Super fast delivery, good price and great quality. Ordered some duvet covers and they are beautiful and arrived in extra good time and state.
Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Leggi di più
Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Leggi di più
På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.
Kalvebod Brygge 59, 1560, Kbh V, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudskæringen tydeligt farvet brun af en anden kundes make-up.
Derfor spurgte jeg om et nedslag i prisen, det kunne dog ikke lade sig gøre! Men jeg kunne få pengene retur hvis ikke farven gik af i vask..🙃…jeg gjorde gældende at det jo handlede om, at jeg først skulle vaske blusen før jeg kunne tage den i brug, og at det derfor var rimeligt med et nedslag i prisen, men nej, desværre..
Det synes jeg er ualmindelig dårlig service, og jeg kommer aldrig mere i den butik.

Risposta di Bahne
Jeg oplever altid høflig, personlig og rar betjening samt stort udvalg af gode varer i Bahne.
Den gave jeg kikkede på var på tilbud , så det var et godt køb
Hurtig service og super priser 🙏🏻 prisen var afgørende og har handlet der før 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hurtig ekspedition, i stil med tidligere bestillinger.🥰🥰🥰
Bestilte online og hentede dagen efter. Hurtig ekspedition.
Bahne Aarhus (Regina) --> rigtig dejlig butik -og dejligt sted at handle -let at finde rundt - elsker afd med tøj og "accessories"
rigtig god kundeservice - ville give 5+ stjerner hvis muligt
Hurtigt service og varen blev sendt hurtigt🥰
Nem og overskuelig webshop. Flotte vare og gode priser.
Hurtig afsendelse og pænt forsvarligt pakket ind
Jeres gaveindpakning er genial og en 5 stjerne, det har jeg ikke mange år sagt til alle - men jeres byttepolitik er dybt skuffende. Købte en gave jeg først skal give om 1 måned. I bytter kun 1 måned. Svaret fra jer var, kom igen om en måned og få nyt byttemærke på eller vent med at købe noget. Så man kan ikke købe gaver i god tid hos Jer hvis dem der får dem skal ha lidt tid til at kunne bytte !. Eller jeg skal tage den lange tur i centret en gang til og ha fornyet mit byttemærke. Skuffende.

Risposta di Bahne
Jeg er altid glad for at handle i Bahne. Deres udvalg er moderne, humoristisk og klassisk og fair priser. Jeg værdsætter også at der er personale der ved noget om sortimentet og at det et en danskejet virksomhed.
Bestille på nettet og kunne hente det i butikken og så kan man jo også lige se om der var mere man kunne købe
Click og collect fungere bare perfekt. Eneste minus er, jeg bliver alt for fristet af andre skønne ting, når jeg henter det jeg har bestilt.