Forløbet hos Winther Training har uden tvivl været en af de bedste beslutninger, jeg har taget! Jeg følte mig set, hørt og støttet gennem hele processen. Den personlige vejledning og de gennemtænkte... Leggi di più
Dette er et forløb, hvor man får masser af rigtig gode opskrifter, som er nemme og hurtige samt virkelig gennemførte træningspas både til derhjemme samt i fitness. Der findes også masser af go læ... Leggi di più
Jeg har og er stadig i et forløb hos Mathias. Jeg har været super tilfreds med vejledning, træning, kostplaner og diverse dokumenter som hjælper når det bliver svært. Jeg har på nuværende tidspunkt t... Leggi di più
Jeg har været i et forløb på 4 måneder hos Mathias, Winther Training. Det har levet 100 % op til mine forventninger. Jeg har fået fokus på, hvor mange kalorier der er, i de fødevarer jeg spiser og har... Leggi di più
Uddannet Diætist, DGI Fitness Instruktør & DGI Fremtidensidrætsledere. Tilbyder Online Coaching for kvinder
Peløkkevej 42A, 5900, Rudkøbing, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg har fået hjælp af Mathias i 8 uger og har tabt 7,6 kg.
Jeg har været fuldstændig vild med hans HIIT træninger og app’en er super motiverende med mange lækre opskrifter og træningsmuligheder til både hjemme og i centeret.
Kæmpe plus at man kan træne HIIT-træningerne alle steder!
Kan virkelig varmt anbefales!

Risposta di Winthertraining
Jeg kan kun anbefale Winthertraining, mega god støtte, guidning og opbakning fra start til slut.

Risposta di Winthertraining
Kan kun anbefale Winthertraning bootcamp.
Er super godt koncept - virkelig fine træningsprogrammer, kostplaner og god information og det virker👍👍

Risposta di Winthertraining
Jeg er i et forløb hos Mathias. Med henblik på at tabe mig og få er bedre forhold til mad der giver energi. Super koncept. Gode og lette opskrifter. Gode træningsprogrammer. Det forløb jeg er igang med, køres igennem appen Beefit og det fungerer. Der Bliver opdateret programmer og kostplaner hver uge og man får ofte en motiverende besked fra Mathias på appen. Alt i alt en god oplevelse og tak for det. Og er snart i mål😍

Risposta di Winthertraining
Jeg er i gang med et forløb hos Mathias og er nået til 12 uge, hvor jeg har tabt knap 12 kg.
Mathias er et behageligt menneske at snakke med, han ved hvad han står for og er god til at sætte sig ind i mine frustrationer omkring mange ting, især når der opstår akutte situationer, når man pludselig ikke kan træne i en periode.
Mathias er god til at få en på rette kurs og svare altid på de spørgsmål som dukker op undervejs.
Appen er overskuelig og med mange lækre og nemme opskrifter, som hele familien kan være med på. Også for de kræsne børn.
Hvis der er ting jeg ikke forstår, er Mathias god til at få mig til at forstå det :)
Der er mange gode træningsøvelser.
Winthertraining kan varmt anbefales herfra.

Risposta di Winthertraining
Hele Mathias' Koncept fungerer bare.
Han giver en mulighed for at få et forløb der er skræddersyet til ens behov og de ændringer der kommer undervejs. Hans tålmodighed og viden, samt hans medmenneskelighed gør bare at man har tillid og tiltro til ham. App'en med trænings video er for mig et kæmpe hit. Samt de kost planer med fornyet opskrifter der kommer er fantastiske. Han har været medvirkende til, at man kan finde overskud på de mest grå dage, og endda slutte dagen med succes.
Mathis kan klart anbefales.

Risposta di Winthertraining
Mathias er et super behageligt menneske som har styr på sit fag.
Appen som Mathias bruger er meget overskuelig, der er sindsygt lækre og nemme opskrifter og en masse effektive træningsprogrammer.
Jeg har netop afsluttet mit forløb med et fantastisk resultat, som bl.a. skyldes at Mathias altid er til at kontakte ved spørgsmål og udfordringer og at man bliver vejledt videre!

Risposta di Winthertraining
Jeg har været utrolig glad for forløbet “bootcamp” - der har været klarer retningslinjer, super træningsprogram og madprogram. Det har været nemmere end forventet, da maden har været mulig at lave selv i en travl hverdag. Kan kun anbefalede bootcamp - tabte mig 5,7 kilo på 8 uger. Der har været plads til at leve et helt almindeligt liv.

Hej Mathias
Jeg ville starte med at sige TUSIND TAK for et super godt bootcamp hos dig, på de 8 uger tabte jeg mig 5,5 kg,
så jeg siger bare det virker :-)
Og de lækre kostplaner du laver, er så lækre og dejlige nemme.
Jeg anbefaler virkelig folk, går ind i dit forløb og for et super godt resualtat som mig..
Tak for dig :-)

Risposta di Winthertraining
Jeg har haft et super godt forløb hos Mathias, som har været effektivt og motiverende at deltage i.
Jeg har fået en bredere indsigt i og opmærksomhed på både træning, kalorie indtag og det mentale, som er vigtigt, når man ønsker at ændre ens livstil.
Forløbet har for mig haft den ønskede effekt.

Risposta di Winthertraining
Jeg har haft en en god oplevelse med forløbet hos Winthertraining.
Jeg meldte mig til og fik adgang til en virkelig god app. Inde i appen blev der ugentligt sendt lækre madplaner, som var med familie-venlig mad. Det var nemt og lige til at dykke ned i madplanerne.
Derudover kunne der tastes vægt ind løbende, tilføjes billeder så man kunne holde øje med ens fremskridt og tilføjes mål. En genial app, god vejledning og en god coach.
Jeg kan 100% anbefale Winthertraining!

Risposta di Winthertraining
Jeg startede på Mathias 1:1 forløb med et klart mål: at opbygge muskler og tabe fedt.
Nu, efter at have fulgt programmet, kan jeg med stor tilfredshed sige, at jeg har opnået begge dele!
Gennem en kombination af velstrukturerede træningsplaner og ernæringsvejledning, der var let at følge, har jeg set mærkbare forandringer i min fysik og generelle velbefindende.
Jeg vil varmt anbefale dette forløb til enhver, der seriøst overvejer at tage deres fysiske sundhed til det næste niveau.

Risposta di Winthertraining
Der findes også masser af go læsemateriale om vaner, følelsemæssig spisning mm
Grunden til, jeg ikke giver den sidste stjerne er, at appen ikke er færdigopdateret endnu og lidt svær at navigere rundt i, men det går.
Til prisen er det virkelig godt for mig, så jeg fortsætter udover de 8 uger 😀

Risposta di Winthertraining
Meldte mig i god tro til et 8 ugers forløb og alt var fint. Havde dog håbet på lidt mere personlig tilpasset guide og kost/træningsplaner. '
Desværre har jeg tilsyneladende overset noget med småt, så nu hvor de 8 uger er gået, er jeg blevet trukket yderligere 499 for 4 uger mere (altså så pludselig forløb på 12 uger). Så denne anmeldelse er ikke kritik af Winthertrainings app og kostplaner, men mere en OBS til andre om at huske selv aktivt at melde fra i god tid hvis du IKKE ønsker mere end de 8 uger
Du er skuffet over min anmeldelse? Men jeg er ikke tilfreds med din markedsføring og ej heller at planer ikke er personlig tilpasset, så 3 stjerner kan det blive til. Og så forstår jeg ikke at du reklamerer med at du søger personer til 8 ugers forløb når det ikke er helt sandt?

8 ugers forløb
WAUW! Kæmpe anbefaling!
Forløbet er til dig, som ønsker læring og synlige resultater.
Allerede efter første uge var jeg dybt imponeret. Det er tydeligt, at Bootcampen er gennemtænkt.
Det har været et super forløb, hvor glæden til træning er kommet tilbage igen, samtidig er min kost blevet forbedret, og jeg føler mig nu rustet til at fortsætte rejsen i min sunde livsstil.
Jeg kan igen passe mit tøj, og forløbet har givet mig mod og energi til at fortsætte.
Jeg har været i trygge hænder, med en tilgængelig coach, en virkelig nem app, med brugbare redskaber og læring.
Du får en dygtig coach, et gennemtænkt program med læring omkring kost, motion og mindset.
Herinde i bootcampen er din coach, Mathias

Risposta di Winthertraining
Jeg har æret i et 8 ugers forløb hos Mathias /Winthertraining. Det har været et super forløb med masser af lækre opskrifter og fine træningsprogrammer og altid hurtig respons hvis jeg har haft spørgsmål.
Den App der anvendes er meget fin og man kan nemt se sine resultater.
Kan varmt anbefale ham :-)

Risposta di Winthertraining
Til grin. Jeg anmeldte jeres side og nu er min anmeldelse væk, og trustpilot har skrevet til mig;
“ Tak for din anmeldelse af winthertraining.com på Trustpilot.
winthertraining.com har rapporteret din anmeldelse for skadeligt eller ulovligt indhold.”
Helt ærligt? Kan i ikke tage mod realitet? Kom ind i kampen, det fan*me for lamt. ALLE bør holde sig væk herfra, og jeg har frarådet jer til alle jeg kender.

Risposta di Winthertraining
Mathias og jeg har samarbejdet af 2 omgange nu. Den ene gang med henblik på sundere livsstil og denne gang med henblik på bikinifitness.😇
Mathias er super dygtig til hans arbejder og lytter utrolig meget til mine behov og svare på alle mine mærkelig spørgsmål💪🏽😋.
Kan varmt anbefale Mathias hvis du ønsker et sikkert forløb, hvor du uden tvivl vil se resultater!✨

Risposta di Winthertraining
Super støtte i trænings forløb, super støtte og super program.
Kan varmt anbefales.

Risposta di Winthertraining
For mig var dette ikke brugbart og jeg skulle nok have tænkt mig om en ekstra gang, inden jeg sagde ja, men følte mig lidt presset til at sige ja.
Man skal være obs på at man skal finde opskrifter, filer, dokumenter, videoer osv på forskellige sider (hjemmeside og Facebook - mange forskellige steder på hjemmesiden).
For mig blev det et stort rod og ikke særlig brugervenligt. Jeg har en travl hverdag og kunne ikke finde tid til at skulle lede papirer igennem hele tiden for at finde opskrifter og finde lister til at bytte fødevarer ud med osv
Jeg er sikker på det virker, hvis man kan bruge så meget tid på det hele tiden, men for mig virker det ikke uden en app, hvor alt er nemt tilgængeligt, så det var nogle dyre lærepenge.
————
Du svarer mig her på trustpilot:
“Jeg tænker også at din travle hverdag har sat præg på din oplevelse med konceptet, hvilket jeg ikke rigtigt kan gøre så meget ved desværre, bare øv at det skulle præge denne anmeldelse.”
Dertil bliver jeg nødt til at sige, at grunden til du får 3 stjerner er, at det ikke er brugervenligt nok, hvilket Facebook gruppen bærer præg af, da der meget ofte er spørgsmål om, hvor man finder diverse skemaer og at folk ikke kan finde tingene. Derfor fortjener det 3 stjerner og selvfølgelig skal det præge anmeldelse - det er det anmeldelser går ud på. Du får ikke 3 stjerner, fordi jeg har travlt - det har de fleste mødre vel. Jeg anfægter ikke dit koncept, men at der mangler noget brugervenlighed.
Jeg havde ikke brug for 1:1 og jeg kontaktede dig også, men havde jo egentligt ikke spørgsmål til konceptet.