Forløbet hos Winther Training har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg følte mig set, hørt og støttet gennem hele processen. Den personlige vejledning og de gennemtænkte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dette er et forløb, hvor man får masser af rigtig gode opskrifter, som er nemme og hurtige samt virkelig gennemførte træningspas både til derhjemme samt i fitness. Der findes også masser af go læ... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har og er stadig i et forløb hos Mathias. Jeg har været super tilfreds med vejledning, træning, kostplaner og diverse dokumenter som hjælper når det bliver svært. Jeg har på nuværende tidspunkt t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har været i et forløb på 4 måneder hos Mathias, Winther Training. Det har levet 100 % op til mine forventninger. Jeg har fået fokus på, hvor mange kalorier der er, i de fødevarer jeg spiser og har... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uddannet Diætist, DGI Fitness Instruktør & DGI Fremtidensidrætsledere. Tilbyder Online Coaching for kvinder
Peløkkevej 42A, 5900, Rudkøbing, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Rigtig godt forløb. App’en er fint skruet sammen, let og forståeligt. Gode opskrifter der ikke kræver alt muligt overdrevet i måleenheder osv.
Noget du kan holde vedlige bagefter også. Glad og tilfreds med mit forløb.
Sjov måde det bliver startet op på også med lidt mål og konkurrence for en selv. God vejledning og kontakt. Kh Sara

Risposta di Winthertraining
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Winther Training. De giver alle muligheder for hjælp til selvhjælp, når det gælder sunde vaner, kalorieunderskud og deraf vægttab. Der er masser af materiale og redskaber, som gør det lettere at håndtere både mad, træning og motivation i hverdagen.
Jeg har især været glad for de løbende sparringer hver 14. dag – eller når jeg har haft brug for det – og der bliver altid svaret hurtigt på spørgsmål. Jeg har virkelig følt støttet hele vejen til mål.
Kan varmt anbefales!

Risposta di Winthertraining
Et sparrings forløb, hvor der er fokus på at få bygget sunde vaner, nye ideer til mad, fokus på at få et positivt minde sæt så man når i mål med sit vægt tab.
Jeg bøvlede hele tiden med at holde fokus og kunne ikke overskue alle mulige kure, eller produkter som skulle skabe store resultater.
Jeg følte at forløbet hos Winther hjalp mig til at holde fokus, til at huske at rose mig selv og stoppe med at slå sig i hovede, hvis jeg ikke lige huske maden eller træningen fordi der var andre ting der fylde.
Det at du får personlig sparring og altid kan række ud når der er brug for det, og at du kan være helt ærlig under hele dit vægttabs forløb, gør den store forskel for mig.
Jeg er stadig ikke 100% i mål, men jeg er på vej og her har jeg Winther træning i ryggen som nok skal hjælpe mig til at nå mit mål.
Jeg er super glad for mit forløb og kan varmt anbefale Mathias Winther training.

Risposta di Winthertraining
Oplevede mig manipuleret ind i et forløb!
Alle opskrifter var baseret på forarbejdet mad og protein pulver.
Jeg havde været meget tydlig i forsamtalen ift. at jeg ønskede ægte og rigtig mad og ikke kun mælkeprodukter, brød og den slags. Jeg fik af vide at der var masser af opskrifter og det var nemt og overskueligt.
Da jeg startede forløbet op var det hele noget rod i den app jeg skulle bruge, der var intet træningsprogram.
Der var kun retter med forarbejdet mad og næsten igen grøntsager.
Den vegartiske madplan var igen udelukkede basert på mælkeprodukter og korn produkter.
Jeg fortæller Mathias at jeg er frustrert og ikke kan se hvordan det skal hjælpe mit vægttab at proppe mig med forarbejdet fødevare når jeg nu i forvejen spiser rigtig mange grøntsager og stort set kun spiser ren mad. Der var hans svar på sms: at der ikke var noget forskning der viste at forarbejdede fødevare var “skadelige” for kroppen. Hvilket simpelthen ikke passer. Kvinders hormon system er så sensitivt og vi taber os ikke af at fylde os med mad af dårlig kvalitet.
Da jeg sagde til ham at det gjorde mig frustreret, lukkede han min adgang og sagde han ville ophøre samarbejdet(måske kommer mine penge retur, det håber jeg)
Min oplevelse var meget tydligt at Mathias ikke var interessert i at hjælpe mig, han kunne til forsamtalen have været mere tydelig, sagt nej til mig eller tilbudt en anden mulighed, hvilke han ikke gjorde, ej heller efterfølgende - han lukkede bare for min adgang uden varsel.
Der var min oplevelse at der ingen coaching var at hente eller nogen form for “jeg høre høre hvad du siger, lad os finde en løsning sammen” der var kun “min vej eller ingen vej”
Jeg håber denne anmeldelse kan hjælpe bare en kvinde med tænke sig om, inden du får samme behandling som mig.
Det var en rigtig ubehagelig oplevelse den måde Mathias tacklede hele situation på.
Jeg sad efterfølgende med en følelse af at være super forkert - selvom jeg ved, jeg var meget tydelig ved forsamtalen - Mathias ville bare have mig med, så han kunne tjene penge. Øv….
Opdate: som i kan se af hans kommentar bryder han GDPR lovgivingen om tavshedspligt og udlevere oplysninger om mig og mit forløb(det er meldt til de rette myndigheder) som i øvrigt er løgn, for at få ham selv til at se bedre ud og rette på sit omdømme, dette er meget ubehageligt og ikke trygt - pas på dig selv!

Risposta di Winthertraining
Forløber er bare super godt.
Der er flere forskellige muligheder for både træning og kost. Man får utroligt mange opskrifter, men også flere forskellige måder at veje sin mad af på.
Der intet "DU SKAL" Der er til gengæld rigtig meget "Jeg anbefaler", "prøv at", "lyt til din krop" og utroligt meget ros!
Derudover er der så meget god viden omkring hvordan kroppen fungere, hvordan hormonerne spiller en rolle og hvordan man holder motivationen oppe.
Der er så meget læring under et forløb hos Mathias.
Det er ikke "bare" et vægttabsforløb, det er i sandhed et livsstils forløb.
Der handler ikke om at tabe sig, det handler om at blive klogere på kroppen og få sundere vaner.
Vægttab er blot en positiv bivirkning af de valg der tages og for første gang i mit liv er det ikke enormt svært at være i kalorieunnderskud, for alt hvad jeg gør giver mening.

Risposta di Winthertraining
Det har virkelig været en øjenåbner at være med i et forløb på 3 måneder. At kunne spise både godt og meget, og så stadig tabe sig, har virkelig været nemt. Og trangen til søde sager udebliver simpelthen, når man er mæt.

Risposta di Winthertraining
Synes det lød interessant, så ville gerne høre mere, men inden for et døgn blev jeg bombarderet med opfølgende beskeder, fordi jeg ikke havde tid til at svare lige med det samme.
Da jeg pointerede det, blev jeg mødt med et arrogant modsvar.
Meget ubehagelig oplevelse
Jeg vil gerne kommentere på din kommentar, men kan ikke få lov at skrive under, så her får du den. For det første er jeg ikke hverken en troll eller scam, som du får det til at lyde som. Jeg er et vaske ægte menneske, som du har haft en sms-korrespondance med. På et døgn sendte du 5 beskeder, og da jeg pointerede at det var lige aggressivt nok, reagerede du meget negativt. Hvis man kunne dele billeder her, ville jeg med glæde dele vores dialog. Men det er selvfølgelig en nem måde at reagere på en dårlig anmeldelse ved bare at sige, den er rettet mod forkert person. Dog vil jeg slutning pointere hvor uprofessionelt og negativt din fremtoning er over tekst, hvilket bekræfter min anmeldelse er fuldt berettiget Mathias

Risposta di Winthertraining
Nemme og lækre opskrifter, som bestemt ikke er tidskrævende.
Jeg træner 3 gange ugentligt en halv time og går dagligt ca. 10.000 skridt.
Mathias får en update hver 14.dag, og der kommer han med tips, svar og forslag.
"Baderingen" er forsvundet og sommerkjolerne er fundet frem (havde aldrig turde håbe på at jeg nogensinde ville føle mig tilpas i dem igen).
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super fint forløb 👍🏼
Madplan med det antal kalorier man helst skal spise pr måltid, gør det ret let at "holde kursen" - og det kom bag på mig, hvor nemt det gik med at droppe mit ellers ret høje sukkerforbrug, når jeg var mæt efter måltiderne 😃

Risposta di Winthertraining
Kæmpe anbefaling til forløb hos Mathias og Winthertraning.
God opstart og nem app (man skal selvfølgelig lige lære den)
Gode, nemme og lækre opskrifter til vægttab.
Personlig opfølgning og vejledning hvis man ønsker det.
Jeg har specielt været glad for måden man kan kostregistre i appen.
Jeg føler mig klar til selv at kunne fortsætte min sunde livsstil på egen hånd efter forløbet. Er ikke nervøs for at falde i gamle mønstre.
Kæmpe anbefaling

Risposta di Winthertraining
Formidabelt. Rigtig fin og opmuntrende coaching. Også når det hele er svært. Lækre og gode opskrifter, der kan bruges af hele familien. Jeg kan bestemt anbefale winthertraining til de, som tager sig selv og sin sundhed seriøst 💪🏻🤩

Risposta di Winthertraining
Jeg har været i forløb ved Mathias. Det har virkelig givet mig det jeg manglede i form af struktur og lækre opskrifter 🤩💪 Meget overskuelig app og et hyggeligt fælleskab. Jeg anbefaler helt sikkert Mathias 😀

Risposta di Winthertraining
Det er en god oplevelse af have et forløb hos Mathias.
Jeg har et 3 mdr online forløb og må sige af det er super overskueligt. Med en Ap med ugentlige nye lækre og tidsbesparende familie opskrifter med kcal ,protien,fedt og kulhydrat udregning som man bare kan tracke ind i dit daglige forbrug ..
Der er trænings øvelser både til et center el hjemme træning og gode lærerige filer med mindset og sunde snack og Challenge.
Mathias er god til af motivere og forslå ting, hvis det er lidt svært , så man komme på rette spor igen ..
Jeg er virkelig tilfreds .har tabt mig 5,5 kilo på 2,5 mdr .også selvom jeg ikke 100 % har har holdt mig til den rette mad og træning og har været en uge i Tyrkiet med all inklusiv. Og selvfølgelig er der røget et par kilo på igen ..Men som Mathias siger .det skal nok gå og det handler lige om af få hjernen og sindet med igen ..såååå nu er jeg igang igen .🥰

Risposta di Winthertraining
Rigtig godt og overskueligt forløb med gode resultater

Risposta di Winthertraining
Gode, hurtige opskrifter - mange videoer og programmer til træning hjemme eller fitness. Det bedste for mig i forløbet er den styrke og kontakt, jeg har fået tilbage i min krop. På de tre måneder er jeg blevet 22cm lettere, gik fra 68,5kg til 63,9kg med toning af kroppen.

Risposta di Winthertraining
Jeg har nu været i gang hos Mathias i et par måneder og fortsætter.
Det er individuelt hvad man har brug for men mulighederne er der uanset om der er brug for en hel fast "køreplan" eller man som jeg vælger lidt hist og her. Det jeg har brug for er, at der er en i den anden ende jeg skal stå til "regnskab" overfor. Dette har fungeret super godt og giver mig motivation.
Har jeg haft spørgsmål så har Mathias altid været hurtig til at vende tilbage med svar, og jeg har samtidig kunnet sparre med andre i forløbet i Facebook gruppen.

Risposta di Winthertraining
Mathias tilbyder et overskueligt vægttabs program, med masser af nye gode opskrifter hver uge, samt træningsprogrammer til både fitness center og hjemmetræning. Hovedfokus var på kost, så man ikke blev slået helt ud, hvis man i perioder ikke fik lavet den planlagte træning, hvilket var super godt. I mit 12 ugers forløb smed jeg tæt på 10 kg og har fået en helt ny måde at spise og træne på, som jeg fortsatte med efter forløbet var slut. Udover træning og kost, var der også masser af god læsning omkring kvindekroppen, cyklus o.a. som påvirker ens vægt. Jeg kan klart anbefale en forløb hos Mathias

Risposta di Winthertraining
Jeg var i et forløb på 2 måneder, hvor jeg tabte mig 20 kg.
Mathias var en kæmpe hjælp for mig og det var nemt at få kostplan og træning tilpasset fuldstændig til mine behov.
Efter forløbet tabte jeg mig yderligere 10kg og jeg har aldrig været så glad for min krop som jeg er nu.
Det har været en virkelig positiv oplevelse at være del af Winther universet og jeg vil helt sikkert anbefale Winthertraining

Risposta di Winthertraining
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.