Bahne Recensioni 10.121

TrustScore 4 su 5

3,9

Super fast delivery, good price and great quality. Ordered some duvet covers and they are beautiful and arrived in extra good time and state.

Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Leggi di più

Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

10K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Jeg var i dag på jagt efter en ny top i…

Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudskæringen tydeligt farvet brun af en anden kundes make-up.
Derfor spurgte jeg om et nedslag i prisen, det kunne dog ikke lade sig gøre! Men jeg kunne få pengene retur hvis ikke farven gik af i vask..🙃…jeg gjorde gældende at det jo handlede om, at jeg først skulle vaske blusen før jeg kunne tage den i brug, og at det derfor var rimeligt med et nedslag i prisen, men nej, desværre..
Det synes jeg er ualmindelig dårlig service, og jeg kommer aldrig mere i den butik.

26 giugno 2026
Logo di Bahne

Risposta di Bahne

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager din oplevelse og forstår godt, at det er skuffende at finde den top varen du søgte, med spor af makeup.
I denne situation har butikken dog håndteret sagen efter vores gældende retningslinjer.
Da varen ikke var defekt, men havde overfladiske brugsspor, som forventes at kunne fjernes ved vask, var det derfor ikke muligt at tilbyde et prisnedslag.
Medarbejderen tilbød i stedet, at du kunne returnere varen, hvis makeuppen mod forventning ikke kunne vaskes af, og det er gjort iht. vores retningslinjer.
Vi er naturligvis kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og jeg tager din feedback med videre.

Du ønskes en dejlig dag.

Bedste hilsener
Charlotte

Bahne Aarhus (Regina) 🌼🌼🌼

Bahne Aarhus (Regina) --> rigtig dejlig butik -og dejligt sted at handle -let at finde rundt - elsker afd med tøj og "accessories"
rigtig god kundeservice - ville give 5+ stjerner hvis muligt

17 giugno 2026

Skuffende

Jeres gaveindpakning er genial og en 5 stjerne, det har jeg ikke mange år sagt til alle - men jeres byttepolitik er dybt skuffende. Købte en gave jeg først skal give om 1 måned. I bytter kun 1 måned. Svaret fra jer var, kom igen om en måned og få nyt byttemærke på eller vent med at købe noget. Så man kan ikke købe gaver i god tid hos Jer hvis dem der får dem skal ha lidt tid til at kunne bytte !. Eller jeg skal tage den lange tur i centret en gang til og ha fornyet mit byttemærke. Skuffende.

23 maggio 2026
Logo di Bahne

Risposta di Bahne

Kære Katrine

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at du kan lide vores indpakning, men beklager oplevelsen med byttemærket.
Det lyder til at der er sket en misforståelse for medarbejderen, da butikkerne godt kan fremdatere byttemærke ved købet i de tilfælde, hvor det gør sig gældende.
Jeg håber du vil skrive til kundeservice på kundeservice@bahne.dk, med reference til denne besked, samt med oplysning om hvilken butik du har besøgt, så undersøger vi sagen.

Du ønskes en dejlig dag.

Bedste hilsener
Charlotte

Great service overall

6 giugno 2026

Jeg er altid glad for at handle i…

Jeg er altid glad for at handle i Bahne. Deres udvalg er moderne, humoristisk og klassisk og fair priser. Jeg værdsætter også at der er personale der ved noget om sortimentet og at det et en danskejet virksomhed.

2 giugno 2026