Aldershvile Planteskole Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi bestræber os på at give dig den mest kompetente rådgivning inden for det grønne. Vi ser nemlig gerne at du forlader planteskolen med en fornemmelse af både at være inspireret og beriget med ny viden blandt vores store og særligt udvalg.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk planteskole

Fantastisk planteskole. Super søde og altid meget hjælpsomme. I modsætning til mange andre planteskoler er der her ansatte som ved noget om det sælger - og det er rent faktisk til at få fat i de ansatte. Kan kun anbefale dem

31 luglio 2026

Endnu en god dag i Aldershvile Planteskole

Vi handler jævnligt planter i den bedste planteskole, man kan tænke sig. Super professionelt personale, som altid er hjælpsomme med gode råd og vejledning. Alle planter er af høj kvalitet, og man kan stort set finde alt, og vi er selv meget kræsne med hensyn til plantevalg.

30 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Det er derfor man handler her!

Jeg har været fast kunde i mange år pga udvalg og service, men jeg har lige fået byttet et træ, der aldrig sprang ud over podestedet. Træet, jeg havde fået i gave af min mor, kom under deres “gro-garanti” indenfor samme vækstår. Det er fantastisk service og gør jo at man “tør” købe kostbare planter her igen og igen.
Forudsat at man har gjort som man skulle og beholdt kvitteringen.
Tak for god service - jeg er så glad - og forbliver fast kunde!

1 luglio 2026

Flotte planter - uhøfligt personale

Flotte planter, men en pige i kassen vrissede meget vredt og irriteret til min kæreste, at han ikke måtte sætte en plante på disken. Det er jo ganske fint at påpege, da vi havde overset skiltet, men det kan sagtens gøres høfligere, og det giver ikke lyst til at komme igen med den behandling. Den anden pige der endte med at betjene os var heldigvis meget venligere, men vi gik stadig derfra med en ærgerlig følelse af voksenskældud.

12 giugno 2026

Risposta di Aldershvile Planteskole

Hej Sofie, tak for at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse, en oplevelse som vi dybt beklager.

Vi har talt med vores kasseteam og genopfrisket: at den positive oplevelse af planteskolen selvfølgelig skal følge fra vores besøgende træder ind i den smukke oase til den besøgende træder ud igen. Dermed også i kassen.

Jeg håber selvfølgelig at du vil komme igen og nyde planteskolen.

Vh. Julie, Aldershvile Planteskole

Valutata 5 stelle su 5

Det er en virkelig skøn planteskole

Det er en virkelig skøn planteskole af den gode gammeldags slags.
Planter af høj kvalitet og kompetent rådgivning.
I starten syntes jeg det var lidt dyrt…og jeg købte i stedet hos “discount planteskoler “ men det blev dyrere i sidste ende - for discount-planterne var så dårlig kvalitet, at jeg måtte ud at købe nye året efter. Jeg kan derfor kun anbefale Aldershvile. Her holder stauder og træer år efter år

7 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Købt 2 tomatplanter kun ikke se nogle…

Købt 2 tomatplanter kun ikke se nogle pris skilte .Gik til kassen 100,00 kr.( måske guld tomater ) Det er sidste gang efter 40 år.At jeg handler hos jer.(legal røveri ved hørlysdag).

15 maggio 2026

Hej Niels
Tak for din anmeldelse. Vi tager altid feedback seriøst, og jeg har derfor været forbi afdelingen for at gennemgå situationen.

Alle varer på bordene er forsynet med prisskilte. De eneste planter uden skilt er dem, der står på lagervogne, som bruges til opfyldning.

Prisen afspejler både indkøb, pasning, arbejdstid og den vejledning, vi tilbyder. Derudover fremgår det også af skiltene, at der gives mængderabat ved køb af 3 stk.

Vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi håber, at du vil tage kontakt til personalet i afdelingen næste gang, så vi kan hjælpe på stedet.

Vh. Julie
Aldershvile Planteskole

Dejligt sted

Dejligt sted.
Har erfaring fra andre planteskoler. Hos Aldershvile er jeg aldrig gået galt i byen med køb af planter.
God arbejdslyst til jer

1 maggio 2026

Den bedste planteskole

Den bedste planteskole. Her kan man finde fantastiske stauder med en meget gennemskuelig placering af de forskellige typer blomster. Man kan også købe krukker. Jeg kan varmt anbefale Aldersvite planteskole

30 aprile 2026

Verdens bedste planteskole

Verdens bedste planteskole. Den ro jeg finder når jeg endnu engang besøger jeres dejlige sted er helt særlig. I har det skønneste udvalg, alt det man drømmer om og mere til. Jeres personale er noget af det sødeste og står altid på pinde for at hjælpe også ud over hvad man kan forvente. Vidnen om planter og blomster og tiden til at dele ud af råd og vejledning er altid i top. Yndling, yndlings sted!

28 aprile 2026

Dahliaer

Jeg bor tæt på og kommer ofte på planteskolen, da det også bare er et fantastisk sted. En snack og kaffe i drivhuset, super skønt. Denne gang havde jeg sat mine dahliaer lidt for tidligt i år og gik derfor ned for at købe nye. Udover det flotte udvalg, var der også god vejledning at hente, omkring de for tidligt satte. Jeg har derfor kunne redde 8 ud af de 12 knolde, som jeg ellers troede var gået til.
Tak for god service, igen igen.

23 aprile 2026

Vidunderligt sted

Vidunderligt sted! Der hersker en beroligende stemning hos Aldershvile Planteskole. Vi kører fra Kvistgård i Nordsjælland for at få den bedste service og det mest overdådige udvalg. Personalet er altid ekstremt hjælpsomt og tager sig gerne tid til at løse mere krævende opgaver og gennemgå udvalget.
Står Sanne i kassen, når du kommer, så rundes besøget af som prikken over i'et.

26 aprile 2026

Min absolutte favoritplanteskole!

Min absolutte favoritplanteskole!
Jeg kommer her jævnligt, fordi de har et imponerende bredt udvalg af planter i virkelig høj kvalitet. Jeg finder næsten altid præcis det, jeg leder efter. Samtidig er servicen i top – personalet er hjælpsomt og giver gerne kompetent rådgivning, når man har brug for det. Kan varmt anbefales!

19 aprile 2026

Skuffet over service

Skuffet over service. Min mand købte et frugttræ kontant. Da han kom hjem, kom han i tanke om, at han havde gavekort liggende, som han skulle have brugt til betaling. Han kørte retur til planteskolen med det samne, men de ville ikke lade ham bruge gavekortet som betaling og refundere ham det han havde betalt. Synes godt at man kunne have udvist bedre kundeservice.

11 aprile 2026

Kære Trine

Tak fordi du tog dig tid til at dele din mands oplevelse. Vi er kede af at høre, at vi ikke i tids nok har kunne finde en løsning sammen med din mand.

Vi har været i kontakt med dagens kassepersonale og kender nu historien fra begge sider.

Det er helt forståeligt, at i gerne har ville benytte jeres gavekort, som ikke var medbragt på købstidspunktet.

Vi bruger et stor IT system, som kræver at vi ved retur/ombytning skal bruge selve “varen”, samt bon. Varen var ikke medbragt, men kun bon.
Det krævede at vi havde længere tid til at finde en løsning, da det kræver, at vi går ud over normal procedure når ikke varen er medbragt. Men inden vi fandt løsningen var han desværre gået igen.

Vi ønsker selvfølgelig, at finde en løsning sammen. I er meget velkomne til at komme forbi butikken mandag-torsdag, hvor planteskoleejer Pernille er at finde i planteskolen eller sende hende en mail på pernille@aldershvile-planteskole.dk

Vi er ydmyge og taknemmelige for ønsket om at støtte vores virksomhed, og det ærgrer os, at det ikke lykkedes på den måde, I havde håbet. Vi håber i har lyst til at tage kontakt igen så vi kan få løst problematikken med den manglende varer ved retur/ombytning.

Julie,
Aldershvile Planteskole

Valutata 5 stelle su 5

Det suplime service niveau, som understøttes af høj faglighed.

Nu har jeg været der et par gange, og i mandag, 2.påskedag, havde jeg endnu engang fornøjelsen. Min søn på 13 år var med og skulle vælge egen fin plante til sit værelse. God tålmodig, omfattende og venlig service - igen.
Omgivelserne er imponerende. Der er så rent, pænt, og fint allevegne. Ude som inde.
Maleri udstillingen var en nydelse for os, imens vi sad i den lille sofa og nød de lækre flødeboller fra jeres café.

Tak, bare tak for så skønt et sted. Vi ses snart igen, Chenette

6 aprile 2026

God og hurtig service!

Top service!
Jeg fik bestilt et særligt træ hjem og nogle buske, som ankom kort efter bestilling.
Jeg blev hurtigt kontaktet af en sød medarbejder og fik god vejledning om plantning og pasning af planterne - kan kun anbefales!

22 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

God service, faglighed og kvalitet

Min mand og jeg er kommet igennem mange år hos Aldershvile Planteskole og har altid oplevet god service, faglighed og kvalitet. Det er altid hyggeligt og smukt at komme på besøg, især når man kan sidde ude i caféen og nyde planterne med en kop kaffe :)

Varm anbefaling her fra!

17 marzo 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più