WashWorld SE - Växjo - Vingavägen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Vingavägen 1, 352 65 Växjö, Hovshaga, SE

Valutata 5 stelle su 5

Altt fungerar bra. Jag är mycket nöjd med tvätten, jag skulle rekomandera tvätten till mina vänner.

Valutata 1 stelle su 5

Hej! Köpte ett abonnemang den 22/12 för tvätt budget december och januari. Tvättade igår 31/12 och det drogs 149:- trots mitt medlemskap. Förutsätter att detta korrigeras. Mvh Torgny

Valutata 4 stelle su 5

Går snabbt och tvättar bra. Lämnar lite smuts på bakluckan men jag tar det med våtservett.

Tvätt av bakrutan kan bli bättre, efter tvätt blev inte rutan helt ren

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Vingavägen 1, 352 65, Växjö, Hovshaga, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

934 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej 😊
Stort tack för de 4 stjärnorna! ⭐️⭐️⭐️⭐️
Vad härligt att höra att du tycker att anläggningen är lättillgänglig och att du dessutom slapp kö 🚗✨ Det gör hela tvätten lite smidigare.
Tack för att du väljer Wash World 💚
De bästa hälsningarna
Jasmin 🌸

Perfekt och blankt och fint

Perfekt och blankt och fint

20 agosto 2026

Hej Per-Olof
Stort tack för dina 5 stjärnor! 😊 Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd och att bilen blev blank och fin efter tvätten ✨🚗 Vi hoppas att få se dig hos oss igen snart!
Hälsningar Maja

Rent och fint

Rent och fint resultat

5 agosto 2026

Hej Mats. 😊
Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med det rena och fina resultatet. 🚗✨
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Bilal
Wash World Kundservice

Bra bra

Snabbt. Rätt pris. Rent. Servas ofta!!!

17 luglio 2026

Hej Christian 😊
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 5 stjärnor! 💚
Det gläder oss att höra att du uppskattar både den snabba tvätten, priset och resultatet. Extra roligt är det att du också har lagt märke till att vi servar våra anläggningar ofta – vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt.
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till Wash World många gånger framöver!
Jasmin 😊

Allt och billigt!

13 luglio 2026

Hej! 😊
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att du uppskattar både vårt utbud och våra priser. Vi vill göra det enkelt att hålla bilen ren till ett bra pris, så din feedback betyder mycket för oss. 🚗✨
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen. 💚
Med vänliga hälsningar
Jasmin 😊

Valutata 5 stelle su 5

Det var jätte bra och fint tvättat jag…

Det var jätte bra och fint tvättat jag jätte nöjd med

11 aprile 2026

Hej Abbas,
Stort tack för din fina recension – det gör mig verkligen glad att höra! 😄 Det är härligt att du är så nöjd med tvätten och resultatet.
Vi lägger stor vikt vid att varje tvätt ska ge en riktigt ren och fin bil, så det betyder mycket att du märker skillnaden.
Hoppas vi får nöjet att se dig igen snart! 🚗✨

Valutata 4 stelle su 5

Går snabbt och tvättar bra

30 marzo 2026

Hej Mirlind,
Stort tack för din feedback – det uppskattar jag verkligen! 😊 Jag är glad att höra att du upplever att tvätten går snabbt och att resultatet i stort sett är bra.
Samtidigt tar jag med mig din kommentar kring bakluckan. Ibland kan vissa områden vara svårare att komma åt beroende på bilmodell och hur smutsen sitter, men vi arbetar hela tiden med att förbättra våra program för att få ett så jämnt och noggrant resultat som möjligt över hela bilen.
Om du upplever det igen, får du gärna vara uppmärksam på placeringen i hallen och eventuelt give bilen en ekstra forvask, så kan det ofte hjælpe på de sidste områder.
Med vänliga hälsningar

Altt fungerar bra

27 marzo 2026

Hej Mirsad,
Stort tack för din fina recension! Det gör mig verkligen glad att höra att allt fungerar bra och att du är så nöjd med tvätten 😊
Det betyder extra mycket att du vill rekommendera oss till dina vänner – det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge varje gång.
De bästa hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

Tvätt av bakrutan kan bli bättre

Tvätt av bakrutan kan bli bättre, efter tvätt blev inte rutan helt ren

30 dicembre 2025

Risposta di WashWorld SE - Växjo - Vingavägen

Hej Cecilia och tack för din feedback och dina 5 stjärnor  — vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att lämna en recension!
Jag är ledsen att tvätten av bakrutan inte blev helt ren den här gången. Hos Wash World vill vi att du ska bli nöjd med resultatet, och ibland kan bakrutor och andra svåråtkomliga ytor behöva lite extra förtvätt eller manuell efterbehandling för att bli helt rena — särskilt om det är mycket smuts eller insekter.
Om du upplever att resultatet inte motsvarade förväntningarna efter din tvätt går det bra att reklamera tvättkvaliteten via vår supportsida för reklamationer, där du kan beskriva vad som hänt och skicka eventuella bilder. Du hittar vägledning för reklamationer här: https://help.washworld.se/sv/category/bd2234
Vi hoppas få chansen att välkomna dig tillbaka och ge dig ett ännu bättre tvättresultat nästa gång!
De bästa hälsningar,
Aden

Risposta di WashWorld SE - Växjo - Vingavägen

Tack för ditt fina omdöme, Rolf! 🌟 Härligt att höra att inloggningen fungerar smidigt – precis som det ska vara. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något!

Hej Sören
Tack för din recension och de fina orden!
Vi är glada att höra att du tycker att våra tvättar är enkla, billiga, snabba och lättillgängliga – det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.
Du är alltid välkommen hos Wash World.
Wasim

Superbra

Superbra toppen

27 marzo 2025

Hej Angel,

Tusen tack för din fina recension – det gläder oss verkligen att höra, att du är nöjd!
Vi ser fram emot att välkomna dig och din bil igen snart!

Sophie Wash World

positiv upplevelse.

positiv upplevelse.

1 marzo 2025

Risposta di WashWorld SE - Växjo - Vingavägen

Tusen tack för din fina recension! Det gläder oss att du hade en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att tvätta din bil igen snart! 🚗
Sophie Wash World

Valutata 3 stelle su 5

It was easy to get started

It was easy to pull up and have the license plate read by a camera.

The car was not as clean as we expected. Several spots on the back sides over the wheels still dirty and the wheels not 100% clean.

25 febbraio 2025

Hi Ryan,
Thank you for your feedback. I'm glad to hear that the license plate recognition worked smoothly! However, I’m sorry that the wash didn’t fully meet your expectations. We always strive to provide the best results, so we appreciate your input. If you need further assistance, feel free to reach out to our customer service through the Help section on our website.
Best regards,

Virker så gott her

Virker så gott her

23 febbraio 2025

Hej Johan,
Stort tack för din fina recension! Det gläder mig att höra att du är nöjd och att allt fungerar som det ska. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra tvättupplevelse! 🚗
Ha en fantastisk dag!

Valutata 1 stelle su 5

Köpte ett abonnemang den 22/12 för december och januari... Ändå drogs det pengar igår när jag tvättade. Förutsätter att detta korrigeras// Torgny

Mvh Torgny

31 dicembre 2024

Hej Torgny,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Jag förstår din frustration över att beloppet drogs trots ditt medlemskap. För att rätta till detta, vänligen kontakta vår kundtjänst via vår hemsida under avsnittet "Hjälp", så ser vi till att lösa det åt dig så snabbt som möjligt.
De bästa hälsningar,

Sophie

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più