Mine læber har altid været svære at lave med filler og det har fejlet og blevet opløst før hos andre behandlere. Hos Albertslund hudpleje fik jeg det naturlige resultat uden kugler eller ujævnheder so... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde den bedste oplevelse hos Nurhan! Jeg fik lavet filler i læberne, og fra start til slut følte jeg mig tryg og i virkelig gode hænder. Hun er utrolig professionel, detaljeorienteret og lytt... Leggi di più
Stor anbefaling herfra - især til Nour! Indtil videre har jeg fået både flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg følt mig fuldstændig tryg og godt tilpas i Nours hænder. Alt har været meget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses skønhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og skræddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og ønsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfære og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skønhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom og oplev en skræddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.albertslundhudpleje.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kunden i fokus og ærligt arbejde
Jeg er kommet i klinik over mange år til forskellige behandlinger, går altid derfra tilfreds, det er dejligt nemt at kunne få alle ens behandlinger et sted, klinik holder sig hele tiden opdateret med det nyeste og det gør at man har lyst til at komme der til og føler sig i trygge hænder.
Grunden til at jeg vælger at lave en anmeldelse idag er at er at behandleren Nour, altid yder den bedste og varmeste service, hendes dedikation til hendes arbejde beundre jeg. Udover dette handler det for hende om at have kunden i centrum og at få dækket kundes behov, det handler bestemt ikke om pengene, men hvad der er bedst for kunden, hendes anbefalinger tager jeg til mig med lukket øjne, hun lover ikke gule og grønne skove men forklare professionel hvad man kan forvente efter endt behandlingsforløb, hun er så lyttende at hun altid formå at skræddersyer en behandling der passer netop til den enkelte, jeg går altid der fra med masser af energi og glæde. Derfor ville jeg anbefale Albertslund hudklinik og den sødeste Nour hvis i ikke har mødt hende endnu.

Risposta di Albertslundhudpleje
Det er et fantastisk sted og de er så…
Det er et fantastisk sted og de er så dygtige.
Jeg vil starte med at takke Noor Mahmood og Vesile.
Jeg har været kunde hos Albertslund hudpleje klinik i mange år og kan varmt anbefale Albertslund hudplejeklinik.
Jeg plejer at lave hos dem: ansigtsbehandling, Microbladning bryn og Skinbooster(Ejal40) og alt er meget tilfreds med resultaterne.
Personalet er søde og de er altid venlige med deres kunder :)
Mange Tak for behandlinger og jeg kommer sikker igen.
MVH
Nada

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg har været kunde hos Albertslund…
Jeg har været kunde hos Albertslund hudpleje klinik i mange år og kan kun udtale mig positivt omkring klinikken. Jeg har kun mødt godt og venligt personale, samt en masse forskelligt godt professionelt arbejde. Klinikken en stor anbefaling hvis du leder efter godt og troværdigt arbejde

Risposta di Albertslundhudpleje
Virkelig konkurrencedygtige priser og god service
Jeg har nu gået hos Albertslund Hudplejeklinik ifm. laserbehandlinger fire gange, og jeg er lige så tryg, hver gang jeg skal dertil igen.
I starten var jeg ret nervøs, da man ved brasiliansk viser sig HELT frem intimt. Her var personalet (Nour og Emine) utrolig forstående og gjorde mig tryg undervejs med gode råd og information.
Et af mine besøg bookede jeg kun ét område (armhule), hvor jeg normalt får en samlet pakke (armhule/brasiliansk) på grund af uopmærksomhed på min front. I stedet for at betale fuld pris for kun armhule, syntes de, at det var bedre - og billigere for mig - at jeg bare kom ind ugen efter og så fik begge områder til kun pakkedealen. Det er altså god service!
Jeg har selv anbefalet veninder at bruge klinikken, da jeg allerede nu er utrolig glad for resultatet.

Virkelig god oplevelse
Jeg har haft en virkelig behagelig og god oplevelse hos Albertslund Hudplejeklinik. Man bliver altid mødt af smilende og professionelle medarbejdere som Emine og Nour

Det nu mit andet besøg
Det nu mit andet besøg. Og har kun roser til klinikken. Ikke mindst til jeres receptionist Nurten. Uden dig ville klinikken ik køre så velsmurt som den gør. Du er uundværlig, så tak for dig🙏
Det en fornøjelse at komme og føler mig ventet og mere end velkommen. I er top professionelle alle sammen.
Kan kun varmt anbefale klinikken ❤️

Manglende omsorg og interesse
Manglende omsorg og interesse
Skuffende behandling uden interesse for behov for behandling og 500.- for 30 min til trods for jeg havde booket 60 min

Risposta di Albertslundhudpleje
Bedste klinik med god service
Fik lavet laserhårfjerning i få omgange for 3 år siden og det er det bedste jeg nogensinde har gjort!
Det holder stadig!

Laser behandling
Jeg har været til 2 laserbehandling hos Nour, hun er sød, smilende og meget professionel. Resultaterne er så gode!!! 😁😁
Jeg er SÅ glad for komme hos Albertslund hudplejeklinik og har anbefalet dem til flere veninder, os selvom det ligger langt fra hvor jeg bor, vil jeg blive ved med at komme her. Og som sidegevinst er det super gode priser på deres pakke behandlinger 🤩

Risposta di Albertslundhudpleje
Altid imødekommende venlig modtagelse i…
Altid imødekommende venlig modtagelse i klinikken og professionel behandling i dejlige omgivelser.

God oplevelse med Ultraformer III
Dette var min første Ultraformer III behandling hos Albertslund Hudpleje. Jeg blev fristet af et godt tilbud, men jeg kommer helt sikkert igen. Jeg blev behandlet af Nour, der er professionel og sørger for god information undervejs.
Hele personalet er meget servicemindede, smilende og imødekommende. Svarer hurtigt både på telefon og mail. Gode parkeringsmuligheder (gratis).

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg er igennem mange mange år kommet på…
Jeg er igennem mange mange år kommet på klinikken . Jeg modtog d.2/1-24 et gavekort på min mail på 200 kr hvori i teksten det stod
2024: ET ÅR TIL SELVPLEJE OG BALANCE
En personlig hilsen fra Vesile:
"Tak for et fantastisk år. Jeres støtte er vores største styrke. Må 2024 blive lige så vidunderlig som det forgangne år."
Jeg tror stærkt på, at vi alle har brug for at tage tid til at genoplade og pleje os selv
Jeg opfordrer dig til at sætte selvpleje øverst på din liste i 2024. Lad os sammen gøre det til et år, hvor vi prioriterer vores eget velvære."
For at udtrykke min taknemmelighed ønsker jeg at forære dig et gavekort på 200 kr, som kan anvendes til ethvert behandlingsvalg på klinikken.
Jeg bliver selvfølgelig glad , og booker min sædvanlig tid som jeg typisk får foretaget 1x mdl . Et telefonnummer ringer 1 time før min tid d.d hvor jeg ikke når den , derefter modtager jeg en sms hvori der står gavekortet kun gælder til behandling på over 500 kr . Jeg ringer tilbage for at pointerer, at dette ikke står i mailen . Nå ja det har du ret i bliver det svaret , men det er sådan det er !
Dårlig udmelding og dybt utilfredsstillende !

Risposta di Albertslundhudpleje
Glædelig jul 🎄 jeg har kommet hos…
Glædelig jul 🎄 jeg har kommet hos Albertslund Hudpleje Klinik i mere end et år.
Jeg er mere end tilfreds og sidste behandling jeg fik hedder PRP - og jeg har aldrig fået et så flot resultat, og så er det en meget naturlig behandling.
Jeg nyder de smukke lokaler, og de altid meget smilende og imøde kommende personale.
Kæmpe varm anbefaling herfra. ❤️

Risposta di Albertslundhudpleje
Gode resultater og behagelige behandlere
Jeg får laserbehandling hos Emine og jeg har været super glad for det. Emine er behagelig person som får en til føle sig trykt og gør sit arbejde super godt. Jeg har været der i alt 3 gange og jeg kan allerede se resultater. Så hvis du vil se resultater og møde behagelige behandler, er Albertslund hudpleje helt rigtigt sted at vælge.

De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Et skønt team, som er utrolig profesionelle og dygtige.

Risposta di Albertslundhudpleje
Så glad for jeres behandling
Så glad for jeres behandling. Vil sikkert kom til flere behandlinger 👍. Tak især til chefen selv 🙏 I allesammen er meget sød og imodkommende tak.

Risposta di Albertslundhudpleje
Fantastisk sted og rigtig dygtigt og…
Fantastisk sted og rigtig dygtigt og imødekommende personale. Den varmeste anbefaling herfra ♥️

Risposta di Albertslundhudpleje
Kan varmt anbefale klinikken har haft…
Kan varmt anbefale klinikken har haft flere behandlinger hos Albertslund hudpleje klinik.
jeg vil gene takke hele teamet ( Nour)
Hvis du leder efter en sikker hudpleje og service så kan jeg anbefale Albertslund hudpleje klinik.

7 stjernet behandlinger
De er den mest erfarende og dygtige behandler jeg har oplevet. Altid med gode og professionelle råd og med ekstra pleje. Jeg har prøvet mange andre hudplejeklinikker, men har fortrudt det hver gang. Nu er jeg kommet til den erkendelse, at jeg skal ikke lade andre end Albertslund hudpleje til at røre ved mit ansigt.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.