Har fået en øjenlågsoperation for 30 år siden og der huskede jeg en del smerte ved bedøvelse og bagefter så var lidt nervøs for at skulle have det gjort igen. Den nervøsitet blev gjort til skamme,... Leggi di più

Den bedste klinik med det sødeste og venligst personale. Tatjana, så rar, behagelig, sød og snak salig. God til og vejlede, hjælpe og forklare. Gabriel, så venlig, ærlig, har humor, god ti... Leggi di più

Jeg fik en øvre øjenlågsoperation i starten af december 2025. Yderst professionel og meget tryg forundersøgelse. Her forsøges der ikke at sælges mere, end hvad man selv havde tænkt sig. Efter... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bedste klinik, så dygtige og venlige

Den bedste klinik med det sødeste og venligst personale.
Gabriel, så venlig, ærlig, har humor, god til og forklare om operationen, og dygtig.
For en md siden fik jeg lavet øjenlågs operation, og et mini facelift / deep plane.
Tatjana fik gjort så jeg kunne få operationen på det ønskede tidspunkt.
Gabriel, han gjorde en tryg ved operationen.
Operationen gik så godt, selvom jeg vist snakkede for meget (griner). Var lokalbedøvelse.
Jeg havde på intet tidspunkt ondt efter, og idag er jeg bare super tilfreds med resultatet, og det har pyntet så meget på "hamsterposerne", jeg ser meget mere frisk ud.
Jeg vil til hver en tid anbefale clinique One.
Gabriel ved hvad han laver, og er så dygtig.
Tak Tatjana og Gabriel, for at være dem i er, og for at få en gammel tøs som mig (er 52) til at se frisk ud igen.
Jeg kommer helt sikkert igen en dag jeg finder på noget nyt der skal laves.
Stor anbefaling herfra.

4 marzo 2026

Har fået en øjenlågsoperation for 30 år…

Den nervøsitet blev gjort til skamme, for Gabriel lagde en stille og rolig bedøvelse der ikke gjorde ondt men strammede lidt.
Har på intet tidspunkt taget smertestillende og haft det rigtig godt.
Følt mig i trygge hænder med super sødt personale.
De bedste anbefalinger herfra :-)

9 marzo 2026

Øvre øjenlågsoperatiob helt perfekt

Jeg fik en øvre øjenlågsoperation i starten af december 2025.
Efter operationen bliver man fulgt tæt, og selv på en weekend fik jeg en sms om alt var okay🥰
Alt i alt har jeg følt mig utrolig tryg i deres hænder og resultatet er simpelthen fantastisk. Det er blevet så meget bedre end jeg havde turde håbe🥰.
Helingensprocessen var overraskende hurtigt, og også her forsøger de ikke at “oversælge” produkter. De har enkelt rene produkter, der faktisk også sælges på apoteket ☺️
Kunne jeg give mere end de 5 ⭐️ havde jeg gjort det 🥰

8 dicembre 2025

Øjenlågs løft hos CliniqueOne har hele…

Øjenlågs løft hos CliniqueOne har hele vejen igenem været en dejlig oplevelse - skønne mennesker- hjemlig afmosfære- dejlig åbenhed og fin forklaring på, hvad der skulle ske og hvordan. Samtidig med øjenlågs løft har Gabrel uden beregning af sig selv korrigeret en mindre skævhed i mit ene øjenbryn. Tusind tak for et virkelig fint resultat.

6 febbraio 2026

Jeg har igen været en tur inden om…

Jeg har igen været en tur inden om Clinique One, og ligesom sidst fik jeg med det samme, den vildeste og rareste og trygge, fornemmelse i maven.
Jeg har talt med Gabriel af flere omgange, omkring en brystreduktion i form af udtagelse af mine gamle implantater og få lavet et løft af det bryst jeg måtte have tilbage, det er noget jeg har tænkt over i mange måneder og nu tog jeg mod til at få det gjort. Hele forløbet har været super skønt, lige fra Tatjana, der har taget sig godt af mig, til Christian, narkoselægen der har været så tryg og beroligende at være omkring, og kirurgen Gabriel der holdt mig i hånden inden jeg blev lagt til at sove.
Det resultat jeg nu står med her dagen efter, føles rart og jeg glæder mig til, at lave endnu en anmeldelse når resultatet er helt færdigt om nogle måneder.
Bedste anbefalelser herfra
Kram
Joan

4 febbraio 2026

Øjenlågsoperation

Mine varmeste anbefalinger til CliniqueOne!

Klinikkens omgivelser er moderne, rene og skaber en tryg atmosfære.
Man føler sig meget velkommen, og taget godt imod.

Jeg har idag fået taget tråde ud og allerede nu, kan jeg se en kæmpe forskel... jeg glæder mig til det endelige resultat.
Jeg overvejer/planlægger allerede det næste jeg skal have lavet på klinikken❤️

Fantastisk kirurg, samt personale.
Jeg kan varmt anbefale Clinique One❤️

27 gennaio 2026

Nye øjenlåg.

Jeg fik d. 28. december 2025 lavet øjenlågskorrektion hos Clinique One, og fra starten af har jeg været glad for mine nye øjenlåg.
Nu 4 uger efter, er de blå mærker væk og jeg kan begynde at se hvordan de vil se ud når alt falder på plads.
Jeg kan og har også anbefalet Clinique One til andre og personalet er rare og hjælpsomme.
Gabriel Han er virkelig grundig med at forklare hvad der kan lade sig gøre, og hvad han kan anbefale.

28 dicembre 2025

Abdominal plastik

Min kære hustru fik lavet en abdominal plastik- operation tilbage i starten af november.
Jeg var med hende til samtalerne frem til, og efter operationen. Jeg oplevede at kommunikationen var god og ærlig hele vejen igennem og at resultatet var virkelig flot, og at de var så søde ved os.
Tak for en god oplevelse 🙏😊

5 novembre 2025

Mine varmeste anbefalinger til…

Mine varmeste anbefalinger til CliniqueOne! En yderst professionel og hjertevarm atmosfære og jeg følte mig taget godt med hele vejen. Jeg kom ind og lagde på bordet hvad mine ønsker var, Gabriel fik frie hænder til at gøre som han fandt bedst. Jeg var klar på både pandeløft, brynløft osv men Gabriel forklarede hvorfor et øvre øjenlågsløft ville gøre det jeg ønskede, nu sidder jeg her kun 7 dage efter med et FANTASTISK resultat! Friske øjne og ydermere en glat pande til følge! En super åben og professionel dialog hele vejen igennem og efter, og klar på spørgsmål ved det mindste. Det er ikke sidste gang jeg besøger Clinique One! 👌

11 gennaio 2026

Reduceret hud på øjenlåg

Har fået reduceret hud på øjenlåg. Yderst tilfreds med resultatet. Lægen Gabriel er altid hurtig til at svare, hvis der er spørgsmål. Var til gratis forundersøgelse/samtale, men skulle ikke beslutte med det samme. Kunne tænke drover det og så blot vende tilbage med mit svar når jeg var klar. Der er stor fleksibilitet ift at arrangere, hvornår operation passede mig bedst, også da jeg skulle have fjernet trådene igen. Kan klart anbefale stedet.

8 maggio 2025

Jeg valgte at aflyse min operation hos…

Jeg valgte at aflyse min operation hos denne klinik. Selvom klinikken virker professionel og veludstyret, følte jeg mig personligt utryg ved kommunikationen og atmosfæren. Allerede fra mit første besøg oplevede jeg mangel på varme og personlig kontakt, hvilket gjorde det svært for mig at føle mig fuldt støttet.

Jeg håber, denne feedback kan være nyttig for andre, når de vælger en klinik.

18 ottobre 2025
Logo di Cliniqueone

Risposta di Cliniqueone

Lige netop varme og personlig kontakt er noget af det, vores klinik og personalet er allermest kendt for, så det gør os oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse ikke har været positiv.

Hos Clinique One lægger vi stor vægt på faglig ærlighed, klar kommunikation og gensidig respekt i vores kontakt med patienter. Vores mål er altid at give realistisk og professionel vejledning, så hver patient kan træffe en informeret beslutning på et trygt grundlag.

Vi beklager, hvis vores ærlige rådgivning omkring det ønskede resultat blev opfattet anderledes, end den var ment. Vi ønsker kun det bedste for alle vores patienter og arbejder hver dag for at sikre både kvalitet, tryghed og respekt i vores arbejde.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover

Grundig forundersøgelse og vejledning…

Grundig forundersøgelse og vejledning før og efter øjenlågs operation.
Behagelige og afslappet omgivelser og yderst venlig personale . Man føler sig godt taget imod ,tilbydes kaffe,te ,vand..
Både min mor og jeg er yderst tilfredse med resultatet og følt os i gode hænder hvad angår info , under operation og dagen efter med opfølgning og igen ved trådfjernelse af kirurg Gabriel .
Kan varmt anbefale klinikken og personalet.

3 ottobre 2025

Perfekt resultat 🌟🌟🌟🌟🌟

Perfekt resultat 🌟🌟🌟🌟🌟

Tryg og ærlig konsultation, tydelig kommunikation, 100% professionel behandling/kirurgi og perfekt resultat.

Jeg blev mødt af den mest imødekommende daglige leder, Tatjana, der sørgede for, at jeg fra start til slut var i centrum for min behandling på klinikken. Ved konsultation hos Kirurg, Gabriel, fik jeg en gennemført professionel og tryg gennemgang af mine muligheder kombineret med en fuld forståelse for mine ønsker.
Operationen var effektiv og smertefri med opfølgning fra kirurg allerede samme aften, samt mulighed for personlig kontakt gennem forløbet.

Jeg vil 100% vælge Clinique One til min næste behandling og kan 100% anbefale klinikken til andre

Super god oplevelse fra start til slut
🌟🌟🌟🌟🌟

22 settembre 2025

Fantastiske

Jeg kan varmt anbefaling til Clinic One.
Det professionelle møder det menneskelige i perfekt harmoni.
Det har været en utrolig positiv oplevelse fra start til slut. Personalet er yderst professionelle, og man føler sig i meget trygge hænder.

Deres ekspertise er uovertruffen, og ligeså vigtigt er at de tager sig tid til at lytte til dine behov og give grundig rådgivning.

Jeg har fået fantastisk service, og resultatet har overgået alle mine forventninger, så er super tilfreds.

Jeg anbefaler Clinic One, og vil helt sikkert selv vende tilbage når jeg får brug for professionel behandling og en positiv oplevelse.

17 marzo 2025

Super Klinik

Yderst professionel kirurg og meget venlig sygepl. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg besøger deres klinik. Flot resultat!
Vh Pia

11 settembre 2025

Jeg har netop fået lavet en øvre…

Jeg har netop fået lavet en øvre øjenlågsoperation, og jeg kan ikke andet end at give dette sted de bedste anbefalinger. Fra første konsultation til efterbehandling var oplevelsen intet mindre end professionel, omsorgsfuld og afslappende.
Personalet var utrolig venligt og tog sig tid til at forklare hele processen, hvilket gjorde mig meget tryg ved beslutningen. Jeg blev mødt med varme og forståelse, og de var altid klar til at besvare mine spørgsmål – både før og efter operationen. Selve operationen forløb hurtigt og smertefrit, og jeg blev hele vejen igennem informeret om, hvad der skete.
Jeg er meget tilfreds med resultatet – mine øjenlåg ser naturlige ud og har fået et friskere og yngre udtryk. Jeg kan virkelig mærke, at det har haft en positiv indvirkning på mit udseende og selvtillid.
Jeg vil helt klart anbefale dette sted til alle, der overvejer en lignende procedure. Du er i de bedste hænder her! Tusind tak til hele teamet for deres fantastiske arbejde og støtte under hele forløbet.

12 settembre 2025