Jeg kan varmt anbefale Nour hos Albertslund Hudplejeklinik. Hun er utrolig dygtig, professionel og virkelig sød, og man føler sig tryg og godt behandlet fra start til slut. Jeg har fået laserbehandlin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Mine læber har altid været svære at lave med filler og det har fejlet og blevet opløst før hos andre behandlere. Hos Albertslund hudpleje fik jeg det naturlige resultat uden kugler eller ujævnheder so... Leggi di più
Stor anbefaling herfra - især til Nour! Indtil videre har jeg fået både flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg følt mig fuldstændig tryg og godt tilpas i Nours hænder. Alt har været meget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses skønhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og skræddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og ønsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfære og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skønhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom og oplev en skræddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.albertslundhudpleje.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
7 stjernet behandlinger
De er den mest erfarende og dygtige behandler jeg har oplevet. Altid med gode og professionelle råd og med ekstra pleje. Jeg har prøvet mange andre hudplejeklinikker, men har fortrudt det hver gang. Nu er jeg kommet til den erkendelse, at jeg skal ikke lade andre end Albertslund hudpleje til at røre ved mit ansigt.

Risposta di Albertslundhudpleje
Meget sød og venlig det var Vesile…
Meget sød og venlig det var Vesile (ejer) som behandlede mig utrolig kompetent og serviceminded.

Risposta di Albertslundhudpleje
Du kan stole og regne med
🌟🌟🌟🌟🌟Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Albertslund hudplejeklinik siden 2018. Deres ansigtsbehandlinger og produkter har virkelig hjulpet og forbedret tilstanden hvor man tydligt kunne se forskel allerede efter behandlingen.
Jeg vil gerne takke hele teamet men specielt Nour for at have gjort et udmærket arbejde alle disse år. Jeg ser frem til mange flere år med deres behandlinger, råd og produkter . Hvis du leder efter en sikker hudpleje og service, der virkelig gør en forskel, vil jeg anbefale Nour i klinik. Tak for at hjælpen og der frem til flere år af pleje og behandling. 🌟🌟🌟🌟🌟

Tak for god behandling
Tak for god behandling . Min behandler Nour, hun er virkelig dygtig
Mit ansigt stråler ❤️
Tusind tak Nour

Kæmpe anbefaling
Rigtige gode behandlinger og super søde mennekser. Specielt kæmpe anbefaling til laser behandling og søde Amina. Alt i alt godt.

Risposta di Albertslundhudpleje
Har været kunde der i 13 år og aldrig…
Har været kunde der i 13 år og aldrig været utilfreds! De er så søde allesammen og hjælper altid med spørgsmål til behandlinger og hjælp til en god start og process på behandlinger. Jeg er så glad for alle mine behandlinger og der ikke en finger at sætte på dem. Alt fra voks, laser behandlinger, forskellige ansigtsbehandlinger, samt Botox og filler. Det bedste sted til alle dine behandlinger, og jeg kan virkelig kun anbefale alt her. Alle er så dygtige! 👌

Bedste oplevelse
Bedste oplevelse nogen sinde. Første behandling hos dem, og nok ikke sidste. God service. De tog godt imod mig, alle personale er med et kæmpe smil. I vente værelset blev jeg tilbudt kaffe.

Laserbehandling
Jeg har fået 3 laser behandlinger og det virkede fra første gang. Personalet og behandlerne er virkelig søde og hjælpsomme.

Risposta di Albertslundhudpleje
En smuk og indbydende klinik
En smuk og indbydende klinik, når man træder ind og de ansatte møder altid en med venlighed. Mariam, som jeg går hos, er top professionel, lyttende og giver gode råd. Føler mig altid velkommen og i gode hænder hos Mariam.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Albertslund hudplejeklinik i hele 6 år, og det har været fantastisk. Deres ansigtsbehandlinger har virkelig hjulpet og forbedret tilstanden af min hud markant.
Jeg vil gerne takke Nour Mahmoud for at have gjort et fantastisk arbejde alle disse år. Jeg ser frem til mange flere år med jeres behandlinger. Hvis du leder efter hudpleje, der virkelig gør en forskel, kan jeg anbefale Nour Mahmood i Albertslund hudpleje klinik. Tak for at hjælpe mig med at føle mig selvsikker og smuk i min egen hud!

Risposta di Albertslundhudpleje
Tak for altid god behandling og TOP…
Tak for altid god behandling og TOP service. Min behandler Nour, hun er virkelig dygtig til at udføre sit arbejde med den bedste og hyggeliste oplevelse nogenside!!

Risposta di Albertslundhudpleje
Altid smilende og imødekommende jeg er…
Altid smilende og imødekommende jeg er i trykke hænder og føler mig altid velkommen.
Jeg får laser hårfjerning og selvom det er private områder er det ikke akavet.

Risposta di Albertslundhudpleje
Jeg følge mig velkomme og de laver en…
Jeg følge mig velkomme og de laver en god behandling og de er meget serviceminded .

Risposta di Albertslundhudpleje
Dygtige og professionelle medarbejder…
Dygtige og professionelle medarbejder som tager sig god tid, til sine klienter. Er grundige i sit arbejde, og man går altid derfra med en positiv sind og en god oplevelse, samt gode resultater af den udførte behandling. Det gør bare at man har lyst til at komme i klinikken igen. Tak for jer:)

Risposta di Albertslundhudpleje
Meget behagelige og dygtige ansatte
Meget behagelige og dygtige ansatte. Altid søde og hjælpsomme :)

Risposta di Albertslundhudpleje
Fik rettet og farvet bryn og vipper
Fik rettet og farvet bryn og vipper. Meget tilfreds👍

Så god
Super ren og smukt klinik, smilende medarbejder. Dygtige til deres behandlinger.

God oplevelse
God oplevelse. Rigtig venligt personale. Flot indretning og renligt.

Risposta di Albertslundhudpleje
Fint & Exklusivt interiør, med masser af muligheder ift.Behandlingerne & betalingen
Har været kunde i Albertslund hudpleje klinik i ca 7 år.
Klinikkens interiør er sand fornøjelse Uniqe & stilfuld
møbleringen gør at det bliver til yderligere eksklusive oplevelse at være kunde.
De mange sammensatte pakker med % (
Blev introduceret til hårfjerning m/laser hos Albertslund hudpleje klinik)
gør det muligt at man økonomisk er i stand til kontinuerligt at følge op på de respektive beh.
Emine som har udført mange af mine beh er yderste kompetent.
,Emine forklarer specifikt samt detaljeret hvilke funktioner som netop (din hud) for det største udbytte af. Samtidig med at hun er et Sødt & service mindet menneske..

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.