Valutata 1 stelle su 5

AstraZenica betaler ikke deres leverandør til tiden. Først beregner de sig 60 dages kredit. Derefter skal de rykkes flere gange. Deres afregningssystem minder om noget fra DDR. Suk.

Valutata 2 stelle su 5

Vrouw 60 Astra prik De eerste prik kreeg ik op 17 april zelfde dag zeer moe en barstende hoofdpijn wat 2 dagen aanhield, na een week kreeg ik een zware griep heel veel hoesten koorts en verkouden wa... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Eerste prik: 28 april 2021: die nacht vreemde trillingen in mijn hele lichaam en ik had het erg warm (koorts?). Niet lekker, paracetamol in genomen. Volgende dag verminderde de klachten. Dag erna ner... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

1 vaccin gehad . Twee dagen wat beroerd en hoofdpijn. Nu gisteren de 2e gehad en nu knallende hoofdpijn. Moet erbij vermelden dat ik lucrin injecties krijg en tramadol vanwege telkens uitgestelde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Blij met mijn vaccin!

Bijna drie weken geleden gevaccineerd met Astrazeneca. S'avonds koorts en de andere dag slap, moe en niet lekker. Daarna was het voorbij. Ik vind het juist een goed teken dat mijn lijf reageert op het vaccin. Ik begrijp al die boze reacties hieronder niet zo goed. Het belangrijkste is toch dat dit vaccin beschermd tegen Covid-19!
Als de baby's na een vaccinatie koorts krijgen en een paar dagen ziek zijn dan hoor ik niemand roepen dat het rotvaccins zijn! Nu de volwassen een dagje ziek en beroerd zijn schreeuwen ze moord en brand?! Beetje overdreven in mijn beleving. Wees blij dat we een vaccin kunnen krijgen. Ik dank de medische wetenschap hiervoor.

17 maggio 2021

1 vaccin gehad en gisteren 2e

1 vaccin gehad . Twee dagen wat beroerd en hoofdpijn.
Nu gisteren de 2e gehad en nu knallende hoofdpijn. Moet erbij vermelden dat ik lucrin injecties krijg en tramadol vanwege telkens uitgestelde nodige operatie.
De hoofdpijn voelt als hoofdpijn toen ik corona had .
Verder wat moe en gisteren spierpijn maar verwacht dat dit net als met de 1e vaccinatie morgen ver weg zal zijn.
Dit vaccin is net zo goed als Pfizer en ik blijf zeggen geloof niet alles wat je leest. Ik ben 42 jaar .

Valutata 4 stelle su 5

In februari mijn eerste vaccinatie…

In februari mijn eerste vaccinatie gehad. Licht grieperig de dag na vaccinatie, maar prima te doen. Wel na de 1e prik in de weken erna vroeg vermoeid in de avond. Ook vaker dagen last van lichte hoofdpijn. Weet niet of er een verband is met az, maar lijkt mij wel aannemelijk, omdat ik er normaal bijna nooit last van heb. Vorige week de 2e prik gehad. Geen klachten de dag erna. Wel alweer 2 dagen hoofdpijn gehad 1 week na de vaccinatie.

11 maart mn eerste vaccinatie gehad

11 maart mn eerste vaccinatie gehad. Was een dag of 2 flink beroerd maar daarna ging het prima. Maar nu sinds enkele weken ernstige pijn in mn gewrichten. Handen, ellebogen, knieën, schouders doen heel veel pijn. 27 mei staat nr 2 in de planning maar ik twijfel heel erg of ik dat wel ga doen

Zo'n spijt

Ik heb zo'n spijt..was al beetje huiverig daar ik in januari corona positief ben getest en ook goed ziek ben geweest(gelukkig geen ziekenhuis opname)en daarna met restklachten zoals benauwd,moe darm en maagklachten.
Toch maar vaccin 12 maart gaan halen omdat ik had gelezen dat je restklachten na vaccin kunnen verdwijnen.
Nou mn maagpijn is idd weg maar loop nu
al twee maanden met een vreselijke hoofdpijn die maar niet weggaat.
Huisarts geef schuld aan mn corona en moet maar 8 paracetamols innemen en 3 ibuprofen en nog gaat het niet weg.
Ik weet wel zeker dat het door AZ komt daarvoor veel klachten maar geen hoofdpijn.
Gelukkig hoef ik maar 1 prik maar anders had ik bedankt!

15 maggio 2021

Vanaf het begin van de…

Vanaf het begin van de vaccinatiecampagne is het hommeles met dit vaccin, met als gevolg dat er zeldzame bijwerkingen werden geconstateerd en de vaccinatie met dit vaccin werd beperkt tot de groep 60-65 jarigen, was het vertrouwen in dit vaccin verdwenen bij een deel van het publiek. ook bij mij 62 jaar oud

De vaccinatiecampagne is een aantal keren opgeschort. Inmiddels is het aanbod van moderne betere vaccins zoals Pfizer en Moderna snel toegenomen. Ook het vaccin van Janssen is op de markt gekomen. Ondanks het wegvallen van het vertrouwen in AstraZeneca en het snel toenemende aanbod van vaccins met een significant hogere beschermings­factor en vrijwel geen bijwerkingen, volhardt minster Hugo de Jonge in de beslissing om AstraZeneca te reserveren voor de groep 60-65 jarigen.

Een onbegrijpelijke beslissing. Zoals te verwachten was, heeft een groot aantal uit die groep ervoor gekozen zich niet te laten vaccineren, al is niet bekend om hoeveel mensen het gaat. Over de bescherming die AstraZeneca biedt, bestaat nog steeds grote onduidelijkheid. De cijfers van het RIVM zijn al geruime tijd niet bijgewerkt en verschillen significant van de Britse cijfers.

Onduidelijk is of de personen die zich niet hebben laten vaccineren een herkansing krijgen, en zo ja, wanneer. Het betreft vaak kwetsbare mensen en een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad is in ons aller belang.
Overdreven? Ik meen van niet. Noorwegen en Denemarken zijn gestopt met het vaccineren met AstraZeneca en overigens ook met Janssen. De Europese Unie verlengt haar contract met AstraZeneca niet. Het vaccin wordt in de ban gedaan.

rob l

Valutata 1 stelle su 5

enorm veel spijt van vaccinatie

Op 09-03 mijn vaccinatie gehad, nu zijn we al ruim 2maanden verder en. nog steeds dagelijks vreselijke hoofdpijn die direct ontstaan is na 09-03. Heb dus enorm veel spijt van deze vaccinatie, mijn tweede heb ik dus ook geweigerd. Heb al diverse scans gehad, bloedonderzoeken men kan niks vinden dus het is echt een directe bijwerking van de Astra Zenica waar ik waarschijnlijk niet meer vanaf zal komen ( daar ik deze klachten nu al ruim twee maanden heb ) Voelde me zo goed voor vaccinatie, dus echt enorm veel spijt nu. Frusterend vooral dat je merkt dat bijwerkingen eigenlijk in een doofpot gestopt worden omdat steeds meer mensen met blijvende klachten blijven zitten

Geen 2de vaccinatie Astra Zenica

2 april mijn eerste astra zenica vaccin gehad. Lang getwijfeld, maar werk in de zorg en doe het dus met name voor mijn cliënten. Eerste week hevige spierpijn en zeer pijnlijke arm die ik niet kon strekken. Daarna een weekje milde klachten. Vervolgens nu al weken hevige hoofdpijn, tintelingen in armen en benen, spierpijnen en stramheid, niet lekker voelen en doodmoe. Soms een dag iets beter, maar dag daarna weer dezelfde ellende. Slik veel ibuprofen, wat helpt tegen de hoofdpijn. Moet 18 juni voor de 2de vaccinatie, maar heb besloten dit niet te doen, ondanks mijn werk in de zorg. Ik werk momenteel wel, maar lig vervolgens doodmoe op de bank en vroeg op bed. Inmiddels 6 weken verder....

Prik 2:

Prik 2:

Gisteren voor de tweede keer gevaccineerd met AstraZeneca.
Na de eerste prik had ik behoorlijk veel last van bijwerkingen.
Ik zag er erg tegenop, maar ik voel mij prima!
Alleen wat last van de prikplek, maar verder geen bijwerkingen.
Dus mensen die twijfelen: prik 2 valt mee! Doen!

Valutata 3 stelle su 5

Ben eergisteren geprikt

Ben eergisteren geprikt, prikken zelf was pijnloos, een paar uur later het gevoel dat ik verhoging had.
Volgende dag voelde ik mij heel ziek, zwaar griep gevoel, lichte hoofdpijn, krachtloos, heb de hele dag op bed gelegen,
Nu de volgende dag gaat het wat beter, voel me nog niet de oude maar is te doen.

pijnlijke arm na 4 weken

Ik ben een vrouw van 64 en heb de A.Z. vaccinatie gehad op 15 april. De prik zelf deed erg veel pijn wat me verbaasde want de griepprik voel ik nauwelijks. 's Nachts klappertanden in bed, ik werd maar niet warm. Ik denk dat ik ook wat verhoging had maar niet gemeten. De daarop volgende dagen voelde ik me vermoeid en had behoorlijk last van de 'prik' arm. Na 5 dagen voelde ik me weer oke maar mijn arm bleef erg pijnlijk zodanig dat ik moeite heb met inslapen/ doorslapen. Nu, 4 weken na de prik nog steeds een pijnlijke arm. Komende maandag word ik door de orthopeed gebeld want ik had van een verpleegkundige gehoord dat het botvlies wel eens geraakt kon zijn. De prik werd inderdaad zeer hoog op de bovenarm gezet waar weinig spierweefsel zit dus hopelijk weet ik binnenkort meer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel erg opzie tegen de 2e vacc. maar ik ga deze toch halen. Mijn man is erg ziek geweest in oktober van Covid-19 dus wil ik zeker niet....

13 maggio 2021

Twee prikken gehad!

Na de eerste prik kreeg ik een pijnlijke arm en twee dagen een griepgevoel met spierpijn en hoofdpijn! De hoofdpijn bleeft 3 weken . Soms was het even weg en plots was het er weer. Paracetamol deed niks! Na de tweede prik nu 3 dagen geleden ben ik alleen heel duizelig en moe! Een heel onprettig onzeker gevoel. Hopelijk gaat dit snel over !

13 maggio 2021

heb zstrazenca moeten nemen

heb zstrazenca moeten nemen. anders maakt hugo de jonge ons 2e rangs burgers. heb nooit hoofdpijn gehad maar nu al dagenlang. is alleen goed voor hugo's vaccinatie cijfers.

12 maggio 2021

26 april de vaccinatie gekregen

26 april de vaccinatie gekregen. De huisarts belde dat er prikken over waren en of ik interesse had (Ik ben 40). Dat had ik! Op de dag af 6 maanden na mijn Coronabesmetting, dus hoef maar 1 prik.
Ik kreeg de prik rond een uur of 3 in de middag. Tegen de ochtend kreeg ik een wat grieperig gevoel. Dit verdween na een dag. Mn arm voelde een dag of 3 beurs, maar echt pijnlijk was het niet. Mijn man heeft hem diezelfde dag ook gekregen en is er 2 dagen behoorlijk ziek van geweest. Ook hij heeft al eerder Corona gehad. Ondanks dat hij er niet lekker van is geweest, laat hij toch de 2e prik zetten. De voordelen wegen zwaarder dan de nadelen.

12 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Heb een maand geleden AZ gehad, nog steeds beroerd.

Heb een maand geleden AZ gehad, in de nacht erna koude rillingen, schokkend lichaam en dood beroerd. Na een dag leek het beter te gaan, maar daarna kwamen de verschrikkelijke hoofdpijnen, ik ben hoofdpijn gevoelig, maar zo erg heb ik nooit gehad. Net als anderen schrijven, soms reageert het op Paracetamol, soms doet het helemaal niets. Energie valt mee, maar wel vaak een koortsig gevoel. Ik heb veel gereisd en heel wat vaccinaties gehad. Nooit ergens last van gehad, nog van de griep prik. Omdat het Vaccinatie beleid op instorten stond vorige maand besloten toch spillover van mijn huisarts te nemen, ik wordt dit jaar 59, werk in de zorg , voelde me onveilig. Schatte het risico niet zo groot in, maar nu heb ik spijt. Ik wil absoluut niet nog een tweede prik met dit Vaccin. Heb heel veel mensen gesproken die Pfizer of Modena zonder problemen hebben gehad, maar AZ heeft duidelijk heel veel bijwerkingen. Ik vind het vreemd dat het uit het nieuws wordt gehouden, want alleen al hier zien we hoeveel mensen vergelijkbare ervaringen hebben. Ik ben een maand verder, heb me meerdere malen negatief getest op Covid, maar voel me nog steeds beroerd. Naar mijn mening zou er onmiddellijk gestopt moeten worden met AZ en mensen die het gehad hebben alsnog Pfizer moeten krijgen. In Frankrijk en Duitsland wordt dat nu ook gedaan. Ik wil absoluut geen AZ meer.

11 maggio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più