WashWorld SE - Sjöbo - Såggatan Recensioni

TrustScore 4 su 5

Såggatan 8, 275 39 Sjöbo, SE

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd familj som har 1-2 aktiva medlemskap under sommaren och 3 aktiva medlemskap under vintern. bilarna blir oftast rena (Premium shine) och sällan köer på de tvätthallarna vi använder. Dock är Skurup... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Tycker det är smidigt att man kan tvätta hur mycket man vill var man vill, dock skulle jag vilja att det fanns abonnemang där det även ingick minuter i gör det själv tvättarna så maskintvätten inte... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Allt för ofta är anläggningen stängd pga fel! Senast stod det på displayen att hallen är stängd och tekniker är på väg i 48 timmar. Teknikern måste ha ett stort område att serva… Parentes: Jag har b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Washworld levererar riktigt imponerande resultat. Maskinerna är moderna, effektiva och gör bilen ren på rekordtid. Enkel hantering, snabbt flöde och ett slutresultat som alltid ser proffsigt ut. Rekom... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Såggatan 8, 275 39, Sjöbo, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

902 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

21 agosto 2026

Hej Kurt
Stort tack för din fina recension 🌟🚗 Det gläder mig att höra att bilen blev ren och att du är nöjd med resultatet.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊✨

Snabbt och 😊

Ren och fin bil

19 agosto 2026

Hej Kent
Stort tack för din fina recension 🌟 Det gläder mig att höra att du upplever tvätten som både snabb och effektiv, och att bilen blir ren och fin.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 🚗✨

Mycket bra !👍

Mycket bra !👍

14 agosto 2026

Hej Jörn 😊
Stort tack för din fina recension och för tummen upp 👍⭐️
Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi uppskattar det mycket 💚✨
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång 🚗🌟
De bästa hälsningarna
Jasmin 🌸

Valutata 4 stelle su 5

nästan allt är bra ,saknar dammsugare

6 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej 😊
Stort tack för din fina recension och för att du gav oss 4 stjärnor! Det gläder oss att höra att du är nöjd med nästan allt. 🌟🚗
Tack också för din feedback om dammsugare. Vi uppskattar verkligen när våra kunder delar med sig av sina önskemål, eftersom det hjälper oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra anläggningar och förbättra upplevelsen.
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!
Hilsen Maja 😊

Risposta di WashWorld SE - Sjöbo - Såggatan

Hej 😊 Stort tack för de fina stjärnorna och din härliga recension. Det gör oss verkligen glada att höra att bilen känns som ny efter tvätten. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett resultat som de kan vara stolta över, så det betyder mycket när du delar med dig av din upplevelse. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka många gånger framöver 🚘✨

Hej Lars-Göran
Tack så mycket för de fina 5 stjärnorna! 😊 Jag är glad att höra att du uppskattar både tillgängligheten och tvättresultatet. Vi arbetar hela tiden för att göra det smidigt och enkelt att tvätta bilen hos oss.
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Sara 🫧

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

17 aprile 2026

Hej Kenneth
Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! Jag är glad att höra att du upplevde tvätten som både snabb och enkel 😊
Vi jobbar hela tiden på att göra upplevelsen så smidig som möjligt, så det är riktigt härligt att det märks.
Tack för att du valde oss – vi hoppas att få se dig igen snart!

Valutata 3 stelle su 5

Smidigt men fel öppettider

Verkar smidigt, tyvärr är den i sjöbo stängd pga fel lite då och då!
Och sen skulle den öppnat tidigare typ kl 05:00 annars passar den inte när man börjar jobba kl 07:00 i Malmö som dom flesta gör!

10 aprile 2026

Hej Jim
Tack för din recension – vi uppskattar att du delar din upplevelse 🫧🚗😁
Det är bra att höra att det fungerar smidigt, men jag förstår att både driftstopp och öppettider kan vara frustrerande i vardagen.
Vi tar med oss din feedback kring öppettiderna och tillgängligheten, då det är viktigt att det passar så många som möjligt.
Sara

Valutata 3 stelle su 5

Kalk fläckarna

Tvätten är som vanligt bra, förutom kalk fläckar syns mest på rutorna.
Det är andra gången det och i sjöbo bägge gångerna. Har tvättat Ystad, lund och malmö, inga problem där.

27 marzo 2026

Hej Per,
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Jag är glad att höra att du generellt är nöjd med tvätten, men jag beklagar att du har upplevt kalkfläckar – särskilt när det har hänt vid flera tillfällen på samma anläggning.
Det är självklart inte meningen att det ska bli märken på rutorna efter tvätt, och det tyder på att något inte fungerar optimalt just där. Vi tar med oss din feedback så att vi kan få det undersökt och förbättrat.
Om du upplever det igen framöver, rekommenderar jag att du kontaktar oss i samband med tvätten, så vi kan hjälpa dig vidare direkt.
Tack igen för att du gör oss uppmärksamma på det – vi hoppas att din nästa tvätt blir helt utan anmärkningar 😊
De bedste hilsner

Snabbt och bra

Snabbt och bra

20 marzo 2026

Risposta di WashWorld SE - Sjöbo - Såggatan

Stort tack för din fantastiska recension och 5 stjärnor – det betyder verkligen mycket för oss 😊
Det gläder mig att höra att du har haft en riktigt bra upplevelse. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din feedback, och det är alltid motiverande att höra när allt fungerar som det ska.
Om du någon gång har tankar eller förslag är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via Help-sektionen på vår hemsida 😊

Valutata 2 stelle su 5

Är tvungen att ha den dyraste annars…

Är tvungen att ha den dyraste annars tar tvätten överallt

21 marzo 2026

Risposta di WashWorld SE - Sjöbo - Såggatan

Tack för din feedback – jag förstår att det kan kännas frustrerande om det krävs ett högre program för att få ett jämnt resultat över hela bilen.
Du är varmt välkommen att kontakta oss via Help-sektionen på vår hemsida, så vill vi gärna kika närmare på det 😊

Valutata 1 stelle su 5

Besviken på att hela bilen har…

Besviken på att hela bilen har smutsfläckar efter tvätt.

6 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Mats,
Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att resultatet inte levde upp till förväntningarna och att bilen fortfarande hade smutsfläckar efter tvätten. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.
Gå gärna in på “Hjälp”-sektionen på vår hemsida och kontakta kundservice, så tittar vi gärna närmare på ditt ärende och hjälper dig vidare.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

24 gennaio 2026

Hej Roland,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Det er skønt at høre, at bilen blev ren – præcis som forventet. 🚗✨
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Wash World!

Hej Eva,

Tack för din feedback och för 4 stjärnor. Kul att höra att tvätten fungerade som den skulle.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
De bästa hälsningar,
Yahya

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt och lätt att komma och tvätta…

Enkelt och lätt att komma och tvätta bilen

14 dicembre 2025

Hej Ann-Marie och tusen tack för din fina recension ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det är härligt att höra att det är enkelt och smidigt för dig att komma förbi och tvätta bilen – precis som det ska vara!
De bästa hälsningar
Benjamin

Tvättar inte bakändan

Tvättar inte bakändan. Mercedes Eklass

11 dicembre 2025

Risposta di WashWorld SE - Sjöbo - Såggatan

Hej Torsten och tack för din feedback.
Jag är ledsen att höra att tvätten inte tog bakdelen på din Mercedes E‑klass — det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Vi tar detta vidare till driftteamet så att vi kan se över varför det inträffade och förbättra funktionen.
Om du har möjlighet att återkomma med tid och plats för besöket hjälper det oss att undersöka det mer i detalj.
Tack för att du uppmärksammar det här — vi vill gärna leverera ett bättre resultat nästa gång.
Benjamin

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt resultat och snabbt!!

Washworld levererar riktigt imponerande resultat. Maskinerna är moderna, effektiva och gör bilen ren på rekordtid. Enkel hantering, snabbt flöde och ett slutresultat som alltid ser proffsigt ut. Rekommenderas varmt.

4 dicembre 2025

Hej Mårten
Tack så mycket för din fina recension och de vänliga orden!
Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med både resultatet och upplevelsen hos oss. Vi arbetar hela tiden på att leverera en snabb och effektiv tvätt med ett professionellt slutresultat – så det är härligt att höra att det uppskattas.
Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart!
Aden

Valutata 4 stelle su 5

Nöjd med allt utom att bilen luktar…

Nöjd med allt utom att bilen luktar avlopp flera timmar efter tvätten. Måste vara fel på systemet som återanvänder tvättvatten.

23 novembre 2025

Hej  Christer
Tack för din recension och för att du gav oss 4 stjärnor. Det är tråkigt att höra att din bil luktar av avlopp flera timmar efter tvätten.
Jag ber dig vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan undersöka ärendet närmare och säkerställa att vårt system fungerar korrekt. Du hittar hjälp här: https://help.washworld.se/sv/category/bd2234
Aden

Lättillgänglig

Lättillgänglig, bilen blir ren

30 settembre 2025

Hej Lena,
Tack så mycket för det fina omdömet! 😊 Härligt att höra att det både var smidigt och gav ett rent resultat – precis som det ska vara! Välkommen tillbaka när det är dags för nästa tvätt.

Imran

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più