All In Traders Recensioni 247

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

współpracuję z AllinTraders od bardzo niedawna i m oje doświadczenia w tej współpracy są, siłą rzeczy, niewielkie. Zauważam jednak kilka podstawowych cech wspólnych w kontaktach z Wami, jak bezpośredn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trafiłem na Waszą społeczność jakiś czas temu i mogę spokojnie powiedzieć, że to Was właśnie wyróżnia. Czyli praca w społeczności , grupie , poniekąd rodzinie. Otwartość , chęć dzielenia się wiedzą ,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro formativo

Scritti dall'azienda

All In Traders provides educational programs about financial markets and trading. We teach and organize workshops, teaching how the trading market works and how to achieve satisfactory profits on it. We work with thousands of satisfied traders who regularly achieve results in the currency market. Our educational programs are your edge in the stock market.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Dla Krzysztofa Bieleckiego

Chciałbym bardzo podziękować Krzysztofowi, za jego zaangażowanie oraz dużą dozę cierpliwości do mojej osoby. Krzysiek wykazuje się dużą wiedzą oraz chęcią wsparcia. Za co seredcznie chciałbym podziękować, jest sumienny i tak na prawdę dzięki jego zaangażowniau zdecydowałem się rozpocząć, mam nadzieję owocną współpracę z ALL IN TRADERS. Krzysiek ma bardzo fajne podejście umie słuchać i odpowiada na wszystkie pytania błyskawicznie (dajcie mu podwyżkę) bo kto jak kto ale on na nią zasługuje :) dzięki Krzysiek za wszystko !!!

17 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di All In Traders

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i szczegółową opinię. Cieszymy się, że Krzysztof zrobił na Tobie tak pozytywne wrażenie - jego zaangażowanie, wiedza oraz podejście do klientów są dla nas niezwykle ważne.

To dla nas szczególnie istotne, że dzięki jego wsparciu zdecydowałeś się rozpocząć z nami współpracę. Dziękujemy za zaufanie i również mamy nadzieję na owocną współpracę.

Valutata 4 stelle su 5

pozytywny kontakt

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kontakt z nami był pozytywny i że mogliśmy pomóc. Jeśli będziesz potrzebować dalszego wsparcia, jesteśmy do Twojej dyspozycji!

Miły kontakt, pełna profeska

Telefon w kilka sekund i rozwiązał mój problem

11 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że doceniłeś szybki kontakt oraz to, że sprawę udało się rozwiązać praktycznie od ręki. Zależy nam na tym, aby reagować sprawnie i skutecznie pomagać w każdej sytuacji. Dziękujemy za zaufanie.

Valutata 5 stelle su 5

Szybka i niezawodna obsługa w trudnych…

Szybka i niezawodna obsługa w trudnych tematach. Konsekwentne szukanie rozwiązań i doprowadzanie tematy do końca przy profesjonalnej obsłudze.

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że doceniłeś nasze zaangażowanie, szybkość działania oraz konsekwencję w szukaniu rozwiązań, szczególnie w trudniejszych sprawach. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy temat doprowadzić do końca w profesjonalny i skuteczny sposób. Dziękujemy za zaufanie.

AllInTomek

Dziękuje Tomkowi za pomoc w pierwszych krokach w AllInTraders, za pełen profesjonalizm, uważność i wyrozumiałość dla osoby bez doświadczenia w narzędziach.

Dziękujemy za opinię! 🙌
Cieszymy się, że pierwsze kroki w AllInTraders przebiegły w dobrej atmosferze. Stawiamy na profesjonalne wsparcie oraz zrozumiałe wprowadzenie - niezależnie od poziomu doświadczenia.
Życzymy powodzenia w dalszym rozwoju!

Valutata 5 stelle su 5

Polecam. Bardzo dużo wiedzy praktycznej oraz nowoczesnych poglądów.

9 marzo 2026

Dziękujemy za polecenie! 🙌

Cieszymy się, że doceniasz praktyczne podejście oraz nowoczesne spojrzenie na rynek. W Allin Traders stawiamy właśnie na realną wiedzę, którą można wykorzystać w praktyce.

Valutata 5 stelle su 5

moje doświadczenie buło świetne przejde…

moje doświadczenie buło świetne przede wszystkim ze względu na profesjonalne podejście. To co Tomasz robi to komunikacja ,dbałość o szczegóły rzetelność i jakość przekazania zdecydowanie polecam pełny profesjonalizm.
Super gość.

9 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 🙌

Bardzo się cieszymy, że Twoje doświadczenie było tak dobre i że doceniasz profesjonalne podejście, komunikację oraz dbałość o szczegóły.

Valutata 5 stelle su 5

Fajnie że jest bezpośredni kontakt na…kontakt z obsługą

Fajnie że jest bezpośredni kontakt na telefon i info o promocjach lub wydarzeniach itp. Nie zawsze każdy ma czas czytać maile czy discorda.

24 febbraio 2026

Risposta di All In Traders

Cieszymy się, że doceniasz bezpośredni kontakt oraz informacje o promocjach i wydarzeniach. Wiemy, że nie każdy ma czas na bieżąco sprawdzać maile czy Discorda, dlatego staramy się ułatwiać kontakt i przekazywać najważniejsze informacje w możliwie najprostszy sposób.
Dziękujemy za zaufanie! 🚀

Bardzo dobre wsparcie

Bardzo dobre wsparcie , mega pozytywny facet ! polecam :D

8 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! 🙌
Bardzo się cieszymy, że wsparcie zostało tak dobrze odebrane.

Valutata 5 stelle su 5

Jestem zadowolony z właściwego…

Jestem zadowolony z właściwego porozumienia stron i cierpliwości. Pełen profesjonalizm w podejściu do człowieka. Dziękuje za poświęcony czas.

7 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Cieszymy się, że współpraca przebiegała w dobrej atmosferze i że doceniasz cierpliwość oraz profesjonalne podejście. Zawsze staramy się poświęcić tyle czasu, ile potrzeba, aby wszystko było jasne i zrozumiałe.

Poczułem się

Poczułem się, że mam do czynienia z profesjonalistą i rozmowa przebiegła w koleżeńskiej atmosferze.

6 marzo 2026

Dziękujemy za opinię! 🙌
Cieszymy się, że rozmowa przebiegła w dobrej atmosferze, a jednocześnie została odebrana jako profesjonalna. Właśnie na takim podejściu najbardziej nam zależy.

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa dotycząca aspektów technicznych. Wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Konsultant przeszedł ze mną przez każdy temat krok po kroku wraz z licznymi wskazówkami dotyczącymi mentoringu i społeczności ALLinTraders.

5 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w kwestiach technicznych i rozwiać wszystkie wątpliwości. Zależy nam, aby każdy uczestnik miał pełne wsparcie oraz jasne wskazówki dotyczące mentoringu i naszej społeczności

Serdecznie polecam!!!

Jestem pod dużym wrażeniem rozmowy z konsultantką Allintraders. Pełen profesjonalizm, konkretne odpowiedzi na pytania dotyczące programu tradingowego i zero presji. Wszystkie aspekty techniczne zostały wyjaśnione w bardzo przystępny sposób. Czuję, że trafiłem w dobre ręce. Polecam każdemu, kto ceni merytoryczne podejście!

5 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Bardzo się cieszymy, że rozmowa z naszą konsultantką została odebrana jako profesjonalna i pomocna. Zależy nam, aby każda osoba otrzymała konkretne odpowiedzi oraz pełne wsparcie!

Konkretna

Szybka, sprawna, fachowa pomoc

Risposta di All In Traders

Cieszymy się, że pomoc była szybka, sprawna i fachowa. Dokładnie na takim wsparciu zależy nam najbardziej.

bardzo dobrze i profesioalne podejście

bardzo dobrze i profesioalne podejście

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za opinię i miłe słowa! 🙌
Profesjonalne podejście i rzetelne wsparcie to dla nas podstawa w kontakcie z każdą osobą, dlatego takie opinie są dla naszego zespołu bardzo ważne.

Bardzo konkretna pomoc

Bardzo konkretna pomoc w ustawieniu wszystkich aplikacji i kont potrzebnych do rozpoczęcia tradingu. Tomasz przeprowadził mnie przez to bardzo profesjonalnie. Jestem pod wrażeniem.

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za opinię i polecenie! 🙌
Dokładne przeprowadzenie przez konfigurację wszystkich aplikacji i kont to ważny element startu, dlatego dbamy o to, aby cały proces był jasny i uporządkowany krok po kroku.

Profesjonalne i spokojne podejście

Tomek opisał przejrzyście całą platformę oraz był w kontakcie kiedy miał się nieco spóźnić.

Dziękujemy za opinię! 🙌
Stawiamy na jasną komunikację i przejrzyste wprowadzenie do platformy, dlatego takie informacje są dla nas bardzo ważne. Dziękujemy za zaufanie i docenienie podejścia Tomka.

Swietna pomoc

Swietna pomoc. Dziekuję.

Risposta di All In Traders

Doceniamy miłe słowa i zaufanie. W razie potrzeby zawsze służymy pomocą.

Valutata 5 stelle su 5

rozmowa z Panem Tomaszem przebiegła…

rozmowa z Panem Tomaszem przebiegła pomyślnie, pełen profesjonalizm . zdecydowanie polecam !

Risposta di All In Traders

Dziękujemy za opinię i polecenie!
Profesjonalne podejście i dobra komunikacja są dla nas bardzo ważne, dlatego tym bardziej dziękujemy za docenienie współpracy.

Bardzo dobra komunikacja z Bartkiem

Bardzo dobra komunikacja z Bartkiem . Bartek jest naprawdę cierpliwy i pomocny.

2 marzo 2026

Risposta di All In Traders

Dobra komunikacja i cierpliwe wsparcie to dla nas bardzo ważne elementy współpracy. Dziękujemy za docenienie pomocy Bartka i zaufanie do naszego zespołu.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più