Valutata 1 stelle su 5

AstraZenica betaler ikke deres leverandør til tiden. Først beregner de sig 60 dages kredit. Derefter skal de rykkes flere gange. Deres afregningssystem minder om noget fra DDR. Suk.

Valutata 2 stelle su 5

Vrouw 60 Astra prik De eerste prik kreeg ik op 17 april zelfde dag zeer moe en barstende hoofdpijn wat 2 dagen aanhield, na een week kreeg ik een zware griep heel veel hoesten koorts en verkouden wa... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Eerste prik: 28 april 2021: die nacht vreemde trillingen in mijn hele lichaam en ik had het erg warm (koorts?). Niet lekker, paracetamol in genomen. Volgende dag verminderde de klachten. Dag erna ner... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

1 vaccin gehad . Twee dagen wat beroerd en hoofdpijn. Nu gisteren de 2e gehad en nu knallende hoofdpijn. Moet erbij vermelden dat ik lucrin injecties krijg en tramadol vanwege telkens uitgestelde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Op 14 febr mijn eerste prik

Op 14 febr mijn eerste prik , vol goede moed, voorbereid dat ik bijverschijnselen kon krijgen , maar o mijn god , zo ziek ben ik mijn leven nov noet geweest, zoals velen hier schrijven , koorts hoofdpijn spierpijn en alles wat ze beschrijven , dacht even doorbijten, paar dagen, maar de hoofdpijn, het was een alsof er een ballon werd opgeblazen in mijn hoofd stond er mee op en ging er mee naar bed , h arts uiteindelijk doorgestuurd naar neuroloog, conclusie heftige aanval van immuunsysteem, niks aan te doen , afwachten en paracetamol, tja daar zit je dan , maar heb een chiropractor opgebeld en die gaf verlichting, alles zat moervast, volgens hem kon dit na de vaccinatie voorkomen, zenuwen en spieren , het heeft mij de oplossing gebracht has onderhand 6 weken er mee gelopen , de tweede was op 7 mei , wat zag ik er tegenop , van de huisarts kreeg ik het advies om een paar dagen voor de vaccinatie te beginnen met paracetamol, inmiddels bijna 2 weken verder en heb geen koorts, geen hoofdpijn gehad het enigste wat ik ervaar zowel bij de eerste en nu dat ik pijn in mijn benen heb ,

24 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jeg skulle hente Astma medicin og da…

Jeg skulle hente Astma medicin og da jeg så det var Astrazeneca der havde produceret det , kom jeg i tvivl . Apoteker damen i Fjerritslev Apotek pressede mig til at købe det ,men jeg nægter at bruge noget fra Astrazeneca , da jeg anser dem for pengegriske og uden moral når vi tænker på deres dårlige covid vacciner ... Så hellere undvære ...

24 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ook langdurige hoofdpijn en zware vermoeidheid na Astra Zeneca injectie.

Net als H. Vogel ervaart mijn 62 jarige man exact dezelfde klachten. We hebben ook huiver voor de tweede prik. Alleen weten we nu waar de bijwerkingen gemeld kunnen worden: Lareb.nl ! Doen, want alleen door veel dezelfde meldingen wordt het significant . Daarenboven op 28 maart een injectie, op 13 mei een tia. Artsen zeggen dat het ‘te laat’ is om aan Astra Zeneca te kunnen worden toegeschreven, maar mijn man heeft bloedverdunners. Dit zou het bijeffect wel eens kunnen vertragen!

Niet zomaar bijwerkingen

23 maart dit jaar mijn eerste vaccinatie gekregen met het AstraZeneca vaccin. Op bijwerkingen had ik gerekend en geaccepteerd. Maar het is nu 23 mei en ik heb veel klachten sinds mijn eerste prik. Steeds terugkerende hoofdpijn in de vorm van druk op mijn slapen of een doffe pijn boven op mijn hoofd. En dat terwijl ik totaal geen “hoofdpijn mens” ben. Verkrampingen en pijn in handen en andere gewrichten. Voortdurende grote vermoeidheid. Het leven is een stuk zwaarder geworden hierdoor. Tuurlijk wil ik niet zeuren en ben oprecht dankbaar dat er überhaupt al een vaccin bestaat. Maar ik ben er lichamelijk erg op achteruit gegaan en kan niet eens vinden waar ik dit kan melden. Niet ok dat we, mensen met langdurige klachten, weggezet worden als verwende zeurpieten!
Ik zie erg op tegen mijn 2e vaccinatie 8 juni maar wat heb ik voor keus?

Valutata 1 stelle su 5

Ik hoef geen prik meer van Astrazenica…

Ik hoef geen prik meer van Astrazenica Ben zo ziek geworden
Heb al genoeg aan mijn eigen ellende en na hoge koorts Spierpijn en alle malaise die je ervan krijgt pas ik voor de 2e prik
Ik woon alleen en heb huisdieren en door de prik ben ik zo ziek geworden dat ik niks meer kon
Ik heb COPD en Longemfyseem en cancer gehad maar dit is toch zeker een slechte ervaring met astrazenica Mag niet dus jammer

Valutata 1 stelle su 5

Donderdag avond 18u Astra Zeneca…

Donderdag avond 18u Astra Zeneca gekregen, in de avond geen probleem, s'nachts niet geslapen, dag nadien hoofdpijn en in de avond grieperig gevoel:kou, dan weer zweten, wederom niks geslapen en opgestaan met barstende hoofdpijn, moe. Ik zie er echt niet naar uit om tweede injectie nog te laten zetten.

slechtste vaccinatie

slechtste vaccinatie spuit Astrazeneca, die ik ooit in mijn leven heb gehad, er zijn natuurlijk ook lichtere vaccinatie,s die je kan krijgen, maar de keuze ligt niet bij jou natuurlijk om te kiezen tussen verschillende vaccinatie,s, rot middel wie dit heeft uitgebracht bah bah eerste en de laatste keer dat ik dit ga innemen, dus NOOIT MEER!! overal pijn hoofdpijn misselijkheid 2 weken lang niet uit mijn bed kunnen, met moeite eten en stappen.....

Valutata 1 stelle su 5

Wat een aparte opmerking over mensen…

Wat een aparte opmerking over mensen die bijwerkingen melden. Zeker de mensen die na een groot aantal weken nog steeds zware hoofdpijn, spierpijn en/of vermoeidheid hebben. Voor sommige zo erg dat ze geen tweede vaccinatie willen. En heb dan jankers en volgevreten noemen? Zeer apart. Wat meer respect ajb. Dat wil jezelf ook.

Valutata 1 stelle su 5

Zoekende naar ervaringen met de…

Zoekende naar ervaringen met de vaccinatie astra zenica ben ik hier terecht gekomen.
Ik twijfelde of ik dit vaccin wel wilde, het voelde niet goed en ik was echt bang en als ik de bijwerkingen lees die best bij veel mensen voorkomen weet ik nu zeker dat ik geen az wil en het risico niet wil lopen op de heftige bijwerkingen die je kunt krijgen, maar ik wil wel gevaccineerd worden maar dan wel met Pfiser of moderna.
Ik zit in de groep die az moet nemen of anders niet.
De mensen die hier hun slechte ervaringen uiten die zijn bewust op zoek gegaan naar informatie omdat ze zich ziek voelen en willen weten of er meer mensen zijn met heftige klachten en dat vind ik heel begrijpelijk.
Dan is het heel jammer als je door mensen die weinig tot geen klachten ervaren op een bepaalde manier word weggezet.
Iedereen moet zijn/haar review hier kwijt kunnen, goede of slechte ervaringen.
Iedereen is zelf baas over zijn eigen lichaam en gezondheid en wat hij of zij krijgt ingespoten.
Ik ben niet tegen vaccinatie maar wil geen vaccin wat ik niet vertrouw.
Iedereen mag zijn eigen afweging maken en laten we elkaar in onze waarden laten en respectvol met elkaar omgaan.
Trustpilot is om je ervaringen te delen en niet om te oordelen of iemand dom is of niet.
Dit wilde ik even kwijt.

Ik ben 60 jaar

Ik ben 60 jaar, 20 mei, astrazenica, gekregen. Eerst een beetje hoofd en spierpijn. Midden in de nacht koude rillingen, en zwadere hoofd en spierpijn. 21mei zo gammel al het maar zijn kan, slapen en dan weer wakker. Ik ben blij met de prik, maar de bijwerkingen zijn minder. Het is niet anders

Respect

Afgezien van het feit dat ik geen AZ wil als vaccin, wat gelukkig bij mijn huisarts op veel begrip kon rekenen, ben ik geen vaccinatie weigeraar. Wel wil ik zelf kunnen kiezen welk vaccin in mijn lichaam gespoten wordt. Daarnaast respecteer ik ieders mening. Degenen die zich dolenthousiast met AZ laten vaccineren kunnen op evenveel respect rekenen als volledige weigeraars. Iedereen maakt zijn eigen afweging hierbij. Het is daarom nogal storend als ik reviews als "jank verhalen", met opmerkingen als "verwende, volgevreten Nederlanders" moet lezen van ofwel een lid van een trollenleger, of, als dit geschreven is door een mens, iemand die het woord "respect" in haar opvoeding volkomen gemist heeft.
Mijn reden om niet Astra Zeneca te nemen is niet het risico om te overlijden aan trombose, maar de uitgebreide meldingen van ernstige bijwerkingen zoals langdurig zware hoofdpijn, vermoeidheid en meer van dit soort ongemakken. Voldoende reden voor diverse landen om geheel te stoppen met dit vaccin.

Valutata 5 stelle su 5

Acceptabele bijwerkingen

Na eerste prik een paar uur keelpijn, daarna een paar uur erg stijf. Verder geen bijwerkingen gemerkt. Na 10 weken 2de prik. Geheel zonder bijwerkingen.
Prima vaccin dus voor 64 jarige.

Valutata 1 stelle su 5

Hoe is het mogelijk dat 60 plusser in Curacao wel Pfizer/ moderna krijgen?

Hoe is het mogelijk dat 60 - 65 plussers in Curacao wel met Pfizer/Moderna worden ingeënt en hier in Nederland je geen mogelijkheid hebt tot dit vaccin? Zo star is het beleid hier. "prikken wat de pot schaft" Er worden via de huisartsen mensen naar de GGD verwezen op basis van medische gronden. Maar eenmaal bij de GGD op basis van hun geboortejaar in de 60-65 groep weer weggestuurd zonder vaccin! Dat terwijl er om hun heen jongere Nederlanders wel met Pfeizer/Moderna gevaccineerd worden. Iedereen heeft recht om gevaccineerd te worden en als een bepaald vaccin niet veilig is vanwege medische gronden een ander vaccin aangeboden te krijgen. Dit is pure leeftijdsdiscriminatie. Minister de Jonge heeft zijn beleid aangepast vanwege de bijwerkingen bij jongeren. Wie zegt dat het veilig is voor ouderen? Er zijn ook bij deze groep al ernstige bijwerkingen geconstateerd. Een huisarts verwijst een patiënt niet voor niets door. Die kent zijn/haar medisch dossier. Ik heb een klacht ingediend bij Bureau Discriminatie. Dit is leeftijdsdiscriminatie! Ik hoop dat meer mensen dit gaan doen, anders verandert er niets.

Valutata 1 stelle su 5

Dag 1na eerste prik Astrazeneca moe…

Dag 1na eerste prik Astrazeneca moe spierpijn benen en lichte hoofdpijn. Zit in groep zestig plus die als enige in heel Nederland nog Astrazeneca krijgt. Geen vrije keuze mogelijk terwijl Pfizer/Moderna volop verkrijgbaar is en dan ook nog eens de zestig plus doelgroep de laagste bescherming geven. Straks is alles losgelaten qua beperkingen en dan mag deze doelgroep met nog het grootste risico qua gekregen vaccin het uitzoeken en hopelijk niet te vaak het virus meer oplopen. Hartelijk dank aan de beleidsmakers. Prutsers.

Snel moe na 1e Astra zenica vacinatie

Na de 1e Astra zenica vacinatie 1 nacht lichte koorts en een pijnlijke plek op de schouder vd prik, verder geen bijwerkingen.
Nu na 2 weken wel geconstateerd dat mijn piek vermogen bij het mountainbiken volledig weg is. Ben snel moe alsof mijn hart niet mee wil.
Hopenlijk gaat dat snel over want daarvoor heb ik me niet laten vacineren. Dat was net om dit soort vermoeidheids klachten tegen te gaan bij het krijgen van corona.

19 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Geef 60-64 jarige Vaccin-Keuze-Vrijheid.

Zeer matig vaccin met een (relatieve) zeer matige beschermingsgraad. Schandalig dat juist kwetsbare (60-64) deze ‘rommel’ verplicht opgedrongen krijgen als ze hun maatschappelijke en individuele verantwoordelijkheid nemen mbt COVID-19.
Onuitstaanbare reacties/besluiten heb ik in deze helaas moeten optekenen uit de mond van Hugo de Jonge. Hardwerkende minister die wat dit betreft de plank volledig mis slaat. Ik zou zeggen; kom bij zinnen Minister en geef mensen keuze-vrijheid!
Pfizer en Moderna zijn gewoon beter ontwikkelde vaccin’s met, zeker in de toekomst zal blijken, een veel effectievere werking.
Minister STOP deze hel voor (terecht) Kritische 60-64 jarige mede-burgers door het terstond invoeren van Vaccin-Keuze-Vrijheid!

19 maggio 2021

Astra Zeneca en aanhoudende hoofdpijn

Ik heb op 30 maart, de dag dat het gestaakt werd (!!!), mijn eerste vaccin gekregen. In de avond werd ik grieperig en had ik een helse nacht, met koude rillingen, opeen geklemde kaken en een nare hoofdpijn, net onder de schedel. Die hoofdpijn is sindsdien gebleven (nu 6 weken later), niet de hele dag, maar wel terugkerend. Ik heb aangegeven dat ik het tweede vaccin op 24-6 niet wil, maar Pfizer daarvoor in de plaats ( doen ze in Zweden en Denemarken ook). Maar dat mag in Nederland niet. Ik vind dat erg raar, ik heb aanhoudend klachten en wil de tweede Astra Zeneca niet, geen vertrouwen meer.

18 maggio 2021

Na ruim 6 weken nog steeds last van spierpijn/stijfheid

Op 1 april 1e vaccinatie AstraZeneca gehad. Aantal dagen last gehad van de prikplek in de arm, maar na dag of 5 last gekregen van enorme spierpijn in m.n. benen/billen en stijfheid na zitten/liggen.
Leek na 3 weken over te zijn, maar komt sindsdien terug, ene dag meer dan de andere. Bij het opstaan voel en lijk ik wel 80, in rug (m.n. in de ochtend) en benen (rest van de dag) zijn m'n spieren stijf/ pijnlijk, verbetert als ik een stukje heb bewogen.
Inmiddels 6 1/2 week na de vaccinatie, maar merk geen verbetering. Twijfel dus erg over vaccinatie 2....
Herkent iemand zich in deze klachten?

17 maggio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più