Advitas  Recensioni 663

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 2 stelle su 5

Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Consulente finanziario

Informazioni su Advitas

Scritti dall'azienda

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

goed gedaan en volgens verwachting

In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauwkeurig op mijn vragen gereageerd.

10 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Fijn gesprek

Fijn gesprek, aandacht voor persoonlijke situatie, meedenken, er werd regelmatig besproken of het duidelijk was, zo niet dan werd het nogmaals uitgelegd.
Hulp met uitzoeken onbekende info ( regels oudere polissen)

2 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Prima eerste contact

Prima eerste contact, weinig verhelderende info, na zelf onderzoek geconstateerd dat de adviserende dienstverlening van Advitas zeer kostbaar is

3 aprile 2026
Logo di Advitas

Risposta di Advitas

Beste heer Moesbergen,

Dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het eerste contact positief was.

Wij begrijpen en respecteren uw standpunt ten aanzien van de kosten. In uw traject hebben wij twee vrijblijvende gesprekken met u gevoerd om uw situatie en de mogelijke opties zorgvuldig in kaart te brengen. Los daarvan zijn wij van mening dat de gevraagde vergoeding past bij de aard en inhoud van dit type dossier en beoogde transactie, inclusief de benodigde advisering en uitwerking van de verschillende mogelijkheden.

Wij respecteren uw keuze om het traject niet voort te zetten en dit op een andere manier te regelen, en wensen u daarbij alle succes.

Serviceteam Advitas

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed en duidelijk adviesgesprek.

Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct persoonlijk te bereiken. Hier hou ik van!

5 febbraio 2026

Betrouwbaar en duidelijk advies

Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan wat wel en niet kon. Hij heeft ons ook gewezen op de extra kosten bij de koop van het huis. Hij heeft dit ook berekend zodat we wisten waar we aan toe waren.
Hij heeft voor ons verschillende opties berekend waar wij uiteindelijk een keuze uit konden maken.
Hield ons goed op de hoogte.
Daarnaast was hij goed bereikbaar bij vragen.
Tijdens dit proces hadden wij het volste vertrouwen in zijn adviezen.

27 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nutteloos

Er was ons beloofd dat het gesprek iets zou toevoegen en dat er iets aangepast moest worden. Ditvwas niet zo. Het was tijd verspilling

26 marzo 2026
Logo di Advitas

Risposta di Advitas

Beste Floortje,

Jammer om te lezen dat je het gesprek als tijdverspilling hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Op basis van deze review kunnen wij helaas niet herleiden om welk dossier het gaat. Als je wilt dat we met je meekijken wat we wél voor je kunnen betekenen, kun je ons bereiken via service@advitas.nl.

Dank voor het delen van je review.

Serviceteam Advitas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più