In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più
Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
een heel goed gesprek met onze…
een heel goed gesprek met onze adviseur.
en een soepele overdracht
Vriendelijk binnenhalen, maximale fees rekenen en minimale service leveren
Advitas rekende een directe fee van 150 euro voor de bemiddeling van mijn lijfrente naar een nieuwe partij en daarna werd een eenmalige fee van 750 euro ingehouden door de nieuwe partij waar ik werd ondergebracht. Dit was een constructie van Advitas om meer te verdienen, niet van de partij waar ik onder gebracht ben (die partij heeft geen regels over vergoedingen aan adviseurs). Dus ze rekenden dubbele kosten voor dezelfde bemiddeling.
Bovendien vroegen ze het maximaal mogelijke doorlopende beheerfee per kwartaal, voor helemaal niets doen. Ze hebben niet eens met de nieuwe partij onderhandeld met mijn klant belang op het oog.
Het goede nieuws is dat ik, ontevreden over de hoge kostprijs en de slechte vervolg service, nu zelf alsnog ben overgestapt naar een goede adviseur. En Advitas dus ook niet meer aan mij verdient over de rest van de looptijd van mijn lijfrente. (voor niets doen) Dat scheelt vele vele honderden euro's op jaarbasis

Risposta di Advitas
Opdringerige partij die je gegevens misbruikt
Advitas koopt allerlei financiële producten op van partijen als NN. Dat gebeurt vaker. Mijn overleidingsrisicoverzekering is al meerdere keren doorverkocht. Telkens krijg ik daar dan weer netjes een brief over. Nu Advitas het heeft overgekocht gebeurt er opeens iets vreemds. Ze sturen een brief, daarna bellen ze tot wel 6 keer. Wanneer ik niet reageer, sturen ze een sms.
Daarna blijven ze maar bellen. Wat is de reden? Nu ze mijn gegevens hebben willen ze allerlei andere financiële producten aan mij verkopen. Nee zegt meneer ***. We willen niets verkopen, we willen een vrijblijvend adviesgesprek aanbieden. Maar we hebben het toch over een overleidensrisicoverzekering? Jaja, maar misschien wilt u nog andere producten... blabla. Opdringerige verkopers bij Advitas...

Goede ervaring
Medewerker had verstand van zaken. Zat me zorgen te maken, hoe ik rond moest komen, als ik met pensioen zou gaan. Nu gerust gesteld en er is me goed uitgelegd wat er allemaal mogelijk is.
Ben prima geholpen
Ben prima geholpen. Liep vast in de aanvraag van een product. Onder tijdsdruk ben ik met veel geduld en goed advies door een van jullie medewerkers geholpen.
Conform tijdstip afspraak gebeld en al…
Conform tijdstip afspraak gebeld en al mijn vragen zijn beantwoord naar tevredenheid
Zeer fijn bedrijf
Heel duidelijk uitleg,contact was super.
Kreeg snelle reactie op mijn mail.
Zeer vriendelijk personeel
Goede uitleg en vriendelijke medewerker
100% tevredenheid
Goede uitleg en begeleiding gehad in het omzetten van onze lijfrente naar een nieuw product.
Prima communicatie en snelle afhandeling.
Netjes te woord gestaan van de adviseur…
Netjes te woord gestaan van de adviseur en wet waar hij over praat!
Fijn advies
Jullie medewerker Bjorn heeft alles heel duidelijk uitgelegd in Jip en Janneke taal. Heb er totaal geen verstand van dus was heel prettig!!
Goede ervaring.
Kundig, en geen snelle jongens die alleen maar wat willen verdienen in de financiële sector!
Goed advies
Ik heb het heel goed ervaren ook wat hij ons adviseerde was heel goed uitgelegd ook was hij niet opdringerig en gaf ons voldoende ruimte om er over na te denken
Proficiat en ga zo door 👍
Blijven maar bellen
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! Plus dat eventuele toezegging of beloften niet op papier staan na een belafspraak. Walgelijke manier van zaken doen!

Risposta di Advitas
het moment dat je solliciteert krijg je…geen reactie
het moment dat je solliciteert krijg je een standaard antwoord terug. Op het moment dat ik om uitleg vraag word je genegeerd, en dan staat er bij de vacature 'dringend gezocht'.
vervolgens staat de vacature nog een paar weken online en het leek mij oprecht een buitenkans omdat je geen dimploma's nodig had en intern certificaten kon behalen. Maar zo te zien zijn ze allesbehalve opzoek naar goed personeel

Risposta di Advitas
Werd correct en adequaat geholpen
Werd correct geholpen, redelijk korte lijntjes.
Meestal de verantwoordelijke persoon goed te bereiken, of binnen redelijke termijn terug gebeld.
Duidelijk en gestructureerd
Heel duidelijke uitleg die stap voor stap werd gedaan. Fijn voor iemand die digitaal niet vaardig is. Goede adviezen tav overstap. Altijd telefonisch berekbaar
Aardige deskundige adviseur
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.