Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Leggi di più
Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudsk... Leggi di più
Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Leggi di più
Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.
Kalvebod Brygge 59, 1560, Kbh V, Danimarca
- shop@bahne.dk
- www.bahne.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super omkring alt
Super omkring alt - hurtig leverin, dejligt produkt❤️🙏
God udvalg,hurtig levering.
God service hurtig levering
Jeg har købt 2 sæt megalækkert sengetøj…
Jeg har købt 2 sæt megalækkert sengetøj fra OMHU til en mega god pris og det blev leveret af en sød ung frisk pige som SMILEDE ( ), helt igennem en god oplevelse.
Altid søde og hjælpesomme
Altid den sødeste betjening i Bahne Næstved Storcenter. Stor faglighed og bare altid super hjælpsomme.
Bestilt clik and collect
Bestilt clik and collect, gik til frisør og da jeg var færdig kunne jeg hente mine vare, sparet 2000 kr. så det var helt ok
Kundeservice ikke i top
Finder en vare på Bahnes website - ser den kun er på lager i én butik i Tåstrup. Da det tager mig en times kørsel at køre derhen, ringer jeg til kundeservice for at bekræfte at varen er der og det ikke er en fejl (man kan jo ikke kan ringe til butikken direkte - rimeligt meningsløst, især da de fleste Bahne butikker ligger i shopping centre med åbningstider til efter kl.16.00 hvor kundeservice lukker (!)) Får min bekræftelse og kører derhen. Her møder jeg en intetsigende medarbejder der først kigger i butikken, derefter lageret, derefter ringer hun til en outlet afdeling for så 15 min efter at konkludere at det er en fejl og de ikke har varen (!) Hun beklager ikke engang.
Da jeg udtrykker min utilfredshed (især fordi jeg havde dobbelt tjekket før jeg kørte) mødes jeg bare med et ligegyldigt 'ja det kan hun da godt se er irriterende' - men hun er faktisk pænt ligeglad.
En god service dér ville være at sige, jeg skal nok tale med kundeservice og sørge for varen kommer ned fra hjemmesiden - og måske også beklage. Jeg er klar over at det ikke er hendes fejl - men man kan håndtere det på andre måder.
En anden ting Bahne også gør som jeg nu har set flere gange er at sætte prisen på varer ned som tilbudsvarer, og i andre butikker står de til normal pris (som er samme pris som den såkaldte tilbudsvare). Det er især deres store Gin glas de gør det med til sommer udsalg.
Til sidst vil jeg også nævne jeres regler med at man ikke kan returnere noget der er nedsat over 50% - det virker ret lousy fra en så stor koncern som jeres. Dog kan man gøre det hvis man køber samme vare online pga. EU regler.

Risposta di Bahne
Jeg bestiller af og til på bahne web
Jeg bestiller af og til på bahne web. Altid en god købeoplevelse og ofte til en skarp pris
Altid en fornøjelse at handle hos Bahne…
Altid en fornøjelse at handle hos Bahne 🙂søde og hjælpsomme ekspedienter 🌞samt super at handle på hjemmesiden nemt og hurtig leveringv🙂kan helt sikkert anbefale at handle hos Bahne 🌞
Rigtig skøn …fede anderledes vare og…
Rigtig skøn …fede anderledes vare og fantastiske farver !
Den bestilte vare ankom dagen efter…
Den bestilte vare ankom dagen efter bestilling og jeg blev bestemt IKKE skuffet over indholdet. Så fint et indkøbsnet eller strikkenet ;-) er så tilfreds
I bahne i Rødovre Centrum har jeg fået…
I bahne i Rødovre Centrum har jeg fået en meget meget fin behandling. Derudover kan jeg varmt anbefale især Rødovre afd. butikken er så fin og nem at overskue. Skønt personale og som bonus er de så seje til at pakke ind
Jeg købte en skjorte on Line.
Jeg købte en skjorte on Line.
Jeg synes den var lidt for stor.
Jeg gik ind i butikken og kunne meget nemt bytte til noget andet. God service
Meget hurtig service
Meget hurtig service. Jeg købte en rigtig flot vase.
Rigtig fin service!
Købte tallerkner online og opdagede efterfølgende at de efter brug første gang fik mærker fra knive og gafler. Bahne tilbød med det samme at tage tallerknerne retur, og refundere pengene. De var venlige og nemme at komme i kontakt med.
Fuldt ud tilfreds :-)
Jeg har længe ønsket mig en bestemt lysestage og fandt ud af, at Bahne havde den og endda på tilbud. For at spare fragt, valgte jeg afhentning i butik og det hele fungerede fint.
Blev mødt af venligt personale og så er jeg i det hele taget ret stor fan af Bahne - de har så mange lækre ting.
Super hurtig levering
Super hurtig levering som kom dagen efter bestillingen og fine varer:)
Dejlige varer- hurtig levering
Dejlige varer- hurtig levering - fuld tilfredshed
Venlig og imødekommende betjening en…
Venlig og imødekommende betjening en dag i september, da jeg skulle afhente en bestilt vare i Bahne's fine butik i Roskilde! Ca.-dato angivet, da jeg desværre ikke har noteret mig datoen.