Mine læber har altid været svære at lave med filler og det har fejlet og blevet opløst før hos andre behandlere. Hos Albertslund hudpleje fik jeg det naturlige resultat uden kugler eller ujævnheder so... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg havde den bedste oplevelse hos Nurhan! Jeg fik lavet filler i læberne, og fra start til slut følte jeg mig tryg og i virkelig gode hænder. Hun er utrolig professionel, detaljeorienteret og lytt... Leggi di più
Stor anbefaling herfra - især til Nour! Indtil videre har jeg fået både flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg følt mig fuldstændig tryg og godt tilpas i Nours hænder. Alt har været meget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses skønhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og skræddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og ønsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfære og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skønhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom og oplev en skræddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.albertslundhudpleje.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Albertslund Hudplejeklinik og kan varmt anbefale deres behandlinger. Personalet er utrolig professionelt, venligt og imødekommende, og de tager sig tid til at forstå ens behov. Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig godt tilpas og i trygge hænder. 5 stjerner herfra

Risposta di Albertslundhudpleje
Treatment was nice but the girl at the…
Treatment was nice but the girl at the reception wasn’t nice att all. They have a paper on the table that says “we offer warm welcome, water and coffee” but when I asked for coffee she ignored me and I said hi again and I said hi can your hear me and rolling eyes answer “yea what” and I asked for coffee and she told her other colleague and joke about I’m speaking english in danish. Well I can understand danish and that was so rude

Kan varmt anbefale klinikken
Kan varmt anbefale klinikken. Virkelig professionelle, imødekommende og smilende personale

Fantastiske behandlinger
Fantastiske behandlinger. Emine formår at skabe et rolig og nærværende miljø som gør hver eneste behandling behageligt samt effektivt

Risposta di Albertslundhudpleje
Så god service og gode behandler
Så god service og gode behandler, kan helt klart anbefale AH Hudplejeklikken. Man går med så galde resultater

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg har igennem flere år fået flere…
Jeg har igennem flere år fået flere behandlinger både laser og ansigtetsbehandling, hvilket har givet gode resultater. Jeg er så glad for servicen og deres arbejde. Mange gang ros til jer, især til Nour.

Emine er en stjerne
Emine er så dygtig og empatisk en behandler, at jeg altid går ud fra en endt behandling med et smil på læberne og flotte resultater!

Risposta di Albertslundhudpleje
Det er altid behandlingt at komme der
Det er altid behandlingt at komme der. Kompetente medarbejder, der ved hvad de laver og super gode til at vejlede dig. God energi altid. Kan stærkt anbefales.

med hele teamet men en…
Super tilfreds med hele teamet men en extra STOR stjerne til Nurcan fordi hun er en super dygtig behandler.

Risposta di Albertslundhudpleje
Altid så positiv og god service
Altid så positiv og god service. De er virkelige kompetente allesammen

Meget tilfreds
Jeg har gået hos Emine i over 1 år og er meget tilfreds! Altid professionel behandling, gode resultater og sødt personale :-)

Risposta di Albertslundhudpleje
Har været kunde hos Albertslund…
Har været kunde hos Albertslund HudplejeKlinik gennem 20 år. Så er man ihvertfald en tilfreds kunde☺️. Så thumbs up herfra.

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling af den bedste behandler. Vil helt klart anbefale Albertslund hudpleje klinik:)

Anbefales
Jeg har gennemgået et laserbehandlingsforløb hos Albertslund Hudpleje Klinik og er blevet behandlet af utrolig søde Nour. Klinikken kan varmt anbefales

Jeg har gået hos dem i over 2 år
Jeg har gået hos dem i over 2 år. Utrolig dygtig og professionel personale. Kan i høj grad anbefales.

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg elsker deres behandlinger deres…
Jeg elsker deres behandlinger deres service, deres medarbejdere generelt! Jeg får selv laser, fra Nur, Og er super tryg og glad for behandling. Har været der en del gange efterhånden, og altid gået derfra med et smil Kan varmt anbefales ❤️

Laserbehandling
Jeg har besøgt klinikken for laserbehandling, og det var en helt fantastisk oplevelse. Emine leverede en utrolig behagelig og professionel service, som fik mig til at føle mig helt tryg og afslappet under hele behandlingen. Jeg kan varmt anbefale klinikken og Emine til alle.

Risposta di Albertslundhudpleje
Fik rettet og farvet bryn
Fik rettet og farvet bryn - super professionel og meget personlig behandling.
Er meget glad for resultatet
Tak Nour

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg har kommet her i mange år hvor jeg…
Jeg har kommet her i mange år hvor jeg har fået Greenpeel, ejal40 og botox. Man bliver altid behandlet med varme så man føler sig “hjemme”, og personalet er mere end profesionelle og kompetente. Kan kun anbefale stedet!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.