Więcej niż LEK Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Praktyczne informacje nie tylko do LEKu, ale również do pracy w POZ i na oddziale to dla mnie największy plus 👌🏻 Szybkie odpowiadanie na pytania użytkowników również na plus, prezentacje są przejrzy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wszystkie ważne informacje w jednym miejscu, czytelne slajdy, dzięki możliwości utworzenia planu dużo łatwiej nie zgubić się w trakcie nauki - szczególnie przy przygotowaniu do egzaminu. Dużym plusem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Platforma przemyślana, na bieżąco aktualizowana. Duży plus za różne formy materiału, testów, fiszek, każdy znajdzie dla siebie sposób do nauki taki jaki lubi najbardziej. Liczę że dojdzie jakaś możliw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kurs WNL ułatwia mi systematyczną naukę na studiach i przygotowanie do egzaminów. Dzięki dostępowi do kursu moja nauka stała się efektywna i nie czuję się wiecznie zniechęcona i zawalona często zbędny... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Istituto d'istruzione

Scritti dall'azienda

Więcej niż LEK (WNL) to Medyczny Portal Edukacyjny oferujący e-learningowe kursy dla studentów kierunku lekarskiego, lekarsko-dentystycznego, a także innych kierunków medycznych. Nasze kursy są interaktywne i oparte na nowoczesnych metodach edukacyjnych, co sprawia, że nauka jest bardziej efektywna i angażująca. WNL oferuje starannie wyselekcjonowane materiały edukacyjne, gotowe plany pracy oraz systematyzację wiedzy, co pozwala kursantom skupić się na nauce i osiągnięciu jak najlepszych wyników. Więcej niż LEK to nie tylko platforma e-learningowa, ale także społeczność skupiająca tysiące studentów medycyny i lekarzy, którzy wzajemnie uczą się od siebie i wspierają w codziennej nauce. Oferujemy szeroki zakres kursów, w tym kursy przygotowujące do egzaminów końcowych (LEK i LDEK), Kursy z Nauk Podstawowych, Kursy z Nauk Klinicznych, Kursy Stomatologiczne i Kursy Praktyczne.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

113 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobrze dopracowane zrodlo nauki

Swietnie opracowane pytania oraz prezentacje zawierajace wiele szczegółów.

Cześć Wiktor! 👋
Dziękujemy za Twoją opinię i wspólną naukę. Trzymamy za Ciebie kciuki! 🤍

Świetna platforma

Najlepsza pomoc w nauce, dane ze wszystkich źródeł opracowane i omówione w 1 miejscu, wszystko uporządkowane i gotowe do przyswajania, ekstra!

22 gennaio 2026

Cześć Ola!👋
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i za wspólną naukę, życzymy Ci dalszych sukcesów! 💛

WNL 2.0 wymiata

Nowe funkcje dodane w ramach WNL 2.0 są cudne. Mam problem z zadaniem? Pytam asystenta nauki, który nawet podlinkowuje slajdy z których wziął informacje, dlatego zawsze są prawidłowe? Zapomniałam o jakimś temacie na kolokwium? Szybko odpalam artykuł w autobusie i już jest po problemie. Na prawdę zmiana na wielki plus

Cześć Karola! 👋
Dziękujemy za wspólną naukę i Twoją opinię. Wszystkiego dobrego! 🩷

Rozwój

Według mnie najlepszym sposobem nauki są tradycyjne prezentacje ale doceniam rozszerzenie oferty dla innych osób również

Cześć Dominik! 👋

Mega przydatna platforma

O platformie Więcej niż Lek słyszałam dużo dobrych opinii, ale zrozumiałam dlaczego tyle osób ją poleca, dopiero gdy miałam okazję sama z niej korzystać. Kursy dotyczące Stomatologii Zachowawczej, Stomatologii Dziecięcej i Fizjologii w przystępny sposób przedstawiają treści z tych przedmiotów zebrane z różnych źródeł, a często bardziej zrozumiale i na temat niż bezpośrednio jest to opisane w podręczniku. Niewątpliwą zaletą jest forma estetycznych prezentacji i artykułów z grafikami i wykresami. Za bezcenną pomoc uważam możliwość dodawania komentarzy i uzyskania odpowiedzi na nurtujące nas pytania od ekspertów, co nie raz pomogło mi zrozumieć dane zagadnienie. Dziękuję że jesteście!

Cześć Patrycja!👋

Nowe funkcje na platformie WNL

Jestem bardzo zadowolona z tego, jak rozwinęła się platforma WNL. Tryb “Artykuły” naprawdę się sprawdza, bo ta sama treść co w prezentacjach jest dostępna także w formie tekstowej, co mocno ułatwia naukę. Dodatkowo nowa wyszukiwarka działa sprawnie i pozwala szybko znaleźć konkretne zagadnienia. Asystent nauki AI ułatwia powtórki i pracę z materiałem, szczególnie gdy trzeba coś sobie szybko przypomnieć. Całość jest lepiej uporządkowana technicznie i bardzo wygodna w codziennym użytkowaniu. Serdecznie polecam!

Cześć Ada! 👋
Dziękujemy za tak miłe słowa i Twoje polecenie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i życzymy Ci dalszych sukcesów. ✨

Valutata 5 stelle su 5

Niezbędne narzędzie do twojej nauki

Materiały są jasne, dobrze podane i naprawdę wciągają, dzięki czemu chce się wracać. Uczę się we własnym tempie i widzę realne efekty — bez stresu i nudy.
System 2.0 realnie ułatwia powtórki i z asystentem AI można wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Genialne i serdecznie polecam.

Cześć Magdalena! 👋
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Życzymy Ci samych dalszych sukcesów! 🩵

Super platforma

Platforma super sprawdza się przy nauce, szczególnie o jednostkach chorobowych (np. patofizjologia). Bardzo przydatne są grafiki i mnemotechniki, które znacznie ułatwiają zapamiętanie objawów bądź diagnostyki schorzeń. Fajną opcją są też testy i system powtórek, które sprawdzają i utrwalają wiedzę.

Cześć Hanna! 👋

Valutata 5 stelle su 5

Nauka z WNL - bezcenna pomoc i czysta przyjemność w jednym

Nauka z WNL to bezcenna pomoc w nauce na studiach i w dodatku czysta przyjemność, naprawdę. Często materiały z uczelni są niewystarczające lub nieaktualne, a tutaj jest wszystko w jednym miejscu, przejrzyście napisane. Teraz nowa funkcja Artykułów jest super, a jeszcze lepszy jest dla mnie Asystent AI, który działa bez zarzutów. Ostatnio gdyby nie on i WNL, nie byłabym w stanie w tak krótkim czasie tak dobrze i szybko nauczyć się do egzaminu. Nie zamieniłabym tej platformy na żadną inną, całkowicie zmieniła sie moja efektywność nauki na co bardzo czekałam długi czas, a na kierunku lekarskim to bardzo istotne. Jednym słowem: POLECAM z całego serca!

Cześć Julia!👋

Jestem absolutną fanką WNL

Korzystam z platformy od trzeciego roku studiów. Uważam, że zawiera wszystko, co potrzebne w procesie przyswajania materiału. Zebranie informacji w jednym miejscu pomaga zaoszczędzić czas na szukaniu zagadnień w podręcznikach. Schematy, mnemotechniki i grafiki ułatwiają zapamiętywanie, a co za tym idzie sprawiają, że nauka „wchodzi” na zupełnie inny poziom. Baza pytań do LEK w formie wyjaśnień prawidłowych i błędnych odpowiedzi umożliwia dogłębną analizę pytania, dzięki czemu łatwiej zapamiętać prawidłowe odpowiedzi.
Z całego serca polecam wszystkim, którzy lubią mieć jedno, czytelne i przystosowane dla studenta środowisko nauki ❤️

Cześć Alicja! 👋
Dziękujemy za tak miłe słowa i trzymamy za Ciebie kciuki! 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Najlepszy kurs do LEKu w ofercie

15 gennaio 2026

Cześć Oskar! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

WNL to rewolucja!

Z kursów korzystam już 2 rok. Na początku tylko fizjologia, a od października za równo kursy z nauk podstawowych jak i klinicznych. Z materiałów korzysta się cudownie. Ogromny plus należy się prezentacjom - wygląd, przejrzystość, dodatki - wszystko gra! Dodatkowo nowości, które weszły w tym roku to totalna rewolucja. Od kilku dni asystent AI to mój przyjaciel na platformie, a artykuły to najlepsza rzecz do czytania na telefonie (np. w autobusie). Śmiało mogę przyznać, że dzięki kursowi z fizjologii rok temu zdałam egzamin z pierwszym terminie, a teraz na prawdę rozumiem co przerabiamy na zajęciach. Nawet jeśli nie rozumiem podręcznika to rozumiem po przerobieniu lekcji w kursie. Polecam każdemu!

Cześć! 👋

Valutata 5 stelle su 5

Najlepsze kursy za ciut zbyt wysoką cenę

Świetnie kursy. Wszystkie potrzebne informacje w pigułce - nie trzeba już wertować 5 podręczników i zastanawiać się czy na pewno jest to najbardziej aktualna wiedza.
Co do ceny - rozumiem jej wysokość za pierwszy zakup (szczególnie przy częstych akcjach promocyjnych), lecz uważam, że przedłużenie kursów na kolejne lata mogłoby być tańsze...

Cześć Michał! 👋

Dziękujemy za Twoją opinię! Bardzo nas cieszy, że kurs spełnia swoje zadanie i dostarcza Ci wszystkiego, czego potrzebujesz w jednym miejscu.

Odnosząc się do kosztów przedłużenia — cena ta odzwierciedla utrzymanie wysokiej jakości materiałów, stałą opiekę naszego zespołu dydaktycznego oraz, niestety, wpływ inflacji. Na prośby takie jak Twoja, żeby jak najbardziej obniżyć koszt nauki na studiach, dodaliśmy możliwość aplikowania zniżek do przedłużeń 😊

Powodzenia w dalszej nauce! 💛

Valutata 3 stelle su 5

Super że do większości pytań do LEK są…

Super że do większości pytań do LEK są objaśnienia, duża szkoda że przy robieniu ich w aplikacji na telefon nie da się ich za bardzo powiększać i są nieczytelne, jakby niedostosowane formatem. Ostatnio dostałam też mail z wnl z pochwałą za to ile czasu spędziłam ucząc się, a to mi przypomina nieproszony feedback z dualingo, proszę, nie idźmy w tą stronę. Podnoszenie cen za kurs też jest nieuzasadnione moim zdaniem, bo był już stosunkowo drogi wcześniej.

Cześć Natalia! 👋

Dzięki za opinię. Cieszymy się, że objaśnienia są dla Ciebie pomocne.

W kwestii czytelności w aplikacji, stale pracujemy nad tym, aby nauka na telefonie była wygodniejsza. Gorąco zachęcamy do podzielenia się pomysłami na usprawnienia z poziomu aplikacji mobilnej — w ten sposób Twój głos automatycznie wpada do naszego repozytorium pomysłów i uwag.

Przypominamy też, że jeśli nie chcesz otrzymywać od nas maili, w dowolnym momencie możesz z nich zrezygnować w zakładce Konto > dane osobowe 🙂

Odnosząc się natomiast do kosztów – cena kursu odzwierciedla nie tylko dostęp do materiałów, ale przede wszystkim utrzymanie wysokiej jakości merytorycznej, stałą opiekę naszego zespołu dydaktycznego, bieżące aktualizacje oraz wpływ inflacji. Dostosowanie cen do tych warunków jest niezbędne, abyśmy mogli dalej rozwijać platformę i utrzymywać jakość, na której nam zależy.

Dziękujemy za uwagi. Pozdrawiamy! 💛

Opracowanie tematów

Bardzo lubię sposób, w jaki opracowane są tematy!

Cześć Kasia! 👋

Valutata 3 stelle su 5

Prezki były średnie do powtarzania…

Prezki były średnie do powtarzania materiału, chociaż świetne do nauki.

14 gennaio 2026

Cześć Mikołaj! 👋

Dzięki za opinię!
Trafnie to ująłeś – nasze prezentacje, czyli tryb skupienia, są projektowane przede wszystkim jako narzędzie do pierwszorazowego przyswojenia informacji, a nie do szybkiego powtarzania. Cieszymy się, że w tej głównej roli sprawdziły się u Ciebie świetnie!

Do powtórek polecamy korzystanie z modułu Bazy pytań. Pozdrawiamy! 💛

Świetna platforma

Jedyna platforma, posiadająca zweryfikowane odpowiedzi i odpowiadająca na potrzeby studentów i lekarzy! Polecam. :)

9 gennaio 2026

Cześć Natalia! 👋

Intuicyjność platformy

Intuicyjności platformy, dostęp do dodatkowych źródeł, żeby wszystko było bardziej klarowne. Polecam.

31 dicembre 2025

Cześć Katarzyna! 👋
Bardzo dziękujemy za wspólną naukę i Twoje polecenie. Życzymy powodzenia! 🩵

Valutata 5 stelle su 5

Jak na razie idzie wszystko OK

Jak na razie idzie wszystko OK, w kursie z anatomii są błędy, ale są one poprawiane na bieżąco przez zespół WNL z udziałem kursantów, poza tym ucząc się w 80% na podstawie anatomii z WNL mam bardzo dobre wyniki z zaliczeń cząstkowych, co jest dowodem na to, że platforma spełnia wymagania studentów

25 dicembre 2025

Cześć Jan! 👋
Dziękujemy za wspólną naukę i Twoją opinię, życzymy Ci dalszych sukcesów! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Więcej niż LEK to bardzo solidny kurs…

Więcej niż LEK to bardzo solidny kurs do przygotowania do LEK-u.
👍 Plusy: dobrze usystematyzowana wiedza, nacisk na myślenie kliniczne. Świetny do nauki długofalowej i zrozumienia mechanizmów.

6 dicembre 2025

Cześć Aleksandra! 👋

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più