Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudsk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

(10.122)

120 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skuffende oplevelse

Jeg havde en skuffende oplevelse hos Bahne i Waterfront, hvor jeg forsøgte at bytte en HAY-lysestage, jeg havde modtaget som gave. På trods af at gavegiveren bekræftede, at der skulle have været påsat byttemærke, nægtede personalet at hjælpe og mødte mig med en afvisende og nedladende attitude. En fejlagtig indpakning fra butikkens side var årsagen til ombytningen, da farverne således var forkerte, men dette blev ignoreret - til trods for de påsatte Bahne prismærkater. Jeg blev endda mødt med mistænkelige bemærkninger som, at jeg “lige så godt kunne have stjålet” varen. Denne oplevelse var både uprofessionel og uacceptabel, og jeg forventer bedre service fra en butik som Bahne. Deres efterfølgende kundeservice var ligeledes ubrugelig og uden anden løsning end “kan du finde kvitteringen”

27 dicembre 2024

Kære Rupert

Allerførst skal vi beklage, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik i Hellerup.

Det er korrekt, at vi desværre ikke bytter gaver uden byttemærke.
Vi kan se, at du også har henvendt dig til vores kundeservice, og at de har tilbudt at finde kvitteringen på købet, hvis du sender dem de ønskede oplysninger.
Når du har kvitteringen, kan vi hjælpe med en ombytning.

Du ønskes en dejlig søndag.

Valutata 1 stelle su 5

Få styr på jeres åbningstider !!

Få styr på jeres åbningstider !!
Vi gik i dag forgæves til jeres butik i Århus (Regina) til den på jeres hjemmeside oplyste åbningstid kl. 10.00.
Fem andre kunder stod også og ventede forgæves. I åbnede så først kl. 11.00.
Det er bare ikke godt nok, at man ikke kan stole på det I selv oplyser.
Der må være nogen, der er går for tidlig på juleferie.

22 dicembre 2024

Kære Svend

Vi har tjekket åbningstiderne på hjemmesiden og kan konstatere, at der er en fejl i åbningstiden om søndagen.
Vi undskylder mange gange, at I er gået forgæves og får rettet op på vores åbningstider.

Du ønskes en god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Fortravlet service og dårlig indpakning

Mine børn og jeg har igennem flere år købt gaver hos Bahne i Næstved. Der har altid været god service og smuk indpakning ved kassen. Dette har tidligere været en meget stor del af oplevelsen ved at købe gaver hos Bahne. Det har tidligere været årsagen til at vi ville køre langt i bil frem for at handle på nettet.

Idag da vi skulle købe julegaver var desværre dog en helt anden oplevelse.

Medarbejderen ved kassen virkede desværre uengageret og fortravlet.

Indpakningen der blev lavet var ikke pæn og vi måtte af flere omgange bede om ændringer til indpakningen.

Jeg anerkender at der var mange kunder og travlt i butikken.

Det efterlod os dog alt i alt med en meget kedelig oplevelse og følelsen af meget dårlig service.

22 dicembre 2024

Risposta di Bahne

Jeg beklager din oplevelse i butikken og tænker det skyldes travlhed.
Din anmeldelse gives videre til rette vedkommende, så du ved næste besøg, kan få den forventede oplevelse og indpakning.

Godt nytår.

Retur af gave

Jeg har fået en gave, der er købt på jeres webside den 20. november. Den har jeg dags dato forsøgt at returnere, men får at vide i butikken i Rødovre, at det ikke kan lade sig gøre, da fristen for returnering er udløbet - er det virkelig den proces I kører for gaver, at der er alm. byttefrist, når man handler hos jer, så tæt på jul.

17 dicembre 2024

Kære Annie

Jeg beklager meget din oplevelse og dette er en fejl.
Vi har været i dialog med butikschefen og du skal bare medbringe en faktura fra købet, så kan du naturligvis returnere.
Alternativt med byttemærke, som fås fra bestillingsmailen, kan du ombytte til anden vare.
Du henvender dig bare igen.

Jeg beklager meget denne ulejlighed.

Du ønskes en god aften.

Hjemmeside Blokerer Tilbagefunktion og Spammer Browserhistorik

Når du åbner hjemmesiden, den forhindre dig i at komme tilbage til dit søgning og samtidig spammer din browser historik sådan at du kan ikke long-press på bilbage knappen for at komme tilbage til dit søgning.

13 dicembre 2024

Risposta di Bahne

Vi er kede af at høre du oplever Bahne.dk på den måde og det er ikke et problem vi er bekendt med.
Du er velkommen til at uddybe til kundeservice på shop@bahne.dk, så det du oplever, kan undersøges nærmere internt.

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte 2 styks Klarborgnissendag…

Bestilte 2 styks Klarborgnissendag nisser d.1. December.
Fik en ordrebekræftelse med det samme.
Men her d.11. December stadig ingen e-mail med dato for afsendelses eller noget. Intet spor af mine nisser!
Ringer d.11. December til kundeservice og spørger indtil min pakke.
Damen svarer at der er nogle pakker der er blevet væk på lagret og det er en af dem! Men at de nok kommer frem i løbet af ugen.
Jeg spørger om så ikke det var god kundeservice og give besked!!
Disse nisser skal være julegaver, og jeg må indrømme jeg er skuffet.
De blev allerede udsolgt online i løbet af max 30 min. Så hvordan vil I finde nogle nye til mig??

Kære Ida

Jeg beklager ventetiden på Milan nissen og den forsinkelse det har givet på levering af din ordre.
De sidste er på vej til vores lager fra leverandøren og jeg kan se, at du har været i dialog flere gange med kundeservice.
Din ordre forventes afsendt indenfor de nærmeste dage.

Du ønskes en god dag.

Brug aldrig Click og Collect

Brug aldrig Click og Collect, hvis købet er til en gave. Gaven kan ikke byttes :-( bare for at uddybe. Jeg har modtaget en gave og har derfor ikke noget ordre nummer.

5 dicembre 2024

Hej Katrine.

Det må være en misforståelse. Alle vores varer købt online kan naturligvis byttes og byttemærker tilsendes på mail.

Kontakt os på shop@bahne.dk og oplys dit ordrenummer, så undersøger vi nærmere.

Bedste hilsner
Frederikke

Bestil 4x Klarborgnissens dag Nissen 2024

Bestil 4x Klarborgnissens dag Nissen 2024.

Der Stod ikke nogle steder mand kun måtte bestil 2 pr Kunde.
Jeg bestilt derfor 4.Klarborgnissens dag Nissen Og får afsvide i telefon at de har fjernet 2 af dem. Det kunne men godt have sendt en Mail på. Før at give information til køberne.

Så maga dårlig kundeservice

2 dicembre 2024

Kære Nikolaj

Det stod oplyst to steder på bahne.dk, meget tydeligt både i beskrivelsen og lige under produktnavnet, så det er tilsyneladende overset.
Systemet annullerede derfor automatisk og vi beklager du først i dag har modtaget besked, da du ringede.

En rigtig ØV oplevelse

Jeg forsøgte at købe julegaver i går - online. Dog var én af tingene ikke tilgængelige online, men så da, at jeg kunne lave en click & collect i nærmeste varehus - helt perfekt! Jeg får også hurtigt bekræftigelse og det hele, men!! Kort efter får jeg en mail om, at ordren er annulleret, da forretningen ikke har varerne på lager (kiggede til morgen, og de har BEGGE varer på lager..)

Jeg besluttede senere, at jeg måtte finde noget andet så… jeg valgte to ting til knivskarp pris, og gjorde klar til betaling.. jeg prøvede flere gange, men det kunne ikke lade sig gøre… Jeg kunne simpelthen ikke få den kørt igennem.

Jeg er ærlig talt ganske ærgerlig over det, men sådan er det…

Kære Nanna

Jeg beklager udfordringen med både mislykket bestilling og din ordre. Det lader til at der er annulleret ved en fejl, eller at butikken ikke har nået at regulere lageret til, efter annulleringen pga. travlheden.
Hvis vi kan være behjælpelige, kan du sende en mail til kundeservice, på shop@bahne.dk

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte til levering i Herlev ender…

Bestilte til levering i Herlev ender med at skulle tage til Ballerup for afhentning :(
Væsentligt længere væk end man burde for at hente en pakke....

Kære Simon

Jeg beklager at der er leveret langt fra din adresse.
Skriv til kundeservice på shop@bahne.dk, så det kan undersøges med transportøren, hvor leveringen er gået galt.

Valutata 1 stelle su 5

Bedt om levering ved hoveddør via…

Bedt om levering ved hoveddør via bring. Besked via SMS at levering er sket ved hoveddøren, men pakken er ikke leveret. Kan ikke kontakte kundeservice eller chauffør. Virkelig dårlig oplevelse. Benyt ikke Bahne !

Jeg kan så fortælle, at det er ikke leveret ved min dør!!
Billedet i har sendt er ikke min dør !

30 novembre 2024

Kære Allan

Jeg kan se at vores kundeservice har været i dialog med en vedr. denne ordre i formiddag og der er fremsendt billede af hvor den er sat af Bring.
Måske informationen er misset.

Jeg håber pakken er fundet i mellemtiden.

Du ønskes en god weekend.

Hej igen
Jeg kan se der i mellemtiden er kommet ny mail ind i kundeservice vedr. sagen og den håndteres den vej.
Beklager dette og god dag.

Rigtig godt!!!

Super varer og rigtig god kundeservice. Vil helt sikkert handle der igen og kan helt klart anbefales. Og jeg fik returneret en af mine varer på grund af fejl på den og de var rigtig søde til at hjælpe.

22 novembre 2024

Mega dårlig kundeservice 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Bestilte 2 varer tirsdag d.19/11-24 om eftermiddag online, så starter de Black week tirsdag aften, men kan ikke få rabatten fordi den er bestilt om eftermiddag…

19 novembre 2024

Kære Maria

Jeg beklager dette, og kan se du har været i dialog med kundeservice.
Ordrer kører helt automatisk igennem og når ordren er afgivet før kampagnestart, er det prisen på ordren der følger hele vejen igennem.
Som skrevet til dig, kan der ikke tilføjes rabat på en faktureret ordre, men du kan som oplyst af kundeservice lade ordren gå retur, så får du det fulde beløb refunderet ved modtagelsen.
Du skal da bare bestille på ny til den nedsatte pris.
Beklager, men det kan desværre ikke gøres anderledes, når ordrer krydser kampagner.

Du ønskes en god aften.

Mega dårlig kundeservice.

Ualmindelig dårlig kundeservice i Bahne Rosengårdscentret.
Fredag den 25. November 2024 var vi i Bahne for at købe et Almachar fad og en brødkurv i stål. De havde ikke varerne, men det havde Bahne i Roskilde. Den “flinke” butikschef bestilte de 2 varer til os, mens vi ventede. Vi skulle bruge tingene lørdag den 9. November - det var ingen problem, der var fin tid til at GLS kunne nå at levere dem i Bahne i Rosengårdscentret. Vi skulle nok få en sms, så snart varerne var der.
Mandag den 4. November ringede jeg til Rosengårdscentret for at høre, hvordan det gik med ordren. De ville ringe tilbage, når de havde undersøgt, hvor langt ordren var nået. Vi blev hurtigt ringet op med den besked, at Roskilde havde glemt at sende varen, men ville gøre det nu.
Fredag den 8. November kontaktede jeg igen Bahne i Rosengårdscentret, da de ellers som lovet, endnu ikke havde ringet tilbage.
Den unge medarbejder jeg fik i telefonen oplyste, at posten ikke havde haft pakken med endnu, og at hverken Roskilde eller Rosengårdscentret viste hvor pakken med varerne befandt sig. Hun undskylde selvfølgelig.
Men hvor var den “flinke” butikschef henne ?. De ville have klædt hende, at følge op på sagen i god tid - og i det mindste selv havde taget telefonen i stedet for, at lade en ung medarbejder stå med lorten.

Mvh Bente Vive Pedersen, Bogense

11 novembre 2024

Kære Bente

Jeg beklager den meget uheldige situation og giver din anmeldelse videre til information i butikken.
At det ikke er butikschefen der har fulgt op, kan skyldes flere årsager som eks. ferie eller lignende.
Det er vi ikke lige er bekendt med, men det gives i hvert fald videre og jeg håber du har aftalt med butikken, hvad der skal ske, nu du ikke har modtaget dine varer.

Beklager endnu en gang dette.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più