Advitas  Recensioni 663

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente finanziario

Informazioni su Advitas

Scritti dall'azienda

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Dikke pluim voor Advitas

Matthijs van Advitas heeft in het eerste telefooncontact alles uitstekend uitgelegd en mij begeleid om mijn lijfrente op de best mogelijke manier te laten uitkeren. Alles in één gesprek duidelijk en helder, dat had ik zelf niet zo voor elkaar gekregen.

27 marzo 2026

Advies bij financiering huis

Voor de financiering van een nieuw huis contact gehad met Ben Aldewereld.

Wij zijn erg blij met de snelheid waarmee de financiering is geregeld en het is fijn dat je contact hebt met iemand die erg vakkundig is in zijn werk.

Als je een vraag hebt krijg je snel een uitgebreid antwoord die ook voor de gewone mens goed te begrijpen is.

Voor een volgende keer zullen we zeker weer bij Ben aankloppen aangezien we erg tevreden zijn met de snelheid en vakkundigheid waarmee alles is geregeld.

26 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

ADVITAS heeft totaal geen zelfreflectie - geen dossierkennes

Op Google Review heb ik eerder een review geschreven over mijn slechte ervaringen met Advitas over de periode augustus tot en met oktober 2023. Helaas is het voor mij niet mogelijk om daar zelf op te reageren, vandaar dat ik dat nu hier doe.

Naar aanleiding van die review zou je niet verwachten dat Advitas enkele jaren later opnieuw contact met mij zou opnemen. Des te groter was mijn verbazing toen ruim twee jaar later (10 maart 2026) op mijn e-mailadres een bericht binnenkwam, gericht aan mijn vrouw, met de tekst: “Eerder hebben we de portefeuille van uw vorige intermediair overgenomen, waaronder het beheer van uw Nationale-Nederlanden-hypotheek. Dit betekent dat wij als uw intermediair het eerste aanspreekpunt zijn voor dit product.” Vervolgens werd er een vrijblijvend adviesgesprek voorgesteld.

In mijn eerdere review heb ik uit beleefdheid de naam van de adviseur van destijds (Nils Davidson) niet genoemd. Na ontvangst van deze e-mail krijg ik echter sterk de indruk dat dit adviesbureau totaal geen zelfreflectie heeft. Ik heb er bewust voor gekozen niet op de e-mail te reageren, maar werd op maandagochtend 16 maart 2026 gebeld door een zekere Luc van Advitas, met opnieuw een voorstel voor advies.

Ik heb hem vriendelijk gevraagd of hij ons dossier had geraadpleegd, zodat hij vooraf had kunnen inschatten welk advies hij mij en mijn vrouw überhaupt nog zou kunnen bieden. Luc had geen idee waar ik op doelde. Daarop heb ik in grote lijnen uitgelegd dat ik geen behoefte meer heb aan enig advies van Advitas, en dat het wellicht verstandiger was geweest om eerst het (digitale) dossier te bekijken voordat men contact opneemt.

Tot slot heb ik deze Luc verwezen naar mijn Google-review over Advitas, in de hoop dat er dan wellicht een lichtje gaat branden.

21 marzo 2026

Beste heer Jansen,

Dank voor uw bericht. Wij zien dat uw recente review voortbouwt op uw eerdere ervaring uit 2023, waarover wij destijds uitgebreid met u hebben gecorrespondeerd en waarin wij – zowel in eerste aanleg als na uw herzieningsverzoek – tot ons standpunt zijn gekomen. Wij begrijpen dat u zich daarin niet heeft kunnen vinden en dat dit voor u een vervelende ervaring is geweest.

Uw recente contactmoment met ons staat daar echter los van. Wij zijn nog steeds de intermediair voor uw lopende hypotheek en hebben vanuit die rol de verantwoordelijkheid om u periodiek te informeren en – waar passend – te benaderen over uw financiële situatie. De brief en het contact waar u naar verwijst passen binnen die nazorgverplichting.

Wij zullen u niet meer proactief telefonisch benaderen. Tegelijk kunnen wij niet geheel afzien van het informeren over voor u relevante ontwikkelingen met betrekking tot uw hypotheek, gezien de nazorgverplichting die wij als adviseur hebben.

Mocht u er de voorkeur aan geven om niet langer door ons als tussenpersoon bediend te worden, dan kunt u contact met ons opnemen via service@advitas.nl. Wij zijn u daarbij graag van dienst en kunnen u desgewenst helpen bij het kiezen van een andere adviseur.

Slordig

Het betrof een advies waarbij de lijfrentepolis moest worden omgezet in bankreking waarbij er uitkering kon plaats hebben. Uiteindelijk een niet al te moeilijke procedure , maar de medewerker was onvolledig in zijn informatie over wat mij vereer nog te doen stond. Ik dacht dat een schriftelijk aanvraag met ID gegevens aangeleverd bij Advitas voldoende was. Vervolgens vroeg echter de bank (Brand New Day ) waar een nieuwe rekening zou worden geopend eveneens om (nog veel meer) ID gegevens. Het was mij onduidelijk waarom. Eenmalig deze aanleveren aanleven bij Advitas leek mij genoeg. Vervolgens werd een formulier gestuurd waarmee ik de overdracht moest bevestigen. Het bleek echter het verkeerde formulie te zijn. Het formulier wat vervolgens werd gestuurd bleek ook niet volledig te zijn. Een derde poging slaagde. Maar ondertussen was er wel veel tijd verloren gegaan. Mogelijk dat ik de rente tussen de aanmelding en een de dinitieve eerste uitkering daarom niet ga ontvangen. Er moet voor het advies een pittige prijs betaald worden.Waarbij je zorgvuldigheid mag verwachten Dat was het in het verleden , toen Advitas mij goed geholpen heeft, wel zo. Maar dit was er slordig en rommelig.

1 febbraio 2026

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw review. Het spijt ons dat dit traject niet zorgvuldig is verlopen.

Op basis van de gegevens in uw review hebben wij het dossier op dit moment niet kunnen herleiden tot een specifiek klantdossier. Wij reageren daarom in algemene zin.

Bij het omzetten van een lijfrentepolis naar een bancaire lijfrenterekening hanteert de ontvangende bank – in dit geval Brand New Day – een eigen, wettelijke identificatieprocedure. Deze staat los van de identificatie bij ons als adviseur en kunnen wij niet voor u overnemen. Als dit vooraf onvoldoende duidelijk is uitgelegd, dan hadden wij dat beter moeten doen.

Dat u eerst een verkeerd formulier en vervolgens een onvolledig formulier heeft ontvangen, is rommelig. Dat rekenen wij ons aan. Dit had zorgvuldiger gemoeten en heeft onnodig tijd gekost.

Als u wilt dat wij uw specifieke dossier alsnog inhoudelijk bekijken, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via service@advitas.nl, zodat wij dit gericht kunnen oppakken.

Valutata 3 stelle su 5

In gesprek goed, tussendoor niet bereikbaar

Hij was netjes en vriendelijk in onze 2 gesprekken, maar tussendoor zo slecht bereikbaar. Zowel niet via mail of telefonisch. Daar hebben we erg van gebaald.

16 gennaio 2026

Beste Denise,

Dank voor uw review.

Goed om te lezen dat u onze adviseur tijdens de gesprekken als netjes en vriendelijk heeft ervaren. Tegelijkertijd is uw punt over de tussentijdse bereikbaarheid helder. Wanneer u aangeeft dat uw adviseur tussendoor slecht bereikbaar was, zowel per mail als telefonisch, dan is dat niet zoals het hoort.

Als klant van Advitas mag u verwachten dat uw adviseur bereikbaar is en tijdig reageert. In uw dossier is dat onvoldoende geweest. Dat vinden wij vervelend en dat had beter gemoeten.

De door u beoogde transactie is uiteindelijk wel correct gerealiseerd, maar dat neemt niet weg dat de tussentijdse communicatie tekort is geschoten.

Goede ervaring.

Ruben had kennis van zaken, was vriendelijk in het klantcontact, luisterde goed naar onze wensen en heeft voortvarend alles opgepakt. Wij zijn zeer tevreden! 😊

27 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

2x contact gezocht met Ardi niks meer…

2x contact gezocht met Ardi niks meer gehoord.
Door grietje wel goed geholpen

30 gennaio 2026

Beste relatie,

Dank voor uw review. Uiteraard respecteren wij uw ervaring.

Wij herkennen ons echter niet in het door u geschetste beeld. In dit dossier hebben wij voor zowel u als uw zoon een voor u beiden relevante financiële transactie begeleid. Dit traject is onder tijdsdruk uitgevoerd en naar ons inzicht zorgvuldig opgepakt door zowel onze adviseur als onze backoffice, waarbij de beoogde doelstellingen volledig zijn gerealiseerd.

De communicatie verliep daarbij grotendeels via uw zoon. Het is niet uit te sluiten dat in die lijn een bericht of contactpoging ons niet (tijdig) heeft bereikt. Mocht dat zo zijn geweest, dan vinden wij dat vanzelfsprekend vervelend.

Fijn om te lezen dat u vanuit onze backoffice goed bent geholpen.

Indien u uw ervaring nader wilt toelichten, gaan wij daar graag met u over in gesprek.

Serviceteam Advitas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più