In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più
Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Degene aan de telefoon was niet…
Degene aan de telefoon was niet duidelijk verstaanbaar en was niet actief helpend. Uiteindelijk kreeg ik wel een adequaat antwoord op mijn vraag. Maar het gesprek leverde niet meteen vertrouwen op.
Prettig gesprek maar zonder toegevoegde waarde
Prettig gesprek.
Advitas is eigenlijk alleen op zoek naar kansen om een lening af te kunnen sluiten op de overwaarde van het huis.
Daar ben ik nu niet geïnteresseerd.
Verder zag ik geen toegevoegde waarde.

Risposta di Advitas
het gesprek liep soepel en vakkundig
Prima uitleg van wat allemaal mogelijk…
Prima uitleg van wat allemaal mogelijk en niet mogelijk was.
gegarandeerde uitkering
na uitwisselen van juiste gegevens is alles goed gegaan
Goede advies via Teams
Ik was met een advies afspraak geweest 27-01-2026 met een van jullie personeell om 17;00.. En kreeg goede begeleiden voor een advies over mijn pensioen. En hoop ik heeft goede resultaat en me helpen met mijn uitdagen start met mijn pensioen..
Klantnummer: 26982
advies en hulp uitstekend
De totale ervaring met dit bedrijf was uitstekend.
Bijzonder prettig overleg en zeer deskundig advies.
Uiteindelijke afwerking ook aan dit bedrijf overgelaten, helemaal fijn geregeld en ontzorgt.
Alleen maar gedoe
Alleen maar gedoe! Duurde lang voordat alles rond was en is er niet eerlijk te werk gegaan! Voorgelogen

Relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek
Was relatief eenvoudige afwikkeling hypotheek met nog openstaand bedrag dat komend jaar wordt afgelost mbv verzekringspolis van Allianz. Adviseur legde goed uit hoe e.e.a. wordt afgewikkeld en gaf advies om alvast klein resterend bedrag af te lossen, zodat na uitkering het restbedrag hypotheek precies op 0 uitkomt.
Een goed en eerlijk advies gehad
Prettig gesprek met duidelijke uitleg…
Prettig gesprek met duidelijke uitleg en advies

Risposta di Advitas
Nuttige feedback op de vragen die ik…
Nuttige feedback op de vragen die ik had. Helaas aas de informatie over mijn polis niet up to date (uit 2022). Voor mijn conceptuele vragen maakte dit niet uit.
Prima gesprek en alles helder en duidelijk.
Het was een fijn gesprek waarin we bijna alle mogelijkheden hebben doorgenomen. Ik had mezelf goed voorbereid en dat gold ook voor de adviseur. Het betrof hier een lijfrente oud regime (uit de jaren 80-90). Helaas was er in mijn situatie geen fiscaal voordeel uit te halen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.