Forløbet hos Winther Training har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg følte mig set, hørt og støttet gennem hele processen. Den personlige vejledning og de gennemtænkte... Leggi di più

Dette er et forløb, hvor man får masser af rigtig gode opskrifter, som er nemme og hurtige samt virkelig gennemførte træningspas både til derhjemme samt i fitness. Der findes også masser af go læ... Leggi di più

Jeg har og er stadig i et forløb hos Mathias. Jeg har været super tilfreds med vejledning, træning, kostplaner og diverse dokumenter som hjælper når det bliver svært. Jeg har på nuværende tidspunkt t... Leggi di più

Jeg har været i et forløb på 4 måneder hos Mathias, Winther Training. Det har levet 100 % op til mine forventninger. Jeg har fået fokus på, hvor mange kalorier der er, i de fødevarer jeg spiser og har... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  2. Nutrizionista
  3. Personal trainer

Uddannet Diætist, DGI Fitness Instruktør & DGI Fremtidensidrætsledere. Tilbyder Online Coaching for kvinder

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Mathias har været en rare person og…

Mathias har været en rare person og snakke med og lyttede til mit behov. Udover det fik jeg en del støtte med hensyn til terapi og velvære. Eks. Minikurser - stress og søvn og hvile. Dokumenterne har været guldvære for mig. Jeg vil helt klart anbefale Mathias💪🏼☺️

27 maggio 2025

Hej Saddaf.

Godt 3 mdrs forløb

Alt i alt med en lidt langsom start taget i betragtning synes jeg det er gået godt efter nogle justeringer ifht kalorieindtag.
Jeg har samlet tabt mig 4,7 kg og 13,5 cm på de 3 mdr jeg har været igang.
Udover det materiale der gives hver uge har jeg ikke har gjort så meget brug af hverken Mathias eller gruppen i mit forløb men det har været dejligt at vide at der var en til at guide og gribe mig hvis jeg skulle have brug for det. Jeg slutter mit forløb med at kunne passe nogle bukser igen som jeg har gemt i lang tid, da de bukser minder mig om en rigtig dejlig tid hvor jeg havde det godt og var tilfreds med mig selv og min krop ..- så alt i alt et rigtigt dejligt forløb med et flot resultat. Kan kun sige at hvis du tøver med din “ rejse” så bare kom igang hos Mathias.- det vil du ikke fortryde.

27 maggio 2025

Hej Pia.

Mange tak for de fine ord.

Mathias

Mathias har været en kæmpe hjælp

Mathias har været en kæmpe hjælp igennem forløbet, og jeg har endelig fået kontrollen tilbage. Man skal være indstillet på selv at tage ansvar og gøre arbejdet, men materialet og støtten fra både Mathias og støttegruppe giver en det nødvendige spark. Bootcampen er en fantastisk start på min vægttabsrejse, som har gjort mig 5 kg lettere og 43 cm mindre indtil videre

3 marzo 2025

Hej Solveig.

Kæmpe anbefaling!

Jeg har benyttet mig af winthertarining i snart 3 mdr. hvilket jeg har været meget meget glad for. App’en er virkelig et godt redskab, som er nemt at navigere i. Opskrifterne er overskuelige og trænings videoerne (hjemme træning) er VIRKELIG GODE! Jeg har tabt næste 6 kg, men vigtigst af alt, kan jeg mærke at jeg er blevet en del stærkere. Kæmpe anbefaling fra mig!!

24 maggio 2025

Ingen betænknings tid

Jeg har i længere tid søgt efter det rigtige forløb.. og som i alle andre virksomheder, har man ret til at undersøge inden man køber. Jeg skriver mig op til en uforpligtende samtale. Efter en samtale på 5 minutter skal jeg tage valget. Da jeg svarer “jeg står imellem dig og en anden træner, så jeg vil gerne svarer dig senere i dag” bliver Mathias desværre uforstående og fremtoner frustreret over for mig. Jeg synes det er ærgerligt, at man ikke har ret til at tænke sig om et par timer. Rigtig øv, fordi jeg ellers er sikker på han ville være en god coach.

22 maggio 2025

Risposta di Winthertraining

Denne anmeldelse er skrevet af en person, der aldrig har været i mit forløb – og aldrig har været betalende kunde.

Under vores samtale fortalte hun, at hun stadig var i gang med at overveje andre coaches. Jeg sagde derfor helt ærligt, at mit forløb nok ikke var det rette match for hende – og takkede derfor nej til at tage hende ind som klient.

Jeg arbejder kun med klienter, der er afklarede og klar.
Dem der selv har mærket efter og er kommet frem til en gennemtænkt beslutning.
Ikke dem der stadig “lige skal se an”, undersøge mere her og der eller ikke ved, hvad de vil. Det er mit ansvar som coach at beskytte hvordan jeg bruger min egen tid for at kunne give mest muligt til de aktive klienter – og derfor forbeholder jeg mig altid retten til at sige nej.

Det fremgår tydeligt allerede forinden på hjemmesiden, at samtalen ikke er “uforpligtende snak.” Det er ikke en salgspræsentation, men en kort snak på 5-7 minutter (som beskrevet på hjemmesiden) for dig, der er allerede har læst hvad der er af info på min hjemmeside omhandlende forløbet – og har forholdt dig til både tid, økonomi og commitment mm. forinden kaldet.
Alt info om pris, indhold og materialer er offentligt tilgængeligt inden du booker, netop for at undgå misforståelser.

Har man yderligere spørgsmål kan man frit skrive til mig via sociale medier inden en evt. samtale.

Det her er ikke et "hyldeprodukt". Det er min personlige service – og den kan ikke bare "bestilles" uden min accept.

Jeg bruger mit navn, mit ansigt og mine kræfter på hver eneste deltager. Derfor vælger jeg aktivt, hvem jeg siger ja til. Du ville heller ikke forvente, at en dygtig håndværker bare tog enhver opgave ind uden at vurdere, om det giver mening for begge parter.

Jeg fremstod hverken uforstående eller frustreret, men bestemt i min tone, da jeg sagde at det ikke var et forløb for dig. Hvilket jeg godt kunne høre, at du ikke havde regnet med at få af vide.

Jeg står 100% ved mit valg.
Og faktisk burde du respektere det, fordi du ikke var klar til at starte.

At blive fornærmet over at få et nej er én ting.
Men at gå online bagefter og skrive en anmeldelse baseret på en halv sandhed, med det formål at skade min Trustpilot-score – dét har jeg utroligt svært ved at forholde mig til, eller tage seriøst.

Til dem der læser med:
Desværre gør Trustpilot ikke noget ved den her slags anmeldelser. Alle kan frit skrive en usand anmeldelse – også selvom de aldrig har været kunde – og som virksomhed har man reelt ingen mulighed for at få det fjernet.
Det eneste vi som virksomhed kan gøre, er at dele vores oplevelse her i kommentarsporet

Absolut pengene værd👌🏻…

Absolut pengene værd👌🏻 kan kun anbefale Mathias. Har i 12 uger nu været med på bootcampen, og det fungerer ubeklageligt. Jeg har nået mit mål på de 12 uger, og når der er spørgsmål eller andet er Mathias hurtig til at svare. Derudover synes jeg at der er fedt, at det altid er Mathias der svare på mails og spørgsmål på nettet, og ikke en ansat. Det gør forløbet mere personligt, og det kan virkelig noget🤗 Lækre nemme opskrifter og gode hjemmetræninger💪🏻🏃🏼‍♀️
Så hvis du har brug for at stramme op eller tabe dig, så kan et forløb ved Mathias klart anbefales herfra🌸God fornøjelse😃

7 maggio 2025

Hej Lise.

Mange tak for dine søde ord :)

Stor anbefaling herfra

Jeg er nu gået ind i 10.uge med Mathias på sidelinjen. Jeg er halvvejs i mit mål for vægttab og modsætning til tidligere hvor det har været"alt eller intet" gør jeg alt for, at ændre vaner og undervejs gøre det realistisk. Hjemmetræningsprogrammet jeg følger, er tilpas udfordrende. Jeg bruger ikke længere tid på madlavning+opskrifterne er børnevenlige Det hjælper mig meget, at skulle tjekke ind for opbakning og feedback hver 14.dag udfra det der er vigtigt for mig - det realistiske og vaneændringen.

21 aprile 2025

Hej Anne.

Mange tak for de søde ord.

Mathias

Bedste penge jeg har investeret i mig selv!

En virkelig nem og relativ hurtig måde at tabe sig på!
Mathias har guidet mig igennem Beefit appen med mad- og træningsplaner. En super nem måde at holde fokus, uden at skulle undvære for meget.
Fedt at kunne få tilpasset madplaner, så de passer til mig og min hverdag.
Kom næsten i mål, men 11kg på 4mdr er også en kæmpe sejr, jeg aldrig havde turde håbe på.

23 marzo 2025

Hej Charlotte.

Tak for dine fine ord :)

Mathias

KÆMPE ANBEFALING fra mig.

KÆMPE ANBEFALING fra mig.
Mathias har styr på både træning og kost. Det gør at man ser hurtige resultater. Appen er lavet til både kost og træning, - indbygget indkøbsliste til de retter og portioner du vælger - den regner selv ud hvor meget du skal købe til feks. 4 portioner. Maden er så alle kan spise med, hvilket har været super vigtigt i min hverdag. Desuden er Mathias` feedback den bedste støtte man kan ønske sig. Super god til at motiverer og støtte op. Øvelserne fra din træningsplan er vist med video optagelse så du ikke er i tvivl om hvordan øvelserne skal udføres. Kunne jeg give mere end 5 stjerner så havde han fået det. dette er kun et udpluk af hvad jeg synes der godt ved et forløb hos Mathias - god fornøjelse

31 gennaio 2025

Hej Vibeke.

Mange tak for de søde ord!

Fantastisk forløb – personligt og effektivt!

Jeg har netop afsluttet et 8-ugersforløb hos Mathias Winther, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Fra start til slut har det været en utrolig positiv oplevelse.

Mathias formåede at gøre forløbet personligt, hvor han virkelig lyttede til mine mål og behov. Han satte en plan sammen, der både var realistisk og tilpasset min hverdag. Jeg følte aldrig, at jeg skulle give afkald på alt, jeg holdt af, men lærte i stedet at finde en sund balance.

Han er altid tilgængelig for spørgsmål og gav motiverende feedback, som virkelig gjorde en forskel. Hans tilgang er både fagligt stærk og menneskelig, hvilket gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Resultaterne taler for sig selv – jeg har ikke kun opnået mine mål, men også fået en langt bedre forståelse for kost og sundhed generelt. Jeg kan varmt anbefale Mathias til alle.

8 dicembre 2024

Hej Martha,

Mange tak for dine søde ord :)

Mathias

Mathias har gjort en livsændring for…

Mathias har gjort en livsændring for min familie 🍀 som alenemor til 4, hvor tvillinger på 4 år er de mindste, har han sammensat en plan, som også har betydet rum og plads til børn. Samtidig har han været med hele vejen.

Jeg har tabt 6,8 kilo, mere overskud, styrke i krop og psyken.

Han har mine varmeste anbefalinger 🤩 tak Mathias tak for dig 🙏🏻

10 novembre 2024

Hej Jeanette.

Anbefaling af Winthertraining

Jeg anbefaler Winthertraining som jeg har brugt gennem det sidste år.
Jeg tilmeldte mig Mathias' 8-ugers træningsprogram sidste efterår, da jeg havde svært ved at tabe mig og træne kontinuerligt. Jeg ønskede egentlig bare at tabe 3 kg. Jeg tabte 6 kg, fik flere kræfter og kroppen blev helt tydeligt strammet op. Jeg brugte hjemmetræningen, som er meget let at gå til. Herudover var der meget gennemført materiale med kostråd, opskrifter og træningsvejledninger.
Ved spørgsmål blev der svaret hurtigt på mailen.

21 ottobre 2023

Rigtig god kostvejleder

Rigtig god kostvejleder, med gode madopskrifter og hurtig svar til når man skriver til ham. Kan varmt anbefale ham💪

13 maggio 2024

Stor anbefaling herfra 😃

Stor anbefaling herfra 😃

Alle pengene værd og en investering af ens helbred. Jeg har fået så mange gode redskaber til mit vægttab. Et rigtig godt team der virkelig er dygtige og er der for sine klienter.

30 settembre 2024

Hej Anna.

Tak for de søde ord :)

Mathias

Fem stjerner til Winthertraining.

Jeg kan anbefale at vælge et forløb hos Winther Training . Mine mål var at komme i bedre fysisk form- få en bedre nattesøvn samt sundere spisevaner.
Mit forløb var på 8 uger- og allerede efter fire uger kunne jeg vinge mine mål af. At jeg også tabte 3 kg. - selv efter øget muskelmasse- var også et kæmpe plus. Den personlige vejledning kan også varmt anbefales.

19 settembre 2024

Hej Jette.

Mange tak for de fine ord.

Mathias

Tilfreds med prisleje og mængde

Jeg har været rigtig glad for appen Beefit og muligheden for altid at kunne stille spørgsmål om træning og kost til Mathias, med meget hurtig svar tilbage, jeg har brugt mange af de gode opskrifter den tilbyder, og har også tabt en del af de ønskede kilo.
Priserne har været tilpas efter hvor meget man for.
Overordnet set har jeg været rigtig glad for Wintherstraining, og kommer helt sikkert til at bruge det igen en dag.

13 agosto 2024

Hej Andrea.

Mange tak for dine søde ord!

Testforløb

Super godt testforløb. God support og ikke mindst en masse gode opskrifter 🤩
Mathias har en fra start til slut og ikke mindst er han der hvis man har spørgsmål😎

26 luglio 2024

Hej Mette.

Super godt forløb

Jeg startede et forløb hos Mathias i November. Jeg har virkelig været glad for forløbet der har hjulpet mig til vægttab.
Mega lækre opskrifter, gode træninger og ikke mindst hurtig svar.
Jeg tog en god beslutning og er FULD ud tilfreds.
Kan klart anbefales .. vil ikke være i tvivl hvis jeg skulle få brug for det igen.
Tak ❤️

3 luglio 2024

Hej Vivi.

Mange tak for de rosende ord.

Winthertraining Super godt forløb😁

Super godt forløb😁, Har tabt 10 kilo på blot 3 måneder. Lækre opskrifter, og vildt gode træningsprogrammer både til fitnesscenteret og derhjemme. Og Mathias er der altid til at svare på ens mange spørgsmål.

Kan varmt anbefales herfra

17 giugno 2024