Albertslundhudpleje Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mine læber har altid været svære at lave med filler og det har fejlet og blevet opløst før hos andre behandlere. Hos Albertslund hudpleje fik jeg det naturlige resultat uden kugler eller ujævnheder so... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde den bedste oplevelse hos Nurhan! Jeg fik lavet filler i læberne, og fra start til slut følte jeg mig tryg og i virkelig gode hænder. Hun er utrolig professionel, detaljeorienteret og lytt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling herfra - især til Nour! Indtil videre har jeg fået både flotte og effektive resultater, og samtidig har jeg følt mig fuldstændig tryg og godt tilpas i Nours hænder. Alt har været meget... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Albertslund Hudplejeklinik er helt fantastisk! Super professionel og utrolig hyggelig klinik. Der er altid rent og pænt, og man føler sig virkelig godt taget imod. Alle medarbejdere er d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Albertslund Hudplejeklinik er en registreret klinik med behandlere, der også er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er specialister inden for skønhedsbranchen og tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses skønhedsbehandlinger i trygge omgivelser. Vores erfarne hudterapeuter og sygeplejersker bruger markedets bedste udstyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en personlig og skræddersyet behandling, der tilpasses deres individuelle behov og ønsker. Udover selve behandlingen vil du opleve en afslappende atmosfære og få vejledning i daglig hudpleje samt reduktion af hudskader. Vi tager os tid til at guide dig mod en smuk og strålende hud med langvarige resultater. Hos Albertslund Hudplejeklinik har vi et dedikeret team af specialuddannede laserbehandlere, der er kompetente inden for laserbehandlinger. Med mere end 18 års erfaring i skønhedsbranchen opdaterer vi konstant vores viden for at sikre, at vi tilbyder det bedste på markedet. Vi garanterer en professionel behandling baseret på de nyeste og mest effektive metoder, og alt dette tilbydes til en fair pris. Vi går aldrig på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom og oplev en skræddersyet behandling, der opfylder netop dine behov.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Sødt personale

Sødt personale, god behandling

9 gennaio 2025

Risposta di Albertslundhudpleje

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 💫 Vi glæder os til at se dig igen ❤️

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget søde og professionelle

Meget søde og professionelle, og har mange forskellige behandlinger, jeg kan ikke andet end at anbefale dem 😊

8 gennaio 2025

Super god service

Super god service, god stemning og mega kvalificerede personale, særligt Nurhan ♥️

6 gennaio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Her er en god anmeldelse baseret på…

Her er en god anmeldelse baseret på det, du har skrevet:

Fantastisk service og professionel behandling!
Jeg har kun positive ting at sige om min oplevelse. Altid venlige, servicemindede og smilende medarbejdere, der gør, at man føler sig velkommen. En særlig stor ros til Emine, som er yderst professionel og grundig i sit arbejde. Hun er virkelig dygtig til at vejlede og skabe tryghed under hele behandlingen.

Kan varmt anbefales til alle, der sætter pris på høj kvalitet og god service!

6 gennaio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik PRF behandling i klinikken…

Jeg fik PRF behandling i klinikken igennem et længerevarende forløb, og jeg er super glad for resultatet. Min hårvækst er klart forbedret efter behandlingen😍
Jeg vil gerne sige stort tak til Andrea, som tog sin tid til at forklare hvad behandlingen går ud på, samt svare på alle mine spørgsmål. Det gjorde mig mere sikker i min beslutning om at få PRF behandling og gav mig et reelt indblik i selve behandlingen.
Skøn oplevelse!

5 stjerner herfra, og kan klart anbefales.

20 dicembre 2024

De sødeste medarbejdere

De sødeste medarbejdere, mest professionelle behandling og de bedste resultater.

Tilfreds kunde

Jeg kan varmt anbefale Albertslund Hudplejeklinik til alle. Jeg har været kunde hos dem i lang tid og har altid været fuldt ud tilfreds med både behandlingen og resultaterne.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kontaktede Albertslund Klinik for…

Jeg kontaktede Albertslund Klinik for at få oplysninger om en Ultraformer-behandling, men blev desværre skuffet over den manglende hjælp fra receptionisten. Jeg spurgte blandt andet om kvalifikationerne hos den person, der udfører behandlingen, og om jeg kunne få oplyst et navn, så jeg kunne finde yderligere information på deres hjemmeside. Receptionisten ville dog ikke svare på mine spørgsmål, hvilket gjorde mig usikker og fik mig til at føle mig utryg ved at få behandlingen hos dem.

Det er vigtigt for mig som kunde at kunne få klare svar på spørgsmål, der vedrører behandling og sikkerhed. Desværre levede denne oplevelse ikke op til mine forventninger.

3 gennaio 2025

Kære Ida

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har følt dig ordentligt vejledt i forbindelse med din henvendelse om Ultraformer-behandling. Det er naturligvis vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig trygge og godt informeret, og vi beklager, at vores receptionist ikke har kunnet besvare dine spørgsmål på tilfredsstillende vis.

For at imødekomme dine spørgsmål vil vi gerne understrege, at det er Mariam, Andrea, Nour og jeg selv, Vesile, der udfører behandlinger i klinikken. Vi er specialiseret i Ultraformer, er uddannet kosmetisk behandler og registreret laserbehandler hos Sundhedsstyrelsen. Vi har mange års erfaring og er dygtige til at skabe flotte resultater.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil bruge den til at forbedre vores service fremadrettet. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en uforpligtende konsultation, hvor vi kan gennemgå behandlingen i detaljer.

Vi håber at kunne byde dig velkommen i klinikken og give dig en god oplevelse

De bedste hilsner,
Vesile Cetinkaya
Indehaver af Albertslund Hudplejeklinik

Fantastisk

Rigtig rigtig god oplevelse med min behandling. Så sød personale - Emine vil altid gøre det der er bedst for en og vil altid lytte til en hvis der er noget.
Meget imødekommende også og rart sted at være.
Alt i alt fantastisk.
Kan klart anbefales

2 gennaio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været kunde hos dem i snart 2…

Jeg har været kunde hos dem i snart 2 år, og jeg har kun haft gode oplevelser. De er professionelle, søde, meget venlige og man får opbygget et godt forhold til de ansatte. Kan klart anbefale!

2 gennaio 2025

Bedste hudplejeklinik

Bedste hudplejeklinik
Hos Albertslund hudplejeklinik er der altid høj service, gode priser og ikke mindst imødekommende personale.
Jeg har brugt klinikken i over 10 år nu og de gør meget ud af hele tiden at være opdateret med det nyeste udstyr på markedet.
Kan varmt anbefale behandling hos Albertslund hudplejeklinik.

30 dicembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Har haft en rigtig god oplevelse med

Har haft en rigtig god oplevelse med min behandling og en rigtig sød personale

26 dicembre 2024

Fantastisk

Virkelig glad for behandling, som jeg modtager. Høj service, rimelig pris, imødekommende personale, pæne og rene faciliteter. Oplever også stor effekt af behandling (laser), som jeg modtager. Har før haft mange gener grundet kraftig hårvækst, men oplevede allerede resultat og bedring efter få behandlinger. Kan varmt anbefale behandling hos Albertslund hudplejeklinik.

23 dicembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en fantastisk behandling

Det har været en fantastisk behandling. Især med Emines samtale lægger man slet ikke mærke til, hvordan tiden flyver.

18 dicembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service 💗 Kan klart…

Rigtig god service 💗 Kan klart anbefales 💗

14 dicembre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più