi Paul, bedankt voor het delen van je ervaring en wat vervelend dat je bezoek aan ons niet helemaal was wat je had gehoopt. Goed van je dat je het ook zelf bij de bar bent gaan navragen. Graag horen we welke vestiging je hebt bezocht, zodat we je feedback kunnen delen met de betreffende manager. Mochten we verder nog wat voor je kunnen betekenen, mail dan gerust naar contact@ballorig.nl. Nogmaals bedankt!

Mislukte kinderfeestje

Kinderfeest was totaal niet wat we hadden verwacht. Tafel was niet goed bedekt. Bekers, borden en feestmuts te kort waardoor ik huilende en schreeuwende kinderen had. Gevraagd of ik extra bekers enz mocht hebben omdat de aantallen niet klopte. Kreeg ik saaie witte bord en beker. Normaal zouden ze langs komen met grabbelton en cadeau voor jarige dit was niet gebeurd. Ik kwam thuis pas achter. Mijn dochter wou ook een hand afdruk met naam erop op het muur, ook niks van gekomen. Snacks bij friet was assorti van frikandel kipnuggets en bitterballen. Terwijl ik aangegeven heb dat ik kipnuggets wil hebben. Weer huilende kinderen omdat kipnuggets niet genoeg was. We hadden tijd afgesproken voor de taart. Ik moest zelf naar vragen. En heel stom dat ze geen kaarsjes mocht blazen. Kind van 6 jaar zegt nu al dat ze volgend jaar geen kinderfeestje bij ballorig wil hebben. Bedankt ballorig voor het verpesten van kinderfeestje!!!

21 giugno 2024

ballorig Veenendaal

Vandaag in ballorig Veenendaal geweest.
Je betaald €10,- per kind en mag dan geen eigen consumpties meenemen. Dus drinken gehaald. Ze vragen €4,35 voor één fristi!!😳 de toiletten stinken naar urine🤢

13 giugno 2024

vies vies vies en warm.

Met mijn kinderen naar ballorig Emmen.
In een woord vies.
Personeel was vriendelijk, daarom 1 ster.
Maar personeel kon het niet aan. Eten was koud, bestek en kopjes vies.
Vloer smerig en plakkerig.
Onder de trampolines was de vloer grijs van het stof.
Het was tropisch warm.

25 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

De vrije val ging niet open omdat er…

De vrije val ging niet open omdat er ‘te weinig mensen waren’ wij waren de enige en de lasers doen het niet eens wij weten wel dat wij hier niet meer naartoe komen!

21 maggio 2024

Hoi Anouk,

Dank je wel voor je review.

Graag zouden wij willen weten bij welke vestiging dit heeft plaatsgevonden.
Zou je dit willen mailen naar contact@ballorig.nl?

Dan kunnen we je review ook bespreekbaar maken met de vestiging.

We horen graag van je.

Valutata 1 stelle su 5

Adverteren met 5,50 voor peuterochtend.

Adverteren met 5,50 voor peuterochtend.
Aan de kassa wordt 9,50 gevraagd met de opmerking dat je 4 euro terugkrijgt als je voor 12 uur weg bent.
Wat een klantvriendelijkheid en wat een neptekst op de website.
Ben meteen weggegaan. Kleinzoon was teleurgesteld. Ben meteen naar andere wel klantvriendelijke binnenspeeltuin gegaan.
Nooit meer Ballorig!!

16 aprile 2024

Volgens Ballorig een zachte bal mag op de hoofd van een kind van 2

De medewerker van Ballorig gooit een bal ipv. oprapen en dit kwam op de hoofd van een kind van 2. Ik heb aangegeven dat hij niet meer wilde spelen want hij was geschrokken/had pijn/was huilen. Dit was niet expres maar geen stijl van Ballorig dat ze wegeren geld terug te geven al hebben wij geen 30 minuten kunnen spelen voor dit incident. Zeer onprofessioneel. Ik wordt verteld niet meer maken dat wat het is/zachte bal. Dit is geen zachte bal en op een kind van 2 doet het zeer!

25 marzo 2024

Balorig Utrecht Overvecht

Balorig Utrecht Overvecht. M’n kids hebben het hier naar hun zin, dus dat is super. Maar de hygiëne laat echt te wensen over. Toiletten zijn vies en stinken, muizenkeutels liggen in de speel gebieden voor baby’s en 0-4 jaar. Ik kan best begrijpen dat er muizen zijn op zulke plekken, maar met in ieder geval alles goed reinigen voor openingstijd lijkt me dat dit voorkomen kan worden. Kleine kinderen en baby’s stoppen vanalles in hun mond en van muizenkeutels kun je ook ziek worden. Verder toch ook wel echt een aantal speeltoestellen die er dusdanig versleten uitzien dat ze aan vervanging toe zijn. In de ruim 2 jaar dat ik hier nu weleens kom is er wat dat betreft (staat van de speeltoestellen) nog niet zoveel veranderd.

23 marzo 2024

Niet weer naar Ballorig Hoogezand

Bij Ballorig Hoogezand het kinderfeestje van mijn zoontje gevierd. Springkussen was niet opgeblazen waardoor de kinderen er niet op konden spelen. Als je vraagt hoe lang het nog gaat duren en je ongenoegen daar over uit, krijg je onbeschofte en ongeinterseerde antwoorden van het personeel. Personeel kan nergens iets aan doen en zijn totaal niet bereid om met je mee te denken. Heb het idee dat het personeel liever lui dan moe is.Ruim een half uur op onze tosti’s moeten wachten. Dit terwijl het er niet druk was. Dit keer was het erg slecht geregeld. Ik adviseer ouders om ergens anders heen te gaan om een kinderfeestje te vieren. Dit gaan wij niet weer doen. Viel erg tegen, en dat voor een behoorlijke bedrag wat we hebben betaald

26 febbraio 2024

Risposta di Ballorig

Hi Heidi, hartelijk bedankt voor het delen van je feedback en wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Hoogezand is een franchise vestiging, maar we zullen ervoor zorgen dat je tips (die zeker bruikbaar zijn) bij de juiste persoon/personen terecht komen.

Valutata 5 stelle su 5

Met veel plezier gaan wij al jaren naar…

Met veel plezier gaan wij al jaren naar Ballorig in Gouda. Het is hier erg leuk. Voor alle leeftijden is er genoeg te doen en zelfs met de kleintjes wordt er rekening gehouden. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast is het er altijd netjes en schoon. Ik lees overal dat je verplicht bent een consumptie te kopen. Dit is niet het geval. Het is verboden om eigen consumpties te nuttigen. Je hoeft dus niks te kopen, maar mag niet je eigen meegenomen artikelen nuttigen. Naar mijn mening is dit zeer logisch, want het is ook een horecagelegenheid. Voor ongeveer 5,- heb je een kan limonade waar je met elkaar de hele middag van kan drinken.
Wij vinden Ballorig altijd echt een geweldig uitje en beleven er allemaal veel plezier aan.
Ik kan iedereen Ballorig Gouda aanraden.

13 febbraio 2024

Risposta di Ballorig

Hi Susan, hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn dat jullie je goed kunnen vermaken bij ons. We zien jullie graag snel weer!

Valutata 5 stelle su 5

Heel leuk speel paradijs en zeer…

Heel leuk speel paradijs en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en ook leuk om kinderfeestjes te geven

5 febbraio 2024

Risposta di Ballorig

Hi Leo, hartelijk bedankt voor je review en wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! We zien jullie graag snel weer!

Duur en ijskoud

9.5 euro inkom wat 2l zeer prijzig is tevens schandalige prijs voor in een ijskoude omgeving te zitten als ouder. Niet voor herhaling vatbaar!!

13 gennaio 2024

Met kleine kinderen inBallorig Beverwijk

Met kleine kinderen in beverwijk. Stervenskoud. Gevraagd of het warmer kan. Nee want het is buiten koud. De kachel gaat niet hoger!! Kindjes en oma zaten te rillen. Ik zeg dan wil ik me geld terug. Begrepen ze niet! Iedereen klaagden.
Is t niet smerig. Stinkt t niet. Lang wachten opje eten heb je dit!!!
Maarja er werken ook kinderen.

10 gennaio 2024

Risposta di Ballorig

Hi Annemarie, wat vervelend dat je dit hebt ervaren en begrijpelijk dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Bedankt dat je het aangeeft, we hebben het intern doorgegeven zodat we herhaling kunnen proberen te voorkomen.

Balorig Kardinge Groningen…

On visiting balorig kardinge Groningen today with my children I immediately asked for my money back after 3 mins.

The place had more children and parents than the building limit and staff didn’t care. I highlight that the 3 of 5 fire door was blocked and the staff just said we didn’t open up so not our fault (in my opinion HEALTHY AND SAFETY is EVERYONES Responsible) if you work for balorig it’s your responsibility.
They More concern about letting more people in than the safety of children in event of a fire taking place.

As a trained health and safety and also fire Marshall in England and which is also EU standards.
I find the place inadequate on busy days.

They seem unaware that fire exits should remain clear and that bolts should be removed from the exit doors which people are inside for quick exit. A football net was blocking a fire door the last 3 times we visits and dispite complaining nothing has changed.

This place should have a random government check to make sure they comply and a risk assessment should be re validated and staff should be full trained on what to do in case of fire.

Every staff should be made aware it is their responsibility and not just managers and a refresh course in health and safety and fire training should be mandatory for all staff.

3 gennaio 2024

Risposta di Ballorig

Hi J Grant, thank you for your honest feedback. It's unfortunate that you experienced this with us. We absolutely agree that the safety of our guests is a part of our job and that's why we take your feedback very serious. We will share your review with our colleagues so that they can check what and how we can improve the points you shared with us. Again, thank you for sharing your opinion and the time you took to share this with us.

Koop geen abonnement!

Koop geen abonnement!

Ze verkopen het als abonnement voor alle vestigingen maar dit is niet het geval. Het kan alleen bij de vestiging gebruikt worden waar het is aangeschaft (dit staat summier omschreven op de site).
Als je dus bij een andere vestiging naar ballorig gaat kan je gewoon de volle mep betalen.
Je wordt dus gewoon misleid door de organisatie van ballorig.

P.s. helaas hebben ze de spaaractie via de app op zeer korte termijn ten einde gebracht en kun je dus niks meer met je gespaarde punten.

2 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Op een drukke vakantiedag hebben we het…

Op een drukke vakantiedag hebben we het hartstikke naar ons zin gehad. Het personeel was super vriendelijk, de speeltuin was netjes en schoon.
Wat een zure opmerkingen over eten/drinken meenemen: het is toch logisch dat een Ballorig in deze dure tijd ook geld moet verdienen om open te kunnen blijven, en dat dat niet gaat als iedereen pakjes drinken en broodjes meeneemt? Voor niks gaat de zon op.
Overigens vinden wij ruim voldoende vega keuze op de kaart, van panini mozzarella/pesto tot broodjes kaas en vega snacks. Geen reden om lelijke reviews te schrijven.

27 dicembre 2023

Risposta di Ballorig

Hi Amar, wat fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Bedankt voor je review en hopelijk zien we je snel weer!

Mijn beoordeling

Mijn beoordeling? Een nul, dat is wat jullie zijn. Kleine kinderen huilend wegsturen, omdat jullie zogenaamd geen plek meer hebben wegens een sinterklaasviering?? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Heel erg spijtig ik woon zelf in Vlaardingen, maar zal in het vervolg liever wat verder willen rijden in plaats van bij jullie te komen. Bah bah

11 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

€19,00 voor 2 uurtjes speelplezier!!

Met onze kleinkinderen kwamen we om 15.30 uur binnen en moesten toch het volle pond van €19,00 betalen voor 2 uurtjes. Geen discussie mogelijk. Laatste keer!!
Balorig Heerhugowaard

24 novembre 2023

Risposta di Ballorig

Bedankt voor je review en wat vervelend dat dit jullie ervaring is geweest bij Ballorig Heerhugowaard.
We zullen je feedback meenemen en delen met de vestiging.

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk en rustig kunnen spelen, leuk personeel!

Er stonden zulke aardige en goedlachse mensen achter de balie in Groningen, echt lief en kindvriendelijk. Namen de tijd voor mijn zoontje die wat wilde vragen maar verlegen werd. Lekkere koffie, goed gevulde kidsbox en Panini gehad!

De toestellen van 0-4 waren netjes schoon. De omgeving, voor zover ik tijd had om te kijken ;), ook.

Ik kreeg keurig, uitgebreid en enthousiast advies over een abonnement of 10-strippenkaart. Je kan zien dat ze het leuk vinden. Deze mensen moeten jullie houden!

23 novembre 2023

Risposta di Ballorig

Wat een mooi compliment, Linda! Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Hopelijk zien we jullie snel weer bij Ballorig.

Dubbel betalen bij Ballorig s-Hertogenbosch

Ballorig s-Hertogenbosch laat je zonder schaamte gewoon extra betalen, terwijl je hebt gereserveerd via Social deal. Zogenaamd was de reservering niet doorgekomen omdat dit minmaal 24 uur vantevoren moet. Ok prima, om mijn dochter niet teleur te stellen uiteraard de normale entreeprijs betaald.
En dan blijkt later dat de reservering van Social Deal wél is afgeschreven en heb je €17 voor één entree betaald.
En dan zet je deze review op Google en dan reageert een medewerker dat het nog mogelijk is om de voucher in te leveren. Nee, dat is juist het punt, hij is gewoon afgeschreven op de dag waarop het zogenaamd niet mogelijk was om te reserveren...

22 novembre 2023

Beste J. Drunen,

Bedankt voor je bericht.

We willen graag met je tot een oplossing komen.
Heb je al contact opgenomen met Social Deal? Wellicht kunnen zij de reservering ongedaan maken zodat je alsnog een andere dag met deze voucher naar Ballorig kunt komen.

Team Ballorig

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più