LEPoLEK Recensioni 191

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Pogłębienie wiedzy

Kontakt z obsługą , jasno i profesjonalne odpowiedzi , ogólnie jeśli ktoś ma więcej czasu i pogłębienie wiedzy to polecam lepolek a także aplikacje są jasne i szczegółowo opisane zasadzie wszystko . Na dłużysz czas napewno lepszy niż inne platformy

3 giugno 2026

Risposta di LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłe słowa i poświęcony czas na wystawienie opinii! 😊

Bardzo się cieszymy, że doceniasz zarówno kontakt z naszym zespołem, jak i sposób opracowania materiałów na platformie. Naszym celem jest nie tylko pomoc w przygotowaniu do egzaminów, ale też ułatwienie zrozumienia i uporządkowania wiedzy medycznej.

Trzymamy kciuki za dalszą naukę!

Valutata 5 stelle su 5

Platforma bardzo pomogła mi przygotować się do LEKumogła mi przygotować…

Platforma bardzo pomogła mi przygotować się do LEKu, fajnie poukładane pytania, z możliwością segregowania tematami, fajnie opracowane odpowiedzi :) Poza tym artykuły do doczytywania - super!

20 maggio 2026

Risposta di LEPoLEK

Cieszymy się, że platforma LEPoLEK pomogła Ci w przygotowaniach do LEKu 🙂 Nasza opracowana baza pytań CEM, możliwość segregowania pytań według tematów, szczegółowe wyjaśnienia odpowiedzi oraz artykuły przygotowane przez lekarzy zostały stworzone właśnie po to, aby ułatwić skuteczną i uporządkowaną naukę do egzaminów medycznych.

Cały czas rozwijamy platformę, aktualizujemy materiały i dodajemy nowe treści, aby jeszcze lepiej wspierać studentów medycyny oraz lekarzy przygotowujących się do LEK, LDEK i PES ❤️

Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy!

Bardzo polecam platformę

Bardzo polecam platformę LEPoLEK! To świetne narzędzie, które naprawdę pomaga mi w nauce. Znajduję tam wszystkie niezbędne informacje i materiały w jednym miejscu. Interfejs jest przyjazny, a nauka staje się o wiele prostsza. Super sprawa!

19 maggio 2026

Bardzo dziękujemy za opinię! 😊

Cieszymy się, że LEPoLEK pomaga Ci w nauce i że doceniasz możliwość korzystania z opracowanej bazy pytań CEM, kursów medycznych, artykułów przygotowanych przez lekarzy oraz materiałów takich jak atlasy, mnemoniki i slajdy - wszystko w jednym miejscu 🙂

Życzymy Ci powodzenia w dalszej nauce

Bardzo dobry wybór

Bardzo dobrze jakościowo przygotowane artykuły, duzo memotechnik, ciagla aktualizacja zawartości.

11 maggio 2026

Risposta di LEPoLEK

Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych artykułów, mnemotechnik oraz regularne aktualizacje treści 🙂 Nasz zespół lekarzy i redaktorów codziennie pracuje nad rozwijaniem platformy, opracowywaniem nowych materiałów i dostosowywaniem ich do aktualnych wytycznych.

Życzymy powodzenia w dalszej nauce i dziękujemy, że korzystasz z LEPoLEKa!

Valutata 5 stelle su 5

Informacja podana bardzo dostępnie ale cena

Informacja podana bardzo dostępnie, ale chciałabym żeby były jakieś zniżki dla stałych uczniów (który przedłużają kurs już nie pierwszy rok)

6 maggio 2026

Risposta di LEPoLEK

Bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że informacje na platformie są przedstawione w przystępny sposób ❤️ Życzymy powodzenia w nauce!

Valutata 5 stelle su 5

Świetne przygotowianie do PES z kardiologii

Świetne przygotowianie do PES z Kardiologii. Pytania poukładane, wszystko w jednym miejscu.

3 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Marcin, dziękujemy za opinię! 😊Bardzo się cieszymy, że nasz kurs oraz przemyślany układ pytań realnie pomógł Ci w nauce do PES z Kardiologii! ❤️ Życzymy powodzenia w dalszej karierze!

Valutata 5 stelle su 5

Lepolek najleszą platformą na rynku!

Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze polecam!

6 aprile 2026

Risposta di LEPoLEK

Dziękujemy za tak miłą opinię! ☺️ Cieszymy się, że nasze artykuły i baza pytań realnie pomagają Ci w nauce oraz osiągnięciu wysokiego wyniku z LEKu! Gratulujemy! ❤️

Valutata 1 stelle su 5

wasze wyskakujące okno z trustpilot…

wasze wyskakujące okno z trustpilot mnie doprowadza do szału
poza tym uważam że platforma jest zbyt droga

18 marzo 2026

Risposta di LEPoLEK

Przykro nam, że komunikat z prośbą o recenzję został odebrany jako zbyt nachalny. Dbamy o to, aby korzystanie z platformy było wygodne, dlatego stale optymalizujemy takie elementy.

W kwestii ceny chcemy podkreślić, że nasz model jest przejrzysty, a dostęp do platformy obejmuje rozbudowane materiały, regularne aktualizacje i pełen zakres funkcji dostępnych w ramach oferty. Naszym celem jest dostarczanie realnej wartości w uczciwym i jasnym modelu dostępu.

Super

Jestem bardzo zadowolona z mojego wyniku na LEKu. Super opracowana baza CEM, dobrze uczyło mi się z artykułów oraz ceniłam sobie możliwość zadawania pytań. Fajna aplikacja, wszystko działa jak należy. Na pewno przyda mi się jeszcze do robienia specjalizacji 😊

28 gennaio 2026

Risposta di LEPoLEK

Julia, gratulujemy satysfakcjonującego wyniku na LEKu! 😍 Cieszymy się, że chcesz zostać z nami na dłużej, aby uczyć się do wybranej specjalizacji! Dziękujemy za docenienie naszej pracy 😊

Świetna platforma

Nie wiem co bym zrobiła, gdyby nie lepolek 🙈 Bardzo mi pomógł na pierwszym roku, szczególnie przy anatomii, dzięki quizom i świetnym grafikom! Na pewno będę korzystać w nauce do LEKu ☺️ Polecam każdemu bo jest w przystępnej cenie dla biednego studenta

9 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Kasia, bardzo cieszymy się, że LEPoLEK towarzyszy Ci już od pierwszego roku studiów medycznych! 😍 Nasze quizy to świetny sposób na systematyczne utrwalanie wiedzy z anatomii i przygotowanie się do zajęć oraz kolokwiów. Dziękujemy, że jesteś z nami - dokładamy wszelkich starań, aby LEPoLEK był platformą dostępną cenowo dla każdego studenta 😊

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo przydatna i funkcjonalna platforma

Przydatna platforma przede wszystkim w przygotowaniach do LEKu, ale nie tylko. Bardzo pomocna szczególnie w przerabianiu bazy CEM dzięki objaśnieniom odpowiedzi i możliwości konfigurowania własnych zestawów pytań i egzaminów. Polecam każdemu studentowi :)

10 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Ida, dziękujemy za tak miłą opinię! 😍 Cieszymy się, że LEPoLEK realnie pomaga Ci nie tylko w nauce do LEKu, ale także do wszystkich egzaminów w trakcie trwania studiów! 😊 Miło nam czytać, że komentarze do pytań oraz możliwość układania własnych egzaminów spełnia Twoje oczekiwania! Dziękujemy, że uczysz się razem z nami ❤️

Dobrze napisane artykuły

Dobrze napisane artykuły. Łatwy dostęp do informacji, jeśli nie znamy jakiegoś słowa. Dobry sposób powtarzania pytań egzaminacyjnych.

12 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Dziękujemy! Zależało nam na tym, żeby treści były konkretne, z szybkim dostępem do wyjaśnień i wygodnym systemem powtórek. Fajnie, że taka forma nauki do egzaminów medycznych się sprawdza!

Tyle ile trzeba

Plusem jest skondensowanie materiału. Niestety czasem go brakuje np. z okulistyki. Trzeba się z tym liczyć, ale uważam, że są to małe rzeczy. Widzę jak często są różne rzeczy tutaj aktualizowane więc myślę, że za niedługo pojawią się artykuły, których mi brakuje np. z jaskry/zaćmy :)

11 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Cieszy nas, że doceniasz skondensowaną formę materiałów i regularne aktualizacje. Mamy dobrą wiadomość – artykuł o jaskrze pojawi się na LEPoLEKu już w przyszłym tygodniu :) Stale rozwijamy bazę treści, aby nauka do LEK/LDEK była jeszcze pełniejsza.

Valutata 5 stelle su 5

Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materiały dydaktyczne są zrobione w prosty, nieprzytłaczający sposób; informacje są często zebrane w tabelach, które ułatwiają podsumowanie wiedzy. Polecam platformę osobom, którym zależy na dostępie do bazy pytań oraz preferują prosty przekaz informacji.

11 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Super, bardzo dziękujemy za tak rozbudowaną opinię! ❤️
Cieszy nas, że LEPoLEK jest dla Ciebie przejrzystą platformą do nauki oraz że baza pytań do LEK/LDEK pozwala dopasować zakres materiału do własnego tempa. Stawiamy na prosty, uporządkowany przekaz i czytelne tabele, żeby nauka medycyny była skuteczna i nieprzytłaczająca. Dziękujemy za polecenie!

Bardzo pomogło przed egzaminem

Bardzo pomogło przed egzaminem. Podoba mi się opcja kursu i zadań powtórkowych.
Na plus także komentarze do zadań.

4 febbraio 2026

Risposta di LEPoLEK

Świetnie że LEPoLEK pomógł w przygotowaniach do egzaminu LEK/LDEK. Opcja kursów, zadań powtórkowych oraz szczegółowe komentarze do pytań to elementy, które tworzą skuteczną platformę do nauki medycyny online. Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy! :)

Valutata 5 stelle su 5

Super mi się uczyło z platformy

Super mi się uczyło z platformy, szczególnie, że można korzystać na telefonie, robienie bazy i opisy do odpowiedzi i pytań są super, można się od razu nauczyć danej rzeczy.

10 febbraio 2025

Bardzo dziękujemy!
Cieszymy się, że LEPoLEK sprawdza się w nauce na telefonie i że baza pytań z opisami odpowiedzi pomaga szybko utrwalać wiedzę do LEK/LDEK. Trzymamy kciuki za dalszą naukę!❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più