Bra priset och bra tvättprogram. Dock gick omdömet ner med en stjärna denna gång då det blivit sämre. Blir inte lika rent och torkar dåligt mot de första gångerna vi tvättat hos er. Hoppas inte det... Leggi di più
Bangatan 14, 722 28 Västerås, SE
L'azienda ha risposto
Kameran kunde inte läsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förväxla sista siffran och kundtjänsten såg till att jag inte blev debiterad.
L'azienda ha risposto
Var bra tidigare, nu är det alltid minst en hall per tvätt som det är fel på fast det ser ut som dom båda fungerar på deras hemsida. Står att tvätten är öppen 24/7 på en stor skylt, men i verkligheten... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det är bra priser, det går snabbt och det blir brs! Supernöjd! För att nå 6 stjärnor av 5 möjliga, så hade jag gärna sett att man hade kunna välja enbart ett högtryckstvätt program.
L'azienda ha risposto
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Bangatan 14, 722 28, Västerås, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snabba bra program och lätt att få en tid.
Torkningen skulle kunna bli bättre, droppar ifrån porten när man åker ut.

Risposta di WashWorld SE - Västeräs - Bangatan
Bra priset och bra tvättprogram.
Dock gick omdömet ner med en stjärna denna gång då det blivit sämre.
Blir inte lika rent och torkar dåligt mot de första gångerna vi tvättat hos er.
Hoppas inte det ska bli färre stjärnor framöver.

Risposta di WashWorld SE - Västeräs - Bangatan
Enkel att använda, men som med i stort sett alla tvättar så blir inte bakrutan och bakluckan riktigt ren.

Risposta di WashWorld SE - Västeräs - Bangatan
En mycket trevlig biltvätt och ett fantastiskt erbjudande..gratis första tvätten. Nu blir jag stamkund. Bilen blev jätte ren och fin. Super nöjd och glad.

Risposta di WashWorld SE - Västeräs - Bangatan
Det var enkel och smidig!
Torkningen är inte som väntat om man inte väljer extra torkning!

Risposta di WashWorld SE - Västeräs - Bangatan
Fick bra hjälp när jag inte visste pinkoden snabb hjälp