Advitas  Recensioni 663

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente finanziario

Informazioni su Advitas

Scritti dall'azienda

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Degene aan de telefoon was niet…

Degene aan de telefoon was niet duidelijk verstaanbaar en was niet actief helpend. Uiteindelijk kreeg ik wel een adequaat antwoord op mijn vraag. Maar het gesprek leverde niet meteen vertrouwen op.

3 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Prettig gesprek maar zonder toegevoegde waarde

Prettig gesprek.
Advitas is eigenlijk alleen op zoek naar kansen om een lening af te kunnen sluiten op de overwaarde van het huis.
Daar ben ik nu niet geïnteresseerd.
Verder zag ik geen toegevoegde waarde.

5 febbraio 2026

Beste meneer Van Stigt,

Dank voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren.

Advitas is tussenpersoon voor uw hypotheek en de daaraan gekoppelde verzekering. Vanuit die rol hebben wij u uitgenodigd voor een onderhoudsgesprek om te bekijken of uw bestaande hypotheek nog bij u past. In de uitnodigingsbrief die u vooraf heeft ontvangen, hebben wij daarbij aangegeven dat wordt gekeken naar de actuele en toekomstige betaalbaarheid van uw hypotheek, de mogelijkheden binnen de huidige financiering en – indien van toepassing – de aanwezigheid van overwaarde en hoe daarmee om te gaan. Het betrof een vrijblijvend en informerend gesprek.

Dat u het gesprek heeft ervaren als gericht op het bespreken van overwaarde, nemen wij kennis van. Tegelijkertijd is het goed om te benadrukken dat dit onderwerp onderdeel was van een bredere verkenning van uw bestaande hypotheek, zoals vooraf ook is aangekondigd.

Dank voor het delen van uw indruk.

Goede advies via Teams

Ik was met een advies afspraak geweest 27-01-2026 met een van jullie personeell om 17;00.. En kreeg goede begeleiden voor een advies over mijn pensioen. En hoop ik heeft goede resultaat en me helpen met mijn uitdagen start met mijn pensioen..
Klantnummer: 26982

29 gennaio 2026

advies en hulp uitstekend

De totale ervaring met dit bedrijf was uitstekend.
Bijzonder prettig overleg en zeer deskundig advies.
Uiteindelijke afwerking ook aan dit bedrijf overgelaten, helemaal fijn geregeld en ontzorgt.

30 novembre 2025
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Alleen maar gedoe

Alleen maar gedoe! Duurde lang voordat alles rond was en is er niet eerlijk te werk gegaan! Voorgelogen

29 gennaio 2026
Non scritta su invito

Beste Joost Lamers,

Dank voor uw review. Op basis van de door u gebruikte naam kunnen wij het betreffende dossier helaas niet herleiden. Daardoor is voor ons niet vast te stellen op welke dienstverlening of situatie uw reactie betrekking heeft.

Wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Tegelijk geldt dat kwalificaties als “voorgelogen” en “niet eerlijk te werk gegaan” zwaarwegend zijn en om een zorgvuldige beoordeling vragen. Zonder nadere toelichting of dossiercontext kunnen wij hier geen inhoudelijk oordeel over vormen en u geen passend weerwoord geven.

Wij nodigen u daarom uit om uw ervaring nader toe te lichten via service@advitas.nl of, indien u een formele klacht wenst in te dienen, via klachten@advitas.nl. Wij zien uw toelichting graag tegemoet.

Valutata 4 stelle su 5

Relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek

Was relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek met nog openstaand bedrag dat komend jaar wordt afgelost mbv verzekringspolis van Allianz. Adviseur legde goed uit hoe e.e.a. wordt afgewikkeld en gaf advies om alvast klein resterend bedrag af te lossen, zodat na uitkering het restbedrag hypotheek precies op 0 uitkomt.

23 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Vond dat we niet goed werden geholpen

Vond dat we niet goed werden geholpen

14 gennaio 2026

Beste Johan,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u meent niet goed geholpen te zijn.

Naar aanleiding van uw review hebben wij intern navraag gedaan bij de betrokken adviseur. Op basis daarvan is er voor ons geen duidelijk beeld ontstaan waar de dienstverlening in uw situatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dat neemt niet weg dat uw mening voor ons belangrijk is en dat wij het jammer vinden dat u niet tevreden bent over het contact.

Mocht u behoefte hebben aan een aanvullende toelichting of een vervolggesprek, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat kan eenvoudig via service@advitas.nl, zodat wij samen met u kunnen kijken of en hoe wij u alsnog verder kunnen helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Prima gesprek en alles helder en duidelijk.

Het was een fijn gesprek waarin we bijna alle mogelijkheden hebben doorgenomen. Ik had mezelf goed voorbereid en dat gold ook voor de adviseur. Het betrof hier een lijfrente oud regime (uit de jaren 80-90). Helaas was er in mijn situatie geen fiscaal voordeel uit te halen.

13 gennaio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più