Planteshop.dk Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Jeg har bestilt 4 stk. Rododendron i højden 40-50 cm, ved levering var den højeste af planterne 33 cm. Derefter skrev jeg en mail til Planteshop.dk for at finde en løsning på problemet, men er stadig... Leggi di più

Udvalget er fint, og jeg har fået de planter leveret, som jeg havde bestilt. Men kommunikationen halter. Jeg har mailet og sendt sms, og får ingen svar. Indehaveren svarer på telefonen, men det er... Leggi di più

Generelt positiv oplevelse, men en del skår i glæden fordi de 150 planter var pakket "som sild i en tønde" og derfor havde mange afbrækkede grene. Ved reklamation over dette fik jeg oplyst af pakning... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

min ordre skulle have været leveret i…

min ordre skulle have været leveret i dag, der er intet kommet. Jeg skal lave det projekt her i min ferie og kan ikke vente med levering til næste fredag, så regner med at de lever ordren hurtigst muligt, i starten af den kommende uge, desværre tror jeg at de kun leverer om fredagen. Det bliver så en måned fra jeg bestilte til de måske leverer om en uge, det er simpelthen for langt ude, kan ikke anbefale at handle hos dem.
Jeg ringede til kundeservice, det sagde de ville vende tilbage, men jeg har stadig intet hørt ?
Håbede at de mange dårlige anbefalinger på trust pilot ikke holdt stik, men det virket desværre som om, den er god nok og at de ikke har styr på deres leveringer.
Fik endelig mine sten leveret og kvaliteten er i høj og i orden og de er de billigst på markedet i DK, så man skal nok bare sørge for at bestille i meget god tid, med dette her firma.

26 luglio 2024

Kunderne behandles som skidt

Jeg har bestilt nogle buske på planteshop dk
Jeg hører intet. Jeg har mailet, jeg har ringet.
Absolut intet svar eller respons
Planteshop.dk behandler deres kunder som skidt
Hold dig langt væk fra denne
Find en anden og bedre shop

10 ottobre 2022

Modtog 3 rigtig fine frugttræer

Modtog 3 rigtig fine frugttræer, med fint rodnet og fine grene. Levering som forventet. Det ser lovende ud. Hvis de mod forventning ikke overlever, så påtager jeg mig alene skylden :)

28 aprile 2021

Kan ikke anbefale at handle ved Planteshop

Vi har desværre haft en dårlig oplevelse med Planteshop. Vi havde bestilt nogle planter, der ifølge hjemmesiden skulle være tilgængelige til levering den næstkommende fredag, men dagen efter bestilling fik vi besked om, at planterne ikke kunne leveres som lovet, men først fredagen i ugen efter. Vi ventede til fredag i ugen efter, og der kom også en fragtmand til vores adresse, men med en forkert vare, hvorpå der var en håndskrevet seddel med vores adresse. Vi nægtede modtagelse og kontaktede Planteshop, som lovede at undersøge problemet, men de vendte ikke umiddelbart tilbage før vi selv ringede til dem igen. De kunne ikke garantere, at den rigtige ordre kom som lovet på den pågældende fredag, hvilket den heller ikke gjorde, men de trak pengene alligevel. Vi hørte ikke noget om, hvornår den så ville komme. Vi valgte at afbestille nogle dage senere og kræve pengene tilbage, hvilket de efter noget tid uden svar endeligt bekræftede. Tre dage efter afbestilling kom der så endnu en fragtmand, denne gang med de rigtige planter, men vi måtte nægte modtagelse igen, da vi jo havde afbestilt dem hos Planteshop og bestilt dem et andet sted. Sjovt nok blev pengene først tilbageført dagen efter fragtmanden havde været der med planterne. Det virkede som om, at man prøvede at få os til at beholde ordren, selvom vi havde afbestilt og fået bekræftelse på dette. Jeg følte, at de prøvede at snyde os ad flere omgange, selvom det ikke blev sagt direkte. På baggrund af denne behandling, kan jeg ikke forstå, at de kan have e-mærket. Jeg synes det er meget dårlig kundeservice og vi bestiller der ikke igen. Heldigvis er der andre gode plantebutikker på nettet, som har en god kundeservice og som man kan regne med.

7 novembre 2020