Więcej niż LEK Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kurs WNL ułatwia mi systematyczną naukę na studiach i przygotowanie do egzaminów. Dzięki dostępowi do kursu moja nauka stała się efektywna i nie czuję się wiecznie zniechęcona i zawalona często zbędny... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

113 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Co można by poprawić

Przy skrótach nie ma wyjaśnień (zawsze-repetitio est Mater studiorum)
No i dobrze by było przy takich rzeczach jak parametry np. Hiperkalcemia ets podawać jakie są wartości zakresów
Znowu powtarzanie
Trudno się wyszukuje informacje w lupie

11 dicembre 2025

Cześć Lidia! 👋

Dzięki za konkretne uwagi! Weźmiemy pod rozwagę Twoje sugestie dotyczące częstszego rozwijania skrótów i podawania norm laboratoryjnych.

Jeśli chodzi o wyszukiwarkę – wiemy, że ten element wymaga dopracowania, dlatego odpowiadając na potrzeby kursantów takich jak Ty, pracujemy nad usprawnieniami w tym obszarze, aby korzystanie z niej było dużo wygodniejsze.

Pozdrawiamy! 🩵

Fajne prezki fajne kolory

Fajne prezki fajne kolory
Ale rozdzielcie te prędki z chirurgi bo to bardzo denerwuje ze jest np neurochiru + uro

9 dicembre 2025

Risposta di Więcej niż LEK

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i weźmiemy pod uwagę Twój pomysł. Życzymy samych dalszych sukcesów! 🩵

Kurs Anatomii

Z anatomii WNL oferuję dobry wstęp do dalszej nauki, niestety nie jest wystarczający aby zaliczyć ten przedmiot. Brakuje chociażby zdjęć prawdziwych preparatów (w osteo są zdjęcia kości) czy bardziej realnego odwzorowania grafik.

3 dicembre 2025

Cześć Jan! 👋

Dzięki za Twoją opinię. Masz rację odnośnie zdjęć preparatów – zdajemy sobie sprawę z tego braku i aktualnie intensywnie pracujemy nad tym, aby wzbogacić o nie nasz kurs.

Natomiast zdziwiło nas stwierdzenie, że materiał okazał się niewystarczający do zaliczenia przedmiotu. Zależy nam na pełnej kompletności, dlatego chcielibyśmy dopytać: czy poza kwestią wizualną, zabrakło Ci jakichś konkretnych zagadnień merytorycznych?

Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli napiszesz do nas na info@wiecejnizlek.pl i rozwiniesz ten temat. Twój feedback pozwoli nam szybciej uzupełnić ewentualne braki! 💛

Valutata 3 stelle su 5

Algorytm powtórek musi zostać wprowadzony

Na ogromny plus - błyskawiczne odpowiedzi ekipy, dokładne wytłumaczenie każdego pytania i każdej odpowiedzi, podawanie dokładnych źródeł informacji oraz tego kiedy te źródła się ze sobą kłócą.

Od tego roku pojawiła się też apka ze wszystkimi funkcjami, świetna robota!

Na minus - BARDZO dużym minusem jest to, że jeśli chodzi o pytania z bazy to nie ma jak np. w Ankach czy u konkurencji - wgranego algorytmu powtórek. To wydaje się bardzo prosty mechanizm do wprowadzenia, który zmieni BARDZO dużo na plus. Jeśli raz źle odpowiesz na pytanie to wróci jeszcze w dzisiejszej powtórce, jak za drugim razem dobrze to wróci pojutrze, potem jak dobrze odpowiesz to za tydzień a jak źle - znowu powtórka na następny dzień.

Powtarzanie pytań jest najważniejsze w robieniu bazy - a trzeba sobie samemu wyznaczać powtórki. Bardzo, bardzo duży minus.

Oprócz tego - uważam, że prezentacje są zwyczajnie zbyt długie. Lepiej byłoby je podzielić na mniejszą liczbę slajdów i faktycznie każdy zakończyć WSZYSTKIMI pytaniami, które odnoszą się na LEKu do poruszony kwestii - a nie tylko wybranymi. Żeby ćwiczeniem ugruntować teorię.

3 dicembre 2025

Cześć Szymon! 👋

Dzięki za szczegółową recenzję! Cieszymy się, że doceniasz wsparcie naszego zespołu, jakość wyjaśnień i nową aplikację.

Dziękujemy za sugestię dotyczącą algorytmu powtórek – weźmiemy ją pod uwagę przy rozwoju platformy.

Co do pytań w lekcjach: celowo nie umieszczamy tam wszystkich pytań z LEK, aby nie przeciążać prezentacji i nie czynić ich zbyt obszernymi. Komplet pytań znajdziesz w naszej Bazie, gdzie możesz je swobodnie filtrować m.in. po tematach, co pozwala na skuteczne ugruntowanie wiedzy.

Dzięki za feedback! 💛

Nie tylko na egzamin

Przejrzyste prezentacje, dopracowany system powtórkowy, stały nadzór merytoryczny, zespół wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania kursantów, dużo odniesień do kliniki (w tym fantastyczne edukacyjne podcasty)

30 novembre 2025

Cześć Lidia! 👋

Prosty przekaz wiedzy,

Prosty przekaz wiedzy,

26 novembre 2025

Cześć Julia! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie. Życzymy powodzenia! 🩵

Valutata 1 stelle su 5

Dużo błędów ortograficznych w…

Dużo błędów ortograficznych w prezentacjach, odnoszę wrażenie, że było to napisane przez osoby, które nie rozumieją tematów. Baza jest zorganizowana nielogicznie i nie jest podzielona w łatwy sposób.

24 novembre 2025

Cześć Jakub! 👋
Przykro nam, że Twoje odczucia względem kursu są negatywne. Twoja opinia nas zaniepokoiła i chcielibyśmy przyjrzeć się bliżej prezentacjom, o których mówisz.
Czy mógłbyś napisać do nas bezpośrednio na maila info@wiecejnizlek.pl i wskazać, w których prezentacjach zauważyłeś błędy ortograficzne? Pozwoli nam to je jak najszybciej namierzyć i poprawić.
Zmartwiło nas też Twoje wrażenie co do merytoryki i układu bazy. Czy możesz wyjaśnić, co dokładnie wydało Ci się nielogiczne lub niezrozumiałe? Jesteśmy bardzo ciekawi Twoich uwag – pomogą nam one spojrzeć na kurs Twoimi oczami i lepiej zrozumieć Twoje potrzeby. Będziemy bardzo wdzięczni za kontakt – zależy nam, żeby wyjaśnić tę sytuację! 💛

Spoko kurs, drobne uwagi

Kurs fajny, szczególnie atlas, chociaż czasami brakuje mi paru struktur zaznaczonych, a w prezentacjach mam takie odczucie, ze tekst nie zawsze jest tak przyjaźnie napisany, ale ogolnie polecam

18 novembre 2025

Cześć Wiktor! 👋
Wielkie dzięki za Twoją opinię i czas poświęcony na naukę z nami. Twój pomysł jest dla nas bardzo cenny – na pewno weźmiemy go pod uwagę przy aktualizacji materiałów. Trzymamy kciuki za Twój dalszy rozwój! 🚀

Valutata 5 stelle su 5

Nauka nigdy nie była tak efektywna i przyjemna jak z WNL

Nauka nigdy nie szła mi tak efektywnie jak z WNL! Album map myśli to totalny game-changer: tworzę tam własne repetytorium wypisując najistotniejsze informacje z prezentacji. Dzięki temu mam wszystko pod ręką.
Dużym plusem są też prezentacje które są bardzo czytelne i jednocześnie treściwe. Plus za możliwość zmiany tła na ciemne.
Często korzystam też z sekcji komentarzy- znalazłam tam wiele ciekawostek i wyjaśnień które mi pomogły lepiej zrozumieć temat.

10 novembre 2025

Cześć Marta! 👋

Valutata 4 stelle su 5

WNL - doświadczenia Macieja.

1. czytelne slajdy z małą ilością treści.
2.automatycznie zaznaczajace się zakładki w prezentacjach - dzięki nim nie musiałem sobie przypominać gdzie skończyłem.
2b) widzoczny numer slajdu - dzięki niemu wiedziałem ile udało mi się przerobić od momentu gdy siadłem do nauki, co dawało dodatkową dawkę dopaminy i motywacji.
3. wyobrażenia stanowią miłe urozmaicenie.
4. System powtórek zmusza do powtarzania, co bardzo poprawia utrzymanie wiedzy
5. Jedynym minusem jest to, że czasem zdarzają się slajdy w których jest pełno przypisów (tych szarych i zielonych). Przeklikiwanie się przez nie wszystkie potrafi być meczące - a trzeba je przeczytać. Myślę, że tego typu slajdy-zbiory-przypisów możnaby zastąpić kilkoma normalnymi slajdami, które opisywałyby treść z owych przypisów w formie zwykłych slajdów. Byłoby to bardziej satysfakcjonujące.

12 novembre 2025

Cześć Maciej! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i czas poświęcony na naukę z nami. Twój feedback jest dla nas bardzo cenny – na pewno weźmiemy go pod uwagę przy aktualizacji materiałów. Trzymamy za Ciebie kciuki! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Idealne do powtórki wiedzy przed LEK

Regularne powtórki, mocno zoptymalizowana forma przekazywania wiedzy, dużo mnemotechnik ułatwiających zapamiętywanie

16 novembre 2025

Cześć Kamil! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i zaufanie. Życzymy powodzenia! 🩵

Świetnie 🙂Dziękuję za naukę

Świetnie 🙂Dziękuję za naukę

12 novembre 2025

Cześć Daria!👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i za wspólną naukę, życzymy Ci dalszych sukcesów! 💛

Niezwykle pomocna

Prezentacje są bardzo dobrze zorganizowane, co sprawia, że rozplanowanie nauki na co dzień jest bardzo proste. Bardzo cenię sobie możliwość zadania pytań, na które zazwyczaj dostaję odpowiedź tego samego dnia, najdłużej czekałam na odpowiedź dwa dni. Inni studenci zostawili często swoje własne skróty, które ułatwiają zapamiętanie rzeczy, których wcześniej uczyłam się zwyczajnie na pamięć. Jednym słowem, czuję się jak na wielkim wspólnym uczeniu, ale bez rozproszenia i hałasu.

9 novembre 2025

Cześć Urszula! 👋

Valutata 4 stelle su 5

Materiały są świetnie przygotowane i poukładane, zespół moderatorów szybko odpowiada na zadawane pytania, a pod slajdami zgromadzona jest spora baza pytań innych uczestników, co jest bardzo pomocne. Duży minus to brak algorytmu powtórek pytań z bazy. Takie rozwiązanie zdecydowanie ułatwiłoby pracę.

8 novembre 2025

Cześć Matylda! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

Valutata 5 stelle su 5

Funkcjonalna, całkowicie pełna platforma :)

Platforma Więcej niż LEK posiada wszelkie niezbędne funkcje do jak najbardziej efektywnej nauki!
Niesamowicie przydatna jest funkcja dodawania komentarzy, w których można zadawać pytania do nurtujących pytań, a specjaliści rozwiewają wszelkie wątpliwości w bardzo krótkim czasie :)
Do tego platforma posiada bardzo nowoczesny, intuicyjny i uporządkowany interfejs, czysta przyjemność korzystać z tak stworzonej platformy do nauki, polecam ;))

23 ottobre 2025

Cześć Zuzanna! 👋
Dziękujemy za tak miłe słowa i Twoje polecenie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

Valutata 5 stelle su 5

Najlepsza aplikacja do nauki na lekarskim !

Bardzo polecam ! Przyspiesza naukę, wszystko w jednym miejscu. Zdałam anatomię na 100% w pierwszym terminie !

4 novembre 2025

Cześć Karolina! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Życzymy Ci samych dalszych sukcesów! 🩵

Niby fajnie, ale drogo

korzystałem, nawet kilkukrotnie, ale nie powiedziałbym że jest tak super; prezki są ok, wszystko jest ok; oprawa wizualna jest bardzo spójna

drogo, a więc cena (nawet na promocjach), nie jest "uczciwa" - przynajmniej imho

+: jest wyznaczona ścieżka, którą można podążać,
podobno to "najlepsze" kursy

-: drogo
stosunek cena/jakość (niewielki wzrost jakości kosztem dużego wzrostu ceny - w por. do innych alternatyw)
sposób przerabiania pytań z przeszłości i interakcja z nimi

19 settembre 2025
Non scritta su invito

Cześć Karol! 👋
Dziękujemy za Twoją opinię i za to, że korzystałeś z naszych kursów kilkukrotnie.

Zwróciłeś uwagę na kwestię kosztów – cena kursów wynika przede wszystkim z ich ogromnej obszerności oraz standardu jakości, jaki sobie narzuciliśmy. Na tę kwotę składa się nie tylko dostęp do materiałów, ale też pełna opieka dydaktyczna przez cały okres dostępu, stałe aktualizacje treści oraz utrzymanie naszej autorskiej platformy, która jest specjalnie projektowana pod cele edukacyjne. To wszystko jest niezbędne, abyśmy mogli bezpiecznie prowadzić i rozwijać kursy na takim poziomie.

Chcielibyśmy też odnieść się do kwestii przerabiania pytań. Nasza baza posiada bardzo zaawansowane funkcje filtrowania, które umożliwiają precyzyjne wyszukiwanie. Możesz filtrować pytania m.in. według bazy CEM, pytań historycznych, autorskich, przedmiotów, konkretnych egzaminów, słów kluczowych czy nawet statusu kontrowersji. Dlatego jesteśmy bardzo ciekawi, jakiej konkretnie funkcji Ci zabrakło lub co w interakcji z pytaniami było dla Ciebie niejasne.

Napisz do nas proszę bezpośrednio na info@wiecejnizlek.pl – chętnie rozwiejemy wątpliwości lub weźmiemy Twoją sugestię pod uwagę przy rozwoju platformy.
Pozdrawiamy! 💛

Kurs z Fizjo/Biochemii

Kurs z Fizjo/Biochemii. Fizjologia - dopracowany, wyczerpujący, ustrukturyzowany, logiczny, a jednak nie przygniatający. Kontakt z zespołem na najwyższym poziomie, podobnie działanie strony i dodatki do prezentacji (powtorki i zag. Kliniczne). Biochemia logiczna dobrze zrobiona, aczkolwiek momentami za mało wnikliwa, nie na każdej uczelni kurs z biochemii zastąpi materiały rekomendowane przez katedrę. Overall wspaniała platforma, polecam z czystym sercem.

23 ottobre 2025

Cześć Szymon! 👋

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più